Beste forbrukslån

Gjennom Axo Finans mottar du det beste forbrukslånet blant 23 banker. Vår tjeneste er gratis og uforpliktende. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

 • Gratis og uforpliktende
 • Motta det beste tilbudet
 • Få svar med det samme
 • Spar penger med refinansiering

Trustscore 4.8 | 4165 anmeldelser

Motta et tilbud på forbrukslån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

2.250,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?

Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.

Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,71%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914 totalt kr 135 914.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

1 dager siden

Njål Kristiansen

Behandlingen gikk så raskt.

Behandlingen gikk så raskt.

2 dager siden

Raymond Vaa

Ting gikk fort og dere ordnet med bra…

Ting gikk fort og dere ordnet med bra tilbud. Dere var flinke til å følge opp, men kan oppleves som mas for noen.

2 dager siden

Renate Høyland

Rask og hyggelig service

Rask og hyggelig service

4 dager siden

THANH TRIEU

Jeg er veldig for nøyer

Jeg er veldig for nøyer . Bra service

4 dager siden

OLGA RAUDIENE

Det gikk allt veldi fort

Det gikk allt veldi fort, tusen takk.

5 dager siden

GODWIN CHUKWUNETA NKWOKA

I really appreciate you guys are…

I really appreciate you guys are doing a great job..l will always recommend you guys to anyone looking for quality service..thanks so much...from me to you

Les mer
6 dager siden

SEBASTIAN

Kjempe bra

Kjempe bra! Rask enkelt og grei!

6 dager siden

Beathe_

Nå flere banker på en gang, med 1 lånesøknad

Raskt og enkelt. Fikk flere tilbud og med gunstige renter. Anbefales hvis du er på utkikk etter lån eller refinansiering.

7 dager siden

ESPEN ERIKSEN

Jeg ble oppringt like etter søknad og…

Jeg ble oppringt like etter søknad og under prosessen for å høre om alt var i orden. Meget bra.

7 dager siden

ISMAIL NAJIB ALSALEH

Jeg likte deg fordi svaret ditt var…

Jeg likte deg fordi svaret ditt var raskt og enkelt. Takk, med vennlig hilsen, Ismail

8 dager siden

SARA AL-SAEDI

Anbefaler topp på alt godt serves 🤝

Anbefaler topp på alt godt serves 🤝

8 dager siden

Mahamed

Hjelpsom

Jeg har fått rask låne penger, og lav rente ligner andre

8 dager siden

Linda Solheim

Raskt og god service

Raskt og god service

8 dager siden

EMIL LEON MASSIER

Alt er veldig bra.

Alt er veldig bra

9 dager siden

GRZEGORZ EDWARD KAKIETEK

Greg

Hi I am very pleased with the cooperation with AXO, they are professionals, no problems, no unnecessary questions, everything is as it should be, I highly recommend, Greg

Les mer
<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Beste forbrukslån

For å gi deg et av markedets beste forbrukslån samarbeider vi med 23 banker og långivere. At vi samarbeider og sammenligner rente mellom 23 banker gir deg de beste forutsetningene for å få det beste forbrukslånet. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. 

Bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Ikke bare øker det sjansene dine for å få innvilget et lån, det gjør det også enklere for oss å finne forbrukslånet med lavest rente tilpasset dine behov. Vi finner de beste betingelsene og den laveste renten på forbrukslån, og sender det beste tilbudet til deg.

Vi har mange fornøyde kunder, og flere legger igjen tilbakemelding gjennom trustpilot som vi viser på nettsidene våre

Best på kundeservice

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans er rangert som en av de beste tilbyderne av lån hos Trustpilot. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet.

Blant de mange gode tilbakemeldinger får vi høre at kundene får rask behandling, god service og tett oppfølging når de benytter seg av tjenesten vår. Det gjør Axo Finans til et godt valg når du er på jakt etter et av markedets beste forbrukslån.

Les hva våre kunder sier om oss her.

Hva er fordelen med et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke stiller krav til pant, og du slipper derfor å stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Dermed står du fritt til å bestemme hva pengene skal brukes til, enten det er reparasjon av bil, oppussing av bad eller en etterlengtet ferietur.

Det er likevel verdt å merke seg at et slikt lån kommer med høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån. Samtidig har et forbrukslån som regel langt lavere rentekostnader enn kredittkort og smålån.

Det er likevel verdt å merke seg at et slikt lån kommer med høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån. Samtidig har et forbrukslån som regel langt lavere rentekostnader enn kredittkort og smålån.

Hvor mye kan jeg låne i forbrukslån?

Akkurat hvor mye man kan låne i forbrukslån avhenger av flere faktorer. For det første er det långiver som bestemmer renter og vilkår på lånet. Långivere har ulike måter å regne ut ditt øvre lånebeløp på basert på din søknad og regler for nedbetalingstid.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby et av markedets beste forbrukslån fra 10.000 til 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet. Våre lån har en nedbetalingstid på 1-20 år, noe som gir deg fleksible rammer for din finansiering.

Med vår lånekalkulator kan du enkelt få en pekepinn på hva ditt lånebeløp blir. En slik digital kalkulator er helt gratis og beregner månedsbeløpet basert på hvor mye du ønsker å låne.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby et av markedets beste forbrukslån fra 10.000 til 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet. Våre lån har en nedbetalingstid på 1-20 år, noe som gir deg fleksible rammer for din finansiering.

Med vår lånekalkulator kan du enkelt få en pekepinn på hva ditt lånebeløp blir. En slik digital kalkulator er helt gratis og beregner månedsbeløpet basert på hvor mye du ønsker å låne.

Kan jeg få forbrukslån på dagen?

I Norge er det vanskelig å få utbetalt forbrukslån samme dag du søker. Vanligvis har hurtiglån også høye renter, som gjør det til en dyr låneform. Du kan lese mer om hvilke alternativer det finnes for hurtiglån.

Når du søker lån gjennom en finansagent, og får innvilget et lån, får du utbetalt lånet direkte fra banken som tilbyr lån.

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad hos oss og ber om et tilbud på lån, mottar du en e-post med link til mine tilbud, med tips til hvordan prosessen er videre. 

Det utgjør med andre ord ingen risiko å søke lån hos oss, og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet. Velger du elektronisk signering med BankID tar det kortere tid før pengene blir utbetalt.

Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt kundeforhold med Axo Finans, og alle henvendelser rettes direkte til banken.

Du må være over 23 år, ikke ha noen aktive inkassosaker og ha en registrert liknet inntekt for å bli kunde.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

I utgangspunktet kan alle søke om et lån uten sikkerhet, men det er allikevel noen grunnkrav som de fleste banker og långivere følger. Hvis du lurer på om du oppfyller disse kan du enten sende oss en lånesøknad eller du kan kontakte oss på 22867400 og snakke med en av våre hyggelige medarbeidere. Grunnkravene er som følger:

 • Du må ha fast inntekt (uførepensjon er også ok)
 • Du må ikke være registrert med en eller flere negative betalingsanmerkninger
 • Du må ha fylt 23 år

Dersom du oppfyller disse kravene er du hjertelig velkommen til å sende inn en søknad om forbrukslån hos oss. Har du ikke alle disse tingene på plass, kan du prøve igjen ved en senere anledning. Du kan også søke lån med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Oppussing er et vanlig formål flere søker om forbrukslån til.

Hva brukes et forbrukslån til?

Når man sender inn søknad om forbrukslån, trenger man ikke oppgi hva pengene skal brukes på. Et forbrukslån kan derfor brukes til hva som helst, men noen låneformål er mer vanlig enn andre:

1. Refinansiering

2. Oppussing

3. Uforutsette utgifter

Hva brukes et forbrukslån til

 1. Oppussing
  1. En av de vanligste årsakene til at folk velger å ta opp et forbrukslån er for å pusse opp eller renovere. Nordmenn er glade i gjøre forandringer hjemme, og ligger faktisk i Europatoppen når det kommer til oppussing. Bare i 2017 pusset vi opp for mer enn 70 milliarder kroner. Uansett hva som motiverer din oppussingsdrøm koster det mye. Mange føler at de må spare i evigheter, og drømmen om det nye kjøkkenet virker umulig å realisere. Et baderom krever dyre materialer og ikke minst faghjelp, og kan koste flere hundre tusen kroner. Ikke alle har slike summer stående tilgjengelig på kontoen.
 2. Refinansiering
  1. Mange har også behov for refinansiering av gammel gjeld og dyre smålån. Det koster deg langt mer å nedbetale kredittkortgjeld enn et forbrukslån med tilsvarende beløp, rett og slett på grunn av høyere rentekostnader. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96%.  Bankene vi samarbeider med innvilger lån uten sikkerhet fra 4,9%. En refinansiering er derfor en svært lønnsom måte å få kontroll over økonomien, samt redusere månedlige utgifter. Har du i tillegg flere dyre smålån, vil det være lurt å bake disse inn i et felles lån med lavere rente.
 3. Uforutsette utgifter
  1. Fra tid til annen opplever vi at ting i hjemmet går i stykker, eller at det plutselig ligger en uventet regning i postkassen. Det er ingenting som er så kjedelig som når store uforutsette utgifter dukker opp på verst tenkelig tidspunkt. Det er nå likevel slik her i livet at ikke alt kan planlegges. Et kjøleskap som takker for seg rett etter du har kommet hjem fra sommerferien, eller en reparasjon på bilen som må betales i etterkant av en storslagen julefeiring - dette er utgifter som ikke inngår i det vanlige budsjettet, men ting du er helt avhengig av i hverdagen. I stedet for å betale regningen med et kredittkort, kan det lønne seg å finansiere kjøpet eller reparasjonen med et forbrukslån. Som nevnt ovenfor har slike lån lavere rente enn kredittkort.

Beste forbrukslån på nett

I dag er det blitt stadig mer vanlig å skaffe seg forbrukslån på nett. Dette gjøres ofte gjennom såkalte lånemeglere som Axo Finans, som jobber med å formidle informasjon mellom låntakere og långivere. Vi har som mål å formidle gode tilbud på lån uten sikkerhet. Det er ikke låneformidleren som bestemmer renten på lånet, men långiverne.

Når du søker lån gjennom en lånemegler trenger du kun å fylle ut én lånesøknad. Denne blir så videresendt til våre samarbeidspartnere.

Hos Axo Finans kan du få billig forbrukslån under trygge rammer. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Søk lån via Axo Finans - vi hjelper deg i jungelen av långivere og lånetilbud.

Motta et uforpliktende tilbud