Beste refinansieringslån

Hos Axo Finans kan du få markedets beste refinansieringslån. Vi sammenligner 23 banker for deg, slik at du får det beste lånet for deg.

Hos Axo Finans kan du få markedets beste refinansieringslån. Vi sammenligner 23 banker for deg, slik at du får det beste lånet for deg.

Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du redusere rentekostnadene med 75.000 kroner ved å refinansiere i et lån uten sikkerhet. Samler du flere dyre lån kan besparelsen være større.

Skjemaet vårt gir et estimert månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Hvis du signerer lånetilbudet vil banken innfri gamle lån for deg, slik at du kun trenger å forholde deg til en ny nedbetalingsplan.

Hvor mye kan jeg spare ved å refinansiere?


Eksempel: Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du redusere rentekostnadene med 75.000 kroner ved å refinansiere i et lån uten sikkerhet. Samler du flere dyre lån kan besparelsen være større.

Skjemaet vårt gir et estimert månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Hvis du signerer lånetilbudet vil banken innfri gamle lån for deg, slik at du kun trenger å forholde deg til en ny nedbetalingsplan.

Start her!

Motta et tilbud på
refinansiering


Hvor mye ønsker du å refinansiere/låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hva er et refinansieringslån?


Et refinansieringslån brukes til å betale ned gammel og dyr gjeld. Refinansieringslån har som regel langt lavere rente enn dyre kreditter og smålån, og ikke minst en forutsigbar nedbetalingstid. Når du søker om refinansiering hos oss, trenger du ikke stille med sikkerhet i bolig.

Axo Finans jobber for å gi deg et av markedets beste refinansieringslån. Vi har hjulpet våre kunder med å redusere månedlige utgifter med tusenvis av kroner. Dette gjør vi ved å sammenligne lånetilbudene hos flere banker.

Hva brukes et refinansieringslån til?

Beste refinansieringslån

Det er flere grunner til at det er lønnsomt å ta opp et refinansieringslån. De vanligste er å redusere rentene på eksisterende gjeld, samle flere lån til ett nytt og rimeligere felleslån samt få én nedbetalingsplan. Da får du kun én faktura hver måned.

Det er vanlig at banken øker rentene over tid. Derfor lønner det seg å sjekke denne jevnlig. Det kan også være at din økonomiske situasjon har forandret seg, og at banken kan gi deg en bedre rente enn du tror. Kredittkort og smålån er dyrere enn forbrukslån.

Kreditter og dyre smålån

I dag er både kredittkort og avbetalingsløsninger lett tilgjengelig for forbrukere. Det har ført til at stadig flere nordmenn har flere utestående beløp stående hos ulike aktører. Å ha flere lån i ulike banker kan fort koste deg dobbelt eller trippelt så mye som et samlet lån. Husk at smålån ofte kommer med dyre ekstrautgifter.

Faktisk er smålån de dyreste lånene på markedet. Selv et lite lån kan fort koste deg unødvendig mye i termingebyr og renter. Bankene vil som regel tilby en lavere rente på et refinansieringslån fordi de ønsker å administrere et større beløp. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby et av markedets beste refinansieringslån.

Slik finner du markedets beste refinansieringslån

Sitter du på dyr kredittkortgjeld eller smålån er det helt klart verdt å vurdere refinansiering av disse. Som nevnt ovenfor kan dette gi deg bedre rentesats, bedre vilkår, bedre oversikt over økonomien og lengre nedbetalingstid. Til sammen betyr dette et billigere lån, og en bedre forutsetning for å nedbetale lånet raskt.

Men hvordan går man egentlig frem for å finne beste refinansieringslån på markedet?

Få oversikt over gjelden

I dag er det mange aktører som tilbyr refinansiering og forbrukslån. Det kan kanskje føles som en håpløs jungel å komme seg gjennom, men det finnes måter du kan gjøre denne prosessen enklere for deg selv på.

Det aller første du må gjøre er å sette deg ned og få en oversikt over gjelden. Hvor mye skylder du totalt? Hvilken rente har du på lånene i dag? Dette kan du enkelt få oversikt over ved å logge deg inn i Gjeldsregisteret.com.

Bruk en finansagent

Deretter må du finne en utlåner som kan tilby lavere rente. Denne jakten trenger ikke være vanskelig. Ved å bruke en finansagent, kan de sammenligne bankene for deg. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Slik får du det beste lånetilbudet på markedet, tilpasset din situasjon og dine behov. Axo Finans er en finansagent som hjelper deg med å finne markedets beste refinansieringslån.

Bruk en lånekalkulator

Du kan også bruke en lånekalkulator for å se hvilken rente du kan forvente deg på et refinansieringslån. Med en lånekalkulator kan du legge inn summen på lånet samt ønsket nedbetalingstid, så regner kalkulatoren en estimert rente for deg. Dermed får du en grei oversikt over hva du potensielt kan spare.

På jakt etter markedets beste refinansieringslån? Prøv vår lånekalkulator og se hvor mye du kan spare hver måned.

Hvor mye kan jeg refinansiere?

beste refinansieringslån hos axo finans

Axo Finans samarbeider med 23 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner til refinansiering av kredittkortgjeld og smålån, uten krav om sikkerhet eller pant.

Vi tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid. Skulle det bli aktuelt, kan du når som helst betale ned hele lånebeløpet. Vil du refinansiere mer enn 500.000, kan du søke om refinansiering med sikkerhet i egen eller en kausjonist sin bolig.

Beregn kostnader med en lånekalkulator

Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne til refinansiering av kredittkortgjeld, kan du bruke vår lånekalkulator. Husk bare at dette er et estimat. Endelig rente blir oppgitt sammen med lånetilbudet ved positivt svar.

Hva koster et refinansieringslån?

Hvor mye koster egentlig et av markedets billigste refinansieringslån? Hvor mye du må betale hver måned, avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du blir tilbudt. Renten bestemmes ut i fra din økonomiske situasjon og tidligere betalingshistorikk. Samtidig vil de fleste banker som regel tilby lavere rente på et refinansieringslån enn det du har, fordi de ønsker å betjene større lån.

Den endelige renten blir fastsatt når bankene har behandlet søknaden din. Lånetilbudet er uforpliktende, så du bestemmer selv om du vil benytte deg av det. Søk for å se hva du får.

Gjennom vår sparekalkulator får du raskt og enkelt oversikt over hvor mye du kan spare i måneden på et lån hos våre samarbeidsbanker.

Hvem kan søke om å refinansiering?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlåntaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Refinansieringslån på nett

beste refinansieringslån

Aldri før har det vært så lett å finne markedets beste refinansieringslån. Stadig flere lånemeglere er nettbaserte og samarbeider som regel med rundt 5-15 banker. Vi samarbeider med 23 banker.

En finansagent fungerer som et mellomledd og formidler informasjon mellom låntaker og bankene. Resultatet er en effektiv prosess for alle parter.

Takket være nettbasert signering gjennom BankID kan vi svare våre lånsøkere innen kort tid. Når du sender inn en lånesøknad gjennom en finansagent må du fylle ut personopplysninger og ønsket lånebeløp. Denne informasjonen blir videresendt til finansagentens samarbeidspartnere. Slik sammenlignes bankene for deg med kun én søknad, og du som låntaker får det beste tilbudet.

Søk lån via Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Vår ambisjon er å sikre at våre kunder får det beste refinansieringslånet på markedet. Du sender kun én søknad til oss, så tar vi på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Når søknaden er mottatt sender vi søknaden videre til våre samarbeidspartnere.

Straks alle långivere har behandlet søknaden, sender vi det beste lånetilbudet til deg. Slik får du det beste tilbudet blant flere banker, tilpasset din situasjon.

Hvorfor velge Axo Finans?

I tillegg til markedets beste refinansieringslån, er det flere fordeler ved å velge Axo Finans når du skal søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån.

Vi sammenligner lånetilbud for deg

Du trenger kun å sende inn én søknad og sparer dermed mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. I retur får du det beste refinansieringslånet blant flere av landets største og beste banker.

Tjenesten er gratis for deg som kunde. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med.

Bruk lånet til det du trenger

Låneproduktet vi tilbyr er et såkalt blancolån. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet eller pant. Dermed kan du bruke pengene til det du vil, herunder refinansiering av kredittkortgjeld eller dyre smålån.

Fleksibel nedbetalingstid

Du velger selv nedbetalingstid fra ett til 15 år. Du kan når som helst innbetale ekstra eller innfri lånebeløpet i sin helhet, uten ekstra kostnader. Det er uforpliktende å søke om refinansiering hos oss. Du trenger du ikke benytte deg av lånetilbudet dersom du ikke er fornøyd med vilkårene.

Axo Finans sammenligner bankene for deg. Slik får du det beste refinansieringslånet

Gå til lånesøknad

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea
aprila
Få tilbud på refinansiering