Låne penger

Hos Axo Finans kan du låne penger uten sikkerhet med nedbetaling på inntil 15 år. Vi jobber for deg mot bankene.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
!
Mente du ? Ja Nei
Neste

Kanskje har det skjedd en vannlekkasje på badet som må fikses umiddelbart? Eller kanskje dere ønsker å flytte, men trenger å heve verdien på boligen for å få mest mulig igjen på salget? Fordelen med å låne penger hos Axo Finans er at du kan bruke pengene til akkurat hva du ønsker eller behøver.

Lån uten sikkerhet

I motsetning til et boliglån, trenger du ikke stille med verdier i form av eiendeler og eiendom ved et lån uten sikkerhet. Lånegiver kan heller ikke bestemme hva du kan låne penger til. Du får med andre ord friheten til å bruke pengene på akkurat det du ønsker.

Denne friheten kommer imidlertid med en risiko for banken. Når de ikke stiller krav til pant, har de ingen verdier å ta pengene fra dersom lånetaker ikke betaler ned lånet. Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et boliglån. Denne renten bestemmes individuelt ut fra en helhetsvurdering av din lånesøknad.

Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån hos oss har langt lavere renter enn dyre kredittkort, som i dag er den vanligste måten for forbrukere å låne penger på. Jo høyere sum du trenger å finansiere, desto mer lønnsomt er det å låne penger gjennom et forbrukslån.

Våre forbrukslån er såkalte blancolån. Les mer om blancolån her.

Refinansiering

For mange er det også aktuelt å låne penger til å refinansiere kredittkort eller andre smålån. Da kan et forbrukslån hos Axo Finans være en gunstig løsning. Du kan spare tusenvis av kroner hver måned ved å samle alt i ett lån med lavere rente. Lar du lånebeløpet på et kredittlån løpe ut over den rentefrie perioden kan det fort koste deg dyrt med skyhøye kredittkortrenter.

All erfaring viser at man kommer godt ut av det ved å samle all gjeld til et lån. Det er flere grunner til å at folk ønsker å bake gjelden inn i et samlet lån. Vanlige årsaker er mange dyre smålån, du har mistet oversikten over privatøkonomien eller du har tilstrekkelig sikkerhet i fast eiendom, men betalingsanmerkninger som gjør at du ikke får boliglån i en tradisjonell bank. I tillegg til lavere rente får du også bedre oversikt og kontroll gjennom et lån uten sikkerhet.

Ønsker du å vite mer om refinansiering av gjeld? Les her.

Å låne penger til refinansiering gir deg også skattefradrag for alle utgifter i forbindelse med refinansiering av boliglån, kredittkort og dyre smålån. Dette gjelder både utgifter til takstmann og eiendomsmegler og bank-gebyrer i forbindelse med flyttingen av lånet. Disse utgiftene føres under “gjeldstjenester” i selvangivelsen.

Uforutsette hendelser

woman with phone

Det er ingenting som er så kjedelig som når det kommer uforutsette kostnader man egentlig ikke har råd til. Særlig kjedelig er det når disse kostnadene kommer som følge av at vaskemaskinen eller kjøleskapet ryker. Utstyr man er totalt avhengig av i det daglige livet, men som fort koster mer enn man har råd til der og da. Da blir løsningen ofte å låne penger.

Mange velger kanskje å finansiere dette kjøpet med et kredittkort, men dersom du ikke har mulighet til å betale tilbake med en gang kan dette fort bli en dyr affære. Et forbrukslån hos Axo Finans har langt lavere rente. Hos oss kan du også låne penger til de gunstigste rentene på markedet og blant de beste bankene i Norge og Skandinavia. Det er ingenting som er så kjedelig som når det kommer uforutsette kostnader man egentlig ikke har råd til. Særlig kjedelig er det når disse kostnadene kommer som følge av at vaskemaskinen eller kjøleskapet ryker. Utstyr man er totalt avhengig av i det daglige livet, men som fort koster mer enn man har råd til der og da. Da blir løsningen ofte å låne penger.

Trenger du et privatlån? Hos oss kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om pant.

Oppussing

Trenger du penger til oppussing? Fortvil ikke. Gjennom Axo Finans kan du låne penger billig på dagen. Har du et utdatert kjøkken eller bad kan en oppussing fort bli en fin investering i forkant av et boligsalg. Kanskje er det denne lille investeringen som gjør at du får råd til drømmehuset?

Det er dessverre slik at de fleste ikke sitter på en full sparekonto til enhver tid. Økonomien gjør som alt annet her i livet: Den går opp og den går ned. Majoriteten av lån uten sikkerhet går faktisk til oppussing av våtrom. Det er kanskje ikke så rart når et nytt bad fort kan koste over 150.000 kroner. Da er de fleste avhengig av å låne penger for å dekke utgiftene til materialer og faghjelp.

Hos Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner. Ved positivt svar får du lånedokumentene samme dag.

"Best i test"

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans er rangert som “best i test” hos Trustpilot når man vil låne penger. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet. I kategorien “Penger” er Axo Finans stemt frem som den beste banken, blant hundrevis av brukere. Dette også foran kjente merkevarer som Skandiabanken.

Våre kunder trekker frem at de får rask behandling, god service og god oppfølging når de ønsker å låne penger hos oss. Dette gjør at du trygt kan vurdere Axo Finans som en av de aller beste tilbyderne av forbrukslån.

Les hva våre kunder sier om oss her.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

Å låne penger uten sikkerhet er enkelt. Det stilles likevel noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt.
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker.
  • Du må ha fylt 23 år.

Oppfyller du disse kravene er du hjertelig velkommen til å søke lån. Hvis ikke kan du prøve igjen ved en senere anledning, dersom livssituasjonen din skulle endre seg. Et alternativ er å låne penger hos oss med en medlånetaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Når får jeg svar på søknaden?

clock and coins

Når man skal låne penger er det som regel av en årsak. Derfor er det også en viktig faktor for mange at selve søkeprosessen går raskt. Fyller du ut søknaden med all nødvendig informasjon, vil vi som regel svare på søknaden i løpet av et par timer. Så fremt du har sendt inn søknaden før klokken 16.00. Dersom lånet blir innvilget, vil du samtidig få svar på hvilken rente banken kan tilby deg.

Hva koster et forbrukslån?

Ettersom det finnes mange lånealternativer der ute, blir renten fort en avgjørende faktor. Det er ingen som har lyst til å betale mer enn de strengt tatt må når de skal låne penger. Renten på et forbrukslån er individuell, fra 6,39% til 21,9% nominell rente. Alle lånesøknader blir behandlet individuelt og baserer seg på din betalingsevne og økonomi.

Når du leverer søknaden vil vi gjøre en kredittvurdering av deg. Så raskt alle bankene har behandlet søknaden din, vil du få et uforpliktende tilbud. Her får du også presentert rentesatsen.

Ønsker du å låne penger? Bruk lånekalkulatoren vår og se hvor mye et lån vil koste. Fra lånekalkulatoren kan du enkelt gå videre til søknadsskjemaet. Du kan også sammenligne våre priser med priser fra andre finansinstitusjoner på Finansportalen.no.

Hvor mye penger kan jeg låne gjennom Axo Finans?

Gjennom våre bankpartnere kan vi tilby alt fra 10.000 til 500.000, uten krav om sikkerhet eller pant. Ønsker du å se hvilken lånesum som er mest gunstig for deg? Da anbefaler vi deg å ta en titt på vår lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Vi tilbyr lån med 1 - 15 års nedbetalingstid. Dermed har akkurat så fleksible rammer som du ønsker når du skal låne penger hos oss.

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad hos oss får du tilbake et uforpliktende tilbud. Det utgjør med andre ord ingen risiko for deg å låne penger hos oss og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet. Dersom din lånesøknad blir innvilget, tar det opptil 1-3 virkedager før pengene er inne på kontoen din. Det er altså en rask prosess å låne penger gjennom Axo Finans.

For en raskest mulig prosess, anbefaler vi alle våre kunder til å ha lønnslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig når du søker. Velger du elektronisk signering med BankID vil dette også korte ned ventetiden fra du søker om å låne penger til du får svar.

Er det trygt å låne penger på nettet?

Man walking with child on beach

Selv om de fleste i dag er vant med å bruke internett som en daglig plattform og kjøpeportal for tingene de trenger, er det fortsatt en del som er noe skeptisk til å dele sensitiv informasjon på nett. For ikke snakke om å inngå en så stor forpliktelse som et lån. Det finnes useriøse aktører overalt. Særlig når man skal låne penger bør man være litt skeptisk og sikre at lånegiver er en trygg aktør. Les derfor nøye gjennom vilkår og betingelser. Sørg også for å få god informasjon om lånegiver. Seriøse aktører har som regel klar og tydelig informasjon på hjemmesiden.

Vi i Axo Finans tilbyr forbrukslån under trygge rammer til våre kunder. I tillegg til å bli kåret “best i test” av Trustpilot, er vi også stemplet som en trygg lånegiver av Kredittesten.no. Vårt ønske er å hjelpe folk etter beste evne når de skal låne penger. Derfor følger våre finansagenter deg tett gjennom hele prosessen. Du kan når som helst ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 22867400 dersom du skulle lure på noe.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Våre samarbeidspartnere er i dag Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank og Bluestep Finans. Flere av disse bankene havnet på topplisten over beste forbrukslån i en kåring gjort av Dinero i 2017. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Axo Finans er regulert av Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke kan ta imot godtgjørelse fra andre enn våre partnere. For deg som kunde betyr det at alle våre tjenester er gratis. Ved å sammenligne bankene for deg, og la dem konkurrere om hvem du skal låne penger av, skaper vi bedre konkurranse på markedet. Dermed får våre lånetakere de mest gunstige lånetilbudene på markedet, i forhold til deres økonomiske utgangspunkt.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2004 brukervurderinger
Låne penger
Søk lån på inntil 500.000 Søk her