Refinansiering
av kredittkort og dyre lån

Vi hjelper deg med å senke månedlige kostnader. Velg beløpet du vil refinansiere, fyll ut skjemaet og vi finner tilbudet med lavest rente blant 23 banker.

Vi hjelper deg med å senke månedlige kostnader. Velg beløpet du vil refinansiere, fyll ut skjemaet og vi finner tilbudet med lavest rente blant 23 banker.

Du kan spare mye uansett om det er forbrukslån eller kredittkort du vil refinansiere. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Til sammenligning er renten på de fleste kredittkort 22% nom.

Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du redusere rentekostnadene med 75.000 kroner ved å refinansiere i et lån uten sikkerhet. Samler du flere dyre lån kan besparelsen være større.

Skjemaet vårt gir et estimert månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Hvis du signerer lånetilbudet vil banken innfri gamle lån for deg, slik at du kun trenger å forholde deg til en ny nedbetalingsplan.

Hvor mye kan jeg spare ved å refinansiere?


Du kan spare mye uansett om det er forbrukslån eller kredittkort du vil refinansiere. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9 nom. rente. Til sammenligning er renten på de fleste kredittkort 22% nom.

Eksempel: Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du redusere rentekostnadene med 75.000 kroner ved å refinansiere i et lån uten sikkerhet. Samler du flere dyre lån kan besparelsen være større.

Skjemaet vårt gir et estimert månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Hvis du signerer lånetilbudet vil banken innfri gamle lån for deg, slik at du kun trenger å forholde deg til en ny nedbetalingsplan.

Start her!

Motta et tilbud på
refinansiering


Hvor mye ønsker du å refinansiere/låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

Nedbetalingstiden er 1 til 15 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Refinansiering av gjeld med Axo Finans


Det lønner seg å søke refinansiering gjennom Axo Finans. Vi arbeider for at kundene våre skal få de beste vilkår og betingelser når de trenger å refinansiere forbrukslån.

Med Axo Finans får du:

 • Svar innen kort tid
 • Personlig kundeservice
 • Det beste lånetilbudet, helt uforpliktende
 • Fleksibel nedbetalingsplan

Refinansiering er sannsynligvis den enkleste måten å spare penger på for deg som har lån eller utestående kreditt. Det er ikke uvanlig å ta opp smålån eller bruke kredittkortet som betalingsmiddel, spesielt hvis man har handlet møbler, klær eller en feriereise. Dersom det har blitt mange slike lån, kan du senke kostnadene ved å samle all gjelden i et nytt lån.

Søk refinansiering hos flere banker samtidig

Topp 5 grunner til å refinansiere

Lavere rente

Via oss kan du få nominell rente fra 4,90%. Dette gir også en lavere effektiv rente, og derfor også et billigere lån.

Lengre nedbetaling

Gjennom oss kan du betale ned over fra ett til 15 år. Dette er lengre enn smålån, kredittkort og andre lån.

Lavere månedlig kostnad

Med lavere rente og lengre nedbetaling får du også lavere månedlig kostnad. Da blir det lettere for deg å betale ned.

Kun én faktura per måned

Når du samler gjeld og lån hos én bank, slipper du flere ulike betalinger til ulike aktører på ulike tidspunkt.

Bedre oversikt

En oversiktlig nedbetaling gir deg bedre oversikt over din privatøkonomi. Dette gir mer frihet og færre bekymringer.

Bli kvitt den dyre gjelden i dag


Ved å refinansiere gjeld kan du spare penger hver eneste måned. Samlet gjeld betyr at du bare får én faktura hver måned, lavere rente og bedre oversikt over økonomien.

Dersom du takker ja til et tilbud om refinansieringslån, går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren. Deretter er det de som tar seg av prosessen med å innfri de gamle lånene dine.

Du trenger derfor ikke bekymre deg for at refinansiering av forbrukslån er en komplisert prosess. Etter at gjelden er innfridd, får du en ny nedbetalingsplan som vil være mer oversiktlig enn hva du har hatt tidligere.

Slik fungerer det:

 • Du fyller ut vårt online søknadsskjema.
 • Vi sender søknaden videre til våre samarbeidspartnere.
 • Bankene vi samarbeider med behandler din søknad. Du får svar i løpet av kort tid.
 • Etter at bankene har behandlet søknaden, sender vi deg det beste tilbudet.
 • Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager.
 • Dersom du takker ja, betaler banken ned de gamle lånene for deg og du får kun ett lån å forholde deg til.

Se hvor mye du kan spare:

Før:

 • Du har 350.000 kr i kredittkortgjeld, og ønsker å refinansiere.
 • Renten din er på 21,96 % nom.

Nå:

 • Du sparer 3.300 kr per måned de 12 første månedene.
 • Ved nedbetaling over 8 år vil du totalt spare 95.000 kroner.

Så mye kan du spare


Spareeksempel ved refinansiering av kredittkortgjeld med lån uten sikkerhet

Kredittkortgjeld i dag kr 350.000
Rente i dag 21,96% nom. (ordinær kredittkortrente)
Månedsrente, nom rente 1,83%
Ny lånerente gjennom Axo Finans 11,9% nom.
Månedsrente, nom rente 1%
Nedbetalingstid 8 år
Reduksjon i månedsbeløp kr 3300 (snittbesparelse de første 12 mnd.)

Ved refinansiering av kredittkortgjeld på 350.000 kr vil du spare 4.000 kroner i måneden de første 12 månedene etter refinansieringen. Total rentebesparelse over 8 år blir mer enn 95.000 kroner.

Spørsmål og svar om refinansiering

Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får om refinansiering. Hvis du lurer på noe annet er du velkommen til å kontakte oss.


Refinansiering innebærer at man tar opp et lån som skal brukes til å erstatte ett eller flere eksisterende lån. For at dette skal lønne seg er det viktig at det nye lånet har bedre vilkår og betingelser enn det gamle. Dermed kan man kutte i kostnader som tidligere har gått til å betale doble gebyrer og høye renter.

Dersom du har handlet på avbetaling, har utestående gjeld på kredittkortet og kanskje har et forbrukslån eller to, kan du spare mye penger på å samle lånene i et refinansieringslån. Da slipper du å få flere sett med fakturaer og gebyrer hver eneste måned. Ved å samle smålån vil du også få en ryddigere privatøkonomi, og bedre oversikt.

For å søke om lån til refinansiering må du fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Dette finner du enkelt på alle sidene våre. Så snart vi har mottatt søknaden, tar vi oss av resten. Vi kontakter våre samarbeidende bankpartnere, og sørger for at du får det beste lånetilbudet på markedet tilpasset akkurat din situasjon.

Alle kan i utgangspunktet søke om å refinansiere forbrukslån. Du må imidlertid oppfylle følgende vilkår for å få innvilget lånet:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må være over 23 år
 • Du kan ikke ha aktive inkassosaker

Dersom du ikke oppfyller disse vilkårene, er du hjertelig velkommen tilbake når livssituasjonen din har endret seg. Eventuelt kan du søke sammen med en medlåntaker.

Hvor mye du må betale i kostnader avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du får på lånet. Det er bankene og långiverne som bestemmer hva det koster, etter å ha gjort en individuell kredittvurdering av din søknad.

Vi kan derfor ikke si noe om hva rentekostnaden blir før du har sendt inn en søknad.

Hos Axo Finans kan du søke om refinansiering av forbrukslån fra 10.000 til 500.000 kroner uten krav om sikkerhet. Våre refinansieringslån har en nedbetalingstid på mellom 1 og 15 år.

Ja, men det er mange fordeler ved å søke via oss:

 • En søknad sendes til flere långivere
 • Uforpliktende lånetilbud, med gyldighet i 30 dager
 • Personlig oppfølging for deg som trenger det
 • Tjenesten er gratis

Vi samarbeider i dag med 23 banker og långivere.

Se listen over banker og långivere her

Vi arbeider for at alle kunder skal få svar på sine søknader på dagen. Dersom du sender inn en søknad utenfor normal åpningstid, blir søknaden behandlet påfølgende arbeidsdag.

For å korte ned behandlingstiden tilbyr vi våre kunder elektronisk signering med BankID. Velger du å sende lånedokumenter med vanlig postgang, må du forvente at det tar litt lengre tid å få svar på søknaden.

Ja. Du kan velge å følge lånet terminene som står i gjeldsbrevet, betale ned lånet raskere enn avtalt eller innfri hele lånet før tiden. Det er ingen ekstra kostnader knyttet til dette.

Ja. Du kan velge å følge terminene som står i gjeldsbrevet, betale ned lånet raskere enn avtalt eller innfri hele lånet før tiden. Det er ingen ekstra kostnader knyttet til dette.

Dette kan være nyttig dersom du har gjeld som er høyere enn 500.000 kr. Les mer om hvordan du kan samle gjeld med sikkerhet.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >
Få tilbud på refinansiering