Norsk Refinansiering

Norsk Refinansiering AS har som mål å hjelpe sine kunder i uforutsette økonomiske situasjoner eller når økonomien har blitt for komplisert til å håndtere alene. Enten man har behov for bedre oversikt over lån og utgifter eller bli kvitt betalingsanmerkninger og inkassokrav, kan man via Norsk Refinansiering søke om refinansiering.

Norsk Refinansiering ønsker å hjelpe deg som:

  • Kan stille med sikkerhet i egen bolig
  • Har fått nei fra banken
  • Har betalingsanmerkninger eller inkasso

Bli kvitt inkasso og betalingsanmerkninger

Norsk Refinansiering kan hjelpe deg med lån med pant i bolig, selv om man skulle ha utestående inkassokrav eller betalingsanmerkninger. Norsk Refinansiering ønsker å hjelpe sine kunder på rett spor mot en mer oversiktlig og stabil økonomi.

Tilbakebetaling og reduserte utgifter

Refinansiering kan brukes til å få et bedre og billigere lån samt samle flere gjeldsposter. Refinansiering med sikkerhet kan også brukes til å betale utestående inkasso som hindrer nye lånemuligheter.

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Refinansiering med sikkerhet i bolig vil si at man tar pant i fast eiendom, slik at banken kan være sikker på at lånet blir tilbakebetalt.

Få økonomien på rett spor

Hos Norsk Refinansiering får du hjelp til å få bedre oversikt og kontroll over økonomien, med refinansiering som er tilpasset deg og din økonomi.

Norsk Refinansiering AS og Axo Finans

Axo Finans samarbeider med Norsk Refinansiering og en rekke banker for å finne lånene med de laveste rentene og de beste vilkårene.

Når du sender inn en lånesøknad til Axo Finans sammenligner vi tilbud om lån fra over 20 banker og långivere for at du lettere kan sammenligne lånetilbud og velge det beste lånet for deg.

Søk lån

Read more about loan through Axo Finans.