Refinansiere billån

Hos Axo Finans kan du refinansiere billån til et lån uten sikkerhet i bilen. Vi tilbyr refinansiering uten sikkerhet opptil 500.000 kroner. Du trenger ikke egenkapital.

Hos Axo Finans kan du refinansiere billån til et lån uten sikkerhet i bilen. Vi tilbyr refinansiering uten sikkerhet opptil 500.000 kroner. Du trenger ikke egenkapital.

Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du redusere rentekostnadene med 75.000 kroner ved å refinansiere i et lån uten sikkerhet. Samler du flere dyre lån kan besparelsen være større.

Skjemaet vårt gir et estimert månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Hvis du signerer lånetilbudet vil banken innfri gamle lån for deg, slik at du kun trenger å forholde deg til en ny nedbetalingsplan.

Hvor mye kan jeg spare ved å refinansiere?


Eksempel: Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du redusere rentekostnadene med 75.000 kroner ved å refinansiere i et lån uten sikkerhet. Samler du flere dyre lån kan besparelsen være større.

Skjemaet vårt gir et estimert månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Hvis du signerer lånetilbudet vil banken innfri gamle lån for deg, slik at du kun trenger å forholde deg til en ny nedbetalingsplan.

Start her!

Motta et tilbud på
refinansiering


Hvor mye ønsker du å refinansiere/låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Dette er et refinansieringslån


Gjennom Axo Finans kan du refinansiere billån, uavhengig av om du har pant i bilen eller ikke. Vi sammenligner refinansieringslån hos 23 banker samtidig slik at du får det beste lånet.

Renten på markedet varierer hele tiden, også på billån. Dersom du har hatt et billån stående en stund, kan det være lurt å refinansiere lånet.

Et refinansieringslån er et lån du tar opp for å samle gammel gjeld, eksempelvis dyre lån og kredittkort. Dette gir deg én lavere rente, samt én månedlig faktura i posten.

Ved å refinansiere kan du spare både tid og penger. Flytt lånet til en bank med bedre betingelser og lavere rente gjennom Axo Finans. Pengene du sparer kan du bruke til å øke avdragene på lånet og betale ned lånet fortere.

Lurer du på hvor mye du kan låne gjennom Axo Finans? Sjekk lånekalkuklatoren vår. Velg ønsket lånesum og nedbetalingstid, så vil du få opp et estimert månedsbeløp. Endelig rente blir presentert sammen med tilbudet du mottar, som er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Slik kan du refinansiere billån

Du har i utgangspunktet to valg når du skal refinansiere billån: Refinansiere lånet med et lån med pant, eller refinansiere lånet med et lån uten sikkerhet. Hvilket alternativ som lønner seg for deg, avhenger av bilens alder og pris.

Billån med pant i bilen

Har du tatt opp et billån med pant i bilen, stilles det strengere lånekriterier til lånet enn på et usikret lån. Banken tar pant i bilen din som sikkerhet og stiller krav til at du tegner full kaskoforsikring. For nye, dyre biler vil et billån med sikkerhet lønne seg.

Når du skal refinansiere et billån med pant, er det noen kriterier som vanligvis gjelder:

  • Lånebeløpet kan ikke overstige det lånet du allerede har.
  • Låntaker er den samme på det nye lånet som på det gamle.
  • Det nye lånet tar samme pant i bilen som det nåværende lånet.

Kaskofritt billån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet er for eksempel et forbrukslån. Her stilles det ikke krav til full kasko på bilen, banken tar ikke pant i bilen og du slipper å stille med egenandel.

Dersom du har en eldre bil kan det lønne seg å refinansiere billånet med et lån uten sikkerhet. Gjennom Axo Finans kan du refinansiere billån på opptil 500.000 kroner uten sikkerhet, til en nominell rente fra 4,9%.

Søk refinansieringslån gjennom Axo Finans og få søknaden din vurdert av 20 ledende banker.

Les mer: Billån rente

Søk refinansiering gjennom Axo Finans

Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansieringslån. Vi er en av landets ledende finansagenter og samarbeider med 23 av Nordens største banker. Slik ender du opp med den best mulige renten for deg.

Når du søker gjennom oss, formidler vi søknaden din til samtlige av våre samarbeidspartnere. Alle banker behandler søknaden individuelt, og konkurransen mellom bankene påvirker prisen på renter og gebyr i din favør. Når alle bankene har behandlet søknaden din, presenterer vi det beste tilbudet for deg. Tilbudet er gratis og gyldig i 30 dager.

Oppfyller du kriteriene våre?

For å få lånesøknaden innvilget gjennom Axo Finans, må du oppfylle visse kriterier:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kriteriene kan du eventuelt søke med en medlåntaker. Dette øker normalt sjansene for at lånet blir innvilget. Du er også hjertelig velkommen til å søke igjen ved en senere anledning.

Kontakt Axo Finans når du ønsker å refinansiere lån. Vi hjelper deg med refinansiering av lån uten sikkerhet.

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


bbank
bluestep
brabank
easybank
instabank
komplett bank
express bank
kraft bank
bank2
ferratum
ikano
mybank
nordax
nordea direct
bank norwegian
optin bank
remember
santander
thorn
resurs bank
ya lånet
svea
aprila
Få tilbud på refinansiering