Lånekalkulator

Med vår lånekalkulator kan du beregne estimert månedskostnad på ditt nye lån. Velg et lånebeløp mellom 10.000 og 500.000 kroner.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Slik bruker du vår lånekalkulator

Dersom du trenger et lån uten sikkerhet og lurer på hvor mye det kan komme til å koste deg, kan du enkelt få en oversikt med vår lånekalkulator.

Fyll inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, og få oppgitt hvor mye lånet kan komme til å koste deg i måneden. Lånekalkulatoren regner både nominell og effektiv rente, og gir en samlet oversikt inkludert alle gebyrer knyttet til lånet.

Tre ulike rentesatser

Lånekalkulatoren viser tre ulike rentesatser. Bakgrunnen for dette er at alle bankene vi samarbeider med opererer med en fra rente og en til rente. Eksempelvis fra 7,90% til 19,90% nominell. Mellom disse nivåene kan det være et titalls forskjellige rentesatser. I tillegg kredittvurderer alle bankene etter sine spesifikke kriterier og det kan derfor skille mye mellom det billigste og det dyreste lånetilbudet.

Bankene presenterer sin rentesats sammen med det endelige lånetilbudet. Du må derfor sende oss en søknad før vi kan presentere et rentetilbud for deg.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Sjekk hvor mye du kan spare

Du kan også bruke lånekalkulatoren vår til å sjekke hvor mye du kan spare i måneden på å refinansiere dyre smålån og kredittkort gjennom Axo Finans. Sammenlign den estimerte renten med renten du allerede har. For å sjekke hvilken rente du har på dine eksisterende kredittkort eller forbrukslån kan du logge inn i ett av gjeldsregistrene.

Renten hos våre bankpartnere er normalt langt lavere enn renten på kredittkort og andre dyre smålån, og starter på 7,90% nominell. Gjennomsnittlig lånerente gjennom Axo Finans er cirka 12% nominell, noe som er langt lavere enn på et typisk kredittkort. I snitt ligger den nominelle renten på kredittkort i Norge på 22%.

Axo Finans samarbeider med 21 banker

beregn lånet med en lånekalkulator

Axo Finans er finansagent som samarbeider med 21 av Nordens beste banker for å gi deg det beste forbrukslånet - tilpasset dine behov.

Alle bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor gjøre sitt ytterste for å presentere det beste tilbudet. Dette gjør det enklere for oss å finne lånet med lavest rente, tilpasset dine behov.

Ved å benytte deg av vår sammenligningstjeneste sparer du tid, og du får god hjelp underveis gjennom hele prosessen.

Hvem kan søke om forbrukslån?

Alle kan bruke vår lånekalkulator. For å søke om lån er det noen grunnkriterier alle kunder må oppfylle:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kravene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. I så fall er du hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning dersom den økonomiske situasjonen skulle endre seg.

Du kan også søke med en medlåntaker. Det kan være ektefelle, samboer, familie eller en venn. Dette vil normalt øke sannsynligheten for å få innvilget lånet. Det kan også gi deg lavere rente på lånet.

Les mer: Beste lånerente

Send inn en søknad i dag

Fra lånekalkulatoren kan du gå videre til vårt elektroniske søknadsskjema. Her fyller du inn alle nødvendige opplysninger, så sender vi søknaden videre til våre samarbeidspartnere. Straks alle banker er ferdig med å behandle din søknad, sender vi deg det beste tilbudet i retur.

Tilbudet er uforpliktende, gyldig i 30 dager og det er helt kostnadsfritt for deg å bruke vår tjeneste - uansett om det resulterer i en låneavtale eller ikke.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi alle våre kunder å ha siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig.

Søk lån via Axo Finans i dag - vi ser frem til å høre fra deg!

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

bbbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs""
ya lanet
svea
Sjekk lånekostnader med en lånekalkulator
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit