Låne penger

Hos Axo Finans kan du låne penger uten sikkerhet. Du kan låne opptil 500.000 kroner. Vi sammenligner 21 banker for deg, slik at du får det beste tilbudet.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Har det skjedd en vannlekkasje på badet som må fikses umiddelbart? Eller kanskje dere ønsker å flytte, men trenger å heve verdien på boligen for å få mest mulig igjen på salget?

Når du låner penger gjennom Axo Finans, kan du bruke de til hva du vil. Fordelen med å søke hos oss, er at du finner det beste tilbudet blant 21 banker.

Låne penger uten sikkerhet

Når du tar opp et lån med sikkerhet, stiller banken krav til sikkerhet i enten bolig, bil eller båt. Axo Finans tilbyr lån uten sikkerhet. Dermed trenger du ikke stille med sikkerhet, og pengene kan brukes til det du selv ønsker. Du får med andre ord friheten til å bruke pengene på akkurat det du selv ønsker.

Denne friheten kommer imidlertid med en risiko for banken. Når de ikke stiller krav til pant, har de ingen verdier å ta pengene fra dersom låntaker ikke betaler ned lånet. Derfor er renten på et lån uten sikkerhet høyere enn renten på et boliglån.

Samtidig er det verdt å merke seg at et forbrukslån hos oss har langt lavere renter enn dyre kredittkort. Du får også kortere nedbetalingstid enn på boliglånet.

Bruk et forbrukslån til å samle gammel gjeld

Låne penger med gunstg rente

Mange ønsker å samle dyre kredittkort eller andre smålån. Da kan refinansiering gjennom Axo Finans være en god løsning. Du kan spare mye hver måned på å samle all gjeld i ett lån med lavere rente og bedre vilkår. Sitter du i tillegg på flere smålån og kreditter kan du kutte ut doble gebyrutgifter på flere lån. Ofte får man også bedre rente på et høyere lånebeløp.

Målet med refinansiering er å få en billigere og mer oversiktlig gjeld. Enten du har mange dyre smålån, eller har mistet oversikten over økonomien, kan refinansiering hjelpe deg på vei mot en ryddig og god økonomi.

Lån til uforutsette hendelser

Det er ingenting som er så kjedelig som når det kommer uforutsette kostnader man egentlig ikke har råd til. Særlig kjedelig er det når disse kostnadene kommer som følge av at vaskemaskinen eller kjøleskapet ryker. Utstyr man er totalt avhengig av i hverdagen, men som fort koster mer enn man har råd til der og da. Da blir løsningen ofte å låne penger.

Mange velger å finansiere slike kjøp med et kredittkort, men dersom du ikke har mulighet til å betale tilbake med en gang kan dette fort bli en dyr affære. Axo Finans samarbeider med flere banker som tilbyr lav rente. Ved å søke gjennom oss kan du enkelt søke blant de gunstigste lånene på markedet - med kun en lånesøknad.

Lån til oppussing

Trenger du å låne penger til oppussing? Gjennom Axo Finans finner du det lånet som er best for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema. Så snart den har blitt behandlet av alle våre samarbeidsbanker, mottar du det beste tilbudet i retur fra oss.

Har du et utdatert kjøkken eller bad, kan en oppussing være en fin investering i forkant av et boligsalg. Kanskje er det denne lille investeringen som gjør at du får råd til drømmehuset? Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 opptil 500.000 kroner.

Gode anmeldelser i Trustpilot

Låne penger

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans har fått høy score hos Trustpilot. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet. Her ligger Axo Finans på topp i kategorien “Bank”. Rangeringen er basert på gode kundeanmeldelser blant tusenvis av brukere.

Våre kunder trekker frem at de får rask behandling, god service og god oppfølging når de søker om lån gjennom oss. Dette gjør at du trygt kan vurdere Axo Finans når du skal låne penger.

Hvem kan låne penger uten sikkerhet?

For å få innvilget et lån gjennom våre samarbeidspartnere, stilles det noen krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23

Oppfyller du disse kravene er du hjertelig velkommen til å søke lån. Hvis ikke kan du prøve igjen ved en senere anledning, dersom livssituasjonen din skulle endre seg. Et alternativ er å låne penger med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Hva koster et forbrukslån?

Renter og gebyrer varierer fra bank til bank, og alle lånesøknader blir behandlet individuelt. Derfor får du først presentert renten når du får et lånetilbud.

Vurderer du å søke lån? Bruk vår lånekalkulator og se hvor mye et lån kan koste. Denne gir deg en estimert oversikt over månedsutgiftene. Fra lånekalkulatoren kan du enkelt gå videre til søknadsskjemaet.

Send inn en søknad i dag

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad til oss, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker samtidig. Slik får du det beste lånetilbudet blant 21 av landets beste banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank og forskjellen mellom høyeste og laveste rente kan være stor.

Ved å sammenligne bankene for deg, og la dem konkurrere om å få deg som kunde, skaper vi bedre konkurranse på markedet. Den endelige renten bestemmes av bankene ut fra en individuell kredittvurdering av deg.

Trenger du å låne penger? Send inn en uforpliktende søknad i dag!

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

bbbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs""
ya lanet
svea
Låne penger
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit