Refinansiering
av kredittkort og dyre lån

Flytt ett eller flere lån til banken som gir deg best betingelser. Søk om refinansiering hos 23 banker samtidig og motta det beste tilbudet.

Flytt ett eller flere lån til banken som gir deg best betingelser. Søk om refinansiering hos 23 banker samtidig og motta det beste tilbudet.

Motta et tilbud på
refinansiering

Hvor mye ønsker du å refinansiere/låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

 • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
 • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
 • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
 • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
 • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
 • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Refinansiering av gjeld med Axo Finans


Det lønner seg å søke refinansiering gjennom Axo Finans. Vi arbeider for at kundene våre skal få de beste vilkår og betingelser når de trenger å refinansiere forbrukslån.

Med Axo Finans får du:

 • Svar innen kort tid
 • Personlig kundeservice
 • Det beste lånetilbudet, helt uforpliktende
 • Fleksibel nedbetalingstid

Refinansiering av forbrukslån er sannsynligvis den enkleste måten å spare penger på for deg som har lån eller utestående kreditt. Det er ikke uvanlig å ta opp smålån eller bruke kredittkortet som betalingsmiddel, spesielt hvis man har handlet møbler, klær eller en feriereise. Dersom det har blitt mange slike lån, kan du senke kostnadene ved å bake alle lån i et nytt lån.

Når du søker refinansieringslån via Axo Finans, sammenligner vi lån blant flere banker med kun én søknad.

Søk refinansiering hos flere banker samtidig

Topp 5 grunner til å refinansiere

1. Lavere rente på lån

Gjennom refinansiering kan du få en lavere rente på lån uten sikkerhet, slik at lånet blir billigere. Årsaken til dette er at refinansieringslån anses som sikrere enn forbrukslån, og da går renten også ned. Hos Axo Finans får du refinansieringslån fra 4,90% i nominell rente.

2. Lengre nedbetalingstid

Forbrukslån har en maksimal nedbetalingstid på fem år, men dersom pengene skal gå til refinansiering kan du få så mye som 20 års nedbetalingstid. Da kan du få mindre avdrag i måneden, slik at du har mer å rutte med når regningene er betalt.

3. Lavere månedskostnad

Dersom du både får lavere rente og lengre nedbetalingstid, får du også en lavere månedskostnad. Da kan du enten betale ned mer av lånet enn planlagt, eller begynne å spare penger hver eneste måned.

4. Bedre oversikt over økonomien

Har du flere smålån og kredittkort, kan du samle disse i et refinansieringslån. Det vil være mye enklere å holde kontroll over økonomien når du bare har én forfallsdato i måneden å forholde deg til.

5. Færre bekymringer

Føler du at alt du gjør er å betale regninger, mens gjelden bare fortsetter å vokse? Ved å kun betale minimumsbeløpet på kredittkortregningen hver måned, er det fort gjort å havne i en negativ gjeldsspiral. Ved å refinansiere kredittgjeld og andre smålån uten sikkerhet, kan du bli kvitt både gjeld og bekymringer raskere.

Bli kvitt kostbar gjeld i dag


Ved å refinansiere gjeld kan du spare penger hver eneste måned. Samlet gjeld betyr at du bare får én faktura hver måned, lavere rente og bedre oversikt over økonomien.

Dersom du takker ja til et tilbud om refinansiering, går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren. Deretter er det de som tar seg av prosessen med å innfri de gamle lånene dine.

Du trenger derfor ikke bekymre deg for at refinansiering av forbrukslån er en komplisert prosess. Etter at gjelden er innfridd, får du en ny nedbetalingsplan som vil være mer oversiktlig enn hva du har hatt tidligere.

Se hvor mye du kan spare:

Før:

 • Du har 350.000 kr i kredittkortgjeld, og ønsker å refinansiere.
 • Renten din er på 21,96 % nom.

Nå:

 • Du søker via Axo Finans, og får en ny rente på 11,9 % nom.
 • Du sparer 3.300 kr per måned de 12 første månedene.
 • Ved nedbetaling over 8 år vil du totalt spare 95.000 kroner.

Slik fungerer det:

 1. Du fyller ut vårt online søknadsskjema.
 2. Vi sender søknaden videre til våre samarbeidspartnere.
 3. Bankene vi samarbeider med behandler din søknad. Du får svar i løpet av kort tid.
 4. Etter at bankene har behandlet søknaden, sender vi deg det beste tilbudet.
 5. Tilbudet er uforpliktende og gyldig i 30 dager.
 6. Dersom du takker ja, betaler banken ned de gamle lånene for deg og du får kun ett lån å forholde deg til.

Refinansiere forbrukslån

Søk refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering av lån uten sikkerhet kan være svært lønnsomt, spesielt hvis det begynner å bli en stund siden du tok opp lån. Det kan ha vært svingninger i renten som gjør at du betaler en høyere rente enn nødvendig, eller du kan ha fått bedret den økonomiske situasjonen og er dermed kvalifisert til forbedrede vilkår.

Har du mulighet til å stille med sikkerhet i bolig eller annen eiendom, kan dette brukes til å få bedre vilkår på det nye refinansieringslånet.

Det er altså mange gode grunner til å refinansiere forbrukslån. Her er de viktigste:

Bli kvitt dyr gjeld

Gjeld fra forbrukslån og kredittkort er blant den dyreste gjelden du kan ha. Ved å refinansiere og samle smålån og gjeld i et nytt lån, blir du kvitt gjelden raskere. Dette gjelder spesielt hvis du har flere dyre smålån eller kredittkort.

Lavere effektiv rente

Det er alltid bedre å ha ett stort lån, enn mange små. Ved å refinansiere og samle dyr gjeld i et refinansieringslån, kan du få tilbud om lavere effektiv rente.

Lavere månedlige kostnader

Når både gebyrene og renten blir lavere, vil du merke stor forskjell i de månedlige kostnadene. Du kan enten velge å senke terminbeløpet eller betale like mye som før. Førstnevnte er et godt valg hvis du ønsker å spare penger, mens sistnevnte gjør at du kan bli kvitt den dyre gjelden raskere. Da vil gjelden bli billigere totalt sett.

Bedre oversikt over økonomien

Flere smålån og gjeldsposter betyr at du får flere fakturaer i måneden. Da er det fort gjort å miste oversikt og kontroll over utgiftene. Et større refinansieringslån gir deg en ryddigere økonomi enn flere smålån og forbrukslån.

Lån uten sikkerhet med Axo Finans

Søk refinansiering uten sikkerhet lazy

Axo Finans er en finansagent som tilbyr både lån uten sikkerhet og refinansiering av gjeld. Vi sender søknaden din til 23 forskjellige banker og långivere, slik at du får en lavere effektiv rente på lånet.

Refinansiering betyr at du erstatter gammel gjeld med et nytt lån. Dette kan være svært gunstig for økonomien din, uansett om du trenger større økonomisk spillerom, ønsker å betale ned gjeld fortere, eller savner muligheten til å spare.

Axo Finans hjelper deg med refinansiering, uansett hva som er grunnen. Send oss en søknad om refinansiering i dag, så kontakter vi deg innen kort tid med et godt tilbud.

Søk refinansiering »

Spørsmål og svar om refinansiering

Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får om refinansiering. Hvis du lurer på noe annet er du velkommen til å kontakte oss.


Refinansiering innebærer at man tar opp et lån som skal brukes til å erstatte ett eller flere eksisterende lån. For at dette skal lønne seg er det viktig at det nye lånet har bedre vilkår og betingelser enn det gamle. Dermed kan man kutte i kostnader som tidligere har gått til å betale doble gebyrer og høye renter.

Nominell rente er grunnrenten på lånet. Denne er individuell for den enkelte bank.

Effektiv rente er den nominelle renten (grunnrenten) pluss alle gebyrer. Det er effektiv rente som viser deg faktiske månedlige kostnader.

Et lån uten sikkerhet betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet for å få innvilget et lån. Pengene kan brukes til det du vil. Lån uten sikkerhet kalles også forbrukslån.

Dersom du har handlet på avbetaling, eller har utestående lån og kreditter, kan du spare mye penger på å samle lånene i et refinansieringslån. Da slipper du å få flere sett med fakturaer og gebyrer hver eneste måned. Ved å samle smålån vil du også få en ryddigere privatøkonomi, og bedre oversikt.

For å søke om lån til refinansiering må du fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Dette finner du enkelt på alle sidene våre. Så snart vi har mottatt søknaden, tar vi oss av resten. Vi kontakter våre samarbeidende bankpartnere, og sørger for at du får det beste lånetilbudet på markedet tilpasset akkurat din økonomiske situasjon.

Alle kan i utgangspunktet søke om å refinansiere lån. Du må imidlertid oppfylle følgende vilkår for å få innvilget lånet:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må være over 23 år
 • Du kan ikke ha aktive inkassosaker

Dersom du ikke oppfyller disse vilkårene, er du hjertelig velkommen tilbake når livssituasjonen din har endret seg. Eventuelt kan du søke sammen med en medlåntaker.

Hvor mye du må betale i kostnader avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du får på lånet. Det er bankene og långiverne som bestemmer hva det koster, etter å ha gjort en individuell kredittvurdering av din søknad.

Vi kan derfor ikke si noe om hva rentekostnaden blir før du har sendt inn en søknad.

Hos Axo Finans kan du søke om refinansiering av lån uten sikkerhet fra 10.000 til 600.000 kroner uten krav om sikkerhet. Våre refinansieringslån har en nedbetalingstid på mellom 1 og 20 år.

Ja, men det er mange fordeler ved å søke via oss:

 • En søknad sendes til flere långivere
 • Uforpliktende tilbud, med gyldighet i 30 dager
 • Personlig oppfølging for deg som trenger det
 • Tjenesten er gratis

Vi samarbeider i dag med 23 banker og långivere.

Axo Finans samarbeider kun med långivere som deler våre verdier om forsvarlig utlånspraksis. Dette er noen av de største bankene i Norge og Norden. Du kan derfor være sikker på at du er i trygge hender hos oss.

Se listen over banker og långivere her

Vi arbeider for at alle kunder skal få svar på sine søknader på dagen. Dersom du sender inn en søknad utenfor normal åpningstid, blir søknaden behandlet påfølgende arbeidsdag.

For å korte ned behandlingstiden tilbyr vi våre kunder elektronisk signering med BankID. Velger du å sende lånedokumenter med vanlig postgang, må du forvente at det tar litt lengre tid å få svar på søknaden.

Ja. Du kan velge å følge terminene som står i gjeldsbrevet, betale ned lånet raskere enn avtalt eller innfri hele lånet før tiden. Det er ingen ekstra kostnader knyttet til dette.

Ja, det er også mulig å samle gjeld med sikkerhet i bolig eller annen eiendom. Dette kan du også gjøre gjennom oss i Axo Finans. Prosessen fungerer på samme måte. Du sender en søknad til oss, vi sender denne videre, sammenligner bankene og sender det beste tilbudet tilbake til deg.

Dette kan være nyttig dersom du har gjeld som er høyere enn 600.000 kr. Ønsker du mer informasjon om denne typen refinansiering? Les mer om hvordan du kan samle gjeld med sikkerhet.

Her får du et renteeksempel for 150.000 kr. Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%. Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 150 000 med nedbetaling over 10 år, kostnad kr 111 759, totalt kr 261 759. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Det koster ingenting å søke om å refinansiere dine lån via Axo Finans. Dersom søknaden din blir godkjent, fortsetter kundeforholdet med långiveren som har godkjent søknaden din. Lånene blir flyttet til den nye banken

Månedsbeløpet for refinansiering er individuelt, og påvirkes av flere faktorer. Blant annet vil lånebeløp, rente og nedbetalingstid påvirke hva du betaler per måned. Høyere lånebeløp og kortere nedbetalingstid gir begge høyere månedsbeløp.

Refinansiering passer for deg som har flere eksisterende lån, kredittkort og smålån. Med refinansiering kan du samle flere lån i et nytt samlelån. Når du samler dine lån, kan du få bedre betingelser, færre gebyrer og lavere rente. Du får gjerne lavere månedsbeløp, noe som gir mer penger til overs til andre ting.

I tillegg trenger du kun å forholde deg til én innbetaling i måneden. Slik får du en mer oversiktlig privatøkonomi.

Hos oss kan du velge nedbetalingstid mellom 1 og 20 år. Nedbetalingstiden vil påvirke hva du betaler hver måned. Større lånebeløp kan være lurt å betale ned over lenger tid, men her vil din privatøkonomi avgjøre hva som passer best.

Du må gjerne sende oss en e-post på kundeservice@axofinans.no hvis du har spørsmål om prosessen. Dersom du akseptert et tilbud om refinansiering via oss, fortsetter kundeforholdet hos långiveren som har gitt deg tilbudet. Spørsmål om om refinansieringslånet kan du rette til deres kundeservice.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på refinansiering
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned