Refinansiering

Refinansiering av smålån og kredittkort på inntil 500.000 kroner uten sikkerhet. Din søknad vil bli vurdert av 16 banker og vi sender deg det beste tilbudet.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedskostnad

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Hvorfor det lønner seg å søke refinansiering gjennom Axo Finans:

 • Du får svar innen kort tid
 • Du får personlig kundeservice
 • Vi finner det beste lånetilbudet

Refinansiering er sannsynligvis den enkleste måten å spare penger på! Ofte har man brukt flere kredittkort og smålån som betalingsmiddel, for eksempel til møbler, ferie og oppussing. Med refinansiering hos Axo Finans kan du spare tusenvis av kroner hver måned ved å samle smågjelden i ett lån med lavere rente. Dette gir bedre oversikt og mindre å betale per måned. I tillegg får du kun én faktura å huske på.

Hva er refinansiering?

Refinansiering betyr å få et nytt finansieringstilbud. Mange refinansierer lån man allerede har for å spare penger ved å få en lavere rente renter, og å spare penger på gebyrer. Det er vanlig at man samler flere lån, for eksempel kredittkortgjeld for forbruksgjeld, til ett lån.

Hva må jeg gjøre for å søke om refinansiering?

Du må fylle ut vårt søknadsskjema som du finner på alle våre sider. Så snart vi har mottatt din søknad om refinansiering ordner vi resten og tar kontakt med alle våre samarbeidsbanker. Da kan du være sikker på at du får det beste lånetilbudet i markedet som er tilpasset akkurat din situasjon.

Hvem kan søke om et lån til refinansiering?

Det er noen kriterier bankene krever for at du skal kunne søk om lån til refinansiering gjennom oss:

 • Du må ha en fast inntekt
 • Du må være over 23 år
 • Du må ikke ha registret noen inkassosaker

Alle kan søke om lån til refinansiering gjennom oss, men dersom du ikke tilfredsstiller kravene ovenfor er det stor sjanse for at din søknad vil bli avslått. Dersom din livssituasjon endrer seg er du selvfølgelig hjertlig velkommen til å søke om refinansieringslån gjennom Axo Finans senere.

Hva koster et lån til refinansiering?

Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du får på lånet. Hver søknad om refinansiering blir behandlet individuelt og bankene setter først renten når de har gått gjennom din lånesøknad. Renten varierer fra 6,39% til 21,9%.

Hvor mye kan jeg søke om refinansiering til?

Våre bankpartnere tilbyr lån til refinansiering fra 10.000 til 500.000 kroner uten krav om sikkerhet i bolig, bil eller andre eiendeler. Et slikt lån kalles gjerne et lån til refinansiering uten egenkapital. Ønsker du å finne ut hvor mye du kan låne og hva dette vil koste deg, kan du bruke vår online lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne, samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Vi tilbyr lån til refinansierings med 1-15 års nedbetalingstid. Lånekalkulatoren regner deretter ut hva månedsbeløpet på ditt lån blir. Fra lånekalkulatoren er det videre lett å opprette en lånesøknad.

Hvorfor lønner det seg å søke om lån til refinansiering gjennom en finansagent som Axo Finans?

Fordelene ved å søke om refinansieringslån gjennom oss:

 • En søknad om lån til refinansiering sendes til flere banker samtidig slik at du sparer tid
 • Våre kundebehandlere gir deg personlig oppfølgning til enhver tid
 • Vi samarbeider med noen av de største bankene i Norge, Norden og Europa
 • Lånetilbudet du mottar er helt uforpliktende og gyldig i 30 dager
 • Tjenesten Axo Finans tilbyr er helt gratis for deg som forbruker

Hvilke banker samarbeider dere med?

Axo Finans samarbeider i dag med flere store og mindre banker over hele Norge, Norden og Europa. Alle bankene har lang og verdifull erfaring med å tilby lån til refinansiering. Det betyr at du som kunde er i trygge hender når du søker lån gjennom oss. Følgende banker samarbeider Axo Finans med i dag: Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank, Bluestep Finans, BRAbank, Thorn, Optin Bank, Svea Finans og Instabank.

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på min søknad om refinansiering?

Normalt sett får du svar kort tid etter søknaden er sendt inn. Sendes søknaden utenfor arbeidstid blir den behandlet påfølgende arbeidsdag. Du må gjerne ringe vårt kundesenter på 22867400 om du synes det tar for lang tid med din søknad om lån til refinansiering.

Når vil pengene fra lånet komme inn på konto?

Om din søknad om lån til refinansiering bli innvilget tar det opptil 1-3 virkedager før lånet er utbetalt. For å få fortgang i utbetalingen anbefaler vi alle våre kunder å ha klar siste lønnslipp, selvangivelse og BankID. Hos Axo Finans kan du selvfølgelig signere alle papirer elektronisk ved hjelp av BankID. Dette korter ned ventetiden fra du søker lån, til pengene faktisk blir utbetalt og du kan besørge din refinansiering.

Kan jeg betale tilbake hele lånet når jeg vil?

Ja, det er fullt mulig å betale tilbake hele lånet når du selv ønsker. Våre lån til refinansiering har 1-15 år løpetid.

Kan jeg søke lån til refinansiering sammen med noen?

Du kan søke sammen med hvem du måtte ønske så lenge de oppfyller de samme kravene. Dette kalles gjerne en medlånetaker. En medlånetaker kan være din ektefelle, samboer, kjæreste eller bare venn. Normalt øker en medlånetaker dine sjanser for å få ditt refinansieringslån innvilget.

Hvem er dere i Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. I praksis betyr dette at din søknad om refinansiering vil bli presentert for flere banker. Våre samarbeidspartnere innen lån er i dag Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, yA Lånet - en del av Resurs Bank, Resurs Bank, Express Bank, Bluestep Finans, BRAbank, Thorn, Optin Bank, Svea Finans og Instabank. Vår virksomhet er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet. Dette innebærer blant annet at vi ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn våre partnere. Våre tjenester er derfor gratis for våre kunder!

Låneproduktet vi tilbyr er et såkalt blancolån med lånestørrelse inntil 500.000 kroner. Det er ingen krav til sikkerhet eller pant og du kan bruke pengene til det du vil, herunder refinansiering av kredittkort eller dyre smålån. Nedbetalingstiden er opptil 15 år og du kan når som helst innbetale ekstra eller innfri lånet i sin helhet, uten ekstra kostnader. Lånerenten er individuell og kan først presenteres når du har sendt oss en søknad. Dagens laveste rente er 6,39% nominell. Det er uforpliktende å søke om refinansiering og du trenger derfor ikke å benytte deg av tilbudet hvis du ikke er fornøyd med vilkårene.

Axo Finans er representert både i Norge og Sverige. I Sverige tilbyr vi refinanisering sammen med ledende svenske banker.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

TrustScore 9.3|2317 brukervurderinger
Refinansier dyr og gammel gjeld
Søk lån på inntil 500.000 Søk her