Kredittkort uten kredittsjekk

Søk kredittkort hos oss og finn det kortet som passer deg best.

Hos oss kan du enkelt søke om flere kredittkort med én enkelt søknad. Det er mange fordeler ved kredittkort - vi hjelper deg med å sammenligne kredittkort slik at du finner det beste.

 • Valid
  Fordeler tilpasset deg
 • Valid
  Gratis og uforpliktende å søke
 • Valid
  Velg kortet du selv vil ha
 • Valid
  Få en kostnadsfri kredittscore
<p>Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.</p>
By Irina Kongshaug Lochoff

Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.

Kredittkort uten kredittsjekk

Kan man få kredittkort uten kredittsjekk i Norge?

I Norge er det ikke mulig å få et kredittkort uten at banken eller långiver kredittsjekker deg.

Dette er fordi banker og finansinstitusjoner er pålagt av loven å utføre en kredittvurdering før de kan utstede et kredittkort til en person.

Formålet med en kredittsjekk er å sikre at personen har evne til å betale tilbake det beløpet de låner. Hvis en person har en dårlig kredittverdighet, kan det være mer risikabelt for banken å gi dem et kredittkort, og banken kan velge å avvise søknaden.

Hvorfor kredittsjekkes vi?

Kredittsjekk er en viktig prosedyre som banker og finansinstitusjoner utfører før de gir ut et kredittkort eller lån. Men hvorfor kredittsjekkes vi egentlig?

Formålet med en kredittsjekk er å vurdere din betalingsevne, det vil si din evne til å betale tilbake det du låner.

Bankene vil se på din økonomiske historie, inkludert inntekt, eksisterende gjeld, og om du har noen betalingsanmerkninger. Dette gir dem en idé om hvor mye risiko det er forbundet med å låne penger til deg.

I Norge er det lovbestemt at alle som skal gi kreditt, det vil si lån eller kredittkort, må gjøre en kredittsjekk.

Dette er for å beskytte både bankene og kundene. Bankene beskyttes mot tap ved at de unngår å låne penger til noen som ikke er i stand til å betale tilbake.

Kundene beskyttes mot å pådra seg mer gjeld enn de kan håndtere, noe som kan føre til økonomiske problemer.

Så selv om det kan virke irriterende å bli kredittsjekket, er det altså en viktig prosess som er til for å sikre ansvarlig utlån og for å beskytte både deg og banken.


Renteeksempel: Eff. rente 26,69 %, kr 25.000/12 mnd. Kostnad: 3.337 kr. Totalt: 28.337 kr.


Kredittsjekk deg selv helt gratis!

Har du betalingsanmerkninger eller lurer på hvordan din kredittscore er, kan du kredittsjekke deg selv helt gratis med kredittsjekktjenesten uScore

uScore hjelper deg å forstå din egen kredittscore og hjelper deg til å finne de grepene du trenger å ta for å forbedre din kredittscore.

Et annet argument for å ha kontroll på din egen kredittscore er at du selv vet hvilken rente du bør forvente av banken.

Når du vet dette kan du bruke det som et argument når du forhandler lån med banken eller långiver når du søker lån. 


Kredittkort uten sikkerhet

Skaff deg et kredittkort og gi økonomien din en ny fleksibilitet, helt uten å måtte binde opp dine verdier.

Med et kredittkort i lomma får du mange gode fordeler, som å tjene poeng på alt du handler, få penger tilbake på kjøpene dine, reiseforsikring inkludert, og eksklusive rabatter.

Det gjør hverdagen enklere og litt mer spennende. Vi i Axo Finans gjør det superenkelt for deg. Send inn én søknad, og vips, så får du flere tilbud fra ulike kredittkort.

Da kan du sammenligne hva hver av dem tilbyr og finne det som passer deg perfekt.

Om du jakter på de beste bonusene, vil ha topp reiseforsikring eller leter etter kortet med minst mulig i gebyrer, hjelper vi deg å finne det. Å velge riktig kredittkort handler om å finne det som passer til din måte å bruke penger på. Med vår hjelp blir det enkelt.

Du får oversikten du trenger for å ta et smart valg, og kan raskt nyte godt av fordelene som passer din stil og dine behov.

Kredittsjekk deg selv

Søk kredittkort

Søk kredittkort og finn det beste kortet her         

Beste kredittkort

Finn det beste kredittkortet for deg                                

Refinansier kredittkort

Spar penger når du refinansierer kredittkort                               

Refinansiering hjelper deg til en bedre økonomi

Refinansiering

Spar penger og få en sunnere økonomi                   

Vanlige spørsmål om kredittkort

 • Hva er et kredittkort?

  Et kredittkort er et betalingskort der kortutsteder låner ut penger (eller kreditt) til kortbrukeren. Den største forskjellen på kredittkort og vanlige bankkort (debetkort) er at betalingen skjer etterskuddsvis på førstnevnte. Det gir deg muligheten til å utsette betalingen. I tillegg til å utsette betalingen kan du også dele den opp i flere betalinger dersom du ikke har råd til å betale hele summen når den forfaller. Et kredittkort kan på mange måter sammenlignes med et forbrukslån, forskjellen er at kredittkortet har høyere rente og nedbetalingen følger ikke et annuitetsprinsipp med faste avdrag hver måned. Dersom du trenger tilgang på kortsiktig finansiering kan et forbrukslån være mer fornuftig.

 • Hva er et forbrukslån?

  Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, også kalt blankolån, noe som betyr at du ikke trenger å tilby noen form for pant til banken som låner ut penger. Med et forbrukslån tar bankene på seg en større risiko ved å låne ut penger, fordi de ikke har noen garanti for at pengene blir betalt tilbake. Derfor blir det satt en høyere rente på et forbrukslån enn for eksempel et boliglån. Hos Axo Finans kan du søke om forbrukslån fra 10.000 kroner og opptil 600.000 kroner. Vi samarbeider til enhver tid med at stort antall banker og långivere for at våre kunder enkelt skal få tilgang til markedets beste lånevilkår. Å søke om lån gjennom Axo Finans er trygt, uforpliktende og kostnadsfritt.

 • Kredittkortbruk sammenlignet med forbrukslån?

  Å bruke et kredittkort kan gi stor frihet, fordi du kan handle når du vil og betale fakturaen senere. Betaler du gjelden i den rentefrie perioden slipper du å betale renter på lånet. Mange kredittkort tilbyr også lukrative forsikringer og bonusordninger som kommer godt med i hverdagen. Motsatt kan friheten som kommer med kredittkort gjøre det vanskelig å holde oversikt over alle fakturaer. Renten er også høy etter den rentefrie perioden. Har du behov for et større beløp, kan et forbrukslån være en bedre løsning. Renten på forbrukslån er lavere enn kredittkort. I tillegg kommer lånet med en oversiktlig nedbetalingsplan.

 • Hva er fordelen med å bruke et kredittkort?

  Med et kredittkort har du tilgang til ekstra penger, og du trenger ikke å stresse med uventede utgifter. Hvis du for øyeblikket har problemer med å betale en faktura, gir kredittkortet deg muligheten til å utsette betalingen eller å betale en del av fakturaen.

Motta et uforpliktende tilbud