Norsk Refinansiering AS ønsker å hjelpe personer med en vanskelig økonomi gjennom refinansiering av utestående gjeld. Norsk Refinansiering samarbeider med Norges fremste banker innen spesiallån og fungerer som din rådgiver i møte med bankene. 

Norsk Refinansiering er en av samarbeidspartnerne til Axo Finans. Norsk Refinansiering kan hjelpe deg med refinansiering med sikkerhet i bolig. 

Dette er Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering AS har som mål å hjelpe sine kunder i uforutsette økonomiske situasjoner eller når økonomien har blitt for komplisert til å håndtere alene. Enten man har behov for bedre oversikt over lån og utgifter eller bli kvitt betalingsanmerkninger og inkassokrav, kan man via Norsk Refinansiering søke om refinansiering.

Norsk Refinansiering ønsker å hjelpe deg som:

  • Kan stille med sikkerhet i egen bolig

  • Har fått nei fra banken 

  • Har betalingsanmerkninger eller inkasso 

Norsk Refinansiering har filialer i Toftes Gate 56b, 0552 Oslo.

Bli kvitt inkasso og betalingsanmerkninger

Norsk Refinansiering kan hjelpe deg med lån med pant i bolig, selv om man skulle ha utestående inkassokrav eller betalingsanmerkninger. Norsk Refinansiering ønsker å hjelpe sine kunder på rett spor mot en mer oversiktlig og stabil økonomi. 

Tilbakebetaling og reduserte utgifter

Et refinansieringslån kan brukes til å få et bedre og billigere lån samt samle flere gjeldsposter. Refinansiering med sikkerhet kan også brukes til å betale utestående inkasso som hindrer nye lånemuligheter. 

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Refinansiering med sikkerhet i bolig vil si at man tar pant i fast eiendom, slik at banken kan være sikker på at lånet blir tilbakebetalt. 

Få økonomien på rett spor

Hos Norsk Refinansiering får du hjelp til å få bedre oversikt og kontroll over økonomien, med et refinansieringslån som er tilpasset deg og din økonomi. 

Norsk Refinansiering AS og Axo Finans

Axo Finans samarbeider med Norsk Refinansiering og en rekke banker for å finne lånene med de laveste rentene og de beste vilkårene. Når du sender inn en lånesøknad til Axo Finans sammenligner vi tilbud om lån fra fra flere banker, slik at du er sikret det beste lånetilbudet. 

Sammenlign lån hos 23 banker

Axo Finans er en sammenligningstjeneste på nett som gjør det enklere å sammenligne lån, forbrukslån, kredittkort og lån til refinansiering. Vi gjør nemlig den jobben for deg.

Å finne og søke om lån kan for mange være en komplisert prosess. Axo Finans ønsker å gjøre denne prosessen enklere å forholde seg til. Axo Finans samarbeider med noen av Nordens største banker og långivere og sørger for at din søknad blir vurdert av noen av markedets beste aktører. 

Sammenlign lån, renter og vilkår hos Axo Finans;

Alt du trenger å gjøre for å finne det beste lånet for din økonomiske situasjon er å sende inn et digitalt søknadsskjema på hjemmesidene til Axo Finans. Deretter vil Axo Finans ta seg av resten av jobben. 

I søknadsskjemaet fyller du ut følgende: 

  • Hvor mye du ønsker å låne

  • Hvor lang nedbetalingstid du ønsker

  • Personlig informasjon og kontaktopplysninger 

Når du har fylt ut en søknad om lån, videresender Axo Finans denne til x ulike banker og långivere samtidig. Dette forenkler prosessen betraktelig for deg som søker forbrukslån eller refinansiering. 

Slik er søknadsprosessen;

Når du bruker Axo Finans for å sammenligne tilbud om lån vet bankene og långiverne at de konkurrerer om deg som kunde. Ifølge vår erfaring får man bedre lånetilbud jo flere banker som behandler søknaden din. 

Alle rentesatser hos de ulike långiverne er individuelle for deg som person. Derfor må alle banker vurdere søknaden din før vi kan komme med et tilbud. 

Send inn en uforpliktende søknad via Axo Finans i dag!