Beste refinansieringslån

Hos Axo Finans kan du få markedets beste refinansieringslån, raskt og enkelt. Vi jobber for deg mot bankene.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Hvor mye vil du refinansiere?

1) Velg beløp
2) Velg nedbetalingstid
3) Se hvor mye du kan spare

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Hva er et refinansieringslån?

Et refinansieringslån brukes til å betale ned annen gjeld. Vanligvis brukes en refinansiering av lån til å innfri dyr kredittkortgjeld med et forbrukslån. Dette lånet har som regel lavere rente og forutsigbar nedbetalingstid. Våre refinansieringslån er et såkalt blancolån, eller lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet i form av eiendom eller eiendeler. Dermed kan du bruke lånet på akkurat det du ønsker, deriblant refinansiering.

Axo Finans jobber for å gi deg markedets beste refinansieringslån, noe som gjør at våre kunder kan redusere sine månedlige utgifter med tusenvis av kroner. Dette gjør vi ved å sammenligne lånetilbudene hos flere banker. Har du for eksempel en kredittkortgjeld på 100 000 fordelt på to til tre kort, vil du mest sannsynlig halvere de månedlige utgiftene dine.

Hva brukes et refinansieringslån til?

Det er flere grunner til at det er lønnsomt å ta opp et refinansieringslån. De vanligste er et ønske om å redusere rentene på gammel og dyr gjeld, samle flere dyre lån til et rimeligere felleslån eller få tilbake kontrollen over en uoversiktlig økonomi. Rentene på lånemarkedet varierer hele tiden. Dersom du har utestående gjeld som har stått en stund kan det være at renten på dette lånet ikke lenger er til din fordel. Kredittkortgjeld og smålån har som regel også langt høyere renter enn et forbrukslån.

I dag er både kredittkort og avbetalingsløsninger lett tilgjengelig for forbrukere. Det har ført til at stadig flere nordmenn har flere utestående beløp stående hos ulike finansinstitusjoner. Å ha flere lån i ulike banker kan fort koste deg dobbelt eller trippelt så mye som et samlet lån. Husk at smålån ofte kommer med dyre ekstrautgifter. Faktisk er smålån de dyreste lånene på markedet. Selv et lite lån kan fort koste deg mer enn nødvendig i termingebyr og renter. Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp. Gjennom våre samarbeidsbanker kan vi tilby markedets beste refinansieringslån.

Hvordan går du frem når du skal finne markedets beste refinansieringslån?

Sitter du på dyr kredittkortgjeld eller smålån er det helt klart verdt å vurdere en refinansiering av disse. Som nevnt ovenfor kan dette gi deg bedre rentesats - rentene varierer nemlig hele tiden, bedre vilkår, bedre oversikt over økonomien og lengre nedbetalingstid. Til sammen betyr dette et billigere lån og bedre forutsetning for å klare å betjene lånet raskt. Men hvordan går man egentlig frem for å finne billigste refinansieringslån på markedet?

I dag er det mange aktører som tilbyr refinansiering og forbrukslån. Det kan kanskje føles som en håpløs jungel å komme seg gjennom, men det finnes måter du kan gjøre denne prosessen enklere for deg selv på. Det aller første du må gjøre er å sette deg ned og få en oversikt over gjelden. Hvor mye skylder du totalt? Hvilken rente har du på lånene i dag? Deretter må du finne en utlåner som kan tilby lavere rente enn dette. Denne jakten trenger heller bli så ressurskrevende som man skulle tro. Ved å bruke en finansagent, kan de sammenligne bankene for deg. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Dermed får du det beste lånetilbudet på markedet, tilpasset din situasjon og dine behov.

Axo Finans er en finansagent som hjelper deg til å finne markedets beste refinansieringslån, raskt og enkelt. Du kan også bruke en lånekalkulator for å se hvilken rente du kan få på et refinansieringslån.

Bruk en lånekalkulator

Å sjekke om du kan få et billigere lån ved å refinansiere kan være en tidkrevende oppgave. Det tar tid å orientere seg på markedet og finne frem til en bank som kan tilby deg den laveste renten. Da er det lurt å bruke en lånekalkulator. Med en lånekalkulator kan du enkelt legge inn summen på lånet samt ønsket nedbetalingstid, så regner kalkulatoren en estimert rente for deg. Dermed får du en grei oversikt over hva du potensielt kan spare.

På jakt etter markedets beste refinansieringslån? Prøv vår lånekalkulator og se hvor mye du kan spare hver måned.

Hvor mye kan jeg søke om refinansiering til?

Axo Finans samarbeider med 16 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner til refinansiering av kredittkortgjeld og smålån, uten krav om sikkerhet eller pant. Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne til refinansiering av kredittkortgjeld, kan du bruke vår lånekalkulator. Husk bare at dette er et estimat. Endelig rente blir oppgitt med lånedokumentene ved positivt svar.

Vi tilbyr lån på dagen med 1-15 års nedbetalingstid. Skulle det bli aktuelt, kan du når som helst betale ned hele lånebeløpet.

Hva koster et refinansieringslån?

Man with child walking on beach

Så, hvor koster egentlig markedets billigste refinansieringslån? Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du blir tilbudt. Renten bestemmes ut i fra din økonomiske situasjon og tidligere betalingshistorikk. Samtidig vil de fleste banker som regel tilby lavere rente enn det du har gjennom et refinansieringslån, fordi de ønsker å betjene større lån. Når du sender inn en søknad hos oss, vil vi foreta en kredittsjekk av deg. Den endelige renten blir fastsatt når bankene har behandlet søknaden din. Lånetilbudet er uforpliktende, så du bestemmer selv om du vil benytte deg av det. Renten på våre lån varierer fra 6,39% til 21,9% nominell rente.

Lurer på hva et av markedets beste refinansieringslån faktisk koster? Gjennom vår sparekalkulator får du raskt og enkelt oversikt over hvor du kan spare i måneden på et lån hos våre samarbeidsbanker.

Hvem kan søke om å refinansiering?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

  • Du må ha en fast inntekt.
  • Du må være over 25 år.
  • Du må ikke ha registrert noen inkassosaker.

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Slik får du markedets beste refinansieringslån

Man standing on top of mountain

Hos Axo Finans kan du enkelt du søke om å refinansiere forbrukslån, kredittkortgjeld og smålån. Du sender kun én søknad til oss, så tar vi på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Når søknaden er mottatt sender vi søknaden videre til båre samarbeidsbanker. Når bankene har behandlet søknaden, sender vi det beste lånetilbudet til deg. Dermed kan du være sikker på at du får det beste tilbudet på markedet, tilpasset din situasjon.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer.

Refinansieringslån på nett

Aldri før har det vært så lett å finne markedets beste refinansieringslån. I dag er det enkelt å søke om refinansiering på nett. Stadig flere finansagenter er nettbaserte og samarbeider som regel med rundt 5-15 banker. Slike finansagenter fungerer som et mellomledd som formidler informasjon mellom låntaker og bankene. Resultatet er en rask og effektiv prosess for alle parter.

Takket være nettbasert signering gjennom BankID kan vi svare våre lånsøkere raskt. Når du sender inn en lånesøknad gjennom en finansagent må du fylle ut personopplysninger og ønsket lånebeløp. Denne informasjonen blir videresendt til finansagentens samarbeidspartnere. Slik sammenlignes bankene for deg med kun en søknad og du som låntaker får det mest gunstige tilbudet på markedet.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig. Elektronisk signering gjennom BankID vil også korte ned ventetiden fra du søker til pengene til utbetalt. Normalt svarer vi på alle søknader innen to timer.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Vår ambisjon er å sikre at våre kunder får det beste refinansieringslånet på markedet. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Våre samarbeidspartnere er i dag Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank, Bluestep Finans, Monobank, Thorn, Optin Bank og Svea Finans. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Hvorfor velge Axo Finans?

I tillegg til markedets beste refinansieringslån, er det flere fordeler ved å velge Axo Finans når du skal søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Du trenger kun å sende inn én søknad og dermed spare mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg. Videre får du det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Tjenesten er også gratis. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med.

Låneproduktet vi tilbyr er et såkalt blancolån. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet eller pant. Dermed kan du bruke pengene til det du vil, herunder refinansiering av kredittkortgjeld eller dyre smålån. Nedbetalingstiden har en løpetid på 15 år, men du kan når som helst innbetale ekstra eller innfri lånebeløpet i sin helhet, uten ekstra kostnader. Det er uforpliktende å søke om refinansiering hos oss, dermed trenger du ikke benytte deg av lånetilbudet dersom du ikke er fornøyd med vilkårene.

Ser du etter markedets beste refinansieringslån? Axo Finans sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste tilbudet, tilpasset din situasjon.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2162 brukervurderinger
Lån på dagen
Søk lån på inntil 500.000 Søk her