Refinansiering av kredittkortgjeld

Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån på inntil 500.000 kroner. Vi jobber for deg mot bankene.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Refinansiering av kredittkortgjeld og smålån kan være første skritt på veien til en bedre økonomi. Hos Axo Finans kan du søke om lån til refinansiering og samle gammel gjeld i et nytt lån.

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å betale ned gammel gjeld. Selv om prinsippet kanskje høres litt bakvendt ut, er det klare fordeler ved å refinansiere gammel gjeld.

Refinansiering av kredittkortgjeld og andre smålån vil høyst sannsynlig gi deg en lavere rente. Kredittkort og smålån er nemlig kjent for å ha høye renter og dyre termingebyr. Dessuten svinger renten på markedet hele tiden. Har du hatt et lån stående i banken over lengre tid, er det store sjanser for at renten ikke lenger er i din favør.

En annen avgjørende fordel med refinansiering av kredittkortgjeld og smålån er at du får en ryddig og oversiktlig privatøkonomi. Det kan være krevende å holde styr på flere utgiftsposter hver måned. Refinansiering gir deg tilbake kontrollen over økonomien.

Refinansiering av kredittkortgjeld

Refinansiere kredittkortgjeld

I utgangspunktet er det mange fordeler ved å bruke et kredittkort. Mange kort tilbyr blant annet rentefrie perioder, reiseforsikring, støtte for Apple Pay, bonuser og rabatter.

Problemet oppstår når man flere ganger kjøper over evne og ikke betaler hele saldoen ved forfall. Da ender du i praksis opp med et dyrt forbrukslån med en gjennomsnittlig rente på ca 22% nominell per år. Hvis du i tillegg kun betaler minimumsbeløpet hver måned vil det ta mange år å nedbetale gjelden. I slike tilfeller gjelder det å ta tilbake kontrollen, og her er refinansiering et av dine beste alternativer.

Refinansiering av kredittkortgjeld i et lån uten sikkerhet vil i de fleste tilfeller gi deg lavere rente og slik gjøre lånet billigere. Renten på et kredittkort er som regel mellom 20-30%, mot 10-12% på et lån gjennom Axo Finans.

Refinansiering av flere kredittkort

Har du i tillegg gjeld på flere kredittkort vil en refinansiering være enda mer lønnsomt. Ved å samle gjelden kan du redusere de totale rente- og gebyrkostnadene betraktelig. Du får også en fleksibel nedbetalingsplan å forholde deg til, med det samme beløpet å betale hver måned.

Med lavere rente blir man som regel raskere ferdig med å nedbetale gjelden. Ikke minst er det lettere å betale ned på ett lån, kontra mange forskjellige fakturaer hver måned. Bare økt kontroll over økonomien i seg selv, vil hjelpe deg med å betale ned gjelden raskere slik at du kan nå målet om å bli gjeldfri.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Refinansiering av smålån

Refinansiere kredittkortgjeld

De fleste nettbutikker opererer med ulike avbetalingsløsninger, noe som innebærer at du kan utsette betalingen eller betale beløpet over tid. Betaler du hele summen når utsettelsen er over koster det deg ingenting. Men hvis du ikke gjør det har du i praksis kredittkortgjeld med relativt høy rente. Da kan TV-en du handlet for 6 måneder siden raskt bli en god del dyrere.

Gjeld som stammer fra kjøp på avbetaling er ofte de dyreste lånene på markedet. Har du handlet på kreditt flere steder og med flere ulike kredittkort, vil det lønne seg å samle all gjeld i ett større og billigere lån uten sikkerhet. Lån uten sikkerhet gjennom Axo Finans har en gjennomsnittlig nominell rente på ca 12 %. Dette er langt lavere enn kredittkort, som i snitt ligger på rundt 22%. Refinansiering er derfor en enkel måte å spare mye penger på.

Refinansiering hos Axo Finans

Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån på opptil 500.000 kroner. Du fyller kun ut én søknad som du sender til oss, så tar vi på oss jobben med å sammenligne bankene for deg.

Når søknaden er mottatt, sender vi den videre til våre samarbeidspartnere. Etter at bankene har behandlet søknaden, sender vi det beste lånetilbudet i retur. Dermed kan du være sikker på at du får det beste tilbudet på markedet, tilpasset din situasjon. Det er ikke nødvendig å stille med sikkerhet eller pant.

For å få en oversikt over gjelden din, kan du logge deg inn i et av gjeldsregistrene. Her får du en oversikt over rentenivået på alle lån og kreditter. På denne måten kan du enkelt sammenligne renten du har i dag med et nytt lån gjennom Axo Finans.

Hvem kan søke om refinansiering?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når den økonomiske situasjonen har endret seg. Det er også mulig å søke med en medlåntaker, enten samboer eller et familiemedlem. Dette vil vanligvis øke sjansene for at lånet blir innvilget.

Les mer: Refinansiering av forbruksgjeld

Hva koster et lån til refinansiering?

Dersom du har behov for refinansiering av kredittkortgjeld lurer du sikkert på hva renten på lånet blir. For at en refinansiering skal lønne seg er det selvsagt avgjørende at de totale kostnadene du blir tilbudt er lavere enn de du allerede har.

Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du refinansierer og hvilken rente du blir tilbudt. Ettersom et lånetilbud er personlig blir den endelige renten først fastsatt når bankene har behandlet søknaden din. Lånetilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager, og du bestemmer selv om du vil benytte deg av det.

Søk refinansiering av kredittkortgjeld via Axo Finans - vi samarbeider med 19 av markedets beste banker.

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg

Refinansiering av kredittkortgjeld
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit