Refinansiere forbrukslån

Hos Axo Finans kan du søke om å refinansiere forbrukslån med inntil 500.000 kroner. Vi jobber for deg mot bankene.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Har du tatt på deg flere lån eller mistet oversikten over økonomien? Ved å refinansiere forbrukslån kan du spare flere tusenlapper. En refinansiering gjennom Axo Finans kan derfor være første skritt på veien mot en ryddigere og bedre økonomi.

Hva er refinansiering?

Refinansiering innebærer at du tar opp et nytt lån for å betale eksisterende gjeld. Ved å refinansiere forbrukslån, kredittkortgjeld og smålån vil du mest sannsynlig få en lavere rente på gjeldsbeløpet. Dessuten svinger renten på markedet hele tiden. Det gjør at lånetilbudet du fikk for ett år siden, ikke nødvendigvis er det beste for deg lenger.

Med en refinansiering sørger du for at du får den beste renten tilgjengelig - for deg.

Dersom du har flere lån stående i ulike banker vil en refinansiering være spesielt lønnsomt. Det er lettere å forholde seg til én faktura som skal betales, enn mange utestående beløp hos ulike finansinstitusjoner. Å refinansiere forbrukslån gir deg derfor den uvurderlige fordelen av å få kontroll på egen økonomi.

Blancolån

Låneproduktet vi tilbyr er et blancolån. Det innebærer at det ikke stilles krav til sikkerhet eller pant. Dermed kan du bruke pengene til det du vil, deriblant til å refinansiere forbrukslån. Nedbetalingstiden har en løpetid på 15 år, men du kan når som helst innbetale ekstra eller innfri lånebeløpet i sin helhet, uten ekstra kostnader.

Det er uforpliktende å søke om refinansiering hos oss. Skulle du ikke være fornøyd med lånetilbudet, trenger du med andre ord ikke å benytte deg av det.

Slik går du frem for å refinansiere forbrukslån

refinansiere forbrukslån

En refinansiering er lønnsom når du sitter på dyre lån eller har mistet oversikten over økonomien. Men hvordan skal du egentlig gå frem? Her har vi listet opp noen viktige punkter:

 • Få oversikt over gjelden
 • Finn et lån som passer deg
 • Be om lånetilbud fra flere banker
 • Betal ned gjelden din så fort pengene kommer inn på konto
 • Start nedbetalingen av lånet med en gang
 • Reforhandle eller refinansiere lånet

Dersom lånet ditt er stort, kan det lønne seg å kontakte utlåneren din og sjekke om det er mulig å senke renten enda mer etter en liten stund. Siden du har vist at du kan betale ned lånet vil banken du har lån hos høyst sannsynlig være med på å senke renten, slik at forbrukslånet blir enda rimeligere.

Uansett er det viktig at du er flink til å betale ned lånet. Nå som du har gode vilkår ligger alt til rette for at du skal bli gjeldsfri innen relativt kort tid, avhengig av gjeldsbeløpet.

Refinansiere forbrukslån

Når du betjener et lån uten sikkerhet, er det lurt å følge med på rentemarkedet. For å sikre seg det beste tilbudet på markedet gjelder det å holde seg oppdatert til enhver tid. Har du hatt et lån stående i banken en stund, og ser at det er dyrere enn det trenger å være, kan det å refinansiere forbrukslån være løsningen du trenger.

Lån uten sikkerhet har høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån, derfor vil det alltid være penger å spare dersom du finner en bank som tilbyr lavere rente.

Ikke minst vil det være en fordel å refinansiere forbrukslån dersom du har flere lån stående i ulike banker. Vær likevel sikker på at det nye lånet faktisk gir deg lavere kostnader. For å se hvor mye et lån til refinansiering av forbrukslån koster blant våre banker, kan du benytte deg av vår lånekalkulator.

Refinansiere kredittkortgjeld

Kredittkort er en av de vanligste måtene å “låne” penger på. I utgangspunktet har denne betalingsmetoden flere fordeler for deg som forbruker.

De fleste kredittkort opererer med en rentefri periode på 60 dager, noe som gjør det enkelt å finansiere kjøp av varer og tjenester når økonomien er trang. Ulempen er risikoen for at man kjøper over evne. I praksis kan man unngå å betale ned lånet ved å kun betale minstebeløpet. Pengene går da til selve kredittkortgjelden, men rentene står urørt og fortsetter å vokse. Jo lenger du utsetter å betale ned beløpet, desto større blir gjelden.

En refinansiering av kredittkortgjeld gir deg lavere rente. Dessuten blir du nødt til å betale ned gjelden, dermed vil ikke beløpet risikere å vokse seg stort på samme måte.

Har du i tillegg flere utestående beløp på flere kredittkort, vil det være spesielt gunstig med en refinansiering. Et samlet lån gir deg bedre oversikt og kan hjelpe deg til å få kontroll på privatøkonomien.

Refinansiere smålån

Smålån er en annen vanlig gjeld blant mange nordmenn. Dette er blant de dyreste lånene på markedet, og renten er som regel dyrere jo mindre lånet er. Mange har også flere smålån stående hos ulike finansinstitusjoner. Det er fort gjort å slå til på januarsalget og kjøpe seg ny TV på avbetaling, med full intensjon om å betale tilbake summen raskt. Noen ganger er ikke økonomien slik du trodde den skulle bli, andre ganger glemmer man lånet.

En refinansiering gir deg bedre oversikt ved å samle alle smålån til et samlet lån.

Smålån kommer ofte med dyre ekstrautgifter. Flere lån hos ulike långivere kan fort koste deg dobbelt eller trippelt så mye som ett samlet lån. Med dyre termingebyr og renter, kan selv et lite lån koste mer enn nødvendig. Har du flere forbrukslån stående i ulike banker vil det mest sannsynlig lønne seg å samle disse i et felles lån. Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp.

Hvem kan søke om å refinansiere forbrukslån?

refinansiere forbrukslån

For at søknaden skal godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Hva koster et lån til refinansiering?

For at det skal være lønnsomt for deg å refinansiere forbrukslån, er det selvfølgelig viktig at renten du får er lavest mulig - og lavere enn renten på gjelden du allerede har. Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du blir tilbudt.

Alle søknader behandles individuelt og renten avhenger av din økonomiske situasjon og betalingshistorikk. Lurer du på hvor mye du kan spare ved å refinansiere forbrukslån? Vår sparekalkulator gir raskt og enkelt oversikt over månedlig besparelse hos våre samarbeidsbanker.

Hvor mye kan jeg søke om refinansiering til?

Sammenligne lån hos flere banker samtidig

Axo Finans samarbeider med 18 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du søke om lån til å refinansiere forbrukslån fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne for å refinansiere forbrukslån, kan du bruke vår lånekalkulator. Husk bare at dette er et estimat. Endelig rente blir oppgitt med lånedokumentene ved positivt svar.

Vi tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid. Skulle det bli aktuelt, kan du når som helst betale ned hele lånebeløpet.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til oss for å refinansiere forbrukslån, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Har du behov for å refinansiere forbrukslån? Send oss en uforpliktende søknad i dag, og få kontroll på økonomien.

Vi sammenligner disse 18 bankene for deg

Lån med lav rente
Søk lån på inntil 500.000 Søk her