Billig Forbrukslån

På jakt etter et billig forbrukslån? Vi sammenlikner 23 banker for deg, slik at du får det beste lånetilbudet. Dermed sparer du både tid og penger.

På jakt etter et billig forbrukslån? Vi sammenlikner 23 banker for deg, slik at du får det beste lånetilbudet. Dermed sparer du både tid og penger.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

Nedbetalingstiden er 1 til 15 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hva er et forbrukslån?


Hos Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner. Vi samarbeider med 23 anerkjente banker, som alle har lang erfaring med det å tilby billig forbrukslån. Du kan dermed være trygg på at du får det beste lånetilbudet, tilpasset dine behov.

Du trenger kun å fylle ut søknadsskjemaet vårt - vi hjelper deg med resten. Så fort vi har mottatt søknaden, sender vi den videre til behandling hos våre samarbeidsbanker. Det er uforpliktende å søke og tilbudet du får er gyldig i 30 dager.

For raskest mulig prosess anbefaler vi signering med BankID, og at du har kopi av selvangivelse og siste lønnsslipp lett tilgjengelig.

Les mer: Hvordan spare penger

finn et gunstig forbrukslån for deg

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Banken stiller ingen krav til pant, og du slipper å stille med sikkerhet i bolig, båt eller bil. Du bestemmer selv hva pengene brukes til, enten det er oppussing av bad, nytt kjøkken eller ny vaskemaskin.

Lånet kan også brukes til å refinansiere gammel gjeld. Sitter du for eksempel på flere dyre smålån, kan det lønne seg å samle all gjeld i ett billig forbrukslån. Renten på et forbrukslån er lavere enn hva den er på kredittkortgjeld.

Hvem kan søke om forbrukslån?

For å søke lån hos oss må du oppfylle følgende kriterier:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23

Alle kan søke billig forbrukslån gjennom oss, men dersom du ikke oppfyller kravene nevnt ovenfor vil søknaden mest sannsynlig bli avslått. Skulle livssituasjonen endre seg, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å sende inn en ny søknad. Du kan også søke sammen med en medlåntaker. Normalt vil dette øke sjansene for at søknaden innvilges og at du får en lavere rente enn om du søker alene.

Hvor mye kan jeg låne?

søk gunstig forbrukslån hos axo finans

Gjennom bankene vi samarbeider med kan du låne fra 10.000 opptil 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Bruk gjerne lånekalkulatoren vår for å finne ditt billigste forbrukslån. Oppgi ønsket lånesum og nedbetalingstid, så regner kalkulatoren ut hva månedsbeløpet på ditt lån blir. Hvor mye lån du får innvilget avhenger blant annet av hvor mye inntekt og gjeld du har.

Hos oss får du et billig forbrukslån med en nedbetalingstid på 1-15 år. Du kan når som helst nedbetale ekstra eller innfri hele lånet dersom du ønsker det.

Les mer: Lånekalkulator forbrukslån

Hvilken rente får jeg på lånet?

Når du sender inn en lånesøknad til oss, sender vi den videre til våre 23 samarbeidsbanker. Bankene gjør en kredittvurdering av deg og gir deg en rente på bakgrunn av denne.

Jo større risiko banken må ta for å tilby deg et lån, desto høyere blir renten.

Rentesatsen er individuell og varierer fra bank til bank. Banken setter renten på ditt lån basert på en helhetsvurdering av din lånesøknad og ligningsdata som banken henter inn. Den nominelle renten på forbrukslån varierer fra bank til bank, men gjennomsnittlig ligger den på rundt 12%.

Du kan få både lavere og høyere rente, og nettopp derfor er det viktig å la alle bankene vurdere søknaden din. Straks alle bankene har sendt oss sine svar vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Hvorfor skal jeg velge Axo Finans?

Vi jobber for å tilby våre kunder billig forbrukslån. Når du søker hos oss, vurderes søknaden av 23 banker samtidig. Tjenesten er gratis for deg som kunde. Det er uforpliktende å søke og tilbudet du får er gyldig i 30 dager.

Søk lån via Axo Finans og få det billigste forbrukslånet tilpasset din økonomi.

Gå til lånesøknad

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >
Få tilbud på forbrukslån