Låne penger

Hos Axo Finans kan du låne penger uten sikkerhet på opptil 500.000 kroner. Vi sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste tilbudet.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Har det skjedd en vannlekkasje på badet som må fikses umiddelbart? Eller kanskje dere ønsker å flytte, men trenger å heve verdien på boligen for å få mest mulig igjen på salget?

Fordelen med å låne penger hos Axo Finans er at du kan bruke pengene på akkurat det du ønsker eller behøver.

Lån uten sikkerhet

I motsetning til et boliglån, trenger du ikke stille sikkerhet i eiendeler og eiendom når du tar opp et lån uten sikkerhet. Långiver kan heller ikke bestemme hva du kan låne penger til. Du får med andre ord friheten til å bruke pengene på akkurat det du selv ønsker.

Denne friheten kommer imidlertid med en risiko for banken. Når de ikke stiller krav til pant, har de ingen verdier å ta pengene fra dersom låntaker ikke betaler ned lånet. Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et boliglån.

Renten bestemmes individuelt ut fra en helhetsvurdering av din lånesøknad.

Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån hos oss har lavere renter enn dyre kredittkort, som i dag er den vanligste måten for forbrukere å låne penger på. Jo høyere sum du trenger å finansiere, desto mer lønnsomt er det å søke om et forbrukslån.

Bruk et forbrukslån til å samle gammel gjeld

Låne penger med gunstg rente

For mange er det aktuelt å ta opp et lån for å samle dyre kredittkort eller andre smålån. Da kan et forbrukslån hos Axo Finans være en gunstig løsning. Du kan spare hundrevis av kroner hver måned på å samle all gjeld i ett lån med lavere rente og bedre vilkår. Sitter du i tillegg på flere smålån og kreditter kan du kutte ut alle unødvendige og doble utgifter, som renter og gebyrer.

All erfaring viser at det lønner seg å samle all gjeld i et nytt lån.

Det er flere grunner til at folk ønsker å bake gjelden inn i et samlet lån. Vanlige årsaker er mange dyre smålån, man har mistet oversikten over privatøkonomien eller man har tilstrekkelig sikkerhet i fast eiendom, men betalingsanmerkninger gjør at du ikke får boliglån i en tradisjonell bank.

Ved å samle dine lån og kreditter kan du rydde opp i økonomien og gi deg selv muligheten til å bli kvitt gjelden raskere.

Lån til uforutsette hendelser

Det er ingenting som er så kjedelig som når det kommer uforutsette kostnader man egentlig ikke har råd til. Særlig kjedelig er det når disse kostnadene kommer som følge av at vaskemaskinen eller kjøleskapet ryker. Utstyr man er totalt avhengig av i hverdagen, men som fort koster mer enn man har råd til der og da. Da blir løsningen ofte å låne penger.

Axo Finans samarbeider med flere långivere som tilbyr lav rente. Slik kan du søke blant de gunstigste rentene på markedet.

Mange velger å finansiere dette kjøpet med et kredittkort, men dersom du ikke har mulighet til å betale tilbake med en gang kan dette fort bli en dyr affære.

Lån til oppussing

Trenger du å låne penger til oppussing? Gjennom Axo Finans kan du finne det lånet som passer deg best. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema, så blir den behandlet av alle våre samarbeidsbanker.

Har du et utdatert kjøkken eller bad, kan en oppussing fort bli en fin investering i forkant av et boligsalg. Kanskje er det denne lille investeringen som gjør at du får råd til drømmehuset? Hos Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner.

Kåret til “Best i test”

Låne penger

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans er rangert som “best i test” hos Trustpilot. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet. I kategorien “Penger” er Axo Finans stemt frem som en av de beste bankene, blant hundrevis av brukere.

Våre kunder trekker frem at de får rask behandling, god service og god oppfølging når de søker om lån gjennom oss. Dette gjør at du trygt kan vurdere Axo Finans som en av de aller beste tilbyderne av forbrukslån.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

For å få innvilget et lån gjennom våre samarbeidspartnere, stilles det noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du disse kravene er du hjertelig velkommen til å søke lån. Hvis ikke kan du prøve igjen ved en senere anledning, dersom livssituasjonen din skulle endre seg. Et alternativ er å låne penger med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Hva koster et forbrukslån?

Ettersom det finnes mange lånealternativer der ute, blir renten fort en avgjørende faktor. Det er ingen som har lyst til å betale mer enn de strengt tatt må. Alle lånesøknader blir behandlet individuelt og baserer seg på din betalingsevne og økonomi.

Vurderer du å søke lån? Bruk vår lånekalkulator og se hvor mye et lån vil koste. Fra lånekalkulatoren kan du enkelt gå videre til søknadsskjemaet.

Er det trygt å låne penger på nettet?

låne penger via en låneagent

Selv om de fleste i dag er vant med å bruke internett på daglig basis, og som kjøpeportal for tingene man trenger, er det fortsatt en del som er skeptiske til å dele sensitiv informasjon på nett. Særlig når det gjelder en såpass stor forpliktelse som et lån. Når man skal ta opp et lån på nett, bør man være sikker på at det gjøres gjennom en trygg og seriøs aktør.

Les nøye gjennom vilkår og betingelser før du sender inn en søknad. Seriøse aktører har som regel klar og tydelig informasjon på hjemmesiden.

Hos Axo Finans kan du søke om å låne penger under trygge rammer. Vår låneformidlingstjeneste er godkjent av Finanstilsynet, og som långiver følger vi deres regler for forsvarlige forbrukslån. Vårt ønske er å hjelpe folk etter beste evne når de skal låne penger. Derfor følger våre medarbeidere også deg tett gjennom hele prosessen.

Send inn en søknad i dag

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til oss, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere långivere samtidig. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker. Dette er viktig ettersom renten på lån varierer hele tiden.

Ved å sammenligne bankene for deg, og la dem konkurrere om å få deg som kunde, skaper vi bedre konkurranse på markedet. Den endelige renten bestemmes av bankene ut fra en individuell kredittvurdering av deg.

Send inn en uforpliktende søknad i dag!

Vi sammenligner disse 17 bankene for deg

TrustScore 9.3|2373 brukervurderinger
Låne penger
Søk lån på inntil 500.000 Søk her