Beste forbrukslån

Gjennom Axo Finans mottar du det beste forbrukslånet blant 23 banker. Vår tjeneste er gratis og uforpliktende. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

 • Gratis og uforpliktende
 • Motta det beste tilbudet
 • Få svar med det samme
 • Spar penger med refinansiering

Trustscore 4.8 | 4033 anmeldelser

Motta et tilbud på forbrukslån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

2.250,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?

Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.

Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,71%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914 totalt kr 135 914.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

1 dager siden

I Johansen

Fikk raskt og konstruktiv…

Fikk raskt og konstruktiv tilbakemelding fraAxoFinans med god oppfølgin i etterkant. ett lite minus var, det jeg vill kalle for useriøse lånetilbydere med opptil 145% omkostning/renter fra enkelte tilbydere. Inge

Les mer
2 dager siden

Kim

Knirkefritt

Raskt,enkelt og trygt.

2 dager siden

Norbert

Jeg er fornøyd

Jeg er fornøyd

2 dager siden

Venkata J R Samineni

Fast and easy process

Great experience!

5 dager siden

Yngve

Axo Finans var tidlig på banen og kom…

Axo Finans var tidlig på banen og kom med sine tilbud på løpende bånd. Fra en lånetaker side er det slik en ønsker at en skal bli mottatt. Meget god kundeoppfølging. Tommelen OPP

Les mer
5 dager siden

EDGAR ROALD MAGNAR KVERNEVIK

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt. Gode betingelser

5 dager siden

HENNING GRANUM

Raskt og enkelt.

Raskt og enkelt.

6 dager siden

Gunnar Wespestad

Super kundeservice.

Kan anbefale Axo Finans på det varmeste. Smidig og rask behandling av min lånehenvendelse.

6 dager siden

Per

Raskt svar og oppfølging😊

Raskt svar og oppfølging😊

6 dager siden

Aleksandra Zamaro

Enkelt og greit å ta kontakt,fort…

Enkelt og greit å ta kontakt,fort tilbakemelding

7 dager siden

MAGNUS

Ryddig, kjapt og enkelt

Ryddig, kjapt enkelt. God hjelp uansett om du bare ønsker å undersøke mulighetene for lån eller kort.

8 dager siden

Dhanu Kemathas

Raske svar og gode resultater

Hadde Jeyakrishna som saksbehandler og jeg følte jeg ble godt ivaretatt. Gir nyttig og god informasjon og svarer raskt. Anbefaler på det sterkeste.

9 dager siden

HC

Rask tilbakemld

Rask tilbakemld

10 dager siden

Magne Ege Dahl

Raskt og akseptable tilbud fra flere

Raskt og akseptable tilbud fra flere

11 dager siden

Randi Solbjørg

Ble godt informert av saksbehandler…

Ble godt informert av saksbehandler både Mail og oppringning

<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Beste forbrukslån

For å gi deg et av markedets beste forbrukslån samarbeider vi med 23 banker og långivere. At vi samarbeider og sammenligner rente mellom 23 banker gir deg de beste forutsetningene for å få det beste forbrukslånet. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. 

Bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Ikke bare øker det sjansene dine for å få innvilget et lån, det gjør det også enklere for oss å finne forbrukslånet med lavest rente tilpasset dine behov. Vi finner de beste betingelsene og den laveste renten på forbrukslån, og sender det beste tilbudet til deg.

Vi har mange fornøyde kunder, og flere legger igjen tilbakemelding gjennom trustpilot som vi viser på nettsidene våre

Best på kundeservice

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans er rangert som en av de beste tilbyderne av lån hos Trustpilot. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet.

Blant de mange gode tilbakemeldinger får vi høre at kundene får rask behandling, god service og tett oppfølging når de benytter seg av tjenesten vår. Det gjør Axo Finans til et godt valg når du er på jakt etter et av markedets beste forbrukslån.

Les hva våre kunder sier om oss her.

Hva er fordelen med et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke stiller krav til pant, og du slipper derfor å stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Dermed står du fritt til å bestemme hva pengene skal brukes til, enten det er reparasjon av bil, oppussing av bad eller en etterlengtet ferietur.

Det er likevel verdt å merke seg at et slikt lån kommer med høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån. Samtidig har et forbrukslån som regel langt lavere rentekostnader enn kredittkort og smålån.

Det er likevel verdt å merke seg at et slikt lån kommer med høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån. Samtidig har et forbrukslån som regel langt lavere rentekostnader enn kredittkort og smålån.

Hvor mye kan jeg låne i forbrukslån?

Akkurat hvor mye man kan låne i forbrukslån avhenger av flere faktorer. For det første er det långiver som bestemmer renter og vilkår på lånet. Långivere har ulike måter å regne ut ditt øvre lånebeløp på basert på din søknad og regler for nedbetalingstid.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby et av markedets beste forbrukslån fra 10.000 til 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet. Våre lån har en nedbetalingstid på 1-20 år, noe som gir deg fleksible rammer for din finansiering.

Med vår lånekalkulator kan du enkelt få en pekepinn på hva ditt lånebeløp blir. En slik digital kalkulator er helt gratis og beregner månedsbeløpet basert på hvor mye du ønsker å låne.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby et av markedets beste forbrukslån fra 10.000 til 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet. Våre lån har en nedbetalingstid på 1-20 år, noe som gir deg fleksible rammer for din finansiering.

Med vår lånekalkulator kan du enkelt få en pekepinn på hva ditt lånebeløp blir. En slik digital kalkulator er helt gratis og beregner månedsbeløpet basert på hvor mye du ønsker å låne.

Kan jeg få forbrukslån på dagen?

I Norge er det vanskelig å få utbetalt forbrukslån samme dag du søker. Vanligvis har hurtiglån også høye renter, som gjør det til en dyr låneform. Du kan lese mer om hvilke alternativer det finnes for hurtiglån.

Når du søker lån gjennom en finansagent, og får innvilget et lån, får du utbetalt lånet direkte fra banken som tilbyr lån.

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad hos oss og ber om et tilbud på lån, mottar du en e-post med link til mine tilbud, med tips til hvordan prosessen er videre. 

Det utgjør med andre ord ingen risiko å søke lån hos oss, og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet. Velger du elektronisk signering med BankID tar det kortere tid før pengene blir utbetalt.

Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt kundeforhold med Axo Finans, og alle henvendelser rettes direkte til banken.

Du må være over 23 år, ikke ha noen aktive inkassosaker og ha en registrert liknet inntekt for å bli kunde.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?

I utgangspunktet kan alle søke om et lån uten sikkerhet, men det er allikevel noen grunnkrav som de fleste banker og långivere følger. Hvis du lurer på om du oppfyller disse kan du enten sende oss en lånesøknad eller du kan kontakte oss på 22867400 og snakke med en av våre hyggelige medarbeidere. Grunnkravene er som følger:

 • Du må ha fast inntekt (uførepensjon er også ok)
 • Du må ikke være registrert med en eller flere negative betalingsanmerkninger
 • Du må ha fylt 23 år

Dersom du oppfyller disse kravene er du hjertelig velkommen til å sende inn en søknad om forbrukslån hos oss. Har du ikke alle disse tingene på plass, kan du prøve igjen ved en senere anledning. Du kan også søke lån med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Oppussing er et vanlig formål flere søker om forbrukslån til.

Hva brukes et forbrukslån til?

Når man sender inn søknad om forbrukslån, trenger man ikke oppgi hva pengene skal brukes på. Et forbrukslån kan derfor brukes til hva som helst, men noen låneformål er mer vanlig enn andre:

1. Refinansiering

2. Oppussing

3. Uforutsette utgifter

Hva brukes et forbrukslån til

 1. Oppussing
  1. En av de vanligste årsakene til at folk velger å ta opp et forbrukslån er for å pusse opp eller renovere. Nordmenn er glade i gjøre forandringer hjemme, og ligger faktisk i Europatoppen når det kommer til oppussing. Bare i 2017 pusset vi opp for mer enn 70 milliarder kroner. Uansett hva som motiverer din oppussingsdrøm koster det mye. Mange føler at de må spare i evigheter, og drømmen om det nye kjøkkenet virker umulig å realisere. Et baderom krever dyre materialer og ikke minst faghjelp, og kan koste flere hundre tusen kroner. Ikke alle har slike summer stående tilgjengelig på kontoen.
 2. Refinansiering
  1. Mange har også behov for refinansiering av gammel gjeld og dyre smålån. Det koster deg langt mer å nedbetale kredittkortgjeld enn et forbrukslån med tilsvarende beløp, rett og slett på grunn av høyere rentekostnader. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96%.  Bankene vi samarbeider med innvilger lån uten sikkerhet fra 4,9%. En refinansiering er derfor en svært lønnsom måte å få kontroll over økonomien, samt redusere månedlige utgifter. Har du i tillegg flere dyre smålån, vil det være lurt å bake disse inn i et felles lån med lavere rente.
 3. Uforutsette utgifter
  1. Fra tid til annen opplever vi at ting i hjemmet går i stykker, eller at det plutselig ligger en uventet regning i postkassen. Det er ingenting som er så kjedelig som når store uforutsette utgifter dukker opp på verst tenkelig tidspunkt. Det er nå likevel slik her i livet at ikke alt kan planlegges. Et kjøleskap som takker for seg rett etter du har kommet hjem fra sommerferien, eller en reparasjon på bilen som må betales i etterkant av en storslagen julefeiring - dette er utgifter som ikke inngår i det vanlige budsjettet, men ting du er helt avhengig av i hverdagen. I stedet for å betale regningen med et kredittkort, kan det lønne seg å finansiere kjøpet eller reparasjonen med et forbrukslån. Som nevnt ovenfor har slike lån lavere rente enn kredittkort.

Beste forbrukslån på nett

I dag er det blitt stadig mer vanlig å skaffe seg forbrukslån på nett. Dette gjøres ofte gjennom såkalte lånemeglere som Axo Finans, som jobber med å formidle informasjon mellom låntakere og långivere. Vi har som mål å formidle gode tilbud på lån uten sikkerhet. Det er ikke låneformidleren som bestemmer renten på lånet, men långiverne.

Når du søker lån gjennom en lånemegler trenger du kun å fylle ut én lånesøknad. Denne blir så videresendt til våre samarbeidspartnere.

Hos Axo Finans kan du få billig forbrukslån under trygge rammer. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Søk lån via Axo Finans - vi hjelper deg i jungelen av långivere og lånetilbud.

Motta et uforpliktende tilbud