Refinansiering

Refinansiering av smålån og kredittkort på inntil 500.000 kroner uten sikkerhet. Din søknad vil bli vurdert av 21 banker og vi sender deg det beste tilbudet.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Refinansiering av gjeld med Axo Finans

✅ Det lønner seg å søke refinansiering gjennom Axo Finans. Vi arbeider for at kundene våre skal få de beste vilkår og betingelser når de trenger å refinansiere forbrukslån. Med Axo Finans får du:

 • Svar innen kort tid
 • Personlig kundeservice
 • Det beste lånetilbudet, helt uforpliktende
 • Fleksibel nedbetalingsplan

Refinansiering er sannsynligvis den enkleste måten å spare penger på for deg som har lån eller utestående kreditt. Det er ikke uvanlig å ta opp smålån eller bruke kredittkortet som betalingsmiddel, spesielt hvis man har handlet møbler, klær eller en feriereise. Dersom det har blitt mange slike lån, kan du senke kostnadene ved å samle all gjelden i et nytt lån.

Bli kvitt den dyre gjelden i dag

Bli kvitt den dyre gjelden i dag med hjelp av Axo finans

Ved å refinansiere gjeld kan du spare penger hver eneste måned! Samlet gjeld betyr at du bare får én faktura hver måned, lavere rente og bedre oversikt over økonomien.

Dersom du takker ja til et tilbud om refinansieringslån, går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren. Deretter er det de som tar seg av prosessen med å innfri de gamle lånene dine.

Du trenger derfor ikke bekymre deg for at refinansiering av forbrukslån er en komplisert prosess. Etter at gjelden er innfridd, får du en ny nedbetalingsplan som vil være mer oversiktlig enn hva du har hatt tidligere.

Spørsmål og svar om refinansiering

Her har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får om refinansiering. Hvis du lurer på noe annet er du velkommen til å kontakte oss.

Hva er refinansiering?

Refinansiering innebærer at man tar opp et lån som skal brukes til å erstatte ett eller flere eksisterende lån. For at dette skal lønne seg er det viktig at det nye lånet har bedre vilkår og betingelser enn det gamle. Dermed kan man kutte i kostnader som tidligere har gått til å betale doble gebyrer og høye renter.

Hva er et samlelån?

Dersom du har handlet på avbetaling, har utestående gjeld på kredittkortet og kanskje har et forbrukslån eller to, kan du spare mye penger på å samle lånene i et refinansieringslån. Da slipper du å få flere sett med fakturaer og gebyrer hver eneste måned. Ved å samle smålån vil du også få en ryddigere privatøkonomi, og bedre oversikt.

Hvordan søker jeg via Axo Finans?

For å søke om lån til refinansiering må du fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema. Dette finner du enkelt på alle sidene våre. Så snart vi har mottatt søknaden, tar vi oss av resten. Vi kontakter våre samarbeidende bankpartnere, og sørger for at du får det beste lånetilbudet på markedet tilpasset akkurat din situasjon.

Hvem kan søke om refinansiering?

Alle kan i utgangspunktet søke om å refinansiere forbrukslån. Du må imidlertid oppfylle følgende vilkår for å få innvilget lånet:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må være over 23 år
 • Du kan ikke ha aktive inkassosaker

Dersom du ikke oppfyller disse vilkårene, er du hjertelig velkommen tilbake når livssituasjonen din har endret seg. Eventuelt kan du søke sammen med en medlåntaker.

Hva koster det å refinansiere?

Hvor mye du må betale i kostnader avhenger av hvor mye du låner og hvilken rente du får på lånet. Det er bankene og långiverne som bestemmer hva det koster, etter å ha gjort en individuell kredittvurdering av din søknad.

Vi kan derfor ikke si noe om hva rentekostnaden blir før du har sendt inn en søknad.

Hvor mye kan jeg søke om refinansiering til?

Hos Axo Finans kan du søke om refinansiering av forbrukslån fra 10.000 til 500.000 kroner uten krav om sikkerhet. Våre refinansieringslån har en nedbetalingstid på mellom 1 og 15 år.

Kan jeg søke om refinansiering direkte hos långiver?

Ja, men det er mange fordeler ved å søke via oss:

 • En søknad sendes til flere långivere
 • Uforpliktende lånetilbud, med gyldighet i 30 dager
 • Personlig oppfølging for deg som trenger det
 • Tjenesten er gratis

Hvilke banker samarbeider dere med?

Vi samarbeider i dag med 21 banker og långivere.

Axo Finans samarbeider kun med långivere som deler våre verdier om forsvarlig utlånspraksis. Dette er noen av de største bankene i Norge og Norden. Du kan derfor være sikker på at du er i trygge hender hos oss.

Se listen over banker og långivere her

Hvor lang tid tar det før jeg får svar på søknaden?

Vi arbeider for at alle kunder skal få svar på sine søknader på dagen. Dersom du sender inn en søknad utenfor normal åpningstid, blir søknaden behandlet påfølgende arbeidsdag.

For å korte ned behandlingstiden tilbyr vi våre kunder elektronisk signering med BankID. Velger du å sende lånedokumenter med vanlig postgang, må du forvente at det tar litt lengre tid å få svar på søknaden.

Kan jeg betale tilbake lånet når jeg vil?

Ja. Du kan velge å følge terminene som står i gjeldsbrevet, betale ned lånet raskere enn avtalt eller innfri hele lånet før tiden. Det er ingen ekstra kostnader knyttet til dette.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

Refinansier dyr og gammel gjeld
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit