Bluestep

Bluestep er en bank som tilbyr boliglån, refinansiering, og sparing. Banken ble etablert i 2005 og har siden den gang opplevd stor kundevekst.

Bluestep har blitt en markedsleder innen sin sektor, både i Norge og Sverige, og har kontorer i Oslo, Stockholm og Helsingborg. Ved å søke refinansieringslån via tjenesten til Axo Finans, kan Bluestep være en av de som vurderer din lånesøknad. Tjenesten vår er helt konstandsdsfri, uforpliktende og trygg å bruke.

La oss hjelpe deg med å finne det beste tilbudet for deg. Vi sammenligner lånetilbud fra våre samarbeidspartnere og presenterer det beste tilbudet for deg.

Om Bluestep

Bluestep er en svensk bank som ble etablert i 2005. Banken har konsesjon fra den svenske Finansinspektionen og tilbyr kun banktjenester til personmarkedet.

Banken tilbyr:

 • Boliglån
 • Refinansiering
 • Sparing

Alle tjenestene kommer med gunstige betingelser og vilkår.

Når du søker refinansieringslån via tjenesten til Axo Finans, kan Bluestep være en av bankene som vurderer din lånesøknad.

Bluestep kommuniserer med kunder på mer enn 20 ulike språk, og er opptatt av individualitet, både på kundesiden og hos sine egne medarbeidere. Bluestep ønsker å være en utradisjonell bank, og blant bankens kunder finner du alt fra deltidsansatte til selvstendig næringsdrivende. Idag er banken ledende innenfor sin sektor.

Hva er refinansiering?

Bluestep tilbyr en rekke bankprodukter, deriblant refinansieringslån. Å refinansiere betyr å innfri gammel gjeld med et nytt lån. Når du søker om refinansiering, vil banken hjelpe deg med utbetalingen av gjelden din. Du vil da sitte igjen med et nytt lån med bedre lånevilkår og lavere rente.

Har du mange smålån kan et refinansieringslån spare deg for unødvendige kostnader og gebyrer, og gi deg en bedre oversikt over økonomien din.

Å refinansiere kan gi deg fordeler som:

 • Lavere rente
 • Bedre lånevilkår
 • Færre kostnader
 • Økonomisk oversikt

Det å refinansiere kan for mange kjennes ut som en stor befrielse, da de nå kun har ett lån å forholde seg til. Dette gir bedre økonomisk oversikt, noe som kan gi motivasjon til å bli gjeldfri raskere. Bluestep opplever ofte at kundene tilbakebetaler lenge før den avtalte nedbetalingsperioden når de har et refinansieringslån.

Hvordan søke refinansieringslån

Ønsker du å refinansiere gjelden din, kan du søke om et refinansieringslån gjennom Axo Finans. Vi hjelper deg med å finne det beste refinansieringslånet for deg.

Fyll ut vår elektroniske lånesøknad på Axofinans.no, med alle personlige opplysninger og nødvendige betalingsoppplysninger tilknyttet gjelden din. Når lånet blir innvilget, vil banken eller långiveren du får det beste lånetilbudet hos ta seg av utbetalingen. Du vil da sitte igjen med et helt nytt lån, med bedre lånevilkår, færre gebyrer og lavere rente.

Når du søker refinansieringslån gjennom Axo Finans, kan Bluestep være en av bankene som vurderer din lånesøknad.

Les mer: Refinansiering

Lån til det du vil

Har du behov for litt ekstra penger i en kortere periode? DBluestep tilbyr også forbrukslån uten sikkerhet. Dette er lån som ikke stiller krav til årsak eller sikkerhet. Det betyr at du kan søke lån til akkurat det du vil.

Axo Finans samarbeider med noen av de ledende bankene og långiverne i landet. En av våre samarbeidspartnere er Bluestep Bank, som tilbyr forbrukslån til konkurransedyktige betingelser og gode vilkår.

Vi ser at våre lånekunder som oftest behøver lån til:

 • Refinansiering
 • Renovering
 • Ferie
 • Arrangement
 • Uforutsette utgifter

Du kan søke om å låne opptil 500 000 kroner, uten krav til sikkerhet. Du bestemmer nedbetalingstid selv, og du kan når som helst tilbakebetale hele beløpet før den avtalte perioden.

Sammenlign lån via Axo Finans

Hos Axo Finans ønsker vi å hjelpe kundene våre med å finne det beste lånetilbudet for dem.

Vi sammenligner tilbud fra våre samarbeidspartnere, og kommer tilbake til deg med det beste tilbudet for deg. Fordelen med å bruke tjenesten vår er at den er kostnadsfri, uforpliktende, effektiv, trygg og ukomplisert. Når du har fått et lånetilbud, vil du få en betenkningstid på 30 dager.

Du kan både søke og signere med elektronisk legitimasjon og BankID.

Vår kundeservice er imøtekommende og svært hjelpsomme. Vi hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe. Vi har tusenvis av gode kundeerfaringer og scorer høyt på omdømmeplattformen Trustpilot.

Vi ser frem til å høre fra deg!