Sparekalkulator

Prøv vår sparekalkulator og sjekk hvor mye du kan spare ved å refinansiere kredittkort og annen smågjeld i et lån uten sikkerhet.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Hvor mye kan du spare?

Månedlig besparelse:

hvis du refinansierer kredittkortene i et lån uten sikkerhet.

kr 115 963,-

Totale kostnader kredittkortgjeld: kr 0,-

Totale kostnader lån med lav rente: kr 0,-

Kredittkortkostnader er beregnet med nominell rente 22% per år og kun minimumsbetaling hver måned (3% av benyttet kreditt). Lånekostnader forutsetter nominell rente lav ( 6,39% ), middels ( 11,39% ) eller høy ( 14,9% ), med nedbetalingstid 6 år.

Lånekalkulator

Sparekalkulatoren gir deg raskt og enkelt oversikt over hvor mye du kan spare hver måned ved å refinansiere dine smålån i ett lån. Total sparesum avhenger av hva du har i gjeld. Dersom du har en kredittkortgjeld på 100 000 kroner fordelt på to eller tre kort vil du som oftest halvere dine månedlige utgifter. Få tilbud om bedre rente og vilkår gjennom vår låneformidlingstjeneste. Sjekk ut sparekalkulatoren for å se hvor mye du kan spare sammenlignet med nåværende gjeld.

Slik fungerer sparekalkulatoren

Har du mistet økonomisk oversikt og lurer på hvor du skal begynne for å spare mer hver måned? Dersom du sitter på flere dyre smålån og kredittkort, kan det lønne seg å refinansiere slik at du får all din gjeld under ett lån. Slik kan du få en bedre rente, færre gebyrer og unngå unødvendige kostnader. Ved å refinansiere gammel gjeld kan du få en lavere månedskostnad, og en bedre økonomisk oversikt.

Send inn en søknad om lån til refinansiering gjennom Axo Finans. Vi hjelper deg deretter med resten.

Finn ut av hvor mye du kan spare i måneden ved å legge sammen alle dine låne- og kredittutgifter, og sammenlign dette med månedssummen du får i sparekalkulatoren vår. Husk at du kun får et estimat, da endelig lånetilbud og rentesats er individuelt. Du kan likevel se ulike utfall i sparekalkulatoren ved å velge mellom rentenivåene lav, middels og høy.

Les mer: Refinansiering uten sikkerhet

Få lavere rente ved å sammenligne lånetilbud

Sparekalkulator

Når vi snakker om lån generelt, snakker vi som oftest om to typer renter: Den nominelle og den effektive renten. Den nominelle renten er grunnrenten på lånet. Den effektive renten består av den nominelle renten i tillegg til alle andre gebyrer, som for eksempel termingebyrer, etableringsgebyr og årsgebyr. Det er denne renten du bør se etter når du skal søke om lån.

Ved å sammenligne lånetilbud gjennom vår låneformidlingstjeneste, kan du få en lavere rente enn ved å søke på egenhånd. Dette er fordi alle våre samarbeidspartnere konkurrerer om å få akkurat deg som kunde, og de presenterer derfor det beste lånetilbudet de kan tilby deg. I tillegg jobber vi i Axo Finans for at du skal kunne få det beste lånetilbudet tilpasset dine behov.

Sjekk gjerne ut vår sparekalkulator for å finne ut hvor mye du kan spare gjennom vår tjeneste.

Les mer: Hvordan spare penger?

Søk lån gjennom Axo Finans

Du søker enkelt ved å fylle ut opplysningene i lånesøknaden vår. Her må du blant annet oppgi hvor mye du ønsker å låne, nedbetalingstid og om du ønsker å refinansiere gammel gjeld. Det er alltid mulig å nedbetale lånet før planlagt dersom du etterhvert ønsker det.

For at du skal få innvilget søknad om lån via Axo Finans må du oppfylle våre vilkår:

 • Du må ha fylt 25 år
 • Du må ha registrert liknet inntekt
 • Du kan ikke ha aktive inkassosaker
 • Du kan søke om lån fra 10 000 og opptil 500 000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut vår søknad, som vi så videreformidler til våre samarbeidspartnere. Du vil få svar i løpet av kort tid, og da presenterer vi det beste tilbudet for deg. Vår låneformidlingstjeneste er helt uforpliktende og kostnadsfri.

  Vi er godkjente av Finanstilsynet, og tjenesten er helt trygg å bruke. Vår tjeneste er godkjent i henhold til loven om forsvarlig utlånspraksis for forbrukslån.

  Søk eller ta kontakt med oss idag - vi hjelper deg med å finne det beste lånetilbudet.

  Vi sammenligner disse bankene for deg

  TrustScore 9.3|2098 brukervurderinger
  Sparekalkulator
  Søk lån på inntil 500.000 Søk her