Hvordan spare penger

Å spare penger handler først og fremst om å kutte utgifter i hverdagsøkonomien, blant annet ved å samle gjeld og smålån i et billigere lån.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Hvor mye kan du spare?

Månedlig besparelse:

hvis du refinansierer kredittkortene i et lån uten sikkerhet.

kr 115 963,-

Totale kostnader kredittkortgjeld: kr 0,-

Totale kostnader lån med lav rente: kr 0,-

Kredittkortkostnader er beregnet med nominell rente 22% per år og kun minimumsbetaling hver måned (3% av benyttet kreditt). Lånekostnader forutsetter nominell rente lav ( 7,90% ), middels ( 12,90% ) eller høy ( 19,90% ), med nedbetalingstid 6 år.
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Lurer du på hvordan du kan spare penger? Refinansiering av smålån, kredittkort og annen dyr gjeld er sannsynligvis den enkleste måten å spare penger på. Gjennom Axo Finans kan du refinansiere opptil 500.000 kroner uten krav om sikkerhet.

Én søknad hos Axo vurderes av 21 banker, og du mottar det beste tilbudet. Det er gratis og uforpliktende å søke.

Ved å refinansiere kan du spare mye penger hver eneste måned, fordi du får et gunstigere lån med lavere rente og færre gebyrer.

Dette er refinansiering

Å refinansiere innebærer at du tar opp et nytt lån for å betale ned gammel gjeld. Hensikten er å samle de ulike gjeldspostene i et større lån med lavere rente og bedre vilkår. På denne måten kan du spare penger og gi deg selv bedre økonomisk oversikt.

Med et refinansieringslån får du:

  • Lavere rente
  • Bedre vilkår og betingelser
  • Oversiktlig nedbetalingsplan
  • En seriøs aktør med trygge rammer
  • Kontroll på økonomien
  • Muligheten til å bli gjeldsfri raskere

Renten på ulike former for forbruksgjeld varierer mye. Det finnes mange tilbydere av ulike former for lån og kreditt, og de fleste har ulike priser på sine produkter. Om du ikke har sjekket renten andre steder på en stund er det stor sannsynlighet for at det finnes en billigere løsning.

Derfor er det viktig å undersøke mulighetene for refinansiering.

Samle flere lån og kreditter

Refinansiering er også lønnsomt når du sitter på flere smålån og kortsiktige kreditter. Dette er lån med høy rente. Mens et lån uten sikkerhet har en gjennomsnittlig nominell rente på rundt 12% per år, har smålån og kredittkort gjerne en nominell rente på rundt 22%.

Dessuten kan du kutte ut doble og unødvendige gebyrer ved å samle gjelden i et felles lån. Bare her kan du spare mye penger hver måned.

Sjekk gjelden i gjeldsregisteret

Du kan sjekke hvor mye usikret gjeld du har ved å logge inn i et av gjeldsregistrene. I gjeldsregistrene får du oversikt over alle lån og kredittrammer, samt hvilken rente de har. Slik kan du enkelt sammenligne renten mot lånetilbudet du får gjennom Axo Finans.

Spar penger med Axo Finans

hvordan spare penger

Hovedhensikten med refinansiering er å spare penger. Legger du litt ekstra innsats i å undersøke refiansieringsmulighetene på markedet, kan det fort bli ganske mange kroner spart i måneden.

Søker du refinansiering gjennom Axo Finans, slipper du å lete frem det beste tilbudet selv. Vi formidler lånesøknaden til flere banker og sender det beste tilbudet til deg. Dermed kan du være trygg på at du får det beste lånetilbudet - raskt og effektivt.

Lån fra 10.000 opptil 500.000 kroner uten sikkerhet. Lånene vi tilbyr har en nedbetalingstid på 1-15 år.

Hvordan spare penger - refinansiering uten sikkerhet

Via Axo Finans kan du søke refinansiering opptil 500.000 uten sikkerhet. Et lån uten sikkerhet innebærer at du ikke trenger å stille med sikkerhet i bolig, bil og båt.

Vi sender lånetilbudene til våre 21 samarbeidsbanker, og sammenligner lånetilbudene for deg. Så snart alle banker har behandlet søknaden din kan vi presentere det beste tilbudet for deg. Sammen med lånetilbudet får du også presentert renten. Lånetilbudet er uforpliktende og står åpent i 30 dager.

Hvordan spare penger - refinansiering med sikkerhet

Har du behov for å refinansiere et større beløp enn 500.000 kroner? Dette kan vi hjelpe deg med gjennom vårt låneprodukt refinansiering med sikkerhet. I motsetning til et lån uten sikkerhet må du her stille med sikkerhet i bolig til banken.

Låneprosessen ser også noe annerledes ut: Her sammenligner vi ikke lånetilbud blant alle bankene, men formidler søknaden kun til en utvalgt bank som du selv bestemmer. Dersom du får et tilbud, bestemmer du selv om du vil benytte deg av det.

Hvilken rente kan jeg få?

En forutsetning for at refinansiering skal være lønnsomt er at renten du tilbys på det nye lånet er lavere enn den du allerede har. Dersom du i dag betaler ned på dyr kredittkortgjeld og smålån, er sjansen stor for at du får en lavere rente. Bankene tilbyr også ofte lavere rente på større lån.

Våre samarbeidsbanker tilbyr en nominell rente fra 7,90%. Renten er individuell og bestemmes av banken ut i fra blant annet din betalingsevne, gjeld og inntekt. Det betyr at du ikke får oppgitt endelig rente før banken har behandlet søknaden din.

Sjekk hvor mye du kan spare med en lånekalkulator

hvordan spare penger

Ønsker du å få en oversikt over hvor mye du kan spare? Benytt vår lånekalkulator. Fyll inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, så vil kalkulatoren vise deg en estimert månedskostnad. Dermed kan du sammenligne totalkostnadene på lån med gjelden du allerede sitter på.

Vær obs på at lånekalkulatoren kun viser et estimat. Den viser deg likevel tre ulike rentesatser: lav, middels og høy, slik at du kan få en pekepinn på hva du kan forvente deg.

Den endelige lånerenten blir bestemt når banken har behandlet søknaden din.

Ta tilbake kontrollen over økonomien

For mange kan en refinansiering være første skritt på vei ut av en uoversiktlig økonomi. Det er fort gjort å dra kredittkortet eller betale med løsninger som avbetaling og smålån når økonomien ikke helt strekker til.

De fleste nordmenn sitter i dag på minst et kredittkort, men med mindre du betaler tilbake pengene raskt kan gjelden raskt vokse seg større.

Ved å refinansiere gammel og dyr gjeld, vil du ikke bare spare penger - du får også kun én faktura å forholde deg til per måned. Det gir deg en ryddigere privatøkonomi og reduserer risikoen for at du glemmer å betale en regning. I tillegg får du en oversiktlig nedbetalingsplan på lånet.

Spar penger - send en uforpliktende søknad i dag

Spar penger - send en uforpliktende søknad i dag

Ønsker du å spare penger og har bestemt deg for å ta opp et refinansieringslån, kan vi hjelpe deg med å gjøre prosessen enklere. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema på nett. Med en gang vi mottar søknaden, sender vi den videre til behandling hos samtlige av våre bankpartnere. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Når du søker lån gjennom Axo Finans, kan du være sikker på at du mottar et av de beste tilbudene på markedet - tilpasset din økonomiske situasjon.

For at prosessen skal ta kortest mulig tid, anbefaler vi at du har siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig.

Lurer du på hvordan du kan spare penger? Refinansier gammel gjeld gjennom Axo Finans - det er trygt, effektivt og ikke minst lønnsomt!

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

bbbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs""
ya lanet
svea
Hvordan spare penger
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit