yA Lånet


yA Lånet er et låneprodukt under Resurs Bank, og er et lån med konkurransedyktige priser og gode betingelser.

Gå til lånesøknad »

Resurs Bank tilbyr bankprodukter som forbrukslån, innskudd, kredittkort og andre private banktjenester i Norge. Søker du lån gjennom låneformidlingstjenesten vår, kan yA Lånet og Resurs Bank være en av de bankene som vurderer din lånesøknad.

Axo Finans samarbeider med en rekke skandinaviske banker for å finne det beste lånetilbudet for deg.

Om yA

yA er et merkevarenavn under den svenske banken Resurs Bank. yA Bank var tidligere en egen norsk bank som ble etablert i 2006. Banken ble kjøpt opp av Resurs Bank i 2016 og ble da et heleid norsk datterselskap.

I 2018 ble banken fusjonert med Resurs Bank. Den svenske banken har valgt å beholde produktene under samme navn og yA er i dag et eget merkevarenavn.

Merkevarenavnet yA tilbyr bankprodukter som:

  • Forbrukslån
  • Refinansieringslån
  • Kredittkort
  • Innskudd

yA stiller ingen krav til sikkerhet, og du kan søke om å låne opptil 600.000 kroner med inntil 20 års nedbetalingstid. yA kredittkort kommer med et eget rabattprogram, hvor du kan motta gode deals og rabatter når du betaler med kredittkortet på utvalgte steder.

Forbrukslån uten sikkerhet

yA Lånet er et lån uten sikkerhet. Dette innebærer at Resurs Bank ikke stiller krav til sikkerhet, og du kan bruke lånet til akkurat det du behøver. Et forbrukslån er med andre ord et nokså fleksibelt lån, så lenge du har økonomisk kapasitet til å betjene det.

Mange velger å låne til behov som:

  • Oppussing
  • Ferie
  • Arrangement, som for eksempel bryllup
  • Refinansiering
  • Forbruksfinansiering

Uansett hva du trenger pengene til, er det ikke noe krav om å oppgi årsak i lånesøknaden. Unntaket er dersom du søker lån til refinansiering. Da krysser du av for dette i søknaden og fyller ut alle nødvendige opplysninger knyttet til din eksisterende gjeld.

Refinansieringslån

Har du behov for å refinansiere, kan yA Lånet også brukes til dette. Dersom du har mange smålån, kan det å samle gammel gjeld spare deg for unødvendige kostnader og gebyrer. Ikke minst får du bedre oversikt over økonomien din.

Søk refinansieringslån - ta tilbake kontroll over økonomien din!

Dersom du får lånet innvilget, vil Resurs Bank ta seg av prosessen med å innfri de gamle lånene. Du vil da sitte igjen med et samlet, nytt lån - med lavere rente og bedre vilkår.

Lånetilbudet baseres på individuelle vurderinger av deg og din lånesøknad. Derfor kan vi dessverre ikke si noe om hvilken rente du kan forvente på forhånd.

Våre samarbeidspartnere

Axo Finans ønsker å være ledende innen formidling av lån, forbrukslån og refinansiering i Norge. For å klare dette er det helt nødvendig at vi samarbeider med de beste bankene og långiverne i landet. Derfor har vi blant annet valgt å samarbeide med yA Lånet.

Vårt mål er å hjelpe deg som kunde å sammenligne og finne det beste lånetilbudet for akkurat deg. Vi presenterer lånesøknaden din for våre samarbeidspartnere, og når samtlige har behandlet søknaden din sender vi det beste tilbudet til deg.

Den største fordelen med å benytte deg av vår formidlingstjeneste er at bankene og långiverne konkurrerer om få deg som kunde. De vet at det er flere som ser på søknaden din, og velger derfor å gi deg det beste tilbudet de har mulighet til å gi.

Sammenlign lån via Axo Finans

Axo Finans jobber for at du skal få det beste tilbudet om lån. Vi sammenligner tilbud fra våre samarbeidspartnere, og presenterer det beste lånet for deg. Tilbudet baseres på din økonomiske situasjon og personlige forhold.

Vår tjeneste er kostnadsfri, uforpliktende, effektiv, trygg og ukomplisert.

Dersom du har fått et lånetilbud, vil du få en betenkningstid på 30 dager. Velger du å takke nei til tilbudet, ønsker vi deg selvsagt velkommen igjen ved en senere anledning. Du kan både søke og signere elektronisk med BankID.

Vår kundeservice er svært hyggelige og hjelpsomme, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.

Vi har tusenvis av gode kundeerfaringer og scorer høyt på omdømmeplattformen Trustpilot.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Gå til lånesøknad »

Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned