Resurs Bank


Resurskonsernet finnes i hele Norden, og arbeider med å skape smarte betalings- og finansieringsløsninger for forbrukere og bedrifter.

Søk forbrukslån

Resurs Bank - Smarte løsninger

Resurs Bank tilbyr lån uten sikkerhet på opptil 600.000 kroner, til det som måtte passe deg. I tillegg kan du også få refinansiering hos Resurs Bank. 

Dette er gunstig for deg som trenger å samle dyre smålån og eksisterende gjeld.

Få bedre oversikt og innsikt i din personlige økonomi, og betal tilbake lånet på den måten som passer deg best.

En viktig del av kulturen i Resurs Bank handler om å gjøre en forskjell ved å bidra positivt i samfunnet. Dette får de til gjennom et kontinuerlig samfunnsengasjement, og sponsing av forskjellige klubber og organisasjoner.

Søk forbrukslån via Axo Finans

Resurs Bank er en av samarbeidspartnerne til Axo Finans. Ved å søke forbrukslån via oss, kan Resurs Bank være en av långiverne som behandler søknaden din.

Axo Finans samarbeider med noen av de ledende bankene og långiverne i Norden. Slik sikrer vi at du får et godt tilbud når du trenger å låne penger.

Alle våre samarbeidende långivere vet at de konkurrerer om å vinne den samme kunden.

Dette gjør at de strekker seg litt ekstra for å gi et godt tilbud, og på den måten bidrar vi til å holde prisene på markedet nede.

Renten du får tilbud om er et personlig tilbud med gyldighet i 30 dager.

Få bedre oversikt med vår lånekalkulator

Axo Finans tilbyr en smidig lånekalkulator som du kan bruke gratis på våre nettsider. Dette er et digitalt verktøy som beregner kostnader knyttet til ditt lån, og som lar deg teste ulike rentesatser.

På den måten kan du planlegge hvordan du skal betale terminbeløpene, ved siden av de vanlige utgiftene dine.

Med Axo Finans kan du stole på at du mottar et godt tilbud om lån med lavest mulig effektive rente.

Lånekalkulatoren gir deg en grei oversikt over hva lånet kan komme til å koste. Det er lurt å velge en høyere rente for å teste din egen betalingsevne, i tilfelle renten går opp under lånets løpetid. På den måten kan du være sikker på at du kan betjene terminene, både under oppgangstider og nedgangstider.

Erfaringer fra andre kunder

Axo Finans har hjulpet tusenvis av fornøyde kunder med sine lånesøknader. Vi scorer høyt på TrustPilot i kategorien Bank, og dette får vi til ved å tilby personlig oppfølging og bistand til de som trenger det. Våre hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere står klare til å svare deg på alle spørsmål du måtte ha - det er bare å ta kontakt.

Axo Finans ønsker å gi deg som låntaker en best mulig opplevelse med å søke lån uten sikkerhet. Vi arbeider for at det skal være intuitivt, og at hele prosessen skal oppleves smidig for våre kunder. Derfor velger vi å samarbeide med bankpartnere som har de samme verdiene som oss.

Resurs Bank er en av våre bankpartnere. Søk via Axo Finans for å få søknaden behandlet av Resurs Bank. Vi tilbyr bruk av BankID til elektronisk legitimering og signering av lånepapirer.

Søk lån

Les mer om Resurs Bank her 

Read more about loans through Axo Finans.

Lånevilkår hos Resurs Bank

 • Inntil 12 års nedbetalingstid
 • Lån opptil 500.000 kr
 • Nominell rente fra 8,39 %


Fordeler med Resurs Bank

 • Lån uten sikkerhet på opptil 500.000 kroner
 • Refinansieringslån med gunstige vilkår
 • Kredittkort når du trenger det

Resurs Bank har arbeidet med kunder i detaljhandelen helt siden 1977, og har i dag over 5,7 millioner kunder på tvers av landegrenser. Du er med andre ord i gode hender hos Resurs Bank

Søk lån hos Resurs Bank via Axo Finans

Resurs Bank er en av samarbeidspartnerne til Axo Finans. Ved å søke forbrukslån via oss, kan Resurs Bank være en av långiverne som behandler søknaden din. 

Axo Finans samarbeider med noen av de ledende bankene og långiverne i Norden. Slik sikrer vi at du får et godt tilbud når du trenger å låne penger. 

Alle våre samarbeidende långivere vet at de konkurrerer om å vinne den samme kunden. Dette gjør at de strekker seg litt ekstra for å gi et godt tilbud, og på den måten bidrar vi til å holde prisene på markedet nede. Renten du får tilbud om er et personlig tilbud med gyldighet i 30 dager.

Dette er Resurs Bank

Resurs Bank AB, som er det fulle navnet til selskapet, ble startet i Sverige, men finnes i dag i Norge, Danmark og Finland også. Banken tilbyr mange ulike produkter innen lån og finansiering. 

Forbrukslån

Resurs Bank tilbyr lån uten krav til sikkerhet på opptil 500.000 kroner. Siden du ikke trenger å stille med sikkerhet i for eksempel bolig, kan du bruke lånet til det som måtte passe deg.

Refinansiering

I tillegg kan du også få refinansieringslån hos Resurs Bank. Dette er gunstig for deg som trenger å samle dyre smålån og eksisterende gjeld. Få bedre oversikt og innsikt i din personlige økonomi, og betal tilbake lånet på den måten som passer deg best.

Kredittkort

Resurs Bank tilbyr også kredittkort. Et kredittkort kan være godt å ha i bakhånd når du trenger fleksibel økonomi, eller ikke ønsker å belaste din egen konto. Merk at dersom du ikke har mulighet til å betale tilbake pengene innen den rentefrie perioden på opptil seks uker, vil et forbrukslån være rimeligere.

Resurs Bank har en lang historie.

Gjennom årene har banken vokst, og i dag finnes Resurs Bank i alle nordiske land.

 • 1977: Resurs blir etablert. Målet å tilby finansieringsløsninger for kunder av detaljhandelen.
 • 1985: Resurs tilbyr rentefri finansiering på kjøp i butikk.
 • 2001: Resurs får bankkonsesjon.
 • 2016: Konsernet noteres på Nasdaq Stockholm.
 • 2021: Resurs investerer i et skybasert kjernebanksystem.