Lån med lav rente

Axo Finans tilbyr lån med lav rente blant 19 banker. Vi jobber for deg mot bankene.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Har du behov for et lån med lav rente? Via Axo Finans får du det beste tilbudet på lån, forbrukslån og refinansiering blant flere av markedets ledende banker. Vi sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste lånet tilpasset din økonomi. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Velg et lån med lav rente

Låneproduktene vi tilbyr er et såkalte blancolån. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet eller pant. Dermed kan du bruke pengene fritt til det du ønsker.

Denne friheten innebærer imidlertid en viss risiko for banken. Når de ikke stiller krav til pant, har de ingen verdier å ta pengene fra dersom låntaker ikke betaler ned lånet. Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et tradisjonelt boliglån. Renten bestemmes individuelt ut fra en helhetsvurdering av din lånesøknad.

Det er likevel verdt å merke seg at et lån gjennom Axo Finans har lavere rente enn dyre kredittkort eller smålån. Jo høyere sum du trenger å låne, desto mer lønnsomt vil et lån med lav rente bli.

Hva brukes et lån med lav rente til?

Lån med lav rente

Ettersom et forbrukslån kan brukes til så og si hva som helst, har det også mange bruksområder. Noen av de vanligste årsakene til at folk tar opp et lån med lav rente er uforutsette utgifter, refinansiering av gjeld og oppussing.

Uforutsette utgifter

Fra tid til annen dukker det opp utgifter som man ikke har tatt høyde for. Det er ingenting som er så kjedelig som å få en uventet regning i posten, som man heller ikke har råd til å betale der og da. Hvem har vel ikke opplevd en plutselig lekkasje i boligen eller at vaskemaskinen takker for seg? For mange blir et lån med lav rente løsningen.

Lån opptil 500.000 kroner via Axo Finans, uavhengig av hva pengene skal brukes til.

I dag har de fleste et kredittkort, som fint kan brukes til å finansiere kjøp av ny vaskemaskin. Har du imidlertid ikke mulighet til å betale beløpet tilbake med en gang kan det imidlertid fort bli et unødvendig dyrt kjøp. Et forbrukslån hos Axo Finans har lavere rente enn dyre kredittkort.

Refinansiering av gjeld

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller andre smålån, kan det være lurt å refinansiere disse i et forbrukslån. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden.

Du kan spare mye på å samle dyre lån og kreditter i et felles lån med lav rente.

Det er mange grunner til at folk vil tjene på en refinansiering av gamle lån. Enten du har mange dyre smålån eller har mistet oversikten over økonomien, kan et forbrukslån hjelpe deg på vei til en bedre økonomisk situasjon. Hva du får i lån avhenger av tidligere betalingshistorikk og din økonomiske situasjon. Vi kan hjelpe deg med råd og spørsmål dersom du har behov for refinansiering av gjeld.

Oppussing og renovering

Skal du selge boligen, men ønsker å heve verdien i forkant av salget? For å få mest mulig ut av et boligsalg er det ofte små justeringer som bør på plass, men disse små oppussingsprosjektene koster fort mer enn hva man har tilgjengelig der og da.

Mange velger å ta opp et forbrukslån for å få ferdigstilt boligen, og heller få igjen pengene på salget.

Samtidig oppstår det også behov for oppusing selv om du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er også dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Å pusse opp badet kan fort koste over 150.000 kroner. Et forbrukslån kan være til god hjelp for å få dekket disse utgiftene.

Hvem kan søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån?

Lån med lav rente

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse kriterier til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Hvor mye kan jeg låne?

For at vi skal kunne tilby deg det beste lånetilbudet på markedet, sammenligner vi lånesøknaden din hos flere banker. Axo Finans samarbeider med 19 av Skandinavias beste banker, og kan tilby lån på 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant.

Ønsker du å se hvor mye du kan låne hos oss, kan du benytte deg av vår lånekalkulator. Husk bare at dette er et estimat. Endelig rente og månedssum blir oppgitt når du sender inn en søknad.

Vi tilbyr lån med lav rente med en nedbetalingstid på 1-15 år. Du kan selvsagt når som helst innbetale mer enn den faste månedssummen eller innfri lånet i sin helhet, uten ekstra kostnader.

Hva koster et lån med lav rente?

Dersom du har behov for et lån med lav rente, ønsker du naturligvis den beste renten på markedet. Takket være våre samarbeidspartnere har vi mulighet til å gjøre akkurat det. Samtidig er ikke renten på lån fast. Hver søknad behandles individuelt og baserer seg på den enkeltes søknad og betalingshistorikk.

Den endelige renten blir først fastsatt når bankene har behandlet søknaden din. Månedsbeløpet blir da en kombinasjon av denne samt ønsket lånesum og nedbetalingstid.

Hvordan søker man lån med lav rente?

finn lån med lav rente

Søk lån med lav rente via Axo Finans. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema, deretter sender vi søknaden videre til alle våre samarbeidsbanker. Dermed kan du være sikker på at du får det absolutt gunstigste lånetilbudet på markedet, tilpasset din økonomi.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto.

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad til oss, får du et uforpliktende tilbud. Det utgjør med andre ord ingen risiko for deg å søke lån via oss, og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet.

Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt forhold til Axo Finans og alle henvendelser rettes direkte til banken.

Søke lån på nett

I dag er det vanlig å søke lån med lav rente på nett. Stadig flere lånemeglere er nettbaserte og samarbeider som regel med rundt 5-15 banker. Slike finansagenter fungerer som et mellomledd som formidler informasjon mellom låntaker og bankene.

Resultatet er en effektiv prosess for alle parter.

Våre långivere tilbyr signering gjennom BankID. Når du sender inn en lånesøknad gjennom en lånemegler må du fylle ut personopplysninger og ønsket lånebeløp. Denne informasjonen blir videresendt til lånemeglerens samarbeidspartnere. Slik sammenlignes bankene for deg med kun én søknad, og du som låntaker får det mest gunstige tilbudet på markedet.

Hvem er Axo Finans?

Lån med lav rente

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og lån med lav rente samt refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Når du sender en søknad inn til oss, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker og långivere.

Hvorfor velge Axo Finans?

Ved å velge Axo Finans når du skal søke om lån med lav rente får du flere fordeler. Du trenger kun å sende inn én søknad, og sparer dermed mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Videre får du det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Lånetilbudet som mottas er uforpliktende. Du trenger altså ikke benytte deg av lånet dersom du ikke er fornøyd med vilkårene.

Regulert av Finanstilsynet

Axo Finans er regulert av Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke kan ta imot godtgjørelse fra andre enn våre partnere, og vi må ha tydelige avtaler med alle långivere vi samarbeider med.

For deg som kunde betyr det at alle våre tjenester er gratis. Ved å sammenligne bankene for deg, og la dem konkurrere om hvem du skal låne penger av, skaper vi bedre konkurranse på markedet. Dermed får våre låntakere de beste lånevilkårene, i forhold til deres økonomiske utgangspunkt.

Send inn en uforpliktende søknad i dag - vi sammenligner lånetilbudene for deg.

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg

Lån med lav rente
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit