Komplett Bank


Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr elektroniske låne- og banktjenester for privatkunder. I løpet av de siste årene har banken rukket å bli blant de ledende forbruksbankene i Norge.

Gå til lånesøknad »

Komplett Bank har virksomhet i Norge, Sverige og Finland, og hovedkontoret ligger på Lysaker i nærheten av Oslo.

Søker du lån via Axo Finans, kan Komplett Bank være en av bankene som vurderer din lånesøknad. Søk lån i dag, og få tilbud om det beste lånet for deg fra en av våre samarbeidspartnere. Vi sammenligner lånetilbud for deg.

Om Komplett Bank

Komplett Bank er et norsk selskap som ble etablert i 2014. Banken samarbeider med Komplett Group, som blant annet står bak Komplett.no, KomplettBedrift.no, Blush.no og Bildeler.no.

Komplett Bank ble etablert med konsesjon fra Finanstilsynet og er medlem av det norske banksikringsfondet. Alle innskudd inntil 2 000 000 NOK er dekket av innskuddsgarantien fra sikringsfondet.

Komplett Bank lanserte Komplettbank.fi i Finland 2017, og svenske Komplettbank.se i 2018.

Banken hadde i 2018 totalt 71 1000 forbrukslånkunder, i tillegg til tusenvis av kunder innenfor andre banktjenester. I 2015 lanserte banken også Komplett Bank Mastercard, med tilhørende bonusprogram til nettbutikken Komplett.no.

Forbrukslån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet innebærer at du ikke trenger å stille med noen form for sikkerhet. Banken stiller heller ingen krav til hva lånet skal brukes på. Forbrukslån er bare et av flere låneprodukter Komplett Bank tilbyr til sine kunder.

Dersom du får et tilbud fra Komplett Bank, vil du få:

  • En fleksibel nedbetalingstid
  • Gode lånevilkår
  • Hyggelig kundeservice
  • En gunstig rente

Komplett Bank tilbyr lån med elektronisk legitimasjon og BankID.

Med et forbrukslån uten sikkerhet kan du gi deg selv økonomisk spillerom når du trenger det. Hos Komplett Bank får du et lån tilpasset økonomien din, slik at du ikke låner over evne.

Refinansier kredittgjeld

Det kan være svært lønnsomt å refinansiere dyr kredittgjeld. Når du refinansierer gammel gjeld, får du et helt nytt lån med nye og bedre lånevilkår samt lavere rente.

Et refinansieringslån kan være lønnsomt fordi:

  • Du får en lavere rente
  • Færre kostnader og gebyrer
  • Du får bedre lånevilkår

Velger du å refinansiere gjelden din, vil du kun ha ett lån å forholde deg til. Høyst sannsynlig vil du også få bedre vilkår og betingelser. Det betyr at du kutter alle unødvendige kostnader, får en bedre rente og en bedre økonomisk oversikt.

Komplett Bank tilbyr refinansieringslån, i tillegg til forbrukslån uten sikkerhet. Søk refinansiering ved å krysse av for dette valget i lånesøknaden til Axo Finans. Deretter oppgir du alle nødvendige opplysninger knyttet til de lånene du ønsker å kvitte deg med. Banken tar seg av arbeidet med å samle de gamle lånene.

Sammenlign lån

Ved å sammenligne lån kan du få bedre oversikt over lånemarkedet, slik at du vet hvilket tilbud som passer best for deg.

Syns du det kan være vanskelig å sammenligne lånetilbud på egenhånd, kan du gjøre dette gjennom låneformidlingstjenesten til Axo Finans. Vi sammenligner lånetilbud fra samtlige av våre samarbeidspartnere, og presenterer det beste lånetilbudet for deg.

Vi har mange fornøyde kunder, og scorer blant annet høyt på Trustpilot. Våre hyggelige medarbeidere tilbyr god oppfølging og hjelp der det trengs, og svarer deg på alt du lurer på. Renten blir bestemt basert på de kundeopplysninger du oppgir i tillegg til en individuell kredittsjekk.

Søk lån via Axo Finans i dag

Søk lån gjennom vår låneformidlingstjeneste - vi finner det beste lånetilbudet for deg.

Tilbudet er personlig, og baseres på de opplysningene du har oppgitt samt en individuell kredittvurdering. Vi kan derfor ikke si noe om hvilken rente du kan forvente før vi har mottatt tilbud fra alle våre samarbeidspartnere.

Får du et tilbud fra Komplett Bank, vil dette være et uforpliktende tilbud. Det koster heller ingenting å søke lån gjennom tjenesten vår, og du får 30 dagers betenkningstid.

Dersom du aksepterer lånetilbudet, vil kundeforholdet gå videre til Komplett Bank, eller en eventuell annen samarbeidspartner.

Du kan alltid komme tilbake til Axo Finans dersom du lurer på noe.

Gå til lånesøknad »

Les mer om Komplett Bank her »

Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned