Sparekalkulator

Prøv vår sparekalkulator og sjekk hvor mye du kan spare ved å refinansiere kredittkort og annen smågjeld i et lån uten sikkerhet.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Hvor mye kan du spare?

Månedlig besparelse:

hvis du refinansierer kredittkortene i et lån uten sikkerhet.

kr 115 963,-

Totale kostnader kredittkortgjeld: kr 0,-

Totale kostnader lån med lav rente: kr 0,-

Kredittkortkostnader er beregnet med nominell rente 22% per år og kun minimumsbetaling hver måned (3% av benyttet kreditt). Lånekostnader forutsetter nominell rente lav ( 7,90% ), middels ( 12,90% ) eller høy ( 19,90% ), med nedbetalingstid 6 år.
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Sparekalkulatoren gir deg raskt og enkelt oversikt over hvor mye du kan spare hver måned ved å refinansiere dine smålån i ett lån. Total sparesum avhenger av hva du har i gjeld. Dersom du har en kredittkortgjeld på 100.000 kroner fordelt på to eller tre kort, vil du som oftest halvere dine månedlige utgifter.

Få tilbud om bedre rente og vilkår gjennom vår låneformidlingstjeneste.

Slik fungerer sparekalkulatoren

Har du mistet økonomisk oversikt, og lurer på hvor du skal begynne for å spare mer hver måned? Dersom du sitter på flere dyre smålån og kredittkort, kan det lønne seg å refinansiere slik at du får all gjeld under ett lån. Slik kan du få bedre rente, færre gebyrer og ikke minst unngå unødvendige kostnader. Ved å refinansiere gammel gjeld kan du få lavere månedskostnad og bedre økonomisk oversikt.

Send inn en søknad om lån til refinansiering gjennom Axo Finans. Vi samler gjeld og kreditter for deg.

Legg sammen alle dine låne- og kredittutgifter, og sammenlign totalsummen med månedssummen du får i sparekalkulatoren vår. Husk at den kun gir deg et estimat, da endelig lånetilbud og rentesats er individuelt. Du kan likevel se ulike utfall i sparekalkulatoren ved å velge mellom rentenivåene lav, middels og høy.

Les mer: Refinansiering uten sikkerhet

Få lavere rente ved å sammenligne lånetilbud

finn et billigere lån med en sparekalkulator

Når vi snakker om lån generelt, snakker vi som oftest om to typer renter: Den nominelle og den effektive renten. Den nominelle renten er grunnrenten på lånet. Den effektive renten består av den nominelle renten i tillegg til alle andre gebyrer, som for eksempel termingebyrer, etableringsgebyr og årsgebyr. Det er denne renten du bør se etter når du skal søke om lån.

Ved å sammenligne lånetilbud gjennom vår låneformidlingstjeneste, kan du få en lavere rente enn ved å søke på egenhånd.

Dette er fordi alle våre samarbeidspartnere konkurrerer om å få akkurat deg som kunde, og de presenterer derfor det beste lånetilbudet de kan tilby deg. I tillegg jobber vi i Axo Finans for at du skal kunne få det beste lånetilbudet tilpasset dine behov.

Sjekk gjerne ut vår sparekalkulator for å finne ut hvor mye du kan spare gjennom vår tjeneste.

Les mer: Hvordan spare penger?

Søk lån gjennom Axo Finans

Søk lån via Axo Finans ved å fylle ut den elektroniske lånesøknaden vår. Her må du blant annet oppgi hvor mye du ønsker å låne, nedbetalingstid og om du ønsker å refinansiere gammel gjeld. Det er alltid mulig å nedbetale lånet før planlagt dersom du skulle få mulighet til det.

For at du skal få innvilget søknad om lån via Axo Finans må du oppfylle våre vilkår:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Du kan søke om lån fra 10.000 og opptil 500.000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut vår søknad, som vi så videreformidler til våre samarbeidspartnere. Vår låneformidlingstjeneste er helt uforpliktende og kostnadsfri.

Vi er godkjent av Finanstilsynet, og tjenesten er helt trygg å bruke. Tjenesten er også godkjent i henhold til loven om forsvarlig utlånspraksis for forbrukslån.

Søk eller ta kontakt med oss i dag - vi hjelper deg med å finne det beste lånetilbudet.

Vi sammenligner disse 20 bankene for deg

bbbank logo
bluestepl ogo
brabank logo
instabank logo
komplett bank logo
nordax logo
nordea direct logo
norwegian logo
optin bank logo
remember logo
santander logo
express bank logo
kraft bank logo
thorn bank
resurs bank logo
ferratum logo
easybank logo
ikano logo
yalånet logo
svea logo
sjekk lånekostnader med en lånekalkulator
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit