Hva er refinansiering?


Å refinansiere vil si å ta opp et nytt lån, og bruke dette lånet til å betale gamle lån med. Refinansieringen gjøres for å få lavere renteutgifter og/eller lengre avdragstid. Refinansiering innebærer ofte å innfri dyr kredittkortgjeld med et forbrukslån, som har mye lavere rente og forutsigbar nedbetalingstid. Det er vanlig at våre kunder reduserer sine månedlige utgifter med tusenvis av kroner!

Refinansiering er sannsynligvis en av de enkleste måter å spare penger på! Ofte har man brukt flere kredittkort og smålån som betalingsmiddel, for eksempel til møbler, ferie og oppussing. Du sparer mye i renteutgifter ved å samle de ulike lånene i ett forbrukslån. Dette gir bedre oversikt og mindre å betale per måned. I tillegg får du kun én faktura å huske på. Se hva du kan spare i vår sparekalkulator.

Ja, det er enkelt å refinansiere. Våre kunde opplever den største månedlige besparelsen ved å ta opp et forbrukslån og bruke dette lånet til å innfri langt dyrere kredittkortgjeld. En slik refinansiering kan gjennomføres i løpet av noen dager. Prøv vår sparekalkulator og sjekk hva ditt lån vil koste.

Renten er individuell og kan først presenteres når en eller flere banker har innvilget din søknad om refinansiering. Det er helt uforpliktende å søke refinansiering gjennom Axo Finans. For å enklere finne den beste renten sender vi din søknad til flere banker. Hvis du har mulighet til å søke refinansiering sammen med din samboer eller ektefelle kan du oppnå lavere rente enn om du søker alene. Husk at renten på våre lån er langt lavere enn typisk kredittkort rente.

Ja, banken hjelper deg med dette. De overfører penger direkte til finansinstitusjonen som har ditt kredittkort og eventuelt restbeløp utbetales direkte til din konto.

Med en kredittkortgjeld på 100 000 fordelt på 2 til 3 kort vil du typisk halvere dine månedlige utgifter. Eksempel: et forbrukslån på 100 000 kr over 9 år vil koste 1518 kr per måned (eff rente 13,5 %).

Få tilbud på refinansiering