Forbrukslån

Forbrukslån kan gi deg økonomisk frihet. Lån opptil kr 600.000 gjennom Axo Finans. Søknaden behandles av 23 banker, og du får det beste tilbudet.

Forbrukslån kan gi deg økonomisk frihet. Lån opptil kr 600.000 gjennom Axo Finans. Søknaden behandles av 23 banker, og du får det beste tilbudet.

Motta et tilbud på forbrukslån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

 • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
 • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
 • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
 • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
 • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
 • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Forbrukslån gjennom Axo Finans


Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at du slipper å stille sikkerhet i for eksempel bolig. Det betyr også at du kan bruke det på hva du vil.

Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet ved å sende søknaden din til 23 banker samtidig. Du får tilsendt det beste tilbudet straks alle bankene har vurdert din søknad. På våre hjemmesider kan du søke om forbrukslån uten sikkerhet fra 10.000 og opptil 600.000 kroner. Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss en lånesøknad, så tar vi oss av resten.

Å sammenligne forbrukslån gjennom Axo Finans er helt uforpliktende og medfører ingen kostnader for deg som kunde.

Du kan når som helst gjøre ekstra innbetalinger eller innfri lånet i sin helhet. Det er ingen kostnader forbundet med dette. Ønsker du nedbetalingstid over 5 år, krever bankene at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.

Du kan når som helst gjøre ekstra innbetalinger eller innfri lånet i sin helhet. Det er ingen kostnader forbundet med dette. Ønsker du mer enn 5 års nedbetalingstid, krever bankene at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.

Søk forbrukslån uten sikkerhet

Topp 5 fordeler med forbrukslån

1. Lån uten sikkerhet

Du trenger ikke stille med sikkerhet, pant eller egenkapital for å få innvilget lånet.

2. Lån penger til det du trenger

Når du ikke stiller med sikkerhet, kan du bruke pengene til det du selv ønsker, enten det er oppussing, bil, refinansiering eller uforutsette utgifter.

3. Refinansiere dyre smålån

Dersom du sitter på flere lån og kreditter, kan du bruke et forbrukslån til å samle disse under ett lån. Det gir deg bedre betingelser, lavere rente og en oversiktlig privatøkonomi.

4. Lav rente

Et forbrukslån har lavere rente enn kredittkort og andre typer smålån. Våre lån har en gjennomsnittlig nominell rente på 11,9%, mens den vanligste renten på kredittkort er 21,96%.

5. Få svar innen kort tid

Du får svar samme dag som du søker, og hvis du signerer med BankID kan du ha pengene på konto samme dag.

Renteeksempel: 100 000 kr, eff. rente 15,9%, o/5 år, kostnad: 40.256 kr, totalt: 140.256 kr.

Effektiv rente er et personlig tilbud du mottar sammen med lånetilbudet. Tilbudet du mottar er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Sammenlign forbrukslån hos 23 banker

Lån til det du selv ønsker

Hva er viktigst for deg? Noen ønsker seg mulighet til å realisere planer eller gjøre noe de lenge har drømt om - andre er mer opptatt av hus, hage, familie og livssituasjon. Axo Finans er her for deg som trenger hjelp til å finne det beste lånetilbudet blant flere banker.

Et forbrukslån uten sikkerhet gir gode muligheter til å realisere planer som er viktige for deg. Kanskje du drømmer om å reise på ferie? Eller har du behov for å finansiere drømmebryllupet? Et forbrukslån dekker dine behov - uansett hva de måtte være. Et forbrukslån kan også brukes til uforutsette hendelser, som en vannlekkasje eller et kjøleskap som ryker.

Vi tilbyr en nedbetalingstid på opptil 20 år.

Renter og vilkår

Våre priser er kun veiledende. Hva du får tilbud om i rente, lånebeløp og nedbetalingstid, er et personlig tilbud til akkurat deg. Du må derfor søke for å finne ut av hva lånet kommer til å koste. Det er helt uforpliktende.

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som kan brukes til det du vil. Hos Axo Finans kan du sammenligne forbrukslån på opptil 500.000 kroner hos 23 forskjellige banker og långivere samtidig.

Forbrukslån opptil 500.000 kr

Lån uten sikkerhet når du trenger det. For å låne penger hos en av våre banker eller långivere, må du oppfylle følgende vilkår:

 • Du må ha fylt 23 år
 • Du må ha fast inntekt
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker

Dersom du er i tvil om du kvalifiserer for et lån kan du ta kontakt med kundeservice.

Få oversikt over gjelden din

I 2019 ble tre nye gjeldsregistre etablert i Norge, som skal bidra til å synliggjøre nordmenns usikrede gjeld og motvirke mislighold av lån.

Ved å logge deg inn i Gjeldsregisteret får du få en samlet oversikt over eksisterende lån og annen gjeld og hvilken rente du har i dag.

Logg inn i Gjeldsregisteret

Du kan sammenligne renten du betaler i dag med den du får gjennom Axo Finans. Dersom du har flere lån gjør du lurt i å samle gjelden i ett felles lån, og slik redusere renter og gebyrer. Når du søker om refinansiering gjennom Axo Finans sammenligner vi bankene for deg, slik at du får det beste lånetilbudet tilpasset ditt behov.

Banken du får lån hos betaler ned den gamle gjelden for deg og utbetaler det overskytende til din konto.

Søk forbrukslån hos Axo Finans

Når du søker om lån via Axo Finans, blir søknaden videresendt til 23 banker og långivere samtidig. Vi finner lån med lav rente og gunstige vilkår, slik at du kan bruke tiden din på andre ting.

Du mottar et tilbud om nominell og effektiv rente, lånebeløp og nedbetalingstid. Husk at jo lengre løpetid lånet har, jo dyrere blir det totalt sett. Vi anbefaler derfor å velge så kort nedbetalingstid som mulig.

Søk forbrukslån

Et forbrukslån uten sikkerhet gir gode muligheter til å realisere planer som er viktige for deg. Kanskje du drømmer om å reise på ferie? Eller har du behov for å finansiere drømmebryllupet? Et forbrukslån dekker dine behov - uansett hva de måtte være. Et forbrukslån kan også brukes til uforutsette hendelser, som en vannlekkasje eller et kjøleskap som ryker.

Hva brukes forbrukslån til?

Et forbrukslån uten sikkerhet gir gode muligheter til å realisere planer som er viktige for deg. Kanskje du drømmer om å reise på ferie? Eller har du behov for å finansiere drømmebryllupet? Et forbrukslån dekker dine behov - uansett hva de måtte være. Et forbrukslån kan også brukes til uforutsette hendelser, som en vannlekkasje eller et kjøleskap som ryker.

Uforutsette utgifter

Mange velger forbrukslån når de har fått en regning de ikke kan betale, for eksempel når de har vært hos tannlegen eller hatt bilen på service.

Refinansiering

Refinansiering av tidligere smålån og kreditter i et forbrukslån, er en effektiv måte å kutte de månedlige kostnadene på.

Renovering

Mange velger forbrukslån når de skal renovere eller pusse opp. Dette er typiske situasjoner hvor det kommer godt med å ha litt ekstra penger.

Ferie

Andre velger forbrukslån når de skal reise på ferie, og ikke har mulighet til å spare først. Da er et forbrukslån billigere enn å dra kredittkortet.

Refinansier usikrede lån for lavere rente

Refinansier gjeld med et forbrukslån

Refinansiering betyr å erstatte ett eller flere lån med ett nytt lån med bedre rente og betingelser. Dette innebærer blant annet å få bedre rentevilkår, lavere og færre gebyrer samt en mer fleksibel nedbetalingsplan. Refinansiering er spesielt gunstig for personer som har flere forskjellige lån, for eksempel kredittkortgjeld, kjøp på avbetaling, dyre smålån og annen gjeld uten sikkerhet. Husk at renten på forbrukslån varierer fra bank til bank.

Ved å samle all gjeld i ett enkelt refinansieringslån, kan man kutte alle doble utgifter som faktura- og termingebyr og redusere renten du betaler. Dette vil gi deg lavere månedlige kostnader.

I tillegg til den økonomiske gevinsten kan refinansiering gi deg en ryddigere gjeldsoversikt, og gjøre deg mer attraktiv som fremtidig låntaker. Det er derfor smart å vurdere refinansiering av forbruksgjeld når du skal søke lån gjennom Axo.

Få den beste renten

Vår sammenligningstjeneste har som mål å finne det beste lånet på vegne av våre kunder. Dette får vi til ved å sende den samme søknaden til flere forskjellige banker samtidig.

Bankene vet at de konkurrerer om å få den samme kunden, og vil derfor strekke seg litt ekstra for å gi et godt tilbud. Axo Finans sammenligner tilbudene som kommer i retur, og presenterer det beste tilbudet for deg, låntakeren. Det lønner seg altså å låne penger via Axo Finans.

Så mye kan du spare


Spareeksempel ved refinansiering av kredittkortgjeld med lån uten sikkerhet

Kredittkortgjeld i dag kr 350.000
Rente i dag 21,96% nom. (ordinær kredittkortrente)
Månedsrente, nom rente 1,83%
Ny lånerente gjennom Axo Finans 11,9% nom.
Månedsrente, nom rente 1%
Nedbetalingstid 8 år
Reduksjon i månedsbeløp kr 3300 (snittbesparelse de første 12 mnd.)

Ved refinansiering av kredittkortgjeld på 350.000 kr vil du spare 4.000 kroner i måneden de første 12 månedene etter refinansieringen. Total rentebesparelse over 8 år blir mer enn 95.000 kroner.

Husk at det er effektiv rente som viser hva lånet koster totalt. Bruk lånekalkulatoren vår til å se eksempel på nominell og effektiv rente på et lån via Axo Finans.

Søk forbrukslån hos Axo Finans i dag og få svar på søknaden ila et par virkedager.

Lån penger med et forbrukslån uten sikkerhet

Forbrukslån lav rente

Axo Finans hjelper deg å finne forbrukslån med lav rente. Hos oss kan du søke om å låne fra 10.000 og opptil 600.000 kroner uten sikkerhet. Vi sender søknaden din til 23 banker og långivere samtidig, for å øke sjansen for å få et godt tilbud.

Når flere långivere mottar forespørsel fra den samme kunden, ligger de i konkurranse med hverandre om å vinne kunden. Dette gjør at de strekker seg ekstra langt for å gi deg et godt tilbud.

Er du interessert i et forbrukslån med lav rente, har du derfor alt å vinne på å søke via Axo Finans. Vi er på din side i jakten på lave renter, og sørger for å finne et lån som du blir fornøyd med. Tjenesten vår er gratis og helt uforpliktende.

Lån uten sikkerhet

Når lånet er uten sikkerhet, betyr det at det ikke kreves pant eller egenkapital for å få innvilget lånet. Dette skiller forbrukslån fra et boliglån, hvor boligen står som sikkerhet og lånet knyttes til boligen. Hvis du vil ha full råderett over pengene, kan forbrukslån være en bedre løsning.

Forbrukslån med lav rente

Ettersom lånet er uten sikkerhet, er renten høyere enn på et boliglån hvor sikkerheten er relativt høy. Samtidig er nedbetalingstiden kun fem år, slik at den totale rentekostnaden ikke trenger være høyere sammenlignet med å belåne boligen.

Søk forbrukslån

Vanlige spørsmål og svar om forbrukslån


Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at det ikke kreves at du stiller med sikkerhet i form av pant eller eiendeler. Renten er derfor høyere enn på et boliglån, men vesentlig lavere enn typisk kredittkortrente. Pengene du låner kan brukes til hva du vil.

I utgangspunktet kan hvem som helst sende inn en lånesøknad til Axo. For å få innvilget søknaden må du oppfylle noen minstekrav:

 • Du må ha fast inntekt
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkning eller inkasso
 • Du må ha fylt 23 år

Hvis du ikke oppfyller disse grunnkravene, er et alternativ å søke om forbrukslån med en medlåntaker. Dette vil øke sjansene dine til å få godkjent søknaden, og dere kan oppnå en lavere rente.

Gjennom Axo Finans kan du ta opp forbrukslån opptil 600.000 kroner uten sikkerhet.

Du søker om forbrukslån ved å fylle ut vårt online søknadsskjema. Å søke forbrukslån uten sikkerhet gjennom Axo er uforpliktende og koster ingenting. Straks alle bankene har vurdert søknaden, sender vi det beste tilbudet til deg.

Det er viktig å la alle bankene vurdere søknaden din før vi sender deg et tilbud. Slik vet vi at du mottar det beste tilbudet blant våre bankpartnere. Du får svar samme dag som du søker.

Ved å signere med BankID korter du ned søknadsprosessen. Du kan også sende lånedokumenter via postgang, men da må en forvente at det tar litt lengre tid å få utbetalt pengene.

Nominell rente er grunnrenten på lånet. Den nominelle renten er individuell hos hver enkelt bank og långiver. Effektiv rente er den nominelle renten pluss alle gebyrer knyttet til lånet. Med andre ord er det den effektive renten som viser hva lånet koster totalt.

Ved å bruke vår lånekalkulator kan du se eksempel på nominell og effektiv rente på et forbrukslån hos Axo Finans.

Når du fyller ut søknaden, kommer vi til å stille deg spørsmål om deg og din økonomi. Du vil få spørsmål om ditt arbeidsforhold, din utdanning, ditt statsborgerskap og din årsinntekt. Du opplyser også om din familie- og bosituasjon.

Du må oppgi din nåværende usikrede gjeld. Dette gjelder både kredittkort og forbrukslån. Du kan helt enkelt søke opp din totale usikrede gjeld ved å logge inn på Gjeldsregisteret.

Ja, det er gratis å søke lån gjennom Axo Finans. Dersom en søknad resulterer i et lån, får vi betalt av banken som innvilget lånet.

Bankene har ikke anledning til å gi en høyere rente gjennom vår tjeneste. Tvert imot så vil de strekke seg litt lenger for å gi deg et godt tilbud siden de vet at det er flere som konkurrerer om å få deg som kunde.

Du trenger ikke bruke BankID for å søke om forbrukslån gjennom oss. Når låneavtalen skal signeres, kan du bruke BankID for raskest mulig behandling.

Du får svar på søknaden samme dag som du søker om forbrukslån.

Straks du har fullført signeringsprosessen hos banken med det beste tilbudet, og lastet opp alt av nødvendig informasjon, vil pengene utbetales samme dag. Hvis du har søkt om refinansiering vil bankene innfri dine andre lån og kreditter, samtidig. Er tid viktig for deg? Kontakt vår kundeservice, så hjelper vi deg med å finne den raskeste banken.

Et forbrukslån gjennom Axo Finans er et annuitetslån med nedbetalingstid fra 1-20 år. Det betyr at du får en nedbetalingsplan med et fast terminbeløp hver måned. Du står fritt til å betale mer enn den månedlige fakturaen og du kan når som helst innfri lånet i sin helhet, helt uten ekstra kostnader.

Ja, du kan når som helst velge å betale ned ekstra på lånet, eller innfri lånet i sin helhet. Det er ingen ekstra kostnad forbundet med dette.

Axo Finans samarbeider i dag med 23 banker i Norge på det skandinaviske markedet. Vi jobber hele tiden med å utvikle tilbudet vårt og ønsker å samarbeide med så mange banker som mulig. På den måten sikrer vi at våre kunder alltid skal få det beste tilbudet.

Gjennom Axo Finans kan du søke forbrukslån uten sikkerhet fra 10.000 kr og inntil 600.000 kr. Hvis lånebehovet ditt er større enn 600.000 kr kan du sende oss en søknad om lån eller refinansiering MED sikkerhet.

Renten som tilbys er personlig og avgjøres av den enkelte bank. Vi kan derfor ikke si hvilken rente du får tilbud om før etter at du har sendt inn en søknad. Bankene innvilger rente fra 4,9% nom. og oppover. Tilbudet du får er uforpliktende og du bestemmer selv om du vil benytte deg av det.

For å få en oversikt over hvilket månedsbeløp du kan forvente deg, kan du bruke vårt søknadsskjema.

Du kan få 5 års nedbetalingstid hvis du ikke refinansierer. Hvis du ønsker å refinansiere, kan du få inntil 20 års nedbetaling. I kalkulatoren på toppen av denne siden kan du se hvor mye du må betale per måned med de ulike nedbetalingstidene.

Det er renten og gebyrene som bestemmer hvor mye forbrukslånet koster. Ettersom hvert tilbud er personlig, vil kostnaden variere fra bank til bank. Kostnadene knyttet til lånet blir presentert sammen med lånetilbudet. Bankene innvilger nominell rente fra 4,9%.

Først og fremst er det viktig å sjekke renten i flere banker. Dette gjør du helt uforpliktende og gratis ved å søke gjennom vår tjeneste.

Hvis du har smålån, kreditter og annen gjeld fra før av, bør du søke om å refinansiere gjelden. På denne måten samler du all usikret gjeld i et nytt lån og kutter ut doble renter og gebyrer, og samtidig sjekker du om du kan få en lavere rente enn du har i dag.

Axo Finans er et norsk fintech-selskap med hovedkvarter i Oslo. Vi er en finansagent som samarbeider med 23 banker, og fungerer som en digital lånemegler som matcher riktig kunde med riktig bank. Gjennom vår tjeneste hjelper vi deg å finne best mulig tilbud på forbrukslån og refinansiering.

Vi er et finansforetak og er regulert av Finanstilsynet. Det innebærer blant annet at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre bankpartnere. For deg som kunde betyr det at tjenesten vår er gratis, og tilbudet du mottar er uforpliktende.

Fordelen med å søke forbrukslån gjennom Axo Finans er at du får søknaden vurdert av flere banker samtidig, umiddelbart etter du har søkt. Slik sparer du både tid og penger. Vi sender deg det beste tilbudet på forbrukslån straks alle bankene har vurdert søknaden din. Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på forbrukslån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned