Søk lån

Søk lån hos 18 banker gjennom Axo Finans. Vi sammenligner lån for deg, slik at du får det beste lånetilbudet fra våre samarbeidspartnere.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Søk lån ved hjelp av det elektroniske søknadsskjemaet over, og få søknaden vurdert av flere banker og långivere. Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet og refinansiering fra 10.000 til 500.000 kroner uten sikkerhet. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, enten du ønsker å søke om lån til forbruk eller refinansiering av smågjeld.

Du mottar et uforpliktende tilbud.

Sammenlign lån fra flere långivere - det lønner seg!

Ved å sammenligne lån fra flere långivere får du en oversikt over hvilke tilbud som lønner seg i forhold til dine behov. Når du søker lån gjennom Axo Finans, konkurrerer alle våre samarbeidspartnere om å få akkurat deg som kunde. På denne måten får du bedre rente og vilkår enn ved å søke på egenhånd.

Vi jobber for at du skal få det beste tilbudet - derfor forhandler vi lånetilbudet for deg.

Bruk vår lånekalkulator for å se hva et lån gjennom våre samarbeidspartnere kan komme til å koste deg i måneden. Velg ønsket nedbetalingstid og lånebeløp, og se den totale månedssummen. Husk at den endelige renten er individuell. Lånetilbudet varierer derfor ut i fra din livssituasjon og låneevne.

Les mer: Billig forbrukslån

Refinansiering av dyr gjeld

Søk lån hos flere banker samtidig

Mange velger å søke lån for å refinansiere eksisterende lån og kredittkort. Det kan være svært fordelaktig å samle dyre lån under ett lån fordi:

  1. Lån og kredittkort kommer med gebyrer, som for eksempel etableringsgebyr, fakturagebyr, termingebyr, forsinkelsesgebyr og purregebyr. I de tilfellene det er snakk om flere lån, kan totalsummen av alle gebyrene bli unødvendig høy.
  2. Lån kommer med ulike renter og vilkår. Kredittkort og smålån har ofte en høyere rente enn tradisjonelle forbrukslån, da disse er ment som kortsiktige lån med en kortere nedbetalingsperiode. Dersom du for eksempel kun betaler minstebeløpet på disse lånene, vil de ende opp med å koste deg mye mer på grunn av den høye renten.

Ved å refinansiere dyre lån kan du spare mye hver måned. Ofte kan du også korte ned nedbetalingsperioden, fordi du får lavere rente, færre gebyrer og bedre vilkår på lånet.

I tillegg vil det å samle all gjeld under ett lån gi deg en bedre økonomisk oversikt. Istedenfor å ha mange ulike regninger til ulike forfallsdatoer, vil du med ett lån i måneden kun ha én faktura å tenke på. Slik får du mulighet til å omprioritere månedlige utgifter slik at du raskere kan betale ned gjelden din.

Hvordan søke lån?

Søk lån gjennom Axo Finans ved å benytte deg av søknadsskjemaet ovenfor. Fyll ut alle nødvendige opplysninger, som hvor mye du vil låne, hvor lang nedbetalingstid du ønsker og om du ønsker å samle eksisterende lån. Husk at du har mulighet til å bruke kortere tid på nedbetalingsperioden enn den perioden du har valgt, dersom du etterhvert skulle ønske det.

Har du krysset av for at du ønsker å refinansiere lån, hjelper vi deg med å samle all gjeld i ett nytt lån.

Les mer: Lån med lav rente

Hvordan fungerer tjenesten?

Søk lån via axo finans

For at du skal få innvilget søknad om lån via Axo Finans, må du oppfylle våre vilkår:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Tjenesten vår er helt uforpliktende og kostnadsfri å benytte. Du kan søke lån fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en søknad som vi videreformidler til våre samarbeidspartnere. Du vil få svar i løpet av kort tid, og da presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Vi er godkjente av Finanstilsynet, og tjenesten er helt trygg å bruke. Vi er godkjente i henhold til loven om forsvarlig utlånspraksis for forbrukslån.

Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad. Vi hjelper deg med å finne det beste lånetilbudet for deg!

Vi sammenligner disse 18 bankene for deg

Søk lån
Søk lån på inntil 500.000 Søk her