Beste refinansieringslån

Hos Axo Finans kan du få markedets beste refinansieringslån. Vi sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste lånet for deg.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Hva er et refinansieringslån?

Et refinansieringslån brukes til å betale ned annen gjeld. Et refinansieringslån brukes til å innfri dyr kredittkortgjeld med et forbrukslån. Dette lånet har som regel lavere rente og forutsigbar nedbetalingstid. Våre refinansieringslån er såkalte blancolån, eller lån uten sikkerhet.

Det trenger ikke å stille med sikkerhet i form av eiendom eller eiendeler. Dermed kan du bruke lånet på akkurat det du ønsker, deriblant refinansiering.

Axo Finans jobber for å gi deg et av markedets beste refinansieringslån, noe som gjør at våre kunder kan redusere sine månedlige utgifter med tusenvis av kroner. Dette gjør vi ved å sammenligne lånetilbudene hos flere banker. Har du for eksempel en kredittkortgjeld på 100.000 fordelt på to til tre kort, vil du mest sannsynlig halvere de månedlige utgiftene dine.

Hva brukes et refinansieringslån til?

Beste refinansieringslån

Det er flere grunner til at det er lønnsomt å ta opp et refinansieringslån. De vanligste er et ønske om å redusere rentene på gammel og dyr gjeld, samle flere dyre lån til et rimeligere felleslån eller få tilbake kontrollen over en uoversiktlig økonomi.

Rentene på lånemarkedet varierer hele tiden. Dersom du har utestående gjeld som har stått en stund kan det være at renten på dette lånet ikke lenger er til din fordel. Kredittkortgjeld og smålån har som regel også langt høyere renter enn et forbrukslån.

Kreditter og dyre smålån

I dag er både kredittkort og avbetalingsløsninger lett tilgjengelig for forbrukere. Det har ført til at stadig flere nordmenn har flere utestående beløp stående hos ulike finansinstitusjoner. Å ha flere lån i ulike banker kan fort koste deg dobbelt eller trippelt så mye som et samlet lån. Husk at smålån ofte kommer med dyre ekstrautgifter.

Faktisk er smålån de dyreste lånene på markedet. Selv et lite lån kan fort koste deg mer enn nødvendig i termingebyr og renter. Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby markedets beste refinansieringslån.

Slik finner du markedets beste refinansieringslån

Sitter du på dyr kredittkortgjeld eller smålån er det helt klart verdt å vurdere en refinansiering av disse. Som nevnt ovenfor kan dette gi deg bedre rentesats, bedre vilkår, bedre oversikt over økonomien og lengre nedbetalingstid. Til sammen betyr dette et billigere lån, og en bedre forutsetning for å klare å betjene lånet raskt.

Men hvordan går man egentlig frem for å finne billigste refinansieringslån på markedet?

Få oversikt over gjelden

I dag er det mange aktører som tilbyr refinansiering og forbrukslån. Det kan kanskje føles som en håpløs jungel å komme seg gjennom, men det finnes måter du kan gjøre denne prosessen enklere for deg selv på. Det aller første du må gjøre er å sette deg ned og få en oversikt over gjelden. Hvor mye skylder du totalt? Hvilken rente har du på lånene i dag?

Bruk en låneagent

Deretter må du finne en utlåner som kan tilby lavere rente enn dette. Denne jakten trenger heller ikke bli så ressurskrevende som man skulle tro. Ved å bruke en låneagent, kan de sammenligne bankene for deg. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Dermed får du det beste lånetilbudet på markedet, tilpasset din situasjon og dine behov.

Axo Finans er en finansagent som hjelper deg til å finne markedets beste refinansieringslån.

Bruk en lånekalkulator

Du kan også bruke en lånekalkulator for å se hvilken rente du kan få på et refinansieringslån. Med en lånekalkulator kan du enkelt legge inn summen på lånet samt ønsket nedbetalingstid, så regner kalkulatoren en estimert rente for deg. Dermed får du en grei oversikt over hva du potensielt kan spare.

På jakt etter markedets beste refinansieringslån? Prøv vår lånekalkulator og se hvor mye du kan spare hver måned.

Hvor mye kan jeg søke om refinansiering til?

beste refinansieringslån hos axo finans

Axo Finans samarbeider med 20 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner til refinansiering av kredittkortgjeld og smålån, uten krav om sikkerhet eller pant.

Vi tilbyr lån på dagen med 1-15 års nedbetalingstid. Skulle det bli aktuelt, kan du når som helst betale ned hele lånebeløpet.

Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne til refinansiering av kredittkortgjeld, kan du bruke vår lånekalkulator. Husk bare at dette er et estimat. Endelig rente blir oppgitt sammen med lånedokumentene ved positivt svar.

Hva koster et refinansieringslån?

Så, hvor koster egentlig et av markedets billigste refinansieringslån? Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du blir tilbudt. Renten bestemmes ut i fra din økonomiske situasjon og tidligere betalingshistorikk.

Samtidig vil de fleste banker som regel tilby lavere rente enn det du har gjennom et refinansieringslån, fordi de ønsker å betjene større lån. Når du sender inn en søknad til oss, foretar vi en kredittsjekk av deg. Den endelige renten blir fastsatt når bankene har behandlet søknaden din. Lånetilbudet er uforpliktende, så du bestemmer selv om du vil benytte deg av det.

Lurer på hva et av markedets beste refinansieringslån faktisk koster? Gjennom vår sparekalkulator får du raskt og enkelt oversikt over hvor mye du kan spare i måneden på et lån hos våre samarbeidsbanker.

Hvem kan søke om å refinansiering?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Refinansieringslån på nett

beste refinansieringslån

Aldri før har det vært så lett å finne markedets beste refinansieringslån. Stadig flere lånemeglere er nettbaserte og samarbeider som regel med rundt 5-15 banker.

En finansagent fungerer som et mellomledd som formidler informasjon mellom låntaker og bankene. Resultatet er en effektiv prosess for alle parter.

Takket være nettbasert signering gjennom BankID kan vi svare våre lånsøkere innen kort tid. Når du sender inn en lånesøknad gjennom en lånemegler må du fylle ut personopplysninger og ønsket lånebeløp. Denne informasjonen blir videresendt til lånemeglerens samarbeidspartnere. Slik sammenlignes bankene for deg med kun en søknad, og du som låntaker får det mest gunstige tilbudet på markedet.

Søk lån via Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Vår ambisjon er å sikre at våre kunder får det beste refinansieringslånet på markedet. Du sender kun én søknad til oss, så tar vi på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Når søknaden er mottatt sender vi søknaden videre til våre samarbeidspartnere.

Så snart alle långivere har behandlet søknaden, sender vi det beste lånetilbudet til deg. Slik får du det beste tilbudet blant flere banker, tilpasset din situasjon.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig. Elektronisk signering gjennom BankID vil også korte ned ventetiden fra du søker til pengene blir utbetalt.

Hvorfor velge Axo Finans?

I tillegg til markedets beste refinansieringslån, er det flere fordeler ved å velge Axo Finans når du skal søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån.

Vi sammenligner lånetilbud for deg

Du trenger kun å sende inn én søknad og sparer dermed mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Videre får du det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker.

Tjenesten er gratis. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med.

Bruk lånet til det du ønsker

Låneproduktet vi tilbyr er et såkalt blancolån. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet eller pant. Dermed kan du bruke pengene til det du vil, herunder refinansiering av kredittkortgjeld eller dyre smålån.

Fleksibel nedbetalingstid

Nedbetalingstiden har en løpetid på 15 år, men du kan når som helst innbetale ekstra eller innfri lånebeløpet i sin helhet, uten ekstra kostnader. Det er uforpliktende å søke om refinansiering hos oss. Du trenger du ikke benytte deg av lånetilbudet dersom du ikke er fornøyd med vilkårene.

Axo Finans sammenligner bankene for deg. Slik får du det beste tilbudet, tilpasset din situasjon.

Vi sammenligner disse 20 bankene for deg

bbbank logo
bluestepl ogo
brabank logo
instabank logo
komplett bank logo
nordax logo
nordea direct logo
norwegian logo
optin bank logo
remember logo
santander logo
express bank logo
kraft bank logo
thorn bank
resurs bank logo
ferratum logo
easybank logo
ikano logo
yalånet logo
svea logo
Lån med lav rente
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit