Billigste refinansiering av lån

På jakt etter billigste refinansiering av lån? Hos Axo Finans sjekker vi bankene for deg, slik at du får det beste lånetilbudet - tilpasset din situasjon.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Dersom du skal refinansiere gammel gjeld er det flere ting som er avgjørende for hvilket lånetilbud som er best. Først og fremst trenger man et tilstrekkelig lånebeløp. Er lånet stort nok til å dekke refinansieringen?

Deretter er man gjerne på jakt etter den laveste renten tilgjengelig. Klarer man å finne markedets billigste refinansiering av lån kan man spare store summer hver måned.

Hva er refinansiering av gjeld og kredittkort?

En refinansiering er et lån som brukes til å nedbetale andre lån. Refinansieringen gjøres for å få lavere renteutgifter og/eller lavere avdragstid. Vanligvis brukes en refinansiering av lån til å innfri dyr kredittkortgjeld med et forbrukslån. Dette lånet har som regel lavere rente og forutsigbar nedbetalingstid.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby et av markedets billigste refinansieringslån. Slik kan våre kunder redusere sine månedlige utgifter. Dette gjør vi ved å sammenligne renten og lånetilbudene hos de ulike bankene. Har du for eksempel en kredittkortgjeld på 100.000 fordelt på to til tre kort, vil du mest sannsynlig halvere de månedlige utgiftene.

Hvorfor burde jeg refinansiere gammel gjeld?

billigste refinansierng av lån

Refinansiering er en enkel måte å spare penger på. Med en refinansiering kan man få bedre betingelser enn hva du allerede har, særlig på lån uten sikkerhet. Målet er altså lavere effektiv rente. Dette er lønnsomt av flere årsaker. Renten på lån varierer hele tiden.

Har du hatt et lån stående over lengre tid, er det ikke sikkert renten på lånet ditt er gunstig for deg. Da kan det være mye å spare hver måned ved å refinansiere lånet.

Har du i tillegg flere lån hos flere ulike finansinstitusjoner, kan det være spesielt lønnsomt å samle gjelden. Husk at alle lån kommer med ulike betingelser, gebyrer og rentesatser. Å samle gjelden til et felles lån vil gi deg mindre utgifter per måned. Sist men ikke minst er refinansiering er god måte å få oversikt over økonomien på. Det er lettere å forholde seg til et lån og en utgiftspost, enn flere fakturaer spredt utover en rekke långivere.

Axo Finans jobber for å gi deg billigste refinansiering av lån på markedet, slik at du kan ta kontroll over privatøkonomien. Bruk vår sparekalkulator for å se hvor mye du kan spare hver måned.

Hvordan går du frem når du skal refinansiere?

Dersom du vurderer å refinansiere dyr gjeld med et forbrukslån med lavere rente, bør du først få en oversikt over hvor mye du faktisk har i gjeld. Dersom du kun har et lån er dette en enkel sak. Har du derimot utestående beløp stående hos flere ulike aktører, bør du få en samlet oversikt over disse. Hvor mye er den samlede gjelden på, og hva koster lånene deg samlet i månedlige utgifter.

Når du har full oversikt over samlet gjeld, kan du begynne å sjekke hvor mye du faktisk kan tjene på en refinansiering av samlet gjeld.

For å finne billigste refinansiering av lån lønner det seg å sjekke tilbudene hos ulike banker, og slik få et overblikk over markedet. Selv om dette fort kan kreve mye tid, er det mye penger å spare på å velge riktig bank. Axo Finans sammenligner lånetilbud for deg. Når du sender inn en søknad til oss, sender vi den videre til våre samarbeidspartnere. Dermed trenger du bare sende inn en søknad.

Når bankene har behandlet søknaden din, presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Refinansiering av forbrukslån

Når du betjener et lån uten sikkerhet, er det lurt å følge med på rentemarkedet. For å sikre seg billigste refinansiering av lån på markedet gjelder det å holde seg oppdatert til enhver tid. Har du hatt et lån stående i banken en stund, og ser at det er dyrere enn det trenger å være, kan det å refinansiere forbrukslån være løsningen du trenger.

Ikke minst vil det være en fordel å refinansiere dersom du har flere lån stående i ulike banker. Vær likevel sikker på at det nye lånet faktisk gir deg lavere kostnader. For å se hvor mye et lån til refinansiering av forbrukslån koster, kan du benytte deg av vår lånekalkulator.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Stadig flere forbrukere påtar seg kredittkortgjeld. Å kjøpe på kreditt er enkelt. Det gir også fordeler som betalingsfrie og rentefrie perioder. Likevel er det fort gjort å gå i fella dersom man ikke passer på eller er i stand til å betale ned gjelden med en gang. Kredittkort har som regel en rentesats på 20-30%, noe som er langt høyere enn et forbrukslån med 7-20% nominell rente.

Axo Finans tilbyr billigste refinansiering av lån blant våre samarbeidspartnere. Slik kan du bake dyr kredittkortgjeld inn i et forbrukslån med langt lavere rente.

I tillegg til et billigere lån, vil en refinansiering også gi deg tilbake kontroll over økonomien. Det kan være vanskelig å holde styr på mange fakturaer i måneden. Et refinansieringslån vil derimot gi deg forutsigbarhet, bedre vilkår og lengre nedbetalingstid enn hva dyre kredittkort kan. Dermed ligger alt til rette for at du får tilbake oversikten over privatøkonomien.

Refinansiering av smålån

Det er ikke bare kredittkort som har blitt allemannseie. Netthandel blir stadig mer populært, og flere av nettbutikkene tilbyr i dag ulike former for avbetaling. Avbetaling skal gjøre kjøpsprosessen mer tilgjengelig, men gjeld kan fort hope seg opp dersom man ikke har god oversikt.

Husk at slike avbetalingsløsninger i teorien er dyre smålån.

Noen ganger har man også flere smålån stående hos ulike finansinstitusjoner. Kanskje kjøpte du en TV på avbetaling, i tillegg til at du tok opp et lån for å finansiere kjøp av en ferietur? Her vil en refinansiering gi deg bedre oversikt ved å samle alle smålån i et samlet lån. På samme måte som refinansiering av kredittkortgjeld, blir det lettere å forholde seg til et månedsbeløp som skal betales enn mange regninger hos ulike långivere.

Å ha flere lån i ulike banker kan fort koste deg dobbelt eller trippelt så mye som et samlet lån. Husk at smålån ofte kommer med dyre ekstrautgifter.

Faktisk er smålån de dyreste lånene på markedet. Sitter du på flere smålån, bør du samle disse i ett samlet lån. Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp. Når våre samarbeidsbanker tilbyr deg sin billigste refinansiering av lån, er det altså vinn-vinn for både deg og banken.

Hvor mye kan du låne?

billigste refinansiering av lån

Axo Finans samarbeider med 17 av Skandinavias største og beste banker. Slik kan vi tilby billigste refinansiering av lån blant flere av de ledende bankene på markedet.

Vi tilbyr såkalte blancolån, fra 10.000 til 500.000 kroner. Et blancolån er et lån uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Dermed kan du bruke lånet på akkurat det du ønsker. Lånene kommer med en nedbetalingstid på 1-15 år.

Dersom det skulle bli aktuelt, kan du når som helst betale ned hele lånebeløpet.

Hvor mye koster markedets billigste refinansiering av lån?

De fleste leter etter billigste refinansiering av lån på markedet når de skal rydde opp i økonomien. Det er ikke så rart når det er nettopp rentesatsen som bestemmer de månedlige kostnadene, og dermed avgjør om en refinansiering er lønnsom eller ei.

Renten på et forbrukslån er individuell og bestemmes etter din økonomi og betalingshistorikk. Den varierer også fra bank til bank. Den endelige renten blir fastsatt når bankene har behandlet søknaden din. Når du sender inn en søknad hos oss, er lånetilbudet du eventuelt får uforpliktende. Du bestemmer dermed selv om du ønsker å benytte deg av lånet.

Hvem kan søke om å refinansiering?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre långivere stilles det visse krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Dette er Axo Finans

Billigste refinansiering av lån via axo finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til oss for å refinansiere forbrukslån, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere långivere. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Låneproduktet vi tilbyr er et såkalt blancolån. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet eller pant. Dermed kan du bruke pengene til det du vil, deriblant til å refinansiere forbrukslån. Det er uforpliktende å søke om refinansiering hos oss.

Axo Finans samarbeider med 17 av landets største banker. Vi kan tilby deg et lånetilbud tilpasset din økonomiske situasjon.

Vi sammenligner disse 17 bankene for deg

TrustScore 9.3|2373 brukervurderinger
Lån med lav rente
Søk lån på inntil 500.000 Søk her