Hvordan spare penger?

Å spare handler om å redusere bruken av penger i hverdagen, slik at du får mulighet til å sette av penger.

Å spare handler om å redusere bruken av penger i hverdagen, slik at du får mulighet til å sette av penger.

Spar mer penger ved å samle gjeld og smålån i et billigere lån. Dette reduserer dine faste utgifter, slik at du får mulighet til å spare mer hver eneste måned. Axo Finans hjelper deg å samle gjeld.

Hvor mye du klarer å spare avhenger av hvor mye ekstra penger du har til overs hver måned. Reduser faste utgifter ved å samle gjeld og smålån, og sett opp fast sparing med automatiske trekk.

Gjennom Axo Finans kan du spare enda mer. Vi hjelper deg med å finne det beste lånet blant 23 banker, slik at du kan samle gammel gjeld i et billig lån med god rente.

Axo Finans er finansagenten som hjelper deg med å få lån med lav rente. På den måten kan du spare mye penger.

Hvordan spare penger?


Hvor mye du klarer å spare avhenger av hvor mye ekstra penger du har til overs hver måned. Reduser faste utgifter ved å samle gjeld og smålån, og sett opp fast sparing med automatiske trekk.

Start her!

Motta et tilbud på
refinansiering


Hvor mye ønsker du å refinansiere/låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hvordan spare penger? Slik gjør du det


Lurer du på hvordan du kan spare penger? Refinansiering av smålån, kredittkort og annen dyr gjeld er sannsynligvis den enkleste måten å spare penger på. Gjennom Axo Finans kan du refinansiere opptil 500.000 kroner uten krav om sikkerhet.

Én søknad hos Axo vurderes av 23 banker, og du mottar det beste tilbudet. Det er gratis og uforpliktende å søke. Etter at du har mottatt et godt tilbud fra oss har du 30 dagers betenkningstid. Da finner du fort ut hvor mye du kan spare på å refinansiere.

Refinansiering gir deg et gunstigere lån med lavere rente og færre gebyrer. Det betyr at du kan sette mer penger på sparekonto, og spare tusenvis av kroner i året. Hvis du lurer på om refinansiering kan være noe for deg, bør du lese videre.

Dette er refinansiering

Å refinansiere innebærer at du tar opp et nytt lån for å betale ned gammel gjeld. Hensikten er å samle de ulike gjeldspostene i et større lån med lavere rente og bedre vilkår. På denne måten kan du spare penger og gi deg selv bedre økonomisk oversikt.

Med et refinansieringslån fra en av våre banker får du:

  • Lavere rente
  • Bedre vilkår og betingelser
  • Oversiktlig nedbetalingsplan
  • En seriøs aktør med trygge rammer
  • Kontroll på økonomien
  • Muligheten til å bli gjeldsfri raskere

Renten på ulike former for forbruksgjeld varierer mye. Det finnes mange tilbydere av ulike former for lån og kreditt, og de fleste har ulike priser på sine produkter. Om du ikke har sjekket renten hos en annen bank på en stund, er det stor sannsynlighet for at det finnes en billigere løsning.

Derfor er det viktig å undersøke mulighetene for refinansiering. Dette kan Axo Finans hjelpe deg med.

Samle flere lån og kreditter

Refinansiering er også lønnsomt når du sitter på flere smålån og kortsiktige kreditter. Dette er lån med høy rente. Mens et lån uten sikkerhet har en gjennomsnittlig nominell rente på rundt 12% per år, har smålån og kredittkort gjerne en nominell rente på rundt 22%.

Dessuten kan du kutte ut doble og unødvendige gebyrer ved å samle gjelden i et felles lån. Bare her kan du spare mye penger hver måned.

Sjekk gjelden i gjeldsregisteret

Du kan sjekke hvor mye usikret gjeld du har ved å logge inn i et av gjeldsregistrene. I gjeldsregistrene får du oversikt over alle lån og kredittrammer, samt hvilken rente de har. Slik kan du enkelt sammenligne renten mot lånetilbudet du får gjennom Axo Finans.

Sjekk gjelden din i Gjeldsregisteret

Hvordan spare penger med Axo Finans?

Noen som sammenligner undersøker hvordan de kan spare penger gjennom axo finans

Hovedhensikten med refinansiering er å spare penger. Legger du litt ekstra innsats i å undersøke refiansieringsmulighetene på markedet, kan det fort bli ganske mange kroner spart i måneden.

Søker du refinansiering gjennom Axo Finans, slipper du å lete frem det beste tilbudet selv. Vi formidler lånesøknaden til flere banker for å øke sjansene for å finne en god rente, og sender det beste tilbudet til deg. Dermed kan du være trygg på at du får det beste lånetilbudet - raskt, effektivt og uten ekstra kostnad.

Lån fra 10.000 opptil 500.000 kroner uten sikkerhet. Lånene vi tilbyr har en nedbetalingstid på 1-15 år.

Hvordan spare penger - refinansiering uten sikkerhet

Via Axo Finans kan du søke refinansiering opptil 500.000 uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet innebærer at du ikke trenger å stille med sikkerhet i bolig, bil og båt.

Vi sender lånetilbudene til våre 23 samarbeidsbanker, og sammenligner lånetilbudene for deg. Så snart alle banker har behandlet søknaden din kan vi presentere det beste tilbudet for deg. Sammen med lånetilbudet får du også presentert renten. Lånetilbudet er uforpliktende og står åpent i 30 dager.

Hvordan spare penger - refinansiering med sikkerhet

Har du behov for å refinansiere et større beløp enn 500.000 kroner? Dette kan vi hjelpe deg med gjennom vårt låneprodukt refinansiering med sikkerhet. I motsetning til et lån uten sikkerhet må du her stille med sikkerhet i bolig til banken.

Låneprosessen ser også noe annerledes ut: Her sammenligner vi ikke lånetilbud blant alle bankene, men formidler søknaden kun til en utvalgt bank som du selv bestemmer. Dersom du får et tilbud, bestemmer du selv om du vil benytte deg av det.

Hvilken rente kan jeg få?

En forutsetning for at refinansiering skal være lønnsomt er at renten du tilbys på det nye lånet er lavere enn den du allerede har. Dersom du i dag betaler ned på dyr kredittkortgjeld og smålån, er sjansen stor for at du får en lavere rente. Bankene tilbyr også ofte lavere rente på større lån.

Våre samarbeidsbanker tilbyr en nominell rente fra {$constants->constant['nomrentelow']}%. Renten er individuell og bestemmes av banken ut i fra blant annet din betalingsevne, gjeld og inntekt. Det betyr at du ikke får oppgitt endelig rente før banken har behandlet søknaden din.

Hvordan spare penger med en sparekalkulator?

Noen som undersøker hvordan de kan spare penger ved hjelp av Axo finans' sparekalkulator

Ønsker du å få en oversikt over hvor mye du kan spare? På våre nettsider finner du en praktisk sparekalkulator som kan hjelpe deg å finne ut hvor mye du kan spare.

Gå til sparekalkulator

Fyll inn ønsket refinansieringssum og nedbetalingstid, så vil kalkulatoren vise deg en estimert månedskostnad. Dermed kan du sammenligne totalkostnadene på lån med gjelden du allerede sitter på, og finne ut hvor mye du kan spare på det nye lånet.

Vær obs på at lånekalkulatoren kun viser et estimat. Du kan velge mellom tre ulike rentesatser: Lav, middels og høy. Test deg frem for å få en pekepinn på hvor mye du kan spare på refinansiering.

Den endelige lånerenten blir bestemt når banken har behandlet søknaden din.

Ta tilbake kontrollen over økonomien

For mange kan en refinansiering være første skritt på vei ut av en uoversiktlig økonomi. Det er fort gjort å dra kredittkortet eller betale med løsninger som avbetaling og smålån når økonomien ikke helt strekker til.

De fleste nordmenn sitter i dag på minst et kredittkort, men med mindre du betaler tilbake pengene raskt kan gjelden raskt vokse seg større.

Ved å refinansiere gammel og dyr gjeld, vil du ikke bare spare penger - du får også kun én faktura å forholde deg til per måned. Det gir deg en ryddigere privatøkonomi og reduserer risikoen for at du glemmer å betale en regning. I tillegg får du en oversiktlig nedbetalingsplan på lånet.

Les mer om refinansiering

Spar penger - send en uforpliktende søknad i dag

Familie som spare penger ved hjelp av Axo Finans

Ønsker du å spare penger og har bestemt deg for å ta opp et refinansieringslån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos samtlige av våre bankpartnere. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Når du søker lån gjennom Axo Finans, kan du være sikker på at du mottar et av de beste tilbudene på markedet - tilpasset din økonomiske situasjon.

For at prosessen skal ta kortest mulig tid, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig. Slik kommer du i gang med BankID

Lurer du på hvordan du kan spare penger? Refinansier gammel gjeld gjennom Axo Finans - det er trygt, effektivt og ikke minst lønnsomt!

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


>
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >
Få tilbud på refinansiering