Optin Bank


Optin Bank norsk bank som ble etablert i 2017. Banken tilbyr banktjenester som lån og sparing, finansiering, faktura og betalingsløsninger til netthandel.

Gå til lånesøknad »

Optin Bank ble etablert med en visjon om å sette ny standard for hvordan betalinger og finansiering av e-handel skal være.

Når du søker forbrukslån via tjenesten til Axo Finans, kan Optin Bank være en av bankene som vurderer din lånesøknad.

Axo Finans tilbyr en elektronisk søknadstjeneste for forbrukslån og refinansieringslån. Dette er en formidlingstjeneste hvor søknaden din blir sendt til flere banker og långivere samtidig. Slik kan vi finne det beste lånetilbudet for deg blant våre samarbeidspartnere.

Om Optin Bank

Optin Bank er en norsk teknologidrevet bank som ble etablert i 2017. Banken har som mål å utfordre de etablerte finansinstitusjonene, i tillegg til å tilby et helhetlig samarbeid med alle sine partnere. Derfor samarbeider Optin Bank med både nasjonale og internasjonale netthandelsaktører, og har konsesjon fra Finanstilsynet. Banken er også medlem av Bankens Sikringsfond og er notert på Fondsmeglerforbundets OTC-liste i Norge.

Optin Bank tilbyr tjenester som:

  • Forbrukslån
  • Refinansiering
  • Sparekonto

Banken tilbyr også finansierings- og betalingsløsninger for netthandel.

Når du søker lån gjennom formidlingstjenesten til Axo Finans, kan Optin Bank være en av bankene som vurderer din lånesøknad. Vi samarbeider med flere ledende banker og långivere i landet, og ønsker å hjelpe kundene med en trygg og uforpliktende søknadsprosess.

Forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån er et lån du kan få innvilget uten at banken eller långiveren stiller krav til sikkerhet. Det er vanlig at du heller ikke behøver å oppgi noen grunn til hvorfor du behøver lånet i lånesøknaden når du søker forbrukslån.

Renten på forbrukslån bestemmer banken til syvende og sist selv. Når banken mottar en lånesøknad, foretar de en individuell vurdering av din økonomiske situasjon og historie. Det betyr at det ikke er mulig å si noe om hvilken rente du kan forvente i forkant.

Hvor stor risiko du utgjør som låntaker for banken bestemmes etter betjeningsevnen.

Kredittvurderingen er til låntakers beste - slik unngår nemlig bankene å innvilge lån til kunder som ikke har mulighet til å betjene lånet. Krav til personlig økonomi er også beskrevet i retningslinjene som banken har fått fra Finanstilsynet.

Søk forbrukslån gjennom tjenesten til Axo Finans. Vi videreformidler din søknad til alle våre samarbeidspartnere, deriblant Optin Bank, og kommer tilbake til deg med det beste tilbudet, tilpasset din økonomi.

Refinansieringslån

Et refinansieringslån er et lån man tar for å innfri gammel gjeld til fordel for en lavere rente og lavere kostnader. Å refinansiere kan gi bedre oversikt over din økonomiske situasjon, samt gi deg den motivasjonen du behøver for å bli gjeldfri.

Å låne til refinansiering av kredittgjeld kan gi fordeler som:

  • Kun ett lån å forholde deg til
  • Bedre og lavere rente
  • Bedre lånevilkår
  • Lavere kostnader

Har du mange smålån og kredittkort, samt flere fakturaer å forholde deg til, kan et refinansieringslån spare deg for unødvendige kostnader og gi deg en bedre oversikt.

Søk refinansieringslån i dag. Axo Finans og Optin Bank venter på å få behandle søknaden din.

Axo Finans’ samarbeidspartnere

Axo Finans ønsker å være ledende i landet innen formidling av forbrukslån og refinansieringslån. Derfor samarbeider vi med noen av de beste bankene og långiverne i bransjen.

Vårt mål er å hjelpe deg som kunde med å sammenligne og finne det beste lånetilbudet for deg. Dette gjør vi ved å presentere din lånesøknad til alle våre samarbeidspartnere. Når alle lånetilbydere har behandlet søknaden din, presenterer vi det beste lånetilbudet for deg, tilpasset din økonomiske situasjon.

Søk forbrukslån via Axo Finans

Bankene vi samarbeider med konkurrerer om å få deg som kunde, og derfor ønsker de også å gi deg det beste tilbudet de har mulighet til å gi. Slik kan du få en lavere rente enn om du hadde søkt på egenhånd.

Når du har mottatt et lånetilbud fra en av våre samarbeidspartnere, får du en betenkningstid på 30 dager. Søknaden er helt uforpliktende og kostnadsfri. Dersom du bestemmer deg for å takke ja til tilbudet, kan søknaden signeres med BankID.

Vi har tusenvis av fornøyde kunder og høy score på omdømmeplattformen Trustpilot. Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål.

Gå til lånesøknad »