yA Lånet


yA Lånet er et låneprodukt under Resurs Bank, og er et lån med konkurransedyktige priser og gode betingelser.


Gå til lånesøknad 

Resurs Bank tilbyr bankprodukter som forbrukslån, innskudd, kredittkort og andre private banktjenester i Norge. Søker du lån gjennom oss, kan yA Lånet og Resurs Bank være en av de bankene som vurderer din lånesøknad.

Axo Finans samarbeider med en rekke skandinaviske banker for å finne det beste lånetilbudet for deg.

Lånevilkår hos yA

  • Forbrukslån opptil 500.000 kr
  • Lån uten krav til sikkerhet
  • Enkel signering med BankID
  • yA Forbrukslån til hva du vil
  • Rydd opp i økonomien med refinansiering
  • yA tilbyr yA Lån og mange andre låneprodukter


 yA Bank ar tidligere en egen bank, men i 2018 fusjonerte den med Resurs Bank. yA er et merkevarenavn med flere låneprodukter: forbrukslån, refinansiering, pantelån, samt flere andre.

Axo Finans ønsker å være ledende innen formidling av lån, forbrukslån og refinansiering i Norge. For å klare dette er det helt nødvendig at vi samarbeider med de beste bankene og långiverne i landet. Derfor har vi valgt å samarbeide med yA.

Vårt mål er å hjelpe deg å finne det beste lånetilbudet. Vi presenterer lånesøknaden din for våre samarbeidspartnere, og når samtlige har behandlet søknaden din sender vi det beste tilbudet til deg.

yA er en av långiverne som vurderer din søknad når du søker hos Axo Finans. Dersom du får et tilbud fra yA, fortsetter kundeforholdet hos dem.

yA Forbrukslån uten sikkerhet

yA Lån er et lån uten sikkerhet. Dette innebærer at yA ikke stiller krav til sikkerhet, og at du kan bruke lånet til akkurat det du behøver. Et forbrukslån er med andre ord et fleksibelt lån, så lenge du har økonomisk kapasitet til å betjene det.


Mange velger å låne til behov som:


Uansett hva du trenger pengene til, er det ikke noe krav om å oppgi årsak i lånesøknaden. Unntaket er dersom du søker lån til refinansiering. Da krysser du av for dette i søknaden og fyller ut alle nødvendige opplysninger knyttet til din eksisterende gjeld. 


Refinansiering med yA Lån

Har du behov for å refinansiere kan yA Lånet også brukes til dette. Dersom du har mange smålån, kan det å samle gammel gjeld spare deg for unødvendige kostnader og gebyrer. Ikke minst får du bedre oversikt over økonomien din. 

Dersom du får lånet innvilget, vil yA og Resurs Bank ta seg av prosessen med å innfri de gamle lånene. Du vil da sitte igjen med et samlet, nytt lån – med lavere rente og bedre vilkår. 

Lånetilbudet baseres på individuelle vurderinger av deg og din lånesøknad. Derfor kan vi dessverre ikke si noe om hvilken rente du kan forvente på forhånd.


yA Pantelån

yA tilbyr også et eget pantelån. Dette er et lån med sikkerhet i bolig. Forbrukslån er som nevnt lån uten sikkerhet, og krever derfor ikke pant eller sikkerhet i noe du eier. Derfor har forbrukslån høyere rente enn for eksempel boliglån. 

Med et pantelån fra yA får du lavere rente enn et vanlig forbrukslån. Dette kan være en mulighet for deg som eier bolig fra før, og som trenger å låne penger til noe annet enn bolig.


Historien til yA (tidligere yA Bank)


yA er et merkevarenavn under den svenske banken Resurs Bank. yA Bank var tidligere en egen norsk bank som senere ble kjøpt opp og fusjonerte med den svenske banken.

  • 1977: Resurs Bank blir etablert. 

  • 2006: yA Bank blir etablert.

  • 2016: yA Bank blir kjøpt opp av Resurs Bank i 2016 og blir et heleid norsk datterselskap.

  • 2018: yA Bank og Resurs Bank fusjonerer. Den svenske banken velger å beholde produktene under samme navn. yA er i dag et eget merkevarenavn
En finansagent er en tilrettelegger mellom kunde og bank, og samarbeider med flere banker for å kunne gi deg som kunde et best mulig lån med lavest mulig rente og lavest mulig totalkostnader.

Sammenlign yA Lånet og andre lån via Axo Finans


Axo Finans jobber for at du skal få det beste tilbudet om lån.

Vi sammenligner tilbud fra yA og flere andre banker og långivere. Våre samarbeidspartnere er de beste i bransjen.

Vår tjeneste er kostnadsfri, uforpliktende, effektiv, trygg og ukomplisert. Vi har tusenvis av gode kundeerfaringer og scorer høyt på Trustpilot. 

Dersom du har fått et lånetilbud, vil du få en betenkningstid på 30 dager. Velger du å takke nei til tilbudet, ønsker vi deg selvsagt velkommen igjen ved en senere anledning. Du kan både søke og signere elektronisk med BankID. 

Vårt hyggelige kundesenter hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Vi ser frem til å høre fra deg! 


Apply for a loan