Beste forbrukslån

Gjennom Axo Finans mottar du det beste forbrukslånet blant 23 banker. Vår tjeneste er gratis og uforpliktende. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Trustscore 4.8 | 3770 anmeldelser

Motta et tilbud på forbrukslån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

2.250,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?

Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.

Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13.7%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914 totalt kr 135 914.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

2 dager siden

Shiah Honey A

veldig rask svar.

veldig rask svar., takk for hjelpen

2 dager siden

LINDA MARIE JOHANNESSEN

Tusen takk for den gode hjelpen

Tusen takk for den gode hjelpen. Kjapp service.

3 dager siden

KURNIA KRISWANTO

Good good

Very good good

4 dager siden

kund

Beste.

Beste, rast, enkelt.

4 dager siden

JEANETT KRISTIANSEN HERLAND

Fornøyd med alt av service

Fornøyd med alt av service

4 dager siden

MICHEL ROJAS SAGREDO

Oversiktlig og enkel prosess å få lån.

Oversiktlig og enkel prosess å få lån.

4 dager siden

Ronny

Kjempebra service

flinke folk til å hjelpe til og kjapt svar på søknaden

5 dager siden

Hilde

Enkel

Enkel, rask og brukervennlig

6 dager siden

KARI-METTE AALERUD LARSEN

Tipp topp tommel opp

Tipp topp tommel opp

6 dager siden

Frank

Genialt å kjempe bra! Bare bruk fornuft!

Genialt å kjempe bra! Sitter du i en knipe eller vil på ferie så er muligheten der! Det er bare og betale tilbake så er alt stabilt og du merker ikke et fast trekk.. Bra det er noe for folk som trenger penger! (Bare husk å betal ellers blir det dyrt!!)

Les mer
7 dager siden

ASBJØRN MYRO

Ryddig behandling,hyggelige…

Ryddig behandling,hyggelige samtaler,behjelpelige ! Takk for god hjelp !

8 dager siden

WEHAZIT TEKLAY ESTIFANOS

Vurdering av tjeneste

Hei. Synes servicen var raskt og effektiv, samt ryddig. Man er avhengig av å finne en tjeneste som dere har for å strekke litt til andre private plikter midt i den travle hverdagen, og dere var der for å løse for meg da. Hilsen Fornøyd kunde

Les mer
8 dager siden

LAILA JOHANNE SCHEI LUNDE

Flott service

Flott service

9 dager siden

BARBARA MAGIERA

Solid tjeneste og rask behandling…

Solid tjeneste og rask behandling ,BRAVO,BRAVO,BRAVO

10 dager siden

Lars Henry Solheim

Veldig rask og god oppfølging

Veldig rask og god oppfølging

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg

<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Beste forbrukslån

For å gi deg et av markedets beste forbrukslån samarbeider vi med 23 banker og långivere. At vi samarbeider og sammenligner rente mellom 23 banker gir deg de beste forutsetningene for å få det beste forbrukslånet. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. 

Bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Ikke bare øker det sjansene dine for å få innvilget et lån, det gjør det også enklere for oss å finne forbrukslånet med lavest rente tilpasset dine behov. Vi finner de beste betingelsene og den laveste renten på forbrukslån, og sender det beste tilbudet til deg.

Vi har mange fornøyde kunder, og flere legger igjen tilbakemelding gjennom trustpilot som vi viser på nettsidene våre

Best på kundeservice

Enkelheten er bare én av mange grunner til at Axo Finans er rangert som en av de beste tilbyderne av lån hos Trustpilot. Trustpilot er et nettsamfunn for kundevurderinger og hjelper folk med å handle fra trygge steder på nettet.

Blant de mange gode tilbakemeldinger får vi høre at kundene får rask behandling, god service og tett oppfølging når de benytter seg av tjenesten vår. Det gjør Axo Finans til et godt valg når du er på jakt etter et av markedets beste forbrukslån.

Les hva våre kunder sier om oss her.

Hva er fordelen med et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke stiller krav til pant, og du slipper derfor å stille med sikkerhet i form av eiendeler eller eiendom. Dermed står du fritt til å bestemme hva pengene skal brukes til, enten det er reparasjon av bil, oppussing av bad eller en etterlengtet ferietur.

Det er likevel verdt å merke seg at et slikt lån kommer med høyere rente enn tradisjonelle lån som boliglån. Samtidig har et forbrukslån som regel langt lavere rentekostnader enn kredittkort og smålån.

Hvor mye kan jeg låne i forbrukslån?

Akkurat hvor mye man kan låne i forbrukslån avhenger av flere faktorer. For det første er det långiver som bestemmer renter og vilkår på lånet. Långivere har ulike måter å regne ut ditt øvre lånebeløp på basert på din søknad og regler for nedbetalingstid.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby et av markedets beste forbrukslån fra 10.000 til 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet. Våre lån har en nedbetalingstid på 1-20 år, noe som gir deg fleksible rammer for din finansiering.

Med vår lånekalkulator kan du enkelt få en pekepinn på hva ditt lånebeløp blir. En slik digital kalkulator er helt gratis og beregner månedsbeløpet basert på hvor mye du ønsker å låne.

Når du søker lån gjennom en finansagent, og får innvilget et lån, får du utbetalt lånet direkte fra banken som tilbyr lån.

Utbetaling av lånet

Når du sender inn en lånesøknad hos oss og ber om et tilbud på lån, mottar du en e-post med link til mine tilbud, med tips til hvordan prosessen er videre. 

Det utgjør med andre ord ingen risiko å søke lån hos oss, og du bestemmer selv om du ønsker å benytte deg av lånetilbudet. Velger du elektronisk signering med BankID tar det kortere tid før pengene blir utbetalt.

Etter du har takket ja til lånetilbudet avsluttes ditt kundeforhold med Axo Finans, og alle henvendelser rettes direkte til banken.

Du må være over 23 år, ikke ha noen aktive inkassosaker og ha en registrert liknet inntekt for å bli kunde.

Hvem kan søke lån uten sikkerhet?


For å få tilgang til våre beste forbrukslån stilles det noen krav til deg som søker:


 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker
 • Du må ha fylt 23 år

Dersom du oppfyller disse kravene er du hjertelig velkommen til å sende inn en søknad om forbrukslån hos oss. Har du ikke alle disse tingene på plass, kan du prøve igjen ved en senere anledning. Du kan også søke lån med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Les mer: Laveste rente på forbrukslån.

Oppussing er et vanlig formål flere søker om forbrukslån til.

Hva brukes et forbrukslån til?

Når man sender inn søknad om forbrukslån, trenger man ikke oppgi hva pengene skal brukes på. Et forbrukslån kan derfor brukes til hva som helst, men noen låneformål er mer vanlig enn andre:

1. Oppussing

2. Refinansiering

3. Uforutsette utgifter

Hva brukes et forbrukslån til

 1. Oppussing
  1. En av de vanligste årsakene til at folk velger å ta opp et forbrukslån er for å pusse opp eller renovere. Nordmenn er glade i gjøre forandringer hjemme, og ligger faktisk i Europatoppen når det kommer til oppussing. Bare i 2017 pusset vi opp for mer enn 70 milliarder kroner. Uansett hva som motiverer din oppussingsdrøm koster det mye. Mange føler at de må spare i evigheter, og drømmen om det nye kjøkkenet virker umulig å realisere. Et baderom krever dyre materialer og ikke minst faghjelp, og kan koste flere hundre tusen kroner. Ikke alle har slike summer stående tilgjengelig på kontoen.
 2. Refinansiering
  1. Mange har også behov for refinansiering av gammel gjeld og dyre smålån. Det koster deg langt mer å nedbetale kredittkortgjeld enn et forbrukslån med tilsvarende beløp, rett og slett på grunn av høyere rentekostnader. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96%.  Bankene vi samarbeider med innvilger lån uten sikkerhet fra 4,9%. En refinansiering er derfor en svært lønnsom måte å få kontroll over økonomien, samt redusere månedlige utgifter. Har du i tillegg flere dyre smålån, vil det være lurt å bake disse inn i et felles lån med lavere rente.
 3. Uforutsette utgifter
  1. Fra tid til annen opplever vi at ting i hjemmet går i stykker, eller at det plutselig ligger en uventet regning i postkassen. Det er ingenting som er så kjedelig som når store uforutsette utgifter dukker opp på verst tenkelig tidspunkt. Det er nå likevel slik her i livet at ikke alt kan planlegges. Et kjøleskap som takker for seg rett etter du har kommet hjem fra sommerferien, eller en reparasjon på bilen som må betales i etterkant av en storslagen julefeiring - dette er utgifter som ikke inngår i det vanlige budsjettet, men ting du er helt avhengig av i hverdagen. I stedet for å betale regningen med et kredittkort, kan det lønne seg å finansiere kjøpet eller reparasjonen med et forbrukslån. Som nevnt ovenfor har slike lån lavere rente enn kredittkort.

Beste forbrukslån på nett

I dag er det blitt stadig mer vanlig å skaffe seg forbrukslån på nett. Dette gjøres ofte gjennom såkalte lånemeglere som Axo Finans, som jobber med å formidle informasjon mellom låntakere og långivere. Vi har som mål å formidle gode tilbud på lån uten sikkerhet. Det er ikke låneformidleren som bestemmer renten på lånet, men långiverne.

Når du søker lån gjennom en lånemegler trenger du kun å fylle ut én lånesøknad. Denne blir så videresendt til våre samarbeidspartnere.

Hos Axo Finans kan du få et av markedets beste forbrukslån under trygge rammer. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank.

Søk lån via Axo Finans - vi hjelper deg i jungelen av långivere og lånetilbud.

Motta et uforpliktende tilbud