Forbrukslån kalkulator

Med vår kalkulator for forbrukslån kan du beregne månedskostnaden på lånet ditt og hvor mye renter du kan spare ved å refinansiere dine smålån.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedsbeløp

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Antall søknader behandlet forrige måned

Bruk forbrukslånkalkulatoren i toppen av siden for å beregne hva et forbrukslån vil koste deg . Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne, hvilken lånerente du ideellt sett ønsker og ønsket nedbetalingstid på lånet. Vår kalkulator forteller deg deretter hvilket månedsbeløp du vil måtte betale.

Forbrukslånkalkulatoren lar deg lett sammenligne den månedlige kostnaden med hva du betaler på mange smålån i dag. Som regel vil du kunne oppnå en stor besparelse dersom du søker om et billig forbrukslån via Axo Finans. Forbrukslånet kan du benytte til å refinansiere dyre smålån, kredittkort og andre dyre kreditter. Det er også mye lettere å forhold seg til ett månedsbeløp, fremfor å betale renter til mange forskjellige banker og finansinstitusjoner.

Hva er et forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån hvor du selv bestemmer hva pengene skal brukes til. Det har ingenting å si om du ønsker å pusse opp boligen, kjøpe ny bil eller bruke pengene på en ferie. Når ditt forbrukslån er innvilget og pengene på konto er det helt opp til deg hva du bruker pengene til.Du kan også bruke et forbrukslån til å betale ned gammel gjeld. Har du kredittkort og/eller annen smågjeld kan det være veldig lønnsomt å samle alt i ett forbrukslån uten sikkerhet. Renten på et forbrukslån er i de fleste tilfeller mye lavere enn hva den er på kredittkort og andre smålån. Med Axo Finans sparer du penger – enkelt og greit.

Hvordan jobber Axo Finans?

For å kunne tilby deg det beste forbrukslånet samarbeider vi med tjueen ulike banker. Alle bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Dette gjør det enklere for oss å finne det forbrukslånet med lavest rente, tilpasset dine behov. I tillegg sparer du tid og får hjelp av oss gjennom hele prosessen.

Hvordan søker jeg om et forbrukslån?

Det eneste du trenger å gjøre er å bruke vår online forbrukslånkalkulator. Denne finner du i toppen av denne siden. Fra lånekalkulatoren kan du lett opprette en lånesøknad. Straks vi har mottatt søknad om forbrukslån vil vi få den behandlet hos alle bankene vi samarbeider med. På den måten sikrer vi at du mottar det beste tilbudet tilpasset din økonomiske situasjon.

Kan alle søke om forbrukslån?

For å søke om forbrukslån må du oppfylle følgende kriterier som bankene krever.

  • Ha en registrert liknet inntekt
  • Ha fylt 23 år
  • Ingen aktive inkassosaker

Hva koster et forbrukslån?

Renten er individuell, fra 7,90% til 19,90% nominell. Bruk vår forbrukslånkalkulator her på siden for å få en pekepinn på hva et forbrukslån vil koste.

Hvor mye kan jeg låne gjennom Axo Finans?

Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet eller pant. Vi anbefaler deg å bruke vår lånekalkulator. Her oppgir du hvor mye du ønsker å låne, samt hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Vi tilbyr lån med 1-15 års nedbetalingstid.

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg

sjekk lånekostnader med en lånekalkulator
Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit