Refinansiere forbrukslån

Hos Axo Finans kan du søke om å refinansiere forbrukslån med inntil 500.000 kroner. Vi jobber for deg mot bankene.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Hvor mye vil du refinansiere?

1) Velg beløp
2) Velg nedbetalingstid
3) Se hvor mye du kan spare

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Har du tatt på deg flere lån eller mistet oversikten over økonomien? Ved å refinansiere forbrukslån kan du spare flere tusenlapper. En refinansiering gjennom Axo Finans kan derfor være første skritt på veien mot en ryddigere og bedre økonomi.

Hva er refinansiering?

Refinansiering innebærer at du tar opp et nytt lån for å betale eksisterende gjeld. Ved å refinansiere forbrukslån, kredittkortgjeld og smålån vil du mest sannsynlig få en lavere rente på gjeldsbeløpet. Dessuten svinger renten på markedet hele tiden. Det gjør at lånet og rentetilbudet du fikk for ett år siden, ikke lenger er det beste for deg. En refinansiering sørger altså for at du får beste renten tilgjengelig for deg.

Særlig hvis du har flere lån stående i ulike banker vil en refinansiering være spesielt lønnsomt. Det er lettere å forholde seg til én faktura som skal betales, enn mange utestående beløp hos ulike finansinstitusjoner. Å refinansiere forbrukslån gir deg derfor den uvurderlige fordelen av å få kontroll på egen økonomi.

Hvordan går jeg frem når jeg skal refinansiere forbrukslån?

Mange vet kanskje ikke helt hvilken ende de skal starte i når de skal få orden på økonomien. En refinansiering er lønnsomt når du sitter på dyre lån eller har mistet oversikten over økonomien. Men hvordan skal du egentlig gå frem? Her har vi listet opp noen viktige punkter:

 • Få oversikt over gjelden.
 • Finn et lån som passer deg.
 • Søk om lånetilbud fra flere banker.
 • Betal ned gjelden din så fort pengene kommer inn på konto.
 • Start betalingen av lånet med en gang.
 • Reforhandle eller refinansiere på nytt.

Dersom lånet ditt er stort, kan det lønne seg å kontakte utlåneren din og sjekke om det er mulig å senke renten enda mer. Siden du har vist at du kan betale ned lånet, vil banken du har lån i sikkert være med på å senke renten slik at forbrukslånet blir enda rimeligere. Uansett er det viktig at du er flink til å betale ned lånet. Nå som du har gode vilkår ligger alt til rette for at du skal bli gjeldsfri innen relativt kort tid, avhengig av gjeldsbeløpet.

Hvem kan søke om å refinansiere forbrukslån?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

 • Du må ha en fast inntekt.
 • Du må være over 25 år.
 • Du må ikke ha registrert noen inkassosaker.

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget. Vi tilbyr såkalte blancolån når du skal refinansiere forbrukslån.

Blancolån

Låneproduktet vi tilbyr er et blancolån. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet eller pant. Dermed kan du bruke pengene til det du vil, deriblant låne penger til refinansiere forbrukslån. Nedbetalingstiden har en løpetid på 15 år, men du kan når som helst innbetale ekstra eller innfri lånebeløpet i sin helhet, uten ekstra kostnader. Det er uforpliktende å søke om refinansiering hos oss, dermed trenger du ikke benytte deg av lånetilbudet dersom du ikke er fornøyd med vilkårene.

Hva koster et lån til refinansiering?

Man and child walking at beach

For at det skal være lønnsomt for deg å refinansiere forbrukslån, er det selvfølgelig viktig at renten du får er lavest mulig - og lavere enn renten på kredittkortgjelden du allerede har. Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du blir tilbudt. Alle søknader behandles individuelt og renten avhenger av din økonomiske situasjon og betalingshistorikk. Den endelige renten blir fastsatt først når bankene har behandlet søknaden din. Lånetilbudet er uforpliktende, så du bestemmer selv om du vil benytte deg av det. Renten på våre lån varierer fra 6,39% til 21,9% nominell rente.

Lurer du på hvor mye du kan spare ved å refinansiere forbrukslån? Vår sparekalkulator gir raskt og enkelt oversikt over månedlig besparelse hos våre samarbeidsbanker.

Hvor mye kan jeg søke om refinansiering til?

Axo Finans samarbeider med 16 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre bankpartnere kan du søke om lån til å refinansiere forbrukslån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne for refinansiere forbrukslån, kan du bruke vår lånekalkulator. Husk bare at dette er et estimat. Endelig rente blir oppgitt med lånedokumentene ved positivt svar.

Vi tilbyr lån på dagen med 1-15 års nedbetalingstid. Skulle det bli aktuelt, kan du når som helst betale ned hele lånebeløpet.

Refinansiere forbrukslån

Når du betjener et lån uten sikkerhet, er det lurt å følge med på rentemarkedet. For å sikre seg det beste tilbudet på markedet gjelder det å holde seg oppdatert til enhver tid. Har du hatt et lån stående i banken en stund og ser at det er dyrere enn det trenger, kan det å refinansiere forbrukslån være det du trenger. Lån uten sikkerhet har høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån, derfor vil det alltid være penger å spare dersom du finner en bank som ønsker å tilby lavere rente.

Ikke minst vil det være en fordel å refinansiere forbrukslån dersom du har flere lån stående i ulike banker. Vær likevel sikker på at det nye lånet faktisk gir deg lavere kostnader. For å se hvor mye et lån til refinansiering av forbrukslån koster blant våre banker, kan du benytte deg av vår lånekalkulator.

Refinansiere kredittkortgjeld

Kredittkort er en av de vanligste måtene å “låne” penger på. I utgangspunktet har denne betalingsmetoden flere fordeler for deg som forbruker. De fleste kredittkort opererer med en rentefri periode på 60 dager, noe som gjør det enkelt å finansiere kjøp av varer og tjenester når økonomien er trang. Ulempen er risikoen for at man kjøper langt over evne. I praksis kan unngå å betale ned lånet ved å kun betale minstebeløpet. Pengene går da til selve kredittkortgjelden, men rentene står urørt og fortsetter å vokse. Jo lenger du utsetter å betale ned beløpet, desto større blir gjelden.

En refinansiering av kredittkortgjeld gir deg lavere rente. Dessuten blir du nå nødt til å betale ned gjelden, dermed vil ikke beløpet risikere å vokse seg stort på samme måte. Har du i tillegg flere utestående beløp på flere kredittkort, vil det være spesielt gunstig med en refinansiering. Et samlet lån gir deg bedre oversikt og kan hjelpe deg til å få kontroll på privatøkonomien. Les mer om refinansiering av kredittkortgjeld her.

Refinansiere smålån

Man standing on mountain top

Smålån er også vanlig blant mange nordmenn. Dette er blant de dyreste lånene på markedet, og renten er som regel dyrere jo mindre lånet er. Flere har også flere smålån stående hos ulike finansinstitusjoner. Det er fort gjort å slå til på januarsalget og kjøpe seg ny TV på avbetaling, med full intensjon om å betale tilbake summen raskt. Noen ganger er ikke økonomien slik du trodde den skulle bli, andre ganger glemmer man lånet. En refinansiering gir deg bedre oversikt ved å samle alle smålån til et samlet lån. På samme måte som refinansiering av kredittkortgjeld vil det bli lettere å forholde seg til et månedsbeløp som skal betales enn mange regninger til ulike steder.

Smålån ofte kommer med dyre ekstrautgifter. Flere lån i ulike banker kan derfor fort koste deg dobbelt eller trippelt så mye som et samlet lån. Med dyre termingebyr og renter, kan selv et lite lån fort koste deg mer enn nødvendig. Har du flere forbrukslån stående i ulike banker vil det mest sannsynlig være verdt å samle disse til ett samlet lån. Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til oss for å refinansiere forbrukslån, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Våre samarbeidspartnere er i dag Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank, Bluestep Finans, Monobank, Thorn, Optin Bank og Svea Finans. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Har du behov for å refinansiere forbrukslån? Send oss en uforpliktende søknad i dag og få kontroll på økonomien.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2162 brukervurderinger
Lån på dagen
Søk lån på inntil 500.000 Søk her