Forbrukslån kalkulator

Med vår kalkulator for forbrukslån kan du beregne månedskostnaden på lånet ditt og hvor mye renter du kan spare ved å refinansiere dine smålån.

Med vår kalkulator for forbrukslån kan du beregne månedskostnaden på lånet ditt og hvor mye renter du kan spare ved å refinansiere dine smålån.

Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Tjenesten vår er gratis for deg som kunde. Tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?


Vi anbefaler å søke om beløpet du ønsker. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale. Hvis du får avslag hos bankene, så hjelper vi deg å finne ut hvilket beløp som bankene kan tilby deg, til best mulig rente.

Du kan bruke skjemaet vårt for å estimere et månedsbeløp. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente. Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet, og vi kontakter deg kort tid etter du har søkt.

Du trenger ikke å stille med sikkerhet.

Start her!

Motta et tilbud på
forbrukslån


Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-

Bankene innvilger fra 4,9% nominell rente.
Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

Nedbetalingstiden er 1 til 15 år. Maks 5 år dersom du ikke refinansierer. Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%. Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%. Etableringsgebyr varierer fra 0,- til 1990,-. Alle bankene opererer med individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

9810 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Hva er et forbrukslån?


Bruk forbrukslånkalkulatoren i toppen av siden for å beregne hva et forbrukslån vil koste deg . Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne, hvilken lånerente du ideellt sett ønsker og ønsket nedbetalingstid på lånet. Vår kalkulator forteller deg deretter hvilket månedsbeløp du vil måtte betale.

Forbrukslånkalkulatoren lar deg lett sammenligne den månedlige kostnaden med hva du betaler på mange smålån i dag. Som regel vil du kunne oppnå en stor besparelse dersom du søker om et billig forbrukslån via Axo Finans. Forbrukslånet kan du benytte til å refinansiere dyre smålån, kredittkort og andre dyre kreditter. Det er også mye lettere å forhold seg til ett månedsbeløp, fremfor å betale renter til mange forskjellige banker og finansinstitusjoner.

Et forbrukslån er et lån hvor du selv bestemmer hva pengene skal brukes til. Det har ingenting å si om du ønsker å pusse opp boligen, kjøpe ny bil eller bruke pengene på en ferie. Når ditt forbrukslån er innvilget og pengene på konto er det helt opp til deg hva du bruker pengene til.Du kan også bruke et forbrukslån til å betale ned gammel gjeld. Har du kredittkort og/eller annen smågjeld kan det være veldig lønnsomt å samle alt i ett forbrukslån uten sikkerhet. Renten på et forbrukslån er i de fleste tilfeller mye lavere enn hva den er på kredittkort og andre smålån. Med Axo Finans sparer du penger – enkelt og greit.

Hvordan jobber Axo Finans?

For å kunne tilby deg det beste forbrukslånet samarbeider vi med tjuetre ulike banker. Alle bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Dette gjør det enklere for oss å finne det forbrukslånet med lavest rente, tilpasset dine behov. I tillegg sparer du tid og får hjelp av oss gjennom hele prosessen.

Hvordan søker jeg om et forbrukslån?

Det eneste du trenger å gjøre er å bruke vår online forbrukslånkalkulator. Denne finner du i toppen av denne siden. Fra lånekalkulatoren kan du lett opprette en lånesøknad. Straks vi har mottatt søknad om forbrukslån vil vi få den behandlet hos alle bankene vi samarbeider med. På den måten sikrer vi at du mottar det beste tilbudet tilpasset din økonomiske situasjon.

Kan alle søke om forbrukslån?

For å søke om forbrukslån må du oppfylle følgende kriterier som bankene krever.

  • Ha en registrert liknet inntekt
  • Ha fylt 23 år
  • Ingen aktive inkassosaker

Hva koster et forbrukslån?

Renten er individuell, fra 4,90% til 19,90% nominell. Bruk vår forbrukslånkalkulator her på siden for å få en pekepinn på hva et forbrukslån vil koste.

Hvor mye kan jeg låne gjennom Axo Finans?

Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Vi anbefaler deg å bruke vår lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne, samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Vi tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid.

Gå til lånesøknad

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
>
preserveAspectRatio="xMidYMid" >
Få tilbud på forbrukslån