flytt lånet illustrasjon

To nye banker til Axo Finans


BB Bank og Ferratum Bank blir en del av bankpanelet til Axo Finans

, som øker antall bankpartnere til 20.

Gå til lånesøknad

Det betyr at sannsynligheten øker både for at lånesøknaden innvilges og at du får best mulig tilbud. Bankene har spesialisert seg på ulike typer lån, noe som gjør at Axo har et større spekter av banker enn tidligere.

BB Bank

BB Bank er en norsk landsdekkende bank som tilbyr forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet. Banken ble etablert i 1984 og retter seg mot personkundemarkedet. Deres 30 ansatte sitter på hovedkontoret i Bergen sentrum.

Blant bankens tjenester finner du forbrukslån, refinansieringslån, kredittkort og sparekonto. BB Bank tilbyr inntil 400.000 kr i lån uten sikkerhet.

Ferratum Bank

Ferratum er en 100% digital bank som tilbyr små forbrukslån og banktjenester til privatpersoner. Banken tilbyr små forbrukslån og banktjenester via mobilen. Ferratum Fleksikreditt fungerer som et digitalt kredittkort hvor du får tildelt en låneramme på mellom 1000 og 30.000 kroner.

Kredittrammen kan benyttes fritt. Ønsket beløp overføres direkte til bankkonto og betales tilbake igjen etter behov.

Ferratum Bank passer for kunder som har behov for et lite forbrukslån. Dette er vanligvis kunder som trenger penger til mindre prosjekter eller uforutsette hendelser, men du står helt fritt til å bruke pengene på det du selv ønsker.

Slik fungerer det

Alle våre samarbeidsbanker vet at de konkurrerer om å få akkurat deg som kunde. Derfor strekker de seg så langt de kan for å gi et godt lånetilbud. Tilbudet du mottar via Axo Finans kan derfor være bedre enn tilbudene du henter inn på egenhånd.

Når alle bankene har vurdert søknaden din sender vi deg det beste tilbudet i retur. Får du et tilbud om å låne penger fra Ferratum bank, vil tilbudet være uforpliktende og ha en gyldighet på 30 dager. Dersom du takker ja til tilbudet går kundeforholdet videre til Ferratum.

Du er alltid velkommen tilbake til oss dersom du har spørsmål!

Gå til lånesøknad

Flere aktuelle artikler


Vi sammenligner disse 22 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea