hva brukes forbrukslån til - oppussing

Dette brukes forbrukslån til


Forbrukslån er et lån uten sikkerhet og kan brukes til det du ønsker eller trenger.

Gjennom Axo finner du det beste forbrukslånet blant 22 banker.

Søk om forbrukslån

Hva er et forbrukslån?

Siden lånet er uten sikkerhet behøver du ikke å stille med eiendeler, for eksempel bolig, som sikkerhet til banken. Banken kan ikke bestemme hva lånet skal brukes til, dermed står du fritt til å bruke pengene på akkurat det du ønsker eller trenger.

Et lån uten sikkerhet utgjør en større risiko for banken, og er grunnen til at slike lån har høyere rente enn for eksempel boliglån.

Endelig rente bestemmes av banken utfra en helhetsvurdering av lånesøknaden. Det er verdt å merke seg at et forbrukslån gjennom oss har langt lavere rente enn dyr kredittkortgjeld og smålån. Derfor lønner det seg å refinansiere slik gjeld i et forbrukslån med lav rente kontra dyre smålån.

Hva brukes et forbrukslån til?

Det kan være flere grunner til at man har behov for et lån. Ettersom alle lån er en forpliktelse som skal betales tilbake, bør du bruke lånet på noe som gir merverdi for deg. Hva det er, er selvsagt helt opp til deg.

Vanlige årsaker til å ta opp et forbrukslån er

  • Oppussing av bolig
  • Uforutsette utgifter
  • Samle flere smålån

Noen ønsker seg mulighet til å realisere planer eller gjøre noe de lenge har drømt om - andre er mer opptatt av hus, hage, familie og livssituasjon. Vi er her for deg som trenger hjelp til å finne det beste lånetilbudet blant flere banker.

Et forbrukslån gir gode muligheter til å realisere planer som er viktige for deg. Kanskje du drømmer om å reise på ferie? Eller har du behov for å finansiere drømmebryllupet? Da kan et forbrukslån være løsningen.

Uansett hva du velger å bruke lånet på, bør du aldri låne over evne. Du skal ha mulighet til å betjene lånet, samtidig som du klarer å dekke andre utgifter.

Søk om forbrukslån

Flere aktuelle artikler


Vi sammenligner disse 22 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea