Søk lån

Søk lån i flere banker gjennom Axo Finans. Vi sammenligner lån for deg, slik at du får det beste lånetilbudet fra våre samarbeidspartnere.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet
Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Søk lån i det elektroniske søknadsskjemaet over, og få søknaden vurdert av flere banker og långivere. Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet og refinansiering fra 10.000 til 500.000 kroner uten sikkerhet. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, enten du ønsker å søke om lån til forbruk eller refinansiering av smågjeld. Det er uforpliktende, enkelt og trygt.

Søk om lån kan gi svar på dagen dersom vi mottar søknaden innen klokken 16:00 (mandag-fredag).

Sammenlign lån fra flere långivere - det lønner seg!

Ved å sammenligne lån fra flere långivere får du en oversikt over hvilket tilbud som lønner seg for dine behov. Når du søker lån gjennom Axo Finans, vil alle våre samarbeidspartnere konkurrere om å få akkurat deg som kunde. På denne måten får du bedre rente og vilkår enn ved å søke på egenhånd. I tillegg ønsker vi å jobbe for at du skal få det beste tilbudet, og hjelper deg derfor med dette - vi forhandler lånetilbudet for deg.

Bruk vår lånekalkulator for å se hva et lån gjennom våre samarbeidspartnere kan komme til å koste i måneden. Velg ønsket nedbetalingstid og lånebeløp, og se den totale månedssummen. Husk på at den endelige renten er individuell, og at lånetilbudet derfor varierer ut i fra livssituasjon og andre viktige faktorer som sier noe om kundens låneevne.

Les mer: Billig forbrukslån

Refinansiering

Søk lån

Mange velger å søke lån for å refinansiere eksisterende lån og kredittkort. Det kan være svært fordelaktig å samle dyre lån under ett lån fordi:

 1. Lån og kredittkort kommer med gebyrer som for eksempel etableringsgebyr, fakturagebyr, termingebyr, forsinkelsesgebyr og purregebyr. I de tilfellene det er snakk om flere lån, blir totalsummen av alle gebyrene unødvendig høy.

 2. Mange lån kommer ofte med ulike renter og vilkår. Kredittkort og smålån har også ofte en høyere rente enn tradisjonelle forbrukslån, da disse er ment som kortsiktige lån med en kortere nedbetalingsperiode. Dersom du for eksempel kun betaler minstebeløpet på disse lånene, vil de ende opp med å koste mye mer på grunn av den høye renten.

Ved å refinansiere dyre lån vil du kunne spare mye i for eksempel en nedbetalingsperiode på fem år fordi du får en bedre rente, færre gebyrer og bedre vilkår.

I tillegg vil det å samle all gjeld under ett lån gi deg en bedre økonomisk oversikt. Istedenfor å ha mange ulike regninger til ulike forfallsdatoer vil du med ett lån i måneden kun ha en faktura å tenke på. På denne måten får du mulighet til å omprioritere månedlige utgifter slik at du raskere kan betale ned gjelden din.

Hvordan søke lån?

Det er enkelt å søke lån gjennom Axo Finans. Fyll ut opplysninger som hvor mye du vil låne, hvor lang nedbetalingstid du ønsker og om du ønsker å samle eksisterende lån. Husk på at du har mulighet til å bruke kortere tid på nedbetalingsperioden enn den perioden du har valgt dersom du etterhvert skulle ønske det.

Etter at du har sendt inn søknaden vil du raskt få svar på om lånet er innvilget. Har du krysset av for at du ønsker å refinansiere lån, vil vi hjelpe deg med prosessen videre.

Les mer: Lån med lav rente

Hvordan fungerer tjenesten?

Søk lån

For at du skal få innvilget søknad om lån via Axo Finans, må du oppfylle våre vilkår:

 • Du må ha fylt 25 år
 • Du må ha registrert liknet inntekt
 • Du kan ikke ha aktive inkassosaker
 • Tjenesten vår er helt uforpliktende og kostnadsfri å benytte. Du kan søke lån fra 10 000 og opptil 500 000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en søknad som vi videreformidler til våre samarbeidspartnere. Du vil få svar i løpet av kort tid, og da presenterer vi det beste tilbudet for deg.

  Vi er godkjente av Finanstilsynet, og tjenesten er helt trygg å bruke. Vi er godkjente i henhold til loven om forsvarlig utlånspraksis for forbrukslån.

  Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så hjelper vi deg med å finne det beste tilbudet!

  Vi sammenligner disse bankene for deg

  TrustScore 9.3|2098 brukervurderinger
  Søk lån
  Søk lån på inntil 500.000 Søk her