Forbrukslån

Forbrukslån kan gi deg økonomisk frihet. Lån opptil kr 600.000 gjennom Axo Finans. Søknaden behandles av 23 banker, og du får det beste tilbudet.

Velg lånebeløp

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

2.250,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?

Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.

Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,71%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914 totalt kr 135 914.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

1 dager siden

MOHAMMAD TALAL AL-AHMAD

Perfekt

Perfekt, god kommunikasjon

2 dager siden

Jan Røe

Raskt on enkelt

Raskt on enkelt, nå gjenstår det bare å nedbetale gjelden..

3 dager siden

Rita

Enkel søknad og god oppfølging . . .

Enkel søknad, god oppfølging og kjappe tilbakemeldinger.

4 dager siden

JAN AAGE SOLLID-HANSEN

Det var rask og grei behandling av mitt…

Det var rask og grei behandling av mitt behov. Oppringt av en hyggelig person.

4 dager siden

BJØRN

Kjapt og enkelt

Fikk kjapp enkel og god hjelp

6 dager siden

HUU THO HUYNH

Veldig bra

Veldig bra Takk for hjelpen.

6 dager siden

Tommy Rainer

Hyggelig kundebehandling 😁 Er flinke…

Hyggelig kundebehandling 😁 Er flinke til pg hjelpe å følge opp 🥳

6 dager siden

Henry

Svært positiv og nyttig

Svært positiv og nyttig, hvis du vil ha lån eller refinansiering Axo Finance er best.

7 dager siden

Sandra Marie

Fornøyd

Fornøyd . Det gikk forholdsvis fort og det var lett å søke .

7 dager siden

LUIS ALBERTO CASTIZAGA

Meget god behandling av AXO...!!!

Jeg fikk en meget god behandling av AXO Finans Norge. De var flinke til å informere meg på sms og på mail. Videre har jeg opplevd at oppfølging var supert hele veien og fram til at jeg fikk godkjent lånet mitt. Takker for det og vil sikkert kontakte dere igjen. Mvh. Luis Alberto Castizaga, Prosjektleder i Oslo

Les mer
7 dager siden

Roar

Jeg ble bra behandlet takk

Jeg ble bra behandlet takk

7 dager siden

ØYVIND JENSSON RYMOEN

Rask og ryddig behandling.

Rask og ryddig behandling.

7 dager siden

Sindre Fagervik

Veldig fin plattform og bruke for og…

Veldig fin plattform og bruke for og refaninsiere! Veldig ryddig! Hjelper deg lett gjennom ting og sjekker opp at du har alle opplysninger. Annbefales

8 dager siden

DAVIDSEN K

Ble gjort det som står I deres avtale…

Ble gjort det som står I deres avtale og det var en god ide for refinansiering av kreditt. Raskt svar og god informasjon om produktet. Er veldig fornøyd med deres virksomhet nå. Håper det blir slik som det står. Anbefalt for de fleste som har mulighet. Det er jo billigere enn kreditt. Uansett.

Les mer
8 dager siden

Ionut sarban

veldig fornøyd

veldig fornøyd. og veldig raskt

<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Forbrukslån

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet i personlige eiendeler (hus, bil eller eiendom) og du bestemmer selv hva pengene skal brukes til.

Et forbrukslån er et godt alternativ dersom du ikke ønsker eller kan stille med sikkerhet i eiendom. Selve søknadsprosessen blir dermed også enklere. Et forbrukslån gjennom Axo er et såkalt nedbetalingslån, med faste avdrag hver måned.  Sammenlignet med kredittkort er renten på våre nedbetalingslån langt lavere. Mens den typiske kredittkortrenten ligger på rundt 20% nominell, er snittrenten på våre lån i overkant av 10%. Et boliglån har enda lavere rente fordi det stilles sikkerhet. Foruten prisen er et forbrukslån og et boliglån helt like. De er begge annuitetslån, følger en nedbetalingsplan og har et fast beløp å betale hver måned.

Å sammenligne forbrukslån hos oss er enkelt, uforpliktende og gratis. Etter at du har sendt inn søknaden vil vi innhente tilbud fra så mange banker som mulig, og presentere disse til deg på en egen portal. Du mottar innlogging til denne portalen straks det første lånetilbudet er mottatt. Alle lånetilbud er gyldig i 30 dager og du velger selv hvilket tilbud du vil benytte deg av.

Du kan når som helst betale inn ekstra på lånet eller innfri lånet i sin helhet. Det er ingen kostnader forbundet med dette. Ønsker du nedbetalingstid over 5 år, krever bankene at du får en refinansiering av kreditter du har fra før.

Topp 5 fordeler med forbrukslån

 1. Lån uten sikkerhet
  1. Å søke om forbrukslån krever ingen form for pant eller sikkerhet, slik som boliglån gjør. Så lenge du har fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger kan du søke om forbrukslån.
 2. Lån penger til det du trenger
  1. Du bestemmer selv hva forbrukslånet skal brukes til. De fleste av våre kunder bruker lånet til å nedbetale dyrere smågjeld, såkalt refinansiering, men i tillegg til det finnes det utallige andre låneformål.
 3. Refinansiere dyre smålån
  1. Dersom du har kredittkortgjeld eller annen rammekreditt vil det lønne seg å samle dette i ett forbrukslån med lavere rente. Det gir bedre oversikt og mindre å betale hver måned. Renten på et forbrukslån gjennom Axo Finans er mye lavere enn typisk kredittkortrente. 
 4. Lavere rente
  1. Et forbrukslån har lavere rente enn kredittkort og andre typer smålån. Våre lån har en gjennomsnittlig nominell rente på rundt 11%, mens den typiske renten på kredittkort er over 20%.
 5. Enkelt, raskt og oversiktlig
  1. Du får svar på din søknad bare noen minutter etter at du har sendt den inn. Noen banker bruker litt lenger tid, men vi sier fra straks alle bankene har svart. Når søknaden er ferdigbehandlet vil du kunne se alle tilbudene du har fått og du kan velge det som passer deg best.

Et forbrukslån kan brukes til alt

Et forbrukslån kan være løsningen på mye. Alt fra uforutsette hendelser, som reparasjon av bil og baksmell på skatten, men det kan også brukes til alt annet, enten det er drømmeferien, bryllup, billån, påbygg av hus eller som lån til oppussing

Hos oss kan du søke om forbrukslån fra 10.000 til 600.000 kroner, og vi tilbyr en nedbetalingstid på opptil 20 år. For nedbetalingstid over 5 år krever bankene at du refinansierer gammel gjeld. Renten er individuell og varierer fra bank til bank. Du må derfor søke før du få vite prisen.

Hva brukes forbrukslån til?


 1. Uforutsette utgifter
  1. Et forbrukslån uten sikkerhet gir gode muligheter til å realisere planer som er viktige for deg. Kanskje du drømmer om å reise på ferie? Eller har du behov for å finansiere drømmebryllupet? Et forbrukslån dekker dine behov - uansett hva de måtte være. Et forbrukslån kan også brukes til uforutsette hendelser, som en vannlekkasje eller et kjøleskap som ryker. Mange velger forbrukslån når de har fått en regning de ikke kan betale, for eksempel når de har vært hos tannlegen eller hatt bilen på service.
 2. Refinansiering
  1. Refinansiering av dyre smålån og kreditter i et forbrukslån er en effektiv måte å kutte de månedlige kostnadene på. Renten på forbrukslån er omtrent halvparten av typisk kredittkort rente. Med andre ord kan du redusere de månedlige kostnadene med tusenvis av kroner dersom du samler kredittkortgjeld i ett lån gjennom oss.
 3. Oppussing og renovering
  1. Mange trenger å låne penger når de skal pusse opp hus, leilighet eller hytte. Dette er typiske situasjoner hvor det kommer godt med å ha litt ekstra penger.
 4. Ferie
  1. Forbrukslån kan også brukes til å finansiere reise.  Da er et forbrukslån billigere enn å dra kredittkortet.

Forbrukslån med lav rente

Våre priser er kun veiledende. Hva man får tilbud om i rente, lånebeløp og nedbetalingstid, er individuelt. Du må derfor søke for å finne ut av hva lånet kommer til å koste. 

Hos Axo Finans kan du sammenligne forbrukslån på opptil 600.000 kroner hos 23 forskjellige banker og långivere samtidig.

Vår sammenligningstjeneste har som mål å finne det beste lånet på vegne av våre kunder. Dette får vi til ved å sende den samme søknaden til flere forskjellige banker samtidig.

Bankene vet at de konkurrerer om å få den samme kunden, og vil derfor strekke seg litt ekstra for å gi et godt tilbud. Axo Finans sammenligner tilbudene som kommer i retur, og presenterer det beste tilbudet for deg, låntakeren. Det lønner seg altså å låne penger via Axo Finans.

Søk forbrukslån og refinansiering fra desktop eller mobil. Hele søknadsprosessen foregår digitalt.

Forbrukslån opptil 600.000 kr

Lån uten sikkerhet når du trenger det. For å låne penger hos en av våre banker eller långivere, må du oppfylle følgende vilkår:


 • Du må ha fylt 23 år
 • Du må ha fast inntekt
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker

Dersom du er i tvil om du kvalifiserer for et lån kan du ta kontakt med kundeservice.

Få billigste forbrukslån med Axo Finans

Når du vil søke om lån via Axo Finans, blir søknaden umiddelbart sendt videre til 23 banker og långivere samtidig. Vi finner lån med lav rente og gunstige vilkår, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.


Du mottar e-post med tilbud fortløpende, hvor du fra e-posten enkelt kan takke ja til tilbudet du ønsker via minside, eller henvende deg til kundesenteret.

Priseksempel på forbrukslån:

Totalt lånebeløp:
100.000 kroner
Nedbetalingstid:
5 år
Månedsbeløp:2.250 kroner
Nominell rente:
4.9% - 23.4%
Kredittkostnader:
35.914 kroner
Total kostnad:
135.914 kroner

Forbrukslån uten sikkerhet

Ettersom et forbrukslån er uten sikkerhet, er renten høyere enn på et boliglån for eksempel hvor sikkerheten er relativt høy. Samtidig er nedbetalingstiden kun fem år, slik at den totale rentekostnaden ikke trenger være høyere sammenlignet med å belåne boligen.

Axo Finans hjelper med å finne det beste forbrukslån med lavest mulig rente. Hos oss kan du søke om å låne fra 10.000 og opptil 600.000 kroner uten sikkerhet. Vi sender søknaden din til 23 banker og långivere samtidig, som ønsker sannsynligheten for at du får best mulig tilbud med lavest mulig rente. 

Når flere långivere mottar forespørsel fra den samme kunden, ligger de i konkurranse med hverandre om å vinne kunden. Dette gjør at de strekker seg ekstra langt for å gi deg et godt tilbud.

Er du interessert i et forbrukslån med lav rente, har du derfor alt å vinne på å søke via Axo Finans. Vi er på din side i jakten på lave renter, og sørger for å finne et lån som du blir fornøyd med. Tjenesten vår er gratis og helt uforpliktende.

Refinansiere forbrukslån og spar penger

Har du et eller flere forbrukslån allerede og ønsker å se om du kan få en lavere rente enn det du har i dag? Da er det relevant med refinansiering. 

Refinansiering betyr å erstatte ett eller flere lån med ett nytt lån med bedre rente og betingelser, med hensikt i lavere totale kostnader og å betale ned fortere på lånet. 

Refinansiering av eksisterende forbrukslån ( usikrede lån) innebærer blant annet å få bedre rentevilkår, lavere og færre gebyrer samt en mer fleksibel nedbetalingsplan. Refinansiering er spesielt gunstig for personer som har flere forskjellige lån, for eksempel kredittkortgjeld, kjøp på avbetaling, dyre smålån og annen gjeld uten sikkerhet. Husk at renten på forbrukslån varierer fra bank til bank.

Ved å samle all gjeld i ett enkelt refinansieringslån, kan man kutte alle doble utgifter som faktura- og termingebyr og redusere renten du betaler. Dette vil gi deg lavere månedlige kostnader.

I tillegg til den økonomiske gevinsten kan refinansiering gi en god oversikt over eksisterende forbruksgjeld. Det er derfor smart å vurdere refinansiering av forbruksgjeld når du skal søke lån gjennom Axo.

Par sitter og søker om forbrukslån på datamaskin

Få oversikt over gjelden din

I 2019 ble tre nye gjeldsregistre etablert i Norge, som skal bidra til å synliggjøre nordmenns usikrede gjeld og motvirke mislighold av lån.

Ved å logge deg inn i Gjeldsregisteret får du en samlet oversikt over eksisterende lån og annen gjeld og hvilken rente du har i dag.

Logg inn i Gjeldsregisteret

Du kan sammenligne renten du betaler i dag med den du får gjennom Axo Finans. Dersom du har flere lån gjør du lurt i å samle gjelden i ett felles lån, og slik redusere renter og gebyrer. Når du søker om refinansiering gjennom Axo Finans sammenligner vi bankene for deg, slik at du får det beste lånetilbudet tilpasset ditt behov.

Banken du får lån hos betaler ned den gamle gjelden for deg og utbetaler det overskytende til din konto.

Vanlige spørsmål om lån

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at det ikke kreves at du stiller med sikkerhet i form av pant eller eiendeler. Renten er derfor høyere enn på et boliglån, men vesentlig lavere enn typisk kredittkortrente. Pengene du låner kan brukes til hva du vil.

Hvem kan søke om forbrukslån?

I utgangspunktet kan hvem som helst sende inn en lånesøknad til Axo. For å få innvilget søknaden må du oppfylle noen minstekrav: Du må ha fast inntekt Du kan ikke ha betalingsanmerkning eller inkasso Du må ha fylt 23 år Hvis du ikke oppfyller disse grunnkravene, er et alternativ å søke om forbrukslån med en medlåntaker. Dette vil øke sjansene dine til å få godkjent søknaden, og dere kan oppnå en lavere rente.

Hvor mye kan jeg låne via Axo Finans?

Gjennom Axo Finans kan du ta opp forbrukslån opptil 600.000 kroner uten sikkerhet.

Hvor søker jeg?

Du søker om forbrukslån ved å fylle ut vårt online søknadsskjema. Å søke forbrukslån uten sikkerhet gjennom Axo er uforpliktende og koster ingenting. Straks alle bankene har vurdert søknaden, kan du gå inn på vår portal og velge det lånetilbudet som passer best til ditt behov. Det er viktig å la alle bankene vurdere søknaden din før vi sender deg et tilbud. Slik vet vi at du mottar det beste tilbudet blant våre bankpartnere. Du får svar samme dag som du søker.

Hva er nominell og effektiv rente?

Nominell rente er grunnrenten på lånet. Den nominelle renten er individuell hos hver enkelt bank og långiver. Effektiv rente er den nominelle renten pluss andre kostnader knyttet til lånet. Den effektive renten påvirkes også av hvilken nedbetalingstid du velger. Med andre ord er det den effektive renten som viser hva lånet koster totalt. Ved å bruke vår lånekalkulator kan du se eksempel på nominell og effektiv rente på et forbrukslån hos Axo Finans.

Hva slags opplysninger spør vi om?

Når du fyller ut søknaden, kommer vi til å stille deg spørsmål om deg og din økonomi. Du vil få spørsmål om ditt arbeidsforhold, din utdanning, ditt statsborgerskap og din årsinntekt. Du opplyser også om din familie- og bosituasjon. Du må oppgi din nåværende usikrede gjeld, eller dele denne via Gjeldsregisteret. Hvis du deler gjelden din fra Gjeldsregisteret kan du enklere se din månedlige besparelse dersom du søker om refinansiering. Dette gjelder både kredittkort og forbrukslån. Du kan helt enkelt søke opp din totale usikrede gjeld ved å logge inn på Gjeldsregisteret.

Er det gratis å søke om lån hos Axo Finans?

Ja, det er gratis å søke lån gjennom Axo Finans. Axo Finans får betalt av bankene de samarbeider med dersom kunden ender opp med å benytte seg av ett av lånetilbudene. Bankene har ikke anledning til å gi en høyere rente gjennom vår tjeneste. Tvert imot så vil de strekke seg litt lenger for å gi deg et godt tilbud siden de vet at det er flere som konkurrerer om å få deg som kunde.

Kan jeg søke forbrukslån uten sikkerhet med BankID?

Du trenger ikke bruke BankID for å søke om forbrukslån gjennom oss. Når låneavtalen skal signeres, kan du bruke BankID for raskest mulig behandling.

Hvor raskt kan jeg få svar på min søknad?

Du får svar på søknaden noen minutter etter at vi har mottatt den.

Når får jeg utbetalt pengene?

Straks du har fullført signeringsprosessen hos banken med det beste tilbudet, og lastet opp alt av nødvendig informasjon, vil pengene utbetales samme dag. Hvis du har søkt om refinansiering vil bankene innfri dine andre lån og kreditter, samtidig. Er tid viktig for deg? Kontakt vår kundeservice, så hjelper vi deg med å finne den raskeste banken.

Hvordan betaler jeg ned lånet?

Et forbrukslån gjennom Axo Finans er et annuitetslån med nedbetalingstid fra 1-20 år. Det betyr at du får en nedbetalingsplan med et fast terminbeløp hver måned. Du står fritt til å betale mer enn den månedlige fakturaen og du kan når som helst innfri lånet i sin helhet, helt uten ekstra kostnader.

Kan jeg betale ned forbrukslånet raskere?

Ja, du kan når som helst velge å betale ned ekstra på lånet, eller innfri lånet i sin helhet. Det er ingen ekstra kostnad forbundet med dette.

Hvor mange banker sammenligner Axo Finans?

Axo Finans samarbeider i dag med 23 banker i Norge på det skandinaviske markedet. Vi jobber hele tiden med å utvikle tilbudet vårt og ønsker å samarbeide med så mange banker som mulig. På den måten sikrer vi at våre kunder alltid skal få det beste tilbudet.

Hvor mye lån kan jeg få?

Du kan søke om lån fra 10.000 opptil 600.000 kroner, uten krav om sikkerhet.

Hvilken rente kan jeg få?

Renten som tilbys er personlig og avgjøres av den enkelte bank. Vi kan derfor ikke si hvilken rente du får tilbud om før etter at du har sendt inn en søknad. Bankene innvilger rente fra 4,9% nominell og oppover. Tilbudet du får er uforpliktende og du bestemmer selv om du vil benytte deg av det. For å få en oversikt over hvilket månedsbeløp du kan forvente deg, kan du bruke vårt søknadsskjema.

Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få?

Du kan få 5 års nedbetalingstid hvis du ikke refinansierer. Hvis du ønsker å refinansiere, kan du få inntil 20 års nedbetaling. I kalkulatoren på toppen av denne siden kan du se hvor mye du må betale per måned med de ulike nedbetalingstidene.

Hvor mye koster et forbrukslån?

Det er renten og gebyrene som bestemmer hvor mye forbrukslånet koster. Ettersom hvert tilbud er personlig, vil kostnaden variere fra bank til bank. Kostnadene knyttet til lånet blir presentert sammen med lånetilbudet. Bankene innvilger nominell rente fra 4,9%.

Hvordan få lavere rente på forbrukslån?

Først og fremst er det viktig å sjekke renten i flere banker. Dette gjør du helt uforpliktende og gratis ved å søke gjennom vår tjeneste. Hvis du har smålån, kreditter og annen gjeld fra før av, bør du søke om å refinansiere gjelden. På denne måten samler du all usikret gjeld i et nytt lån og kutter ut doble renter og gebyrer, og samtidig sjekker du om du kan få en lavere rente enn du har i dag.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er et norsk fintech-selskap med hovedkvarter i Oslo. Vi er en finansagent som samarbeider med 23 banker, og fungerer som en digital lånemegler som matcher riktig kunde med riktig bank. Gjennom vår tjeneste hjelper vi deg å finne best mulig tilbud på forbrukslån og refinansiering. Vi er en finansagent og er regulert av Finanstilsynet. Det innebærer blant annet at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre bankpartnere. For deg som kunde betyr det at tjenesten vår er gratis, og tilbudet du mottar er uforpliktende.

Hvorfor bør jeg velge Axo Finans?

Fordelen med å søke forbrukslån gjennom Axo Finans er at du får søknaden vurdert av flere banker samtidig, umiddelbart etter du har søkt. Slik sparer du både tid og penger. Du kan velge det billigste lånetilbudet straks alle bankene har vurdert søknaden din. Dette gjør du inne på vår portal, hvor alle tilbudene vises frem. Et lånetilbud er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Motta et uforpliktende tilbud