Finansiering

Søk om finansiering hos Axo Finans. Vi sender søknaden videre til noen av markedets beste utlånere, og finner den laveste renten for deg.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Slik fungerer det

Et forbrukslån kan gi deg fleksibilitet når du har behov for finansiering. Du trenger ikke oppgi noen grunn til hvorfor du søker om å låne penger, og får dermed fleksibilitet til å bruke pengene på akkurat det du ønsker.

Dersom du får mulighet er det selvfølgelig lov å betale ned lånet raskere enn avtalt, eller innfri hele lånet før fristen. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med dette.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet, så tar vi oss av resten. Vi sammenligner noen av de beste forbrukslånene på markedet, og finner det beste tilbudet tilpasset din personlige økonomi. Vår oppgave som låneformidler er å finne lavest mulig rente og best mulige vilkår. I vår vurdering av utlånere ser vi blant annet på følgende:

 • Hvor lav renten er
 • Hvor stort lånebeløpet er
 • Hvor fleksibel nedbetalingsplanen er
 • Hva slags gebyrer og vilkår som inngår i avtalen

Les mer: Beste lånerente

Hvem kan søke om forbrukslån?

finansiering med lån uten sikkerhet

Alle kan søke om finansiering med et forbrukslån, men for å få søknaden innvilget må du oppfylle våre vilkår:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Dersom du ikke oppfyller disse vilkårene kan du velge å søke sammen med en medlåntaker. Det vil normalt øke sjansene for å få innvilget lånet, og dessuten vil man vanligvis få tilbud om bedre vilkår.

Muligheter for finansiering

Et forbrukslån er selvfølgelig ikke den eneste muligheten når man har behov for finansiering. I utgangspunktet skiller man mellom to typer lån: Lån uten sikkerhet og lån med sikkerhet. Sistnevnte omfavner tradisjonelle lån som boliglån eller billån, hvor du stiller med egenkapital. I tillegg har banken mulighet til å ta pant i eiendom dersom lånet skulle bli misligholdt.

I kategorien finansiering uten krav om sikkerhet eller egenkapital er det i utgangspunktet tre valg:

 • Kredittkort
 • Smålån
 • Forbrukslån

Disse tre finansieringsmulighetene betegner mindre lån som gjerne er knyttet til forbruk. Forskjellen mellom de tre er kostnaden. Normalt sett vil det alltid være økonomisk gunstig å velge forbrukslån, som har lavere rente og en mer fleksibel nedbetalingsplan. Det er enkelt å få innvilget kreditt eller smålån, og som følge av at det stilles lave krav er renten som regel langt høyere enn på et forbrukslån.

Les mer: Forbrukslån via låneformidler

Hvor mye kan jeg låne?

finansiering forbrukslån

Hos Axo Finans kan du søke om finansiering mellom 10.000 og 500.000 kroner. Hvor mye du kan låne avhenger av din økonomiske situasjon og betalingshistorikk.

Bankene og långiverne gjør hver sin individuelle vurdering av hvor attraktiv du er som låntaker, og utarbeider et tilbud basert på opplysningene som kommer fram. Axo Finans’ rolle som låneformidler går ut på å finne det beste tilbudet i forhold til dine økonomiske forutsetninger, og presentere dette for deg.

Det er helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg som kunde å søke finansiering via Axo Finans. Dersom du velger å takke ja til tilbudet om lån, er det den aktuelle banken som betaler oss for våre tjenester. Med andre ord: Vi tjener bare penger dersom vi finner et lån som du syns er godt nok til å akseptere. Det er din beste garanti for at vi strekker oss langt for å finne markedets beste tilbud på forbrukslån.

Søk om lån fra 10.000 opptil 500.000 kroner!

Trenger du finansiering av mindre investeringer til for eksempel ferie, møbler eller oppussing kan et forbrukslån være en rask og god løsning. Hos oss kan du låne penger til hva du vil. Vi spør ikke om du skal finansiere nytt bad eller trenger penger til en etterlengtet ferietur.

Du kan søke om lån fra kr 10.000,- til kr 500.000,- i vårt elektroniske søknadsskjema. Ved positivt svar får du lånedokumentene samme dag.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

BB Bank
Bluestep
Brabank
Instabank
Komplett Bank No
Mybank
Express Bank
Kraft Bank
ferratum money
easybank
Ikano bank
Nordax bank
Nordea direct
Norwegian bank
Optinbank
Remember
Santander consumer bank
Thorn privat finans
Resurs bank
Ya lanet
Svea
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit