Bente Olafsen’s Finans ( BOF)


Bente Olafsen’s Finans (BOF) er en frittstående finansiell rådgiver innen boliglån, privat finansiering og næringslån.

Gå til lånesøknad »

Bente Olafsen’s Finans arbeider med å forberede og fremme søknader om innskuddsavtaler, låneavtaler, kausjonsavtaler og kortprodukter.

Om Bente Olafsen’s Finans AS

Bente Olafsen’s Finans AS (BOF) er en frittstående finansiell rådgiver, samt finansagent. BOF sørger for at søknader inneholder fullstendig og korrekt informasjon om alle relevante forhold for produktet det søkes om.

BOF er en objektiv finansiell rådgiver som handler på vegne av kunden. Det betyr at lånesøknader kan presenteres på fritt grunnlag til de fleste banker og kredittinstitusjoner i Norge med fullmakt av kunden.

Tjenester

BOF tilbyr finansiell rådgivning til privatkunder i følgende situasjoner:

  • Boliglån og personlig økonomi
  • Inkassosaker
  • Tvangssalg
  • Luksus- og forbruksfellen
  • Arv
Andre produkter

BOF samarbeider med de fleste eiendomsmeglerne i Oslo og omegn. Meglerne formidler kunder som trenger finansiering til BOF, mens BOF videreformidler kunder som har behov for eiendomsmeglere.

Ved kjøp av ny bolig bistår BOF med å søke om boliglån, mellomfinansiering eller andre langsiktige lån. I tillegg tilbyr BOF hjelpe til med å søke om lån til oppussing samt refinansieringslån.

Bente Olafsen’s Finans AS og Axo Finans

BOF samarbeider med Axo Finans om å gi finansiell rådgivning, samt å sikre at søknader inneholder fullstendige og korrekte opplysninger. Trenger du hjelp med en friskere økonomi, er dette noe BOF kan hjelpe deg med. BOF gir rådgivning i forbindelse med boliglån, refinansiering, samt personlig økonomi som helhet.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler lånesøknader mellom kunder og långivere. Axo Finans bruker sitt nettverk av samarbeidende banker til å finne de gunstigste lånetilbudene til hver enkelt kunde, og sørger dermed for at søkeren mottar et lånetilbud som matcher deres behov.

Det kan være mye penger å spare på å sjekke hvilke lånetilbud som finnes. Axo Finans sammenligner opptil 23 ulike banker og långivere for hver lånesøknad. På den måten kan Axo Finans være sikker på at de formidler et godt tilbud i hvert tilfelle.

Axo Finans formidler lån uten sikkerhet og refinansiering, og tilbyr sammenligning av kredittkort.

Dette er lån uten sikkerhet

Med et lån uten sikkerhet får du fleksibilitet i økonomien din. Dette er et lån som passer godt i situasjoner som oppussing, renovering, betaling av uforutsette utgifter, eller i andre tilfeller hvor det er behov for fleksibel kreditt.

Usikrede lån knyttes ikke til et panteobjekt slik for eksempel boliglån gjør. Dette er noe man kan velge dersom man ikke kan eller vil stille boligen som sikkerhet på et lån. Lån uten sikkerhet har høyere rente enn et sikret lån, men også kortere nedbetalingstid. Det betyr at forskjellen jevner seg ut så lenge gjelden behandles som et kortsiktig lån.

Dette er refinansiering

Visste du at lån kan gå ut på dato? Både lån, forsikring, abonnementer og andre løpende avtaler bør sjekkes med jevne mellomrom. Det kan være mye penger å spare på å gjøre en slik gjennomgang og refinansiere gammel gjeld i et nytt og billigere lån.

Refinansiering brukes også for å samle lån og kreditt som har hopet seg opp. Det kan være vanskelig å komme på riktig spor igjen dersom man har tatt opp mye forbrukslån og handlet på kreditt. Har du problemer med inkasso eller betalingsanmerkninger, kan en løsning for eksempel være å refinansiere gjeld med sikkerhet i boligen.

Hvorfor velge Bente Olafsens Finans og Axo Finans?

Bente Olafsen’s Finans AS tilbyr finansiell rådgivning i økonomiske situasjoner, mens Axo Finans formidler lånesøknader mellom bank og kunde. Dersom du ønsker et godt tilbud om lån, er Axo Finans i samarbeid med Bente Olafsen’s Finans et godt valg.

Det er gratis å sende en søknad om lån uten sikkerhet eller refinansiering via Axo Finans, og tilbudet du mottar er helt uforpliktende.

Besøk Bente Olafsen’s Finans’ hjemmeside

Gå til lånesøknad »