Om Lea Bank

Lea Bank

Lea Bank sine fokusprodukter er lån uten sikkerhet til privatpersoner, attraktive innskuddsprodukter og fakturakjøp og lån til små og mellomstore bedrifter. 

Banken er en heldigital bank som ønsker å gjøre bankhverdagen enklere for våre kunder. Norge er i verdenstoppen i digitalisering og norske kunder har høye krav til enkle banktjenester. Vi utvikler nye tjenester basert på moderne bankteknologi, sammen med eksisterende og fremtidige partnere kommersialiserer vi banebrytende produkter og tjenester. Med digitale låneprosesser, enkle og brukervennlige produkter, har Lea Bank tatt en tydelig posisjon i det nordiske markedet som vi hver dag jobber for å opprettholde. 

Lån uten sikkerhet

Lea Bank tilbyr lån uten sikkerhet. Dette innebærer at det ikke stilles noen krav til sikkerhet for å innvilge lånet. Du kan bruke lånet til akkurat det du har behov for.


Vi ser at det er vanlig å søke lån til grunner som:


  • Refinansiering
  • Ferie
  • Arrangement som for eksempel bryllup eller konfirmasjon
  • Oppussing
  • Uforutsette utgifter
  • Varefinansiering

Refinansiering uten sikkerhet

Mange velger å søke refinansiering for å få en bedre oversikt over sin personlige økonomi. Har du mange kredittlån kan du spare mye penger på å samle gjelden. Slik kan du kvitte deg med unødvendige kostnader og gebyrer, og dermed også kun få ett lån å forholde deg til.

Når du søker refinansieringslån via Axo Finans, trenger vi informasjon om kredittkort og forbrukslångjeld.

Du får presentert alle tilbud på Min side og kan selv velge tilbud.

Våre samarbeidspartnere

Axo Finans ønsker å være ledende innen formidling av lån, forbrukslån og refinansieringslån i Norge, og har som mål å finne det beste lånetilbudet for deg. Det er derfor helt nødvendig at vi samarbeider med noen av de beste bankene og långiverne i landet, som blant annet Lea Bank.


Les mer om Lea Bank her