Easybank - en del av Brabank


Easybank - en del av Brabank har operert innenfor finansiering, sparing og betalingsformidling mot privatmarkedet, organisasjoner og bedrifter siden 2003.

Gå til lånesøknad »

Navnet gjenspeiler deres filosofi: Bank skal være enkelt! Som kunde kan du derfor forvente intuitive og attraktive bankløsninger.

Søk forbrukslån hos Axo Finans i dag. Easybank er en av våre samarbeidende långivere som kan behandle din søknad om lån uten sikkerhet.

Easybank - Gjør bank enkelt!

Easybank arbeider for å gjøre banktjenester enkelt. Norge er i verdenstoppen innen digitalisering, og norske kunder stiller svært høye krav til enkle banktjenester. Dette har Easybank tatt til seg, og har derfor som mål å tilby en best mulig løsning til sine kunder. Når du skal inngå en avtale med Easybank, kan du derfor bruke BankID til legitimering og signering.

BankID forenkler søknadsprosessen, og gjør at pengene står på konto innen kort tid.

Easybank ble opprettet i 2003, under det tidligere navnet Verdibanken. I april 2016 endret de navn til Easybank, og siktet seg med det inn på forbruks- og bilfinansiering. Easybank er en av bankene du kan motta et godt tilbud fra ved å søke om lån via Axo Finans.

Erfaringer fra kunder

Som formidlere av lån uten sikkerhet, har Axo Finans hjulpet mange fornøyde kunder med å få innvilget lån med gode vilkår. Renten du får er et personlig tilbud til akkurat deg, og tilbudet kommer fra en av våre samarbeidende banker og långivere. For at vi skal være sikre på at vi formidler et godt tilbud, arbeider vi med noen av de beste bankene og långiverne på markedet.

Vi formidler gode tilbud fra Easybank og flere av Skandinavias ledende långivere.

I møte med kundene våre har vi fokus på personlig oppfølging, åpenhet i alle ledd og effektiv saksbehandling. Dette blir satt stor pris på blant våre kunder, som har gitt oss svært gode tilbakemeldinger på omdømmeplattformen TrustPilot. Kundene trekker spesielt fram at vi behandler søknadene deres effektivt, og at vi alltid er hyggelige og imøtekommende.

Låneformidleren Axo Finans

Axo Finans er en finansagent, og fungerer som bindeledd mellom låntaker og långiver. Vi spesialiserer oss på formidling av lån, forbrukslån og refinansieringslån.

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som innebærer at man ikke trenger å tilby banken noen form sikkerhet. Dette er derfor en fleksibel måte å låne penger på.

For at søknadsprosessen skal gå så raskt og smidig som mulig, tilbyr vi BankID til legitimering og signering av lånepapirer. Du kan sende dokumenter med postgang også, men da må du forvente at det tar lengre tid å få utbetalt pengene.

Vi sammenligner vilkår og renter på lånet

Ettersom et lånetilbud er personlig, kan både rente og vilkår variere fra långiver til långiver. Disse har ulike fremgangsmåter for beregning av nominell og effektiv rente, og tar ulike vurderinger av hvor stor risiko de er villig til å akseptere per kunde. Man kan derfor ende opp med helt forskjellige tilbud med den samme lånesøknaden.

Når du søker forbrukslån via Axo Finans, kan Easybank være en av bankene som behandler søknaden din. Søk om mellom 10.000 og 500.000 kroner hos Axo Finans.

For å sikre deg det beste tilbudet, er det viktig å sammenligne ulike lånetilbud. Her kommer Axo Finans inn i bildet. Vi sammenligner tilbud om lån uten sikkerhet på vegne av våre kunder, og sender det aller beste tilbudet i retur på dagen.

Prøv vår lånekalkulator

Det er lurt å prøve seg fram med en lånekalkulator før man sender inn en søknad om lån, og det kan du selvfølgelig gjøre på Axo Finans sine hjemmesider. En lånekalkulator er et digitalt verktøy som gir deg en estimert beregning av kostnadene knyttet til ditt lån.

Lånekalkulatoren gjør det mulig å planlegge hvordan man skal betjene terminbeløpene, ved siden av de vanlige utgiftene man har. Det er derfor et nyttig verktøy for alle som vil ha god kontroll på økonomien sin.

Kom i kontakt med oss

Har du spørsmål til vår tjeneste? Ta gjerne kontakt med oss! Våre hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere står klare til å svare på alt du måtte lure på.

Vi hjelper forbrukere som ønsker å låne penger med å finne det beste lånetilbudet. Du mottar et uforpliktende tilbud som er gyldig i 30 dager. Dersom du takker ja til et tilbud fra Easybank, er det de som betaler provisjon til oss. For deg som kunde betyr det at våre tjenester er helt gratis!

Etter at du har akseptert et lånetilbud, går kundeforholdet videre til den respektive långiveren du har akseptert et tilbud hos. Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss ved en senere anledning.

Gå til lånesøknad »

Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned