Billigste refinansiering av lån

På jakt etter billigste refinansiering av lån på markedet? Vi sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste lånetilbudet - tilpasset din situasjon.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Hvor mye vil du refinansiere?

1) Velg beløp
2) Velg nedbetalingstid
3) Se hvor mye du kan spare

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Dersom du skal refinansiere gammel gjeld er det som regel flere ting som spiller en avgjørende rolle for endelig valg av bank. Først og fremst lurer man på hvor mye man kan låne. Er lånet stort nok til å dekke refinansieringen? Deretter lurer de fleste på hva renten er. Klarer man å finne markedets billigste refinansiering av lån kan man spare store summer hver måned.

Hva er refinansiering av gjeld og kredittkort?

En refinansiering er et lån som brukes til å nedbetale andre lån. Refinansieringen gjøres for å få lavere renteutgifter og/eller lavere avdragstid. Vanligvis brukes en refinansiering av lån til å innfri dyr kredittkortgjeld med et forbrukslån. Dette lånet har som regel lavere rente og forutsigbar nedbetalingstid.

Gjennom våre samarbeidsbanker kan vi tilby billigste refinansiering av lån på markedet, noe som gjør at våre kunder kan redusere sine månedlige utgifter med tusenvis av kroner. Dette gjør vi ved å sammenligne renten og lånetilbudene hos de ulike bankene. Har du for eksempel en kredittkortgjeld på 100 000 fordelt på to til tre kort, vil du mest sannsynlig halvere de månedlige utgiftene.

Hvorfor burde jeg refinansiere gammel gjeld?

Refinansiering er en enkel måte å spare penger på. Med en refinansiering kan man få bedre betingelser enn hva du allerede har, særlig på lån uten sikkerhet. Målet er altså lavere effektiv rente. Dette er lønnsomt av flere årsaker. Renten på lån varierer hele tiden. Har du hatt et lån stående over lengre tid, er det ikke sikkert renten på lånet ditt er gunstig for deg. Derfor kan det være mye å spare hver måned ved å refinansiere lånet.

Har du i tillegg flere lån hos flere ulike finansinstitusjoner, kan det være spesielt lønnsomt. Husk at alle lån kommer med ulike betingelser, gebyrer og rentesatser. Å samle gjelden til et felles lån vil som regel alltid gi deg mindre utgifter per måned. Sist men ikke minst er refinansiering er god måte å få oversikt over økonomien på. Det er lettere å forholde seg til et lån og en utgiftspost, enn flere fakturaer spredt utover en rekke lånegivere.

Axo Finans jobber for å gi deg billigste refinansiering av lån på markedet, slik at du kan ta kontroll over privatøkonomien. Bruk vår sparekalkulator for å se hvor mye du kan spare hver måned.

Hvordan går du frem når du skal refinansiere?

Man looking at phone

Dersom du vurderer å refinansiere dyr gjeld i et forbrukslån med lavere rente, bør du først gå igjennom hvor mye du faktisk har i gjeld. Har du kun et lån er dette en enkel sak. Har du derimot utestående beløp stående hos flere ulike aktører bør du få en oversikt over disse. Hvor mye er den samlede gjelden på og hva koster lånene deg samlet i månedlige utgifter. Når du har full oversikt over dette, kan du begynne å sjekke hvor mye du faktisk kan tjene på en refinansiering av samlet gjeld.

For å finne billigste refinansiering av lån lønner det seg å sjekke tilbudene hos ulike banker og slik få et overblikk over markedet. Selv om dette fort kan kreve mye tid, er det mye penger å spare på å velge riktig bank. Vi i Axo Finans kan gjøre denne sammenligningsjobben for deg. Når du sender inn en søknad til oss, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Dermed trenger du bare sende inn en søknad. Når bankene er ferdige med å behandle søknaden din, kan vi komme med det beste tilbudet til deg på markedet - tilpasset dine behov.

Refinansiering av forbrukslån

Når du betjener et lån uten sikkerhet, er det lurt å følge med på rentemarkedet. For å sikre seg billigste refinansiering av lån på markedet gjelder det å holde seg oppdatert til enhver tid. Har du hatt et lån stående i banken en stund og ser at det er dyrere enn det trenger, kan det å refinansiere forbrukslån være det du trenger. Lån uten sikkerhet har høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån, derfor vil det alltid være penger å spare dersom du finner en bank som ønsker å tilby lavere rente.

Ikke minst vil det være en fordel å refinansiere forbrukslån dersom du har flere lån stående i ulike banker. Vær likevel sikker på at det nye lånet faktisk gir deg lavere kostnader. For å se hvor mye et lån til refinansiering av forbrukslån koster blant våre banker, kan du benytte deg av vår lånekalkulator.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Stadig flere forbrukere påtar seg kredittkortgjeld. Å kjøpe på kreditt er enkelt. Det gir også en noen fordeler som betalingsfrie og rentefrie perioder. Likevel er det fort å gå i fella dersom man ikke passer på eller er i stand til å betale ned gjelden med en gang. Kredittkort har som regel en rentesats på 20-30%, noe som er langt høyere enn et forbrukslån med 7-20% nominell rente. Hos Axo Finans kan vi tilby billigste refinansiering av lån, slik at du kan bare dyr kredittkortgjeld inn i et forbrukslån med langt lavere rente.

I tillegg til et billigere lån, vil en refinansiering også gi deg tilbake kontrollen på økonomien. Det vanskelig å holde styr på mange fakturaer i måneden. Et refinansieringslån vil derimot gi deg forutsigbarhet, bedre vilkår og lengre nedbetalingstid enn det dyre kredittkort kan. Dermed ligger alt til rette for at du får tilbake oversikten over privatøkonomien. Les mer om refinansiering av kredittkortgjeld her.

Refinansiering av smålån

Couple holding hands

Det er ikke bare kredittkort som har blitt allemannseie. Netthandel blir stadig mer populært og flere av nettbutikkene tilbyr i dag også ulike former for avbetaling. Avbetaling skal gjøre kjøpsprosessen mer tilgjengelig, men kan fort hope seg opp dersom man ikke har god oversikt. Husk av slike avbetalingsløsninger i teorien er dyre smålån. Noen ganger har man også flere smålån stående hos ulike finansinstitusjoner. Kanskje kjøpte du en TV på avbetaling, i tillegg til at du tok opp et lån for å finansiere kjøp av en ferietur? Her vil en refinansiering gi deg bedre oversikt ved å samle alle smålån til et samlet lån. På samme måte som refinansiering av kredittkortgjeld vil det bli lettere å forholde seg til et månedsbeløp som skal betales enn mange regninger til ulike steder.

Å ha flere lån i ulike banker kan fort koste deg dobbelt eller trippelt så mye som et samlet lån. Husk at smålån ofte kommer med dyre ekstrautgifter. Faktisk er smålån de dyreste lånene på markedet. Selv et lite lån kan fort koste deg mer enn nødvendig i termingebyr og renter. Har du flere forbrukslån stående i ulike banker kan disse også være verdt å samle til ett samlet lån. Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp. Når våre samarbeidsbanker tilbyr deg billigste refinansiering av lån på markedet, er det altså vinn-vinn for deg og banken.

Hvor mye kan du låne?

Axo Finans samarbeider med 16 av Skandinavias største og beste banker. Gjennom våre bankpartnere kan vi derfor tilby billigste refinansiering av lån på markedet. Vi tilbyr såkalte blancolån, fra 10.000 til 500.000 kroner. Et blancolån er et lån uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Dermed kan du bruke lånet på akkurat det du ønsker. Vi tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid. Dersom det skulle bli aktuelt, kan du når som helst betale ned hele lånebeløpet.

Hvor mye koster markedets billigste refinansiering av lån?

De fleste leter etter billigste refinansiering av lån på markedet når de skal rydde opp i økonomien og refinansiere dyre smålån og kredittkortgjeld. Det er ikke så rart når det er nettopp rentesatsen som bestemmer månedlige kostnader og avgjør om en refinansiering er lønnsom eller ei.

Renten på et forbrukslån er individuell og bestemmes etter din økonomi og betalingshistorikk. Den varierer også fra bank til bank. Den endelige renten blir fastsatt når bankene har behandlet søknaden din. Når du sender inn en søknad hos oss, er lånetilbudet du eventuelt får uforpliktende. Du bestemmer dermed selv om du ønsker å benytte deg av lånet. Renten på våre lån varierer fra 6,39% til 21,9% nominell rente.

Hvem kan søke om å refinansiering?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

 • Du må ha en fast inntekt.
 • Du må være over 25 år.
 • Du må ikke ha registrert noen inkassosaker.

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til oss for å refinansiere forbrukslån, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Våre samarbeidspartnere er i dag:

 • Bank Norwegian
 • Santander
 • Nordax Bank
 • Easybank
 • Komplett Bank
 • Gjensidige
 • re:member
 • BN Bank
 • yA Lånet - en del av Resurs Bank
 • Resurs Bank
 • Express Bank
 • Bluestep Bank
 • Monobank
 • Thorn
 • Optin Bank
 • Svea Finansk

Låneproduktet vi tilbyr er et såkalt blancolån. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet eller pant. Dermed kan du bruke pengene til det du vil, deriblant låne penger til refinansiere forbrukslån. Nedbetalingstiden har en løpetid på 15 år, men du kan når som helst innbetale ekstra eller innfri lånebeløpet i sin helhet, uten ekstra kostnader. Det er uforpliktende å søke om refinansiering hos oss, dermed trenger du ikke benytte deg av lånetilbudet dersom du ikke er fornøyd med vilkårene.

Leter du etter billigste refinansiering av lån på markedet? Axo Finans samarbeider med 16 av landets største banker og kan tilby deg et lånetilbud tilpasset din økonomiske situasjon.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2162 brukervurderinger
Lån på dagen
Søk lån på inntil 500.000 Søk her