BRAbank


BRAbank ASA, tidligere Monobank, er en digital bank som satser på markedets fremste teknologiske løsninger.

Gå til lånesøknad »

Monobank startet sin virksomhet i 2015 og har siden da opplevd en solid positiv vekst. I 2019 endret selskapet navn til BRAbank. I dag tilbyr banken en rekke banktjenester til kunder over hele landet, hvor det viktigste produktet er lån uten sikkerhet til privatpersoner.

Søk lån gjennom vår tjeneste idag - vi finner det beste lånetilbudet for deg.

Søker du lån uten sikkerhet gjennom låneformidlingstjenesten til Axo Finans, kan BRAbank være en av bankene som vurderer lånesøknaden din. Vi tilbyr en tjeneste som sammenligner lånetilbud fra alle våre samarbeidspartnere for deg.

Om BRAbank

BRAbank er en uavhengig bank med rundt 100 aksjonærer. Banken ble etablert i 2015 i Bergen, og har siden den gang opplevd stor vekst. I dag er banken blant de ledende norske bankene som tilbyr forbruksfinansiering.

I 2017 ekspanderte BRAbank og etablerte seg i Finland. I løpet av 2019 skal banken også etablere seg i Sverige. Med det har de et mål om å bli en av Nordens ledende banker innen forbruksfinansiering.

Banken tilbyr også et døgnåpent kundesenter.

BRAbank tilbyr banktjenester som:

 • Personlån
 • Refinansieringslån
 • Toppfinansiering
 • Kredittkort
 • Høyrentekonto
 • Betalingsforsikring

De viktigste produktene banken har i dag er lån uten sikkerhet, høyrentekonto og kredittkort.

Søker du lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans, kan BRAbank være en av bankene som vurderer lånesøknaden din. Ved å søke gjennom vår formidlingstjeneste kan du være sikker på at du får et lån med lav rente, tilpasset din økonomi.

Lån uten sikkerhet

Som nevnt over, tilbyr BRAbank såkalte lån uten sikkerhet. Lån uten sikkerhet er det samme som et forbrukslån, og innebærer at det ikke stilles noen krav til sikkerhet. Du kan også bruke lånet til akkurat det du behøver, uten å måtte oppgi grunn til hvorfor du behøver lånet.

Vi ser at det er vanlig å søke lån til grunner som:

 • Refinansiering
 • Ferie
 • Arrangement som for eksempel bryllup eller konfirmasjon
 • Oppussing
 • Uforutsette utgifter
 • Varefinansiering

BRAbank er en av våre samarbeidspartnere innen forbrukslån uten sikkerhet. Du kan se eksempler på hva et lån fra en av våre samarbeidspartnere koster ved å bruke vår lånekalkulator.

Legg inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Da vil du se eksempler på et gjennomsnittlig lånetilbud. Du kan justere kalkulatoren opp eller ned både på lånebeløp og nedbetalingstid for å se forskjell i kostnadene.

I lånesøknaden kan du velge nedbetalingstid og lånebeløp. Husk at du alltid kan tilbakebetale hele lånet når som helst før avtalt nedbetalingsperiode.

Refinansiering uten sikkerhet

Mange velger å søke refinansiering for å få en bedre oversikt over sin personlige økonomi. Har du mange kredittlån kan du spare mye penger på å refinansiere gammel gjeld. Slik kan du kvitte deg med unødvendige kostnader og gebyrer, og dermed også kun få ett lån å forholde deg til.

Når du søker refinansieringslån via Axo Finans, oppgir du at du ønsker å refinansiere gjeld i lånesøknaden. I tillegg må du oppgi alle betalingsopplysninger tilknyttet gjelden.

Dersom du får lånet innvilget, vil banken eller långiveren du får det beste lånetilbudet hos ta seg av utbetalingen. Du vil da sitte igjen med et nytt og samlet lån.

Gå til lånesøknad »