Lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet fra 10.000 til 500. 000 hos Axo Finans. Vi sjekker hvilken bank som har den laveste renten og sender det beste tilbudet til deg.

  • Svar innen kort tid
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Hva er et lån uten sikkerhet?

Et lån uten sikkerhet innebærer at du som lånetaker slipper å stille med sikkerhet i eiendeler. I motsetning til et sikret lån, stiller ikke banken krav til egenkapital for å innvilge lånet.

Bankene tar dermed en større risiko ved et lån uten sikkerhet, noe som gjør rentesatsene høyere enn for eksempel et huslån. På den andre siden har et lån uten sikkerhet betydelig lavere rente enn lån på kredittkort og syre smålån.

Siden du ikke er avhengig av pant, kan du selv bestemme hva pengene brukes til. Enten pengene er tiltenkt oppussing eller reparasjonskostnader, står du fritt til å bruke lånet til akkurat det du ønsker.

Når lønner det seg å ta opp et lån uten sikkerhet?

I utgangspunktet kan lånet brukes til akkurat det du ønsker. Det er likevel lurt å ha i bakhodet at dette er et lån som skal betales tilbake. Et lån uten sikkerhet bør derfor brukes på noe som er nyttig og har verdi for deg. Vanlige årsaker er oppussing, refinansiering og uforutsette hendelser.

Noen ganger havner vi en situasjon hvor man trenger litt ekstra penger. Det kan skje et uforventet skade på bilen eller hvitevarene hjemme som må repareres. Eller kanskje dukker det opp en uventet regning i posten du ikke har anledning til å betale der og da. I slike tilfeller kan et lån uten sikkerhet hjelpe oss ut av en vanskelig situasjon. Slike lån har ofte langt lavere rente enn kredittkort, avbetaling eller dyre smålån. Gjennom et forbrukslån får du også en konkret nedbetalingsplan å forholde deg til, noe som bidrar til å holde kontroll over økonomien.

man on mountain top

Refinansiering med et lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet kan også brukes til å refinansiere gammel gjeld. Ettersom renten på et lån varierer hele tiden og fra bank til bank, kan det hende renten på ditt eksisterende lån ikke lenger er i din favør. Mange sitter også på flere smålån og kredittgjeld. Da bør du vurdere å refinansiere samlet gjeld i et nytt lån. Ikke bare kan du spare mye på å få en lavere rente på lånet, men du slipper også å betale ekstrautgifter som termingebyr og avdrag hos hver enkelt finansinstitusjon du skylder penger hos.

En annen stor fordel ved å refinansiere gjennom et lån uten sikkerhet er at du får samlet alle gjeldsposter. Det gir deg bedre oversikt over økonomien og større kontroll på betalingene. Det er lettere å forholde seg til én faktura i måneden enne flere. Banken vil også gi deg en nedbetalingsplan, som gjør det enklere å betale ned lånet. Du kan lese mer om fordelene med refinansiering her.

Hva må jeg tenke på før jeg tar opp et lån?

Alle lån er en forpliktelse som må overholdes. Selv om du får lavere rente og bedre nedbetalingsmuligheter i banken enn det du gjør hos kredittkortselskapene, forutsetter dette at du faktisk klarer å betjene den månedlige utgiften. Man bør aldri ta opp større lån enn det man har mulighet til å betjene. Husk at du skal kunne leve godt etter en låneinngåelse også. Det kan fort bli en tidkrevende oppgave å undersøke lånemarkedet. Heldigvis finnes det noen nyttige verktøy og tips du kan benytte deg av:

Lånekalkulator

En lånekalkulator kan være til god hjelp når du skal planlegge økonomien etter lånet. Her kan du skrive inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, så får du presentert månedlige utgifter. Dette er imidlertid et estimat og endelig rentesats blir satt når du får et lånetilbud. En lånekalkulator er likevel en god pekepinn på hva du kan forvente.

Sammenlign bankene gjennom en finansagent

Når du har fått oversikt over forventede utgifter, kan du undersøke hvilke lånetilbud de ulike bankene kan tilby deg. Her kan en finansagent være til god hjelp. De hjelper deg med å videreformidle lånesøknaden til en rekke banker, slik at de kan sammenligne lånetilbudene for deg. Du sender kun inn én søknad om lån uten sikkerhet, og finansagenten presenterer det beste tilbudet blant sine bankpartnere for deg. Slik kan du spare verdifull tid og ikke minst penger.

Axo Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til alle våre partnere. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har behandlet søknaden, vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Hvem kan søke lån hos Axo Finans?

man taking notes

Det er uforpliktende å sende inn en søknad hos oss, og i utgangspunktet kan alle benytte seg av låneskjemaet. Det er likevel noen kriterier som bankene krever fra sin side:

  • Du må ha en fast inntekt
  • Du må være over 25 år
  • Du kan ikke ha registrert noen inkassosaker

Dersom disse kravene ikke kan innfris, vil søknaden bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke lån gjennom Axo Finans ved en annen anledning om noe skulle endre seg. Du kan også søke lån uten sikkerhet sammen med en medlånetaker. Dette vil normalt sett øke sjansene for at lånet innvilges.

Hvordan søker jeg?

Å søke lån uten sikkerhet hos oss er enkelt. Du trenger kun å fylle ut vårt søknadsskjema, så sender vi det videre til samtlige av våre samarbeidsbanker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Vi foretar en kredittsjekk av deg, men den endelige kredittvurderingen blir gjort av bankene. Når alle bankene har behandlet søknaden, sender vi det beste lånetilbudet til deg. Normalt vil du få svar på søknaden i løpet av et 1-2 dager. Dersom lånet blir innvilget vil pengene være inne på din konto innen 1-3 virkedager.

For en raskest mulig prosess, anbefaler vi våre kunder å ha klar siste lønnslipp, selvangivelse og BankID når de sender inn søknaden. Trenger du hjelp må du gjerne kontakte vårt kundesenter på telefon 22867400.

Hvor stort lån kan jeg søke?

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby deg et lån uten sikkerhet på alt fra 10.000 til 500.000, uten å stille krav om sikkerhet i bolig eller andre eiendeler. Benytt deg av vår lånekalkulator for å finne ut hvor mye du kan låne. Oppgi ønsket lånesum og nedbetalingstid, så regner den ut din månedssum. Vi tilbyr lån med en nedbetalingstid på 1-15 år.

Hva koster et lån uten sikkerhet?

Renten på et lån varierer fra bank til bank. Samtidig avhenger lånetilbudet av din økonomi og sikkerhet. Lånetilbudet du får er basert på en samlet vurdering av disse faktorene. Hver lånesøknad behandles individuelt hos hver bank, og renten settes når de har gått gjennom søknaden din. Som regel ligger renten på et sted mellom 6,39% til 21,9% nominell rente. Du kan bruke for lånekalkulator for å enkelt se hva de månedlige utgiftene blir.

Jeg har fått innvilget lånet, hva nå?

Dersom du har fått positivt svar, vil du bli presentert et lånetilbud. Dette tilbudet er uforpliktende og du velger selv om du ønsker å benytte deg av det. Du godtar tilbudet om lån uten sikkerhet ved å signere avtalen. I tillegg må du sende inn nødvendig dokumentasjon som siste lønnslipp og selvangivelse. For raskest mulig prosess anbefaler vi elektronisk signering med BankID. Normalt vil pengene være inne på konto innen 1-3 virkedager. Elektronisk signering vil korte ned ventetiden.

Etter at lånet er blitt innvilget overlates kundeforholdet til banken. Har du spørsmål på et senere tidspunkt er det altså banken du skal henvende deg til.

Hvem er Axo Finans?

couple with phone smiling

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Det betyr at vi videreformidler alle søknader vi får tilsendt til samtlige av våre samarbeidsbanker. Du som søker lån uten sikkerhet hos oss trenger da kun å sende inn en søknad, så tar vi på oss jobben med å finne det beste tilbudet ute blant bankene.

Vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre partnere. Vi må også ha tydelige avtaler med alle bankene vi samarbeider med.

Hvorfor velge Axo Finans som din finansagent?

For det første sparer du verdifull tid og ressursbruk. Du slipper å gå innom hver enkelt bank – vi gjør nemlig den jobben for deg. Det beste tilbudet får du direkte fra oss.

Vi i Axo Finans er opptatt av å gjøre låneprosessen mest mulig smidig for deg, og våre kundebehandlere er lett tilgjengelig til enhver tid. I tillegg er Axo Finans styrt av Finanstilsynet, og vi mottar kun godtgjørelse fra våre samarbeidspartnere. Det innebærer at tjenesten er helt gratis for deg som søker lån uten sikkerhet hos oss. Lånetilbudet er uforpliktende, og gyldig i 30 dager.

For å gi deg det beste tilbudet samarbeider vi med flere av de største bankene i Norge, Norden og Europa. Alle har lang erfaring med lån uten sikkerhet, dermed kan du være trygg på at du får et lån som passer din livssituasjon best. I dag samarbeider vi med følgende banker: Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank, Bluestep Finans, Monobank, Thorn, Optin Bank og Svea Finans.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2162 brukervurderinger
Lån uten sikkerhet
Søk lån på inntil 500.000 Søk her