Lån med inkasso

Det er vanskelig å få lån når du har inkassosak. Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering med sikkerhet i bolig, selv om du har inkassosaker og betalingsanmerkning.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Det er vanskelig å få innvilget lån med inkasso. Heldigvis finnes det grep du kan ta. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva inkasso og betalingsanmerkninger er, og hvordan du kan bli kvitt dem.

Inkasso og inkassovarsel - hva er det?

Inkasso er kort fortalt inndriving av forfalte pengekrav. Dersom du har en faktura som forblir ubetalt vil du først få purringer, deretter får du et varsel om inkasso. Etter 30 dager rapporteres saken til kredittopplysningsbyråene og du får varsel om en betalingsanmerking. Etter nye 30 dager uten at kravet betales vil det registreres en betalingsanmerkning på deg.

Dersom du er usikker på om du har inkasso eller betalingsanmerkninger, kan du ta kontakt med kredittopplysningsbyråene. Disse er pliktige til å oppgi denne informasjonen gratis. Du kan også sjekke gjelden din i gjeldsregisteret.

Hvilke konsekvenser har inkasso og betalingsanmerkninger?

Dersom du har fått en betalingsanmerkning, kan dette ha flere konsekvenser for deg. Først og fremst kan du få problemer med å få innvilget lån hos bankene. Du kan også få problemer med å få innvilget kreditt ved:

  • Leiekontrakt
  • Abonnementer på strøm og mobil
  • Kjøp på kreditt
  • Forsikringer

I tillegg kan enkelte arbeidsgivere ta en kredittsjekk på deg i forbindelse med nyansettelser.

Slik blir du kvitt inkasso

Dersom du har en eller flere regninger som har gått til inkasso, finnes det visse ting du kan gjøre. At en sak går til inkasso betyr i prinsippet bare at saken blir fulgt opp av forliksrådet, i stedet for opprinnelig kreditor. Du kan fortsatt betale kravet så forsvinner saken fra inkasso. Har du fått betalingsanmerkning, kan du også betale kravet så slettes anmerkningen.

Etter 4 år slettes betalingsanmerkningen automatisk, dersom kreditor ikke tar opp saken på nytt.

Har du ikke mulighet til å betale kravet, kan en god løsning være å refinansiere lån med inkasso. Axo Finans tilbyr refinansiering med sikkerhet i egen bolig, eller familie/venners bolig.

Slik søker du om refinansiering

For å søke om refinansiering av lån med inkasso, trenger du bare å fylle ut vår elektroniske søknad. Deretter sender vi denne til samtlige av våre samarbeidspartnere.

Vi sammenligner flere banker og gir deg det beste lånetilbudet blant disse. Tilbudet er gratis og uforpliktende. Velger du å takke ja til tilbudet, går kundeforholdet over til den banken som ga deg tilbud.

Det er banken som betaler ned gjelden du refinansierer. Deretter får du én faktura og nedbetalingsplan å forholde deg til hos banken.

Fordeler med refinansiering

Det er flere fordeler forbundet med refinansiering. Først og fremst sparer du penger, men du får også bedre oversikt over økonomien og muligheten til å fjerne inkasso og betalingsanmerkninger.

Spar penger

Når du refinansierer gjeld, samler du all eksisterende gjeld i ett nytt lån. Ettersom refinansiering kan gi deg lavere rente, samt kutte doble gebyrer, er det mye penger å spare på å samle dyr gjeld. Når du refinansierer med sikkerhet i bolig, vil renten være omtrent 4,24%. Siden tilbudene er priset individuelt, må du søke for å se hvilken rente du kan få.

Fjerne inkasso og betalingsanmerkninger

Ved å søke om refinansiering, søker du om et nytt lån som betaler ned all eksisterende gjeld. Dersom du har inkasso og betalingsanmerkninger, vil disse fjernes med det nye lånet.

Søk refinansiering i dag

Ønsker du å søke lån med inkasso? Hos Axo Finans kan du refinansiere lån med inkasso og betalingsanmerkninger.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet vårt på nett og oppgi alle opplysninger knyttet til din eksisterende gjeld. Banken du takker ja til tar på seg jobben med å betale ut de gamle lånene.

Søk om å refinansiere lån med inkasso hos Axo Finans i dag. Vi hjelper deg med å få et lån med bedre vilkår.


Vi sammenligner disse 23 bankene for deg

bbbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs""
ya lanet
svea
Lån uten sikkerhet
Det er greit