Forbrukslån - kalkulator

Med Axo Finans kalkulator for forbrukslån kan du beregne månedsbeløp på forbrukslån og se hvor mye du kan spare ved å refinansiere dine smålån. Axo Finans sammenligner tilbud fra 18 banker.

Trustscore 4.7 | 4806 anmeldelser

Sammenlign lån hos 18 banker med vår lånekalkulator

0

Du får svar med en gang

Tilbudene du mottar er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Enestående
Basert på 4806 anmeldelser
1 dager siden
Very positively surprised by the…
Very positively surprised by the sincerity and speed of action. Thank you very much!
Jaroslaw Glura
1 dager siden
God service
God service
PER EINAR IVERSEN
3 dager siden
Raskt og fornøyd
De var hjelpsom og raskt. Jeg var svært fornøyd med hele lån prossesen og de var klar til å svarer alle sporsmålene jeg hadde. Veldig fornøyd kunde. Anbefalt!!!
Yolande Kapembwa
4 dager siden
Rask behandling 👍
Rask behandling 👍
Amel Selimotic
4 dager siden
Kjapp og imøtekommende
Fin kundebehandling og kjapp respons
Inger Lise Pedersen
5 dager siden
Svært vennlige og hjelpsomme
Svært vennlige og hjelpsomme
Drude Wollan
7 dager siden
rask og god behandling
rask og god behandling
Steinar Lie
7 dager siden
Axo var profesjonell
Axo var profesjonell, rask og informativ
Hannah Rosnes
7 dager siden
De hjelpet meg fikk bedre tilbud til…
De hjelpet meg fikk bedre tilbud til lån, betaler nå 5,5% mindre rente! Veldig fornøyd! 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
ANDRIS TIMERMANIS
8 dager siden
hyggelig kundebehandling og rask…
hyggelig kundebehandling og rask behandling
arigran
10 dager siden
Veldigt enkelt og raskt ..
Veldigt enkelt og raskt ..
Mika hirsikangas
10 dager siden
Easy to use
Easy to use, quick responses and helpful customer service
Anand
11 dager siden
Raskt svar
Fikk raskt svar på låne søknaden. Ble kontaktet over telefon, for å oppdatere meg, å jeg kunne stille ev spørsmål. Meget fornøyd med kundebehandlingen.
Elisabet
11 dager siden
Flott service👌
Flott service👌
Aina-Irene Kleiv
12 dager siden
Buenos 👍 y rapidos
Buenos 👍 y rapidos
Tiberiu-Florin Grancea
12 dager siden
Særdeles dyktig kundeservice
Særdeles dyktig kundeservice. Glimrende oppfølging.
Petter
13 dager siden
Jeg er veldig fornøyd med Axofinans
Jeg er veldig fornøyd med Axofinans. Raskt behandling tid og gode hjelp. Og god kundeservice. Mvh Khabat.
kunde
13 dager siden
God og rask hjelp
God og rask hjelp
Barbro
15 dager siden
Hyggelig firma rask og god service:-))
Hyggelig firma rask og god service:-))
Jan-Erik Evensen
15 dager siden
Gjorde akkurat det jeg var ute etter👍🏻.
Gjorde akkurat det jeg var ute etter👍🏻.
ESPEN LANGAAS
<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Forbrukslån-kalkulator hos Axo Finans

Med en lånekalkulator kan du enkelt sammenligne renter og vilkår fra flere ulike banker samtidig. Via Axo Finans’ kalkulator for forbrukslån får du oversikt over en estimert månedspris på et forbrukslån gjennom våre samarbeidspartnere. Slik slipper du å oppsøke hver enkelt bank for å få et lånetilbud.

I forbrukslån kalkulatoren fyller du inn ønsket lånebeløp og ønsket nedbetalingstid på lånet. Deretter vil du se en estimert rente og månedsbeløp på lånet. Axo Finans formidler tilbud om forbrukslån og refinansiering på mellom 10.000 kr og 600.000 kr.

Fordeler med å søke lån via Axo Finans

 • Sammenlign flere banker på ett sted
  • Ved å sammenligne tilbud fra flere långivere samtidig, slipper du å oppsøke hver bank for å få et tilbud. Vi sammenligner lån hos 18 banker for deg og presenterer det beste tilbudet.
 • Bedre tilbud
  • Bankene vi samarbeider med vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Dette bidrar til lavere rente og bedre vilkår. Vår erfaring viser at jo flere banker som sammenligner søknaden din, desto bedre rente kan du få på lånet.
 • Gratis og uforpliktende
  • Det er både uforpliktende og kostnadsfritt å søke lån via Axo Finans. Vår jobb er å finne det beste lånet for deg. Dersom du får et lånetilbud, har du 30 dager på å bestemme deg for om du vil benytte deg av tilbudet.

Hvordan fungerer vår forbrukslån kalkulator?

Fra lånekalkulatoren kan du sende inn en søknad om lån til 18 antall banker samtidig. Axo Finans sender søknaden til alle våre samarbeidspartnere, som deretter behandler søknaden. Når alle banker har behandlet søknaden, sammenligner vi de ulike tilbudene på dine vegne.

Deretter vil vi presentere deg det beste lånet, slik at du er sikret den beste prisen for et nytt forbrukslån. Takker du ja til et tilbud om lånet, blir kundeforholdet overført til banken.

Bankene vi samarbeider med innvilger forbrukslån med nominell rente fra 4,90 %.

Hva er fordelene med et forbrukslån?

Et forbrukslån har mange fordeler. Først og fremst kan lånet brukes til det du selv vil. Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille med pant i eiendom. Dette gjør det mulig for flere å søke om lån.

Et forbrukslån kan også brukes til å refinansiere gjeld. Dette er spesielt gunstig for deg som sitter på flere lån uten sikkerhet. Ved å refinansiere kan du samle alle lån i ett nytt lån, med lavere effektiv rente og bedre betingelser. Dette kan spare deg for mye penger.

Vennepar som smiler over fordelene ved å samle lån for å refinansiere
Vennepar som smiler over fordelene ved å samle lån for å refinansiere

Hvordan samler man lån?

Et forbrukslån kan også benyttes til å samle eksisterende lån og kreditter. Refinansiering er en av de beste måtene å spare penger på. Dette er fordi du kan fjerne doble gebyrer og redusere høye renter.

Dersom du har kredittkort og/eller annen smågjeld kan det være lønnsomt å samle alt i ett forbrukslån uten sikkerhet. Renten på et forbrukslån er i de fleste tilfeller bedre enn hva den er på kredittkort og smålån. Med flere høye renter sparer du på å samle alle under én rente.

Refinansiering av forbruksgjeld er særlig gunstig for deg som har et større antall lånekostnader hos ulike aktører. Med Axo Finans kalkulator får du oversikt over laveste estimerte til et forbrukslån for refinansiering. Bruk Axo Finans forbrukslånkalkulator, og sammenlign estimert månedskostnad med din eksisterende gjeld.

Sammenligningstjenesten sammenligner renter, gebyrer og totale priser hos totalt 20 ulike banker som tilbyr refinansiering av forbrukslån.

Se din samlede gjeld

Har du ulike forbrukslån og kreditter spredt hos ulike aktører?

Logg inn i Gjeldsregisteret for å få en oversikt over dine eksisterende forbrukslån og gjeld.

Ved å legge sammen dine eksisterende smålån og gjeld vil du med lånekalkulatoren ofte kunne se at det er store summer å spare. Lån med varierende rente, mange ekstra gebyrer og varierende nedbetalingstid kan det fort bli en stor og komplisert samlet kostnad i det lange løp.

Når kan jeg søke om penger i banken?

Det er vanskelig å vite når det skulle oppstå en uforutsett stor kostnad og økonomien ikke umiddelbart strekker til. Å ta opp den beste forbrukslån er i de fleste tilfeller langt rimeligere enn å strekke seg etter kredittkortet. Dette både på grunn av samlet kostnad fra høye renter, kort nedbetalingstid og ekstra gebyrer.

Med Axo Finans får du bedre oversikt over hva lånet vil koste deg hver måned. Fremfor å ty til de første kredittløsningene du kommer over, kan du være godt tjent med å la Axo Finans undersøke mulighetene for den billigste renten for deg når du står ovenfor et kredittkjøp. Se hvilken bank som tilbyr rimeligste løsning med lavest renter når du skal handle på kreditt.

La Axo Finans gjøre jobben for deg med å undersøke de tilbudene om forbrukslån som passer best for hva du trenger å låne. Du har med andre ord muligheten til å spare både tid og penger på å sende oss din søknad i dag.

En finansagent er en tilrettelegger mellom kunde og bank, og samarbeider med flere banker for å kunne gi deg som kunde et best mulig lån med lavest mulig rente og lavest mulig totalkostnader.
En finansagent er en tilrettelegger mellom kunde og bank, og samarbeider med flere banker for å kunne gi deg som kunde et best mulig lån med lavest mulig rente og lavest mulig totalkostnader.

Hvordan jobber Axo Finans?

For å kunne tilby deg det mest lønnsomme forbrukslånet samarbeider Axo Finans med totalt 18 ulike banker. Ved å ta i bruk vår sammenligningstjeneste for forbrukslån og refinansiering, sammenlignes lånetilbudene fra de ulike aktørene samtidig.

I en slik prosess vil bankene vite at de konkurrerer om deg som kunde. Dette bidrar ofte til å presse ned prisene på lån - slik at du kan bli tilbudt en lavere rente. I tillegg sparer du tid siden du ikke trenger søke hos alle bankene på egenhånd.

Hvordan søke forbrukslån?

Det eneste du trenger å gjøre er å bruke vår online forbrukslånkalkulator. Denne finner du i toppen av denne siden. Med lånekalkulatoren oppretter du en lånesøknad. Straks vi har mottatt søknad om forbrukslån vil vi få den behandlet hos alle bankene vi samarbeider med. På den måten sikrer vi at du mottar det beste tilbudet tilpasset din økonomiske situasjon.

Når din lånesøknad er registrert vil Axo Finans formidle søknaden til våre samarbeidspartnere. Axo Finans vil deretter sammenligne de ulike tilbudene bankene stiller med, og vise deg de smarteste alternativene for din situasjon.

Axo Finans vil bistå deg helt fra søknaden er innsendt, til avtalen om forbrukslån er inngått med banken.

Hvordan behandles søknaden?

Etter at du har sendt oss en søknad, kan du bli kontaktet av en kundebehandler for å bekrefte detaljer i søknaden din. Det vil tas en kredittsjekk av deg, og deretter sendes lånesøknaden til alle bankene. Alle bankene vurderer kundene individuelt og det er viktig at vi venter til alle bankene har vurdert søknaden. På den måten er vi sikker på at vi har funnet det beste tilbudet for deg.

Alle våre samarbeidspartnere følger til enhver tid gjeldende retningslinjer fra Finanstilsynet.

Kan alle søke om forbrukslån?

Hvem som helst kan anvende kalkulatoren. Om søknaden videre skal vurderes av våre samarbeidspartnere og ulike banker må du som lånetaker likevel oppfylle visse krav:

 • Du må ha inntekt
 • Du må ha fylt 23 år
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkning

Dersom du ikke oppfyller disse kravene, vil søknaden mest sannsynlig bli avslått hos banken. Om din situasjon derimot skulle endre seg, er du mer enn velkommen til å sende inn en søknad igjen på et annet tidspunkt.

Du kan også gjøre et søk om forbrukslån sammen med en medlåntaker. Dette øker ofte sjansen for å få innvilget et lån, fordi dere er to som står som ansvarlige for lånet. En medlåntaker kan derfor også bidra til at man får bedre rente.

Hvor mye vil et forbrukslån koste?

Den månedlige og totale kostnaden for et forbrukslån avhenger av hvor mye du ønsker å låne og hvilken rente du blir tilbudt. Axo Finans kan derfor ikke gi et nøyaktig månedsbeløp du vil måtte betale for ditt lån, men vi kan gi et estimat.

Hvor mye kan jeg låne via Axo Finans?

Med Axo Finans har du mulighet til å søke om forbrukslån og refinansiering av lån på mellom 10.000 kr og 600.000 kr totalt.

Forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån uten sikkerhet betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet i bolig, eiendom eller eiendeler. En av mange fordeler med et forbrukslån uten sikkerhet er derfor at det gir et større antall personer mulighet til å søke og mulig få innvilget søknaden.

Mer fleksibel nedbetalingstid

Gjennom våre samarbeidspartnere får du tilbud om en fleksibel nedbetalingsplan. Du kan når som helst tilbakebetale lånet i sin helhet, uten tillegg i kostnader.

Den høyeste nedbetalingstiden på et forbrukslån er 5 år, men opptil 20 år hvis du søker om refinansiering.

Spørsmål og svar - forbrukslånkalkulator

 • Hva betyr refinansiering?

  Å refinansiere ett eller flere forbrukslån betyr å ta opp et nytt lån, for så å nedbetale tidligere gjeld og kreditt. Med et refinansieringslån kan du få en bedre rente, i tillegg til å kutte doble gebyrer hvis du refinansierer flere lån. Refinansiering av forbrukslån gir deg også bedre oversikt. Dette fordi lånene dine blir samlet, og du kun får én faktura.

 • Hvordan søker jeg forbrukslån eller refinansiering via Axo Finans?

  Du starter med å fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet via kalkulatoren. Denne finner du øverst på denne siden. Her fyller du inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Deretter tar Axo Finans hånd om resten. Lånesøknaden blir formidlet til bankene vi samarbeider med, og så snart alle bankene har behandlet søknaden presenterer vi det beste forbrukslånet for deg.

 • Hva koster et forbrukslån eller refinansiering av et tidligere lån?

  Hva lånet koster avhenger av hvor mye du låner og renten du blir tilbudt. Renten er individuell og bestemmes av den enkelte bank. Vi kan derfor ikke si hvor mye et låne vil koste totalt, før etter banken har behandlet søknaden din.

 • Når får jeg svar på lånesøknaden?

  Lånesøknaden blir behandlet umiddelbart i våre åpningstider, og du får svar innen kort tid.

 • Når må jeg betale tilbake lånet?

  En rekke av våre samarbeidspartnere tilbyr fleksible nedbetalingsplaner. Det vil si at du kan følge terminbeløpene som er satt opp, men du har også mulighet til å betale hele eller deler av lånet før tiden om dette passer deg. Det er ingen ekstra gebyrer forbundet med dette.

 • Hvor mye kan jeg refinansiere?

  Med Axo Finans kan du søke om refinansiering fra 10.000 kr til 600.000 kr totalt, uten krav om sikkerhet. Vi tilbyr en nedbetalingstid på 1 og 20 år via våre samarbeidspartnere.

 • Hvilken rente kan jeg forvente å få?

  Renten er individuell, og avhenger av din økonomi og betjeningsevne. Axo Finans kan derfor ikke si hvilken rente du vil bli tilbudt før et tilbud er presentert. Bankene vi samarbeider med innvilger forbrukslån med nominell rente fra 4,90%

 • Hva er nominell rente og effektiv rente?

  Nominell rente er grunnrenten på lånet. Denne varierer fra hver bank og långiver. Effektiv rente er den totale kostnaden på lånet, etter at alle gebyrer er lagt til den nominelle renten. Det er med andre ord den effektive renten som viser hva forbrukslånet vil koste deg. Med lånekalkulatoren fra Axo Finans får du oversikt over den beste estimerte renten fra totalt 18 forskjellige banker samtidig.

 • Hva kreves for et forbrukslån?

  For å få innvilget et lån via Axo Finans stilles det tre krav: Du må ha fylt 23 år, ha registrert liknet inntekt og kan ikke ha aktive inkassosaker.

Motta et uforpliktende tilbud