Lån med lav rente

Axo Finans tilbyr lån med lav rente blant 16 banker. Vi jobber for deg mot bankene.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Har du behov for et lån med lav rente? Hos Axo Finans får du det beste tilbudet på markedet innen lån, forbrukslån og refinansiering på opptil 500.000 kroner. Vi sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste lånetilbudet. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Våre lån med lav rente

Låneproduktene vi tilbyr er et såkalte blancolån. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet eller pant. Dermed kan du bruke pengene fritt til det du ønsker. Dette innebærer imidlertid en viss risiko for banken. Når de ikke stiller krav til pant, har de ingen verdier å ta pengene fra dersom låntaker ikke betaler ned lånet. Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et tradisjonelt boliglån. Renten bestemmes individuelt ut fra en helhetsvurdering av din lånesøknad.

Det er likevel verdt å merke seg at våre lån har lavere rente enn dyre kredittkort eller smålån. Jo høyere sum du trenger å låne, desto mer lønnsomt vil et lån med lav rente bli.

Hva brukes et lån med lav rente til?

Ettersom et forbrukslån kan brukes til så og si hva som helst har det også mange bruksområder. Noen av de vanligste årsakene til at folk tar opp et lån med lav rente er uforutsette utgifter, refinansiering av gjeld og oppussing.

Uforutsette utgifter

Fra tid til annen vil det dukke opp utgifter som man ikke har tatt høyde for. Det er ingenting som er så kjedelig som å få en uventet regning i posten som man ikke har råd til å betale der og da. Hvem har vel ikke opplevd en plutselig lekkasje i boligen eller at vaskemaskinen takker for seg? For mange blir et lån med lav rente løsningen.

I dag har de fleste et kredittkort, som fint kan brukes til å finansiere kjøp av ny vaskemaskin. Har du imidlertid ikke mulighet til å betale beløpet tilbake med en gang kan det imidlertid fort bli et unødvendig dyrt kjøp. Et forbrukslån hos Axo Finans har lavere rente enn dyre kredittkort. Hos oss får du også lån fra de beste bankene i Norge og Skandinavia. Vi tilbyr lån på opptil 500.000 kroner, uavhengig av hva pengene skal brukes til.

Refinansiering av gjeld

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller andre smålån, kan det være lurt å refinansiere disse i et forbrukslån. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden. Du kan dermed spare tusenvis av kroner hver måned på å samle flere slike lån til et felles lån med lav rente.

Det er mange grunner til at folk vil tjene på en refinansiering av gamle lån. Enten du har mange dyre smålån eller har mistet oversikten over økonomien, kan et forbrukslån hjelpe deg på vei til en bedre økonomisk situasjon. Hva du får i lån avhenger av tidligere betalingshistorikk og din økonomiske situasjon. Vi kan hjelpe deg med råd og spørsmål dersom du har behov for refinansiering av gjeld.

Oppussing

Skal du selge boligen, men trenger å heve verdien? For å få mest mulig ut av et boligsalg er det ofte små justeringer som skal på plass, men disse små oppussingsprosjektene koster fort mer enn hva man har tilgjengelig der og da. Mange velger å ta opp et forbrukslån for å få ferdigstilt boligen og få igjen pengene på salget.

Samtidig oppstår det også behov for oppusing selv om du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er også dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Å pusse opp badet kan fort koste over 150.000 kroner. Et forbrukslån kan være til god hjelp for å få dekket disse utgiftene.

Axo Finans tilbyr fleksible lån med lav rente fra 10.000 til 500.000 kroner. Ved positivt svar får du lånedokumentene på dagen.

Hvem kan søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse kriterier til deg som søker:

  • Du må ha en fast inntekt
  • Du må være over 25 år
  • Du må ikke ha registrert noen inkassosaker

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Hvor mye kan jeg låne?

For at vi skal kunne tilby deg det beste lånetilbudet på markedet, sammenligner vi lånesøknaden din hos flere banker. Axo Finans samarbeider med 16 av Skandinavias beste banker og kan derfor tilby lån på 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Ønsker du å se hvor mye du kan låne hos oss, kan du benytte deg av vår lånekalkulator. Husk bare at dette er et estimat. Endelig rente og månedssum blir oppgitt når du sender inn en søknad.

Vi tilbyr lån med lav rente med en nedbetalingstid på 1-15 år. Du kan selvsagt når som helst innbetale mer enn den faste månedssummen eller innfri lånet i sin helhet, uten ekstra kostnader.

Hva koster et lån med lav rente?

Dersom du har behov for et lån med lav rente, ønsker du naturligvis den beste renten på markedet. Takket være våre samarbeidsbanker har vi mulighet til å gjøre akkurat det. Samtidig er ikke renten på lån fast. Hver søknad behandles individuelt og baserer seg på den enkeltes søknad og betalingshistorikk.

Den endelige renten blir først fastsatt når bankene har behandlet søknaden din. Månedsbeløpet blir da en kombinasjon av denne samt ønsket lånesum og nedbetalingstid. Renten på våre lån varierer fra 6,39% og 21,9% nominell rente.

Hvordan søker man lån med lav rente?

Å søke lån med lav rente hos Axo Finans er enkelt. Du fyller bare ut vårt søknadsskjema på nett. Deretter foretar vi en kredittsjekk av deg som vi sender videre til alle våre samarbeidsbanker. Dermed kan du være sikker på at du får det absolutt gunstigste lånetilbudet på markedet.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer.

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad hos oss får du tilbake et uforpliktende tilbud. Det utgjør med andre ord ingen risiko for deg å søke lån hos oss og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet. Dersom din lånesøknad blir innvilget, tar det opptil 1-3 virkedager før pengene er inne på kontoen din. Det er altså en rask prosess å søke lån med lav rente gjennom Axo Finans.

Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt forhold til Axo Finans og alle henvendelser rettes direkte til banken.

Søke lån på nett

I dag er det enkelt å søke lån med lav rente på nett. Stadig flere finansagenter er nettbaserte og samarbeider som regel med rundt 5-15 banker. Slike finansagenter fungerer som et mellomledd som formidler informasjon mellom låntaker og bankene. Resultatet er en rask og effektiv prosess for alle parter.

Takket være nettbasert signering gjennom BankID kan vi svare våre lånsøkere raskt. Når du sender inn en lånesøknad gjennom en finansagent må du fylle ut personopplysninger og ønsket lånebeløp. Denne informasjonen blir videresendt til finansagentens samarbeidspartnere. Slik sammenlignes bankene for deg med kun en søknad og du som låntaker får det mest gunstige tilbudet på markedet.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og lån med lav rente samt refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Våre samarbeidspartnere er i dag Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank, Bluestep Finans, Monobank, Thorn, Optin Bank og Svea Finans. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Hvorfor velge Axo Finans?

Ved å velge Axo Finans når du skal søke om lån med lav rente får du flere fordeler. Du trenger kun å sende inn én søknad og dermed spare mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Videre får du det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Lånetilbudet som mottas er uforpliktende. Du trenger altså ikke benytte deg av lånet dersom du ikke er fornøyd med vilkårene.

Trenger du et lån med lav rente? Send inn en uforpliktende søknad i dag, så sammenligner vi bankene for deg.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2162 brukervurderinger
Lån på dagen
Søk lån på inntil 500.000 Søk her