Refinansiere forbrukslån

Gjennom Axo Finans kan du refinansiere forbrukslån opptil 500.000 kroner. Vi jobber for deg mot bankene - søknaden din hos oss vurderes av 19 banker.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Ved å refinansiere forbrukslån kan du spare mye hver måned. Refinansiering gjennom Axo Finans er oversiktlig og kan brukes til å flytte og samle lån.

Lån fra 10.000 opptil 500.000 kroner uten sikkerhet.

Hva er refinansiering?

Refinansiering innebærer at du tar opp et nytt lån for å nedbetale eksisterende gjeld. Ved å refinansiere forbrukslån, kredittkortgjeld og smålån vil du mest sannsynlig få en lavere rente på gjelden. Dessuten svinger renten på markedet hele tiden. Det gjør at lånetilbudet du fikk for ett år siden, ikke nødvendigvis er det beste for deg lenger.

Dersom du har flere lån stående i ulike banker vil en refinansiering være spesielt lønnsomt. Det er lettere å forholde seg til én faktura som skal betales, enn mange utestående beløp hos ulike aktører. Å refinansiere forbrukslån gir deg tilbake kontrollen over økonomien.

Lån uten sikkerhet

Låneproduktet vi tilbyr er et blancolån, eller et lån uten sikkerhet. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet i bolig, bil eller båt. Dermed kan du bruke pengene til det du vil, deriblant til å refinansiere forbrukslån. Nedbetalingstiden har en løpetid på 15 år, men du kan når som helst betale ned ekstra eller innfri lånebeløpet i sin helhet, helt uten ekstra kostnader.

Det er gratis og uforpliktende å søke om refinansiering via oss. Skulle du ikke være fornøyd med lånetilbudet, trenger du ikke å benytte deg av det.

Slik går du frem for å refinansiere forbrukslån

Folk som refinansierer forbrukslån

En refinansiering er lønnsom når du sitter på dyre lån eller ønsker bedre kontroll ved å samle flere lån til ett lån. Men hvordan skal du egentlig gå frem?

  • Få oversikt over gjelden
  • Be om lånetilbud fra flere banker
  • Finn et lån som passer deg

Ved å søke refinansiering gjennom Axo Finans sammenligner vi lånetilbud fra flere banker. Slik kan du være sikker på at du får det beste lånet for deg.

For å få full oversikt over gjelden du sitter på i dag kan du logge deg inn i et av gjeldsregistrene. Her får du oversikt over all usikret gjeld og renten på alle lån. Det gjør det enkelt for deg å sammenligne renten du sitter på i dag med renten på et lån via Axo Finans. Bankene vi samarbeider med tilbyr lån med en nominell rente fra 7,90 prosent.

Refinansiere forbrukslån

Dersom du har et lån uten sikkerhet, er det lurt å følge med på rentemarkedet. Har du hatt et lån stående i banken over en lengre periode, er det stor sjanse for at renten du har i dag ikke lenger er den beste. Ved å refinansiere forbrukslån kan du redusere renter og gebyrer på lånet.

Ikke minst vil det være en fordel å refinansiere forbrukslån dersom du har flere lån stående i ulike banker. Vær likevel sikker på at det nye lånet faktisk gir deg lavere kostnader. For å sjekke lånekostnadene blant våre banker, kan du benytte deg av vår lånekalkulator.

Refinansiere kredittkortgjeld

Ulempen med kredittkort er den høye lånerenten som begynner å løpe etter den rentefrie perioden - dersom du ikke betaler innen den rentefrie perioden.

Ved å refinansiere kredittkortgjeld får du lavere rente og en oversiktlig nedbetalingsplan.

Har du i tillegg flere utestående beløp på flere kredittkort, vil det være spesielt gunstig med refinansiering. Et samlet lån gir deg bedre oversikt og økt kontroll på økonomien.

Refinansiere smålån

Smålån er en annen vanlig gjeld blant mange nordmenn. Det gjelder i hovedsak produkter kjøpt på avbetaling. Dette er blant de dyreste lånene på markedet, og renten er som regel høyere jo mindre lånet er. Renten på et lån gjennom Axo Finans ligger på rundt 12 prosent nominell rente.

Har du i tillegg flere ulike smålån, kan dette fort koste deg dobbelt eller trippelt så mye som ett samlet lån. Ved å samle all gjeld i ett felles lån kan du kutte ut doble gebyrer og redusere lånerenten. Sannsynligheten er stor for at du får et lån med lavere rente enn det du har i dag. Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp.

Hvem kan søke om å refinansiere forbrukslån?

For at søknaden skal innvilges hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Hva koster et lån til refinansiering?

For at det skal lønne seg for deg å refinansiere forbrukslån, er det selvfølgelig viktig at renten du blir tilbudt er lavere enn renten på gjelden du allerede har. Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du blir tilbudt.

Alle søknader behandles individuelt og det er banken som bestemmer renten på lånet. Du vil derfor ikke bli presentert renten før banken har behandlet søknaden din. Lurer du på hvor mye du kan spare ved å refinansiere forbrukslån? Vår sparekalkulator gir raskt og enkelt oversikt over månedlig besparelse hos våre samarbeidsbanker.

Hvor mye kan jeg søke om refinansiering til?

Kvinne som søker refinansiering

Axo Finans samarbeider med 19 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du søke om lån til å refinansiere forbrukslån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

Vi tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid. Du kan når som helst betale ned ekstra på lånet.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender inn en søknad om refinansiering til oss, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Har du behov for å refinansiere forbrukslån? Send oss en uforpliktende søknad i dag, og få kontroll på økonomien.

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg

Lån med lav rente
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit