Refinansiering forbrukslån

Axo Finans tilbyr refinansiering av forbrukslån uten sikkerhet opptil 500.000 kroner. Vi finner det beste lånet ved å søke hos 19 banker for deg samtidig.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Dersom du sitter på flere dyre smålån og kreditter, bør du vurdere en refinansiering av forbrukslån. Ikke bare kan du redusere unødvendige renteutgifter og doble gebyrer, men du kan også få bedre oversikt med kun én faktura å forholde deg til.

Finn det beste lånetilbudet via Axo Finans

Refinansiering forbrukslån

Axo Finans er en finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere långivere. Dette sikrer deg det beste tilbudet.

Ettersom renten varierer fra bank til bank er det viktig at vi lar alle bankene behandle søknaden ferdig før vi presenterer et lånetilbud.

Axo Finans samarbeider med 19 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner uten sikkerhet. Alle långivere har lang erfaring med refinansiering av forbrukslån.

Gratis tjeneste

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra bankene vi samarbeider med. Det betyr at tjenesten er gratis for deg som kunde. Bankene har heller ikke anledning til å tilby høyere rente gjennom vår tjeneste.

Trygge rammer

Når du søker lån gjennom Axo Finans, kan du også være sikker på at du får et lån med trygge rammer. Vi og bankene vi samarbeider med følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlige lån. Disse er like mye til sikkerhet for deg som for banken, og skal sikre at du faktisk kan betjene lånet.

Individuell kredittsjekk og rente

Bankene foretar selve kredittvurderingen og tar endelig avgjørelse på om kunden kan få et lån eller ikke. Når alle långivere har behandlet søknaden, sender vi deg det beste tilbudet. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet.

Refinansiering av forbrukslån kan gi bedre økonomi

refinansiering forbrukslån

Den mest gunstige måten å bruke et lån uten sikkerhet på er å refinansiere gammel og dyr gjeld. Et refinansieringslån er et lån som brukes til å innfri dyre lån og kreditter. Forutsetningen for at en refinansiering skal være lønnsom er at det nye lånet har lavere rente.

Med en refinansiering av forbrukslån får du:

  • Lavere rente
  • Ingen doble gebyrer
  • Én nedbetalingsplan
  • Bedre vilkår
  • Økt kontroll på økonomien
  • Mulighet til å bli kvitt gjelden raskere
  • Lavere månedlige kostnader ved å endre nedbetalingstiden

Har du et lån som har stått over lengre tid, vil du ha store muligheter til å spare penger på en refinansiering. Grunnen til dette er at renten varierer hele tiden. Et lån du tok opp for et halvt år siden, uansett om renten var grei den gang, trenger ikke lenger være et gunstig lån.

Ved å redusere renten kan du redusere det månedlige beløpet og gi deg selv et billigere lån totalt sett.

Samle dyre lån og kreditter

Sitter du i tillegg på flere smålån og kreditter, kan det være enda mer å spare på en refinansiering av forbrukslån. På hvert lån må man betale ekstra gebyrer, i tillegg til renteutgifter og selve lånet.

Ved å samle all gjeld i ett felles lån, kan du kutte ut alle doble og unødvendige utgifter. Dessuten får du en ryddigere økonomi med kun én faktura å forholde deg til.

Hvilke lån bør du refinansiere?

Refinansiering av forbrukslån er særlig gunstig for gjeldsutgifter som smålån og kortsiktige kreditter. Disse lånene er blant de dyreste på markedet, og har som regel en rente på 20-30 prosent. Dette er betydelig høyere enn forbrukslån, som har en gjennomsnittlig nominell rente på 12 prosent. Er du ikke flink til å ta ansvar for at det utestående beløpet betales tilbake med en gang, kan du fort ende opp med en uoversiktlig og dyr kredittkortgjeld.

Med en refinansiering får man en oversiktlig nedbetalingsplan som gjør det lettere å betale ned gjelden. Dessuten får du en forutsigbar økonomi med faste utgiftsposter hver måned. Med et redusert månedsbeløp har du også mulighet til å betale ned gjelden raskere.

Bruk en lånekalkulator

Lurer du på hvor mye du kan spare på en refinansiering av forbrukslån hos Axo Finans? Ta en titt på vår lånekalkulator. Denne gir deg en enkel oversikt over alle kostnader knyttet til lånet. Husk at månedsbeløpet som presenteres er et estimat. Renten man får er individuell og presenteres først etter man har søkt.

Søk refinansiering i dag

Har du behov for refinansiering av forbrukslån? Ved å velge Axo Finans når du skal søke om refinansiering får du flere fordeler. Du trenger du kun å sende inn én søknad, vi sikrer deg det beste lånetilbudet. Tjenesten er kostnadsfri og uforpliktende, og tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto.

Refinansier gammel gjeld i dag - send en uforpliktende søknad til Axo Finans!

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg

spar penger på å refinansiere gammel gjeld
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit