Refinansiering av kredittkortgjeld

Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån på inntil 500.000 kroner. Vi jobber for deg mot bankene.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedskostnad

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Bankene vil vanligvis ikke innvilge nedbetalingstid over 5 år, med mindre du refinansierer eksisterende gjeld.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Refinansiering av kredittkortgjeld og smålån kan være første skritt på veien til en bedre økonomi. Hos Axo Finans kan du søke om lån til refinansiering, og få lavere rente enn kredittkort og annen dyr smågjeld.

Axo Finans kan hjelpe deg med å spare penger ved å bake gjelden inn i ett lån med langt lavere rente.

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å betale ned et gammelt lån. Selv om prinsippet kanskje høres litt bakvendt ut, er det klare fordeler ved å refinansiere gammel gjeld.

Refinansiering av kredittkortgjeld og andre smålån vil høyst sannsynlig gi deg en mye lavere rente. Kredittkort og smålån er kjent for å ha høye renter og dyre termingebyr. Dessuten svinger renten på markedet hele tiden. Har du hatt et lån stående i banken over lengre tid, er det store sjanser for at renten ikke lenger er i din favør. Har du hatt lån hos en tilbyder av smålån lenge, bør du vurdere en refinansiering av lånet.

En annen avgjørende fordel ved refinansiering av kredittkortgjeld og smålån er en ryddig og oversiktlig privatøkonomi. Det kan være krevende å holde styr på flere utgiftsposter hver måned. Refinansiering gir deg tilbake kontrollen over økonomien.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Refinansiere kredittkortgjeld

Det er fort gjort å gå i fellen når man bruker kredittkort. Lokkende fordeler som rentefrie perioder, gjør det enkelt å foreta et impulskjøp eller bruke kredittkortet når bankkortet ikke strekker til.

Problemet oppstår når man flere ganger kjøper over evne og ender opp med å kun betale minimumsgebyret. Denne betalingen går kun til selve lånet, men tar ikke høyde for renter. Dermed kan rentene over tid vokse seg større enn den opprinnelige gjelden. I slike tilfeller gjelder det å ta tilbake kontrollen. Det kan være vanskelig å finne motivasjonen til å starte en effektiv nedbetaling når man ikke ikke har pengene til det. Da vil refinansiering være ditt beste alternativ.

Refinansiering av kredittkortgjeld vil mest sannsynlig gi deg lavere rente og slik gjøre lånet billigere. Renten på et kredittkort er som regel på gjennomsnittlig 20-30%, mot 12-14% på et forbrukslån. Sammenlignet med den dyre gjelden får du altså lav effektiv rente på et forbrukslån.

Refinansiering av flere kredittkort

Med den lette tilgangen på kredittkort er det fort gjort å skaffe seg gjeld på flere kredittkort. De samme prinsippene gjelder for refinansiering av kredittkortgjeld på flere kort. Faktisk vil det være enda mer lønnsomt, ettersom det er mer å spare. Gjelden blir ikke slettet, men du kan redusere betraktelige summer i renter og gebyrer. I tillegg kan du få en bedre nedbetalingstid, noe som gir deg bedre vilkår til å betale ned gjelden etter egne evner.

Med reduserte renter klarer man som regel å betale ned lånet raskere enn man i utgangspunktet hadde klart. Ikke minst er det helt klart lettere å betale ned på ett lån, enn mange forskjellige fakturaer hver måned. Bare økt kontroll over økonomien i seg selv, vil hjelpe deg til å betale ned gjelden raskere slik at du kan nå målet om å bli gjeldfri.

Refinansiering av smålån

Refinansiere kredittkortgjeld

Det er ikke bare kredittkort som gjør det enkelt å kjøpe varer og tjenester når man egentlig ikke har penger. De fleste nettbutikker opererer med ulike nedbetalingsløsninger, noe som innebærer at du kan utsette betalingen eller betale beløpet over tid. Ulempen med slike løsninger er, som for kredittkort, at etter den rentefrie perioden vokser rentene raskt.

Flere lån hos ulike tilbydere kan fort koste deg dobbelt eller trippelt så mye som ett samlet lån. Husk at smålån ofte kommer med dyre ekstrautgifter.

Faktisk er smålån de dyreste lånene på markedet. Har du flere forbrukslån stående i ulike banker kan disse også være verdt å samle til ett større lån. Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp. Refinansiering er altså en løsning som både du og banken tjener på.

Refinansiering hos Axo Finans

Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån på opptil 500.000 kroner. Du fyller kun ut én søknad som du sender til oss, så tar vi på oss jobben med å sammenligne bankene for deg.

Når søknaden er mottatt, sender vi den videre til våre samarbeidspartnere. Etter at bankene har behandlet søknaden og foretatt en kredittvurdering av deg som kunde, sender vi det beste lånetilbudet i retur. Dermed kan du være sikker på at du får det beste tilbudet på markedet, tilpasset din situasjon.

Det er ikke nødvendig å stille med sikkerhet i bolig eller annen verdigjenstand.

Les mer: Refinansiering av forbruksgjeld

Hvem kan søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 25 år

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlånetaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Hva koster et lån til refinansiering?

Dersom du har behov for refinansiering av kredittkortgjeld lurer du sikkert på hva renten på lånet blir. For at en refinansiering skal lønne seg er det selvsagt avgjørende at renten du blir tilbudt er lavere enn den du allerede har.

Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner og hvilken effektiv og nominell rente du blir tilbudt. Hver søknad behandles individuelt og baserer seg på din økonomi og betalingshistorikk. Den endelige renten blir fastsatt først når bankene har behandlet søknaden din. Lånetilbudet er uforpliktende, så du bestemmer selv om du vil benytte deg av det.

Søk refinansiering av kredittkortgjeld via Axo Finans - vi samarbeider med noen av markedets beste långivere.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

TrustScore 9.3|2276 brukervurderinger
Refinansiering av kredittkortgjeld
Søk lån på inntil 500.000 Søk her