BRAbank


BRAbank ASA, tidligere Monobank, er en digital bank som satser på markedets fremste teknologiske løsninger.

Gå til lånesøknad »

Monobank startet sin virksomhet i 2015 og har siden da opplevd en solid positiv vekst. I 2019 endret selskapet navn til BRAbank. I dag tilbyr banken en rekke banktjenester til kunder over hele landet, hvor det viktigste produktet er lån uten sikkerhet til privatpersoner.

Søk lån gjennom Axo Finans i dag - vi finner det beste lånetilbudet for deg.

Søker du lån uten sikkerhet gjennom låneformidlingstjenesten til Axo Finans, kan BRAbank være en av bankene som vurderer lånesøknaden din. Vi sammenligner lånetilbud fra alle våre samarbeidspartnere for deg.

Om BRAbank

BRAbank er en uavhengig bank med rundt 100 aksjonærer. Banken ble etablert i 2015 i Bergen, og har siden den gang opplevd stor vekst. I dag er banken blant de ledende norske bankene innen forbrukslån.

I 2017 ekspanderte BRAbank og etablerte seg i Finland. I løpet av 2019 skal banken også etablere seg i Sverige. Med det har de et mål om å bli en av Nordens ledende banker innen forbruksfinansiering, og dette får de blant annet til ved å tilby døgnåpent kundesenter.

BRAbank tilbyr banktjenester som:

 • Forbrukslån
 • Refinansieringslån
 • Toppfinansiering
 • Kredittkort
 • Høyrentekonto
 • Betalingsforsikring

De viktigste produktene banken har i dag er lån uten sikkerhet, høyrentekonto og kredittkort.

Søker du lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans, kan BRAbank være en av bankene som vurderer lånesøknaden din.

Lån uten sikkerhet

BRAbank tilbyr lån uten sikkerhet. Dette innebærer at det ikke stilles noen krav til sikkerhet for å innvilge lånet. Du kan bruke lånet til akkurat det du har behov for, uten å måtte oppgi noen årsak.

Vi ser at det er vanlig å søke lån til grunner som:

 • Refinansiering
 • Ferie
 • Arrangement som for eksempel bryllup eller konfirmasjon
 • Oppussing
 • Uforutsette utgifter
 • Varefinansiering

BRAbank er en av våre samarbeidspartnere innen forbrukslån uten sikkerhet. Du kan se eksempler på hva et lån fra en av våre samarbeidspartnere koster ved å bruke vår lånekalkulator.

I lånekalkulatoren legger du inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Da vil du se eksempler på et gjennomsnittlig lånetilbud. Du kan justere både lånebeløp og nedbetalingstid i kalkulatoren for å se forskjell i kostnadene.

Fra lånekalkulatoren er det enkelt å komme videre til lånesøknaden. Husk at du alltid kan tilbakebetale hele lånet når som helst før avtalt nedbetalingsperiode.

Refinansiering uten sikkerhet

Mange velger å søke refinansiering for å få en bedre oversikt over sin personlige økonomi. Har du mange kredittlån kan du spare mye penger på å samle gjelden. Slik kan du kvitte deg med unødvendige kostnader og gebyrer, og dermed også kun få ett lån å forholde deg til.

Når du søker refinansieringslån via Axo Finans, oppgir du at du ønsker å refinansiere gjeld i lånesøknaden. I tillegg må du oppgi alle opplysninger tilknyttet gjelden.

Dersom du får lånet innvilget, vil banken eller långiveren du får det beste lånetilbudet hos ta seg av utbetalingen. Du vil da sitte igjen med et nytt, samlet lån.

Våre samarbeidspartnere

Axo Finans ønsker å være ledende innen formidling av lån, forbrukslån og refinansieringslån i Norge. Det er derfor helt nødvendig at vi samarbeider med noen av de beste bankene og långiverne i landet, som blant annet BRAbank.

Vårt mål er å hjelpe deg som kunde å finne det beste lånetilbudet for deg. Derfor presenterer vi lånesøknaden din for flere av våre samarbeidspartnere. Når vi har mottatt svar fra alle, sender vi det beste tilbudet ditt til deg.

Sammenlign lån via Axo Finans

Axo Finans arbeider for å finne det beste lånetilbudet tilpasset akkurat deg. Tjenesten vår er helt kostnadsfri, uforpliktende, effektiv, trygg og ukomplisert.

Når vi har presentert et lånetilbud for deg, vil du få en betenkningstid på 30 dager. Du kan både søke og signere elektronisk med BankID.

Vi har tusenvis av gode kundeerfaringer og scorer høyt på Trustpilot. Vi tilbyr en hjelpsom kundeservice som gir deg svar på det du måtte lure på. Du kan søke lån til akkurat det du trenger, raskt og enkelt.

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Vi ser frem til å høre fra deg!

Gå til lånesøknad »

Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned