Svea Finans


Svea Finans er en del av Svea Finans AB, og har tilbudt lån på privatmarkedet siden 2006. I tillegg til dette tilbyr Svea-konsernet administrative og finansielle tjenester for små og store bedrifter i alle bransjer.

Gå til lånesøknad »

Når du søker om forbrukslån hos Axo Finans kan Svea Finans være en av långiverne som mottar og behandler søknaden din. På den måten kan vi være sikre på at du får tilbud om den beste renten som er tilgjengelig.

Søk lån uten sikkerhet hos Axo Finans for å få søknaden behandlet av noen av de beste bankene og långiverne på markedet.

Renten du får tilbud om er et personlig tilbud, og har vanligvis gyldighet i 30 dager.

Dette er Svea Finans

Svea Finans har i dag over 200 ansatte i Norge fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar. Selskapet tilbyr i dag forbrukslån og lån til refinansiering. Det er også mulig å få lån hos Svea Finans med sikkerhet i bolig.

Svea Finans’ motto er: Enklere, raskere. Svea arbeider for å skape økonomisk handlerom for privatpersoner og bedrifter, og for å finne de beste løsningene for alle sine kunder.

Svea Finans skiller seg fra andre långivere ved at de i tillegg til låneprodukter også tilbyr sparekonto med en av landets beste innskuddsrenter. Dette gjør at Svea kan utstede forbrukslån med svært gode rentevilkår. Løs dyre smålån og få orden på smålån og kreditter med et refinansieringslån fra Svea Finans.

Axo Finans gjør jobben for deg

Ved å søke forbrukslån via Axo Finans er Svea Finans en av utlånerne som kan vurdere søknaden din. Axo Finans samarbeider med noen av Skandinavias beste banker og långivere for å være sikre på å gi deg et godt tilbud på rente på lånet. Renten blir bestemt i hvert enkelt tilfelle, blant annet basert på søkerens personlige og økonomiske opplysninger.

Axo Finans er en låneformidler som arbeider for å finne de aller beste låneproduktene på markedet. Ved å søke via oss kan du være sikker på at du mottar et godt tilbud.

Ved å søke forbrukslån via Axo Finans, sender vi søknaden din videre til flere av våre samarbeidende bankpartnere. Alle långiverne vet at de konkurrerer om å vinne den samme kunden, og vil derfor strekke seg litt lengre for å gi et godt tilbud.

Etter at alle långiverne har vurdert søknaden, sammenligner Axo Finans tilbudene som kommer i retur. Til slutt presenterer vi det aller beste tilbudet for deg, låntakeren. Våre medarbeidere er eksperter i å finne best mulig tilbud tilpasset hver og ens personlige økonomi og livssituasjon.

Gode erfaringer og tilbakemeldinger

Siden 2008 har Axo Finans arbeidet for å gi våre kunder en best mulig opplevelse med å søke lån uten sikkerhet. Vi samarbeider kun med seriøse bankpartnere som har de samme verdiene som oss, og har hjulpet mange fornøyde kunder med sine lånesøknader.

Kundene våre har vist gang på gang at de setter pris på innsatsen - vi scorer høyt på TrustPilot i kategorien Bank, og tar oss alltid god tid til hver eneste kunde. Vi tilbyr personlig oppfølging og bistand til alle som trenger deg, og våre hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere er klare til å svare deg på alt du måtte lure på.

Slik fungerer det

Vår søkeportal er intuitiv og enkel. Vi tilbyr elektronisk søknadsskjema med mulighet for legitimering og signering med BankID, for en mest mulig effektiv prosess. Du kan også sende inn dokumenter med vanlig postgang dersom du foretrekker det, men da vil prosessen ta noe lengre tid.

Som formidler av forbrukslån har Axo Finans kun anledning til å motta godtgjørelse fra bankene og långiverne vi samarbeider med. Dersom du takker ja til et tilbud fra for eksempel Svea Finans, er det derfor de som betaler oss. For deg som kunde betyr det at våre tjenester er helt gratis!

Etter at du har akseptert et lånetilbud, går kundeforholdet videre til den respektive långiveren du har akseptert. Du er selvfølgelig likevel velkommen til å ta kontakt dersom du har spørsmål på et senere tidspunkt.

Gå til lånesøknad »