Beste forbrukslån

Gjennom Axo Finans mottar du det beste forbrukslånet blant 23 banker. Vår tjeneste er gratis og uforpliktende. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Gjennom Axo Finans mottar du det beste forbrukslånet blant 23 banker. Vår tjeneste er gratis og uforpliktende. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Motta et tilbud på
forbrukslån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

 • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
 • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
 • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
 • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
 • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
 • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Billig forbrukslån


For å gi deg et av markedets beste forbrukslån samarbeider vi med 23 banker og långivere. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Ikke bare øker det sjansene dine for å få innvilget et lån, det gjør det også enklere for oss å finne forbrukslånet med lavest rente tilpasset dine behov. Vi finner de beste betingelsene og den laveste renten på forbrukslån, og sender det beste tilbudet til deg.

Best på kundeservice

Smiling woman

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans er rangert som en av de beste tilbyderne av lån hos Trustpilot. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet.

Blant de mange gode tilbakemeldinger får vi høre at kundene får rask behandling, god service og tett oppfølging når de benytter seg av tjenesten vår. Det gjør Axo Finans til et godt valg når du er på jakt etter et av markedets beste forbrukslån.

Les hva våre kunder sier om oss her.

Hva er fordelen med et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke stiller krav til pant, og du slipper derfor å stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Dermed står du fritt til å bestemme hva pengene skal brukes til, enten det er reparasjon av bil, oppussing av bad eller en etterlengtet ferietur.

Det er likevel verdt å merke seg at et slikt lån kommer med høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån. Samtidig har et forbrukslån som regel langt lavere rentekostnader enn kredittkort og smålån.

Lånet har også fleksibel nedbetalingstid. Du kan når som helst betale hele eller større deler av lånet dersom du ønsker det.

Hvor mye kan jeg låne i forbrukslån?

Akkurat hvor mye man kan låne i forbrukslån avhenger av flere faktorer. For det første er det långiver som bestemmer renter og vilkår på lånet. Långivere har ulike måter å regne ut ditt øvre lånebeløp på basert på din søknad og regler for nedbetalingstid.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby et av markedets beste forbrukslån fra 10.000 til 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet. Våre lån har en nedbetalingstid på 1-20 år, noe som gir deg fleksible rammer for din finansiering.

Med vår lånekalkulator kan du enkelt få en pekepinn på hva ditt lånebeløp blir. En slik digital kalkulator er helt gratis og beregner månedsbeløpet basert på hvor mye du ønsker å låne.

hender som viser at det inngås en avtale

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad hos oss, vil du motta et uforpliktende tilbud. Det utgjør med andre ord ingen risiko for deg å søke lån hos oss, og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet. Velger du elektronisk signering med BankID tar det kortere tid før pengene blir utbetalt.

Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt kundeforhold med Axo Finans, og alle henvendelser rettes direkte til banken.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

For å få tilgang til våre beste forbrukslån stilles det noen krav til deg som søker:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Dersom du oppfyller disse kravene er du hjertelig velkommen til å sende inn en søknad om forbrukslån hos oss. Har du ikke alle disse tingene på plass, kan du prøve igjen ved en senere anledning. Du kan også søke lån med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Les mer: Laveste rente på forbrukslån

Hva brukes et forbrukslån til?

Når man sender inn søknad om forbrukslån, trenger man ikke oppgi hva pengene skal brukes på. Et forbrukslån kan derfor brukes til hva som helst, men noen låneformål er mer vanlig enn andre:

 • Oppussing
 • Refinansiering
 • Uforutsette utgifter

Oppussing

En av de vanligste årsakene til at folk velger å ta opp et forbrukslån er for å pusse opp eller renovere. Nordmenn er glade i gjøre forandringer hjemme, og ligger faktisk i Europatoppen når det kommer til oppussing. Bare i 2017 pusset vi opp for mer enn 70 milliarder kroner.

Uansett hva som motiverer din oppussingsdrøm koster det mye. Mange føler at de må spare i evigheter, og drømmen om det nye kjøkkenet virker umulig å realisere. Et baderom krever dyre materialer og ikke minst faghjelp, og kan koste flere hundre tusen kroner. Ikke alle har slike summer stående tilgjengelig på kontoen.

I slike tilfeller kan et forbrukslån via Axo Finans være et godt alternativ. Hos oss kan du få et lån på opp til 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

Refinansiering

maler vegg

Mange har også behov for refinansiering av gammel gjeld og dyre smålån. Det koster deg langt mer å nedbetale kredittkortgjeld enn et forbrukslån med tilsvarende beløp, rett og slett på grunn av høyere rentekostnader.

Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96%. Bankene vi samarbeider med innvilger lån uten sikkerhet fra 4,9%.

En refinansiering er derfor en svært lønnsom måte å få kontroll over økonomien, samt redusere månedlige utgifter. Har du i tillegg flere dyre smålån, vil det være lurt å bake disse inn i et felles lån med lavere rente.

Uforutsette utgifter

Fra tid til annen opplever vi at ting i hjemmet går i stykker, eller at det plutselig ligger en uventet regning i postkassen. Det er ingenting som er så kjedelig som når store uforutsette utgifter dukker opp på verst tenkelig tidspunkt.

Det er nå likevel slik her i livet at ikke alt kan planlegges. Et kjøleskap som takker for seg rett etter du har kommet hjem fra sommerferien, eller en reparasjon på bilen som må betales i etterkant av en storslagen julefeiring - dette er utgifter som ikke inngår i det vanlige budsjettet, men ting du er helt avhengig av i hverdagen.

I stedet for å betale regningen med et kredittkort, kan det lønne seg å finansiere kjøpet eller reparasjonen med et forbrukslån. Som nevnt ovenfor har slike lån lavere rente enn kredittkort.

Beste forbrukslån på nett

I dag er det blitt stadig mer vanlig å skaffe seg forbrukslån på nett. Dette gjøres ofte gjennom såkalte låneformidlere som Axo Finans, som jobber med å formidle informasjon mellom låntakere og långivere. Vi har som mål å formidle gode tilbud på lån uten sikkerhet. Det er ikke låneformidleren som bestemmer renten på lånet, men långiverne.

Når du søker lån gjennom en låneformidler, trenger du kun å fylle ut én lånesøknad. Denne blir så videresendt til våre samarbeidspartnere.

Hos Axo Finans kan du få et av markedets beste forbrukslån under trygge rammer. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Søk lån via Axo Finans - vi hjelper deg i jungelen av långivere og lånetilbud.

Gå til lånesøknad

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på forbrukslån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned