Våre samarbeidspartnere

For at Axo Finans skal kunne vær ledene i Norge innen formidling av forbruks- og refinansieringslån er det nødvendig at vi samarbeider med de beste bankene i bransjen. Nedenfor kan du lese og se hvilke banker som behandler din lånesøknad etter du har sendt den til oss.

Komplett Bank er en norsk bank som ble grunnlagt i 2014 med hovedkontor i Oslo. Banken tilbyr fritids- og forbrukerfinansiering uten krav om sikkerhet til privatkunder. Komplett Bank er en del av Komplett Group som også er den største eieren.

DNB har over 2.1 millioner norske kunder og er med det en av Nordens største bank- og finanskonsern. DNB tilbyr et komplett utvalg av finansielle tjenester til privatmarkedet og er med det en av de største tilbyderne av forbruks- og kredittlån.

Santander Consumer Bank er en del av Grupo Santander, og er med det en av de største bankene i verden med flere millioner kunder i over 40 land. I Europa er de en av de ledende aktørene innen kredittkort, forbruks- og bilfinansiering.

Nordax Bank har over 200 ansatte og hele virksomheten drives fra Stockholm. Nordax har virksomhet i de fire nordiske landene, Sverige, Norge, Finland og Danmark i tillegg til Tyskland. Utenom å drive med lån uten sikkerhet kan kundene også opprette sparekonto eller kapitalkonto hvor rentene starter på 1,50%.

Resurs Bank stammer fra Resurs Finans som vi kjenner fra 80-tallet og er en del av Resurs-konsernet med over 700 ansatte. En av de største suksessene har vært forbruksfinansiering av elektronikk og andre bransjer innen detaljhandel. I tillegg tilbyr Resurs Bank ulike låne- og innskuddsordninger.

Collector ble startet av gründerne Lena Apler og Johan Möller fra Sverige i 1999, og har i løpet av sin korte levetid blitt en stor aktør innen finansløsninger til privatpersoner og bedrifter. I 2008 utvidet de sin virksomhet til Norge og Finland og i 2015 ble selskapet børsnotert på børsen i Stockholm og endret navn til Collector Bank.

Blue Step ble etablert i 2005 i Sverige og har innen kort tid blitt en stor spesialistlånegiver til de som har av ulike årsaker problemer med å få lån gjennom tradisjonelle banker. Det kan være alt i fra boliglån til refinansiering av kredittkort. I 2010 åpnet den norske avdelingen i Oslo, og i hele konsernet jobber det om lag 200 mennesker.

Easy Bank har langt fartstid i Norge og det hele startet i 2003 under det tidligere navnet Verdibanken. I april 2016 endret de navnet til Easy Bank og siktet seg inn på forbruks- og bilfinansiering.

yA Bank har siden oppstarten i 2006 hjulpet over 100.000 kunder. Målet til yA Bank er å tilby gunstige lån og gode produkter med de beste betingelsene. Dette viser igjen i Bank NM som de har vunnet hele 8 år på rad. yA Bank eies av Resurs Holding AB som er et svensk konsern.

Ta kontakt med oss i Axo Finans i dag og få lånesøknaden din vurdert av alle våre samarbeidspartnere.
Vi gjør lån enkelt!

Script
ChatChat