Takk for din kredittkortsøknad!

Din kredittkortsøknad behandles nå av våre bankpartnere.

Du vil motta en SMS straks det første kredittkorttilbudet er klart. Samtidig vil du få tilgang til din egen personlige portal, hvor du kan vurdere de ulike kredittkorttilbudene og velge det som passer deg best.

Hva skjer videre med kredittkortsøknaden?

  • Hva skjer etter at jeg har sendt inn kreditkortsøknaden?

    Når du har sendt inn søknaden, vil den vurderes av bankene vi samarbeider med så fort som mulig. Vær oppmerksom på at vi kan komme til å ta kontakt med deg om vi har spørsmål rundt søknaden din. Dette er kun for å gi deg best mulig service og sjekke at all informasjon stemmer, slik at vi enklere kan finne det beste kredittkortet for deg. Innen få timer har bankene behandlet søknaden din ferdig. Da vil vi sende deg en SMS slik at du kan se kredittkorttilbudet ditt.

  • Når vet jeg om søknaden min ble innnvilget?

    Vi informerer deg så snart vi har ett eller flere tilbud tilgjengelig. I løpet av få minutter vil søknaden din være behandlet hos alle bankene, og da vil vi presentere tilbudene for deg.

  • Hvor lang tid tar det før jeg får kredittkortet tilsendt?

    Når du har akseptert et tilbud om kredittkort vil du få tilgang til en link som fører deg til bankens nettside. Her signerer du avtalen for kredittkort med BankID. Etter dette er gjort vil du vanligvis motta kortet i posten i løpet av 5 virkedager.