Slette kredittkort

Samle kredittkortgjelden din til ett lån og få levere månedlige kostnader

Trustscore 4.7 | 4731 anmeldelser

Se estimert lånekostnad

0
<p>Irina, vår Content Manager, har en solid bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med sin Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at Axo Finans' lesere mottar verdifull finansiell veiledning og informasjon. Hun er dedikert til å sørge for at våre kunder alltid har tilgang til innhold som er både klart, forståelig og nyttig, noe som gir støtte til deres økonomiske beslutningsprosesser.</p>
By Irina Kongshaug Lochoff

Irina, vår Content Manager, har en solid bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med sin Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at Axo Finans' lesere mottar verdifull finansiell veiledning og informasjon. Hun er dedikert til å sørge for at våre kunder alltid har tilgang til innhold som er både klart, forståelig og nyttig, noe som gir støtte til deres økonomiske beslutningsprosesser.

Et tips for hvordan du kan få bedre kredittscore -

Slette kredittkort

Visste du at kredittrammen på kredittkortet beregnes som gjeld selv om det er ubenyttet?

Ikke alle vet at den maksimale kredittgrensen du har på et kredittkort også regnes som gjeld når du søker om et boliglån i banken.

Det betyr at selv om du ikke har brukt kreditten på kortet ditt, ser banken på det som om du har brukt den når de regner ut hvor mye gjeld du har.

Dette kan påvirke hvor stort lån banken kan gi deg, og det kan til og med avgjøre om du får lån eller ikke.

Derfor kan det være smart å se på kredittkortene du har og si opp de du ikke bruker, eller be om å få lavere kredittgrense hvis banken ikke kan gi deg det boliglånet du trenger.


Renteeksempel: Eff. rente 26,69 %, kr 25.000/12 mnd. Kostnad: 3.337 kr. Totalt: 28.337 kr.


Hvordan avslutter jeg kredittkortet mitt?

Dersom du skal avslutte et kredittkort eller redusere kredittgrensen må dette gjøres i banken du har kredittkortet ditt i.

Er du usikker på hvilken bank som er utsteder av kredittkortet kan du finne ut dette på uScore.


Hvordan sier jeg opp kredittkortet?

For å si opp et kredittkort må du følge noen trinn. Prosedyren kan variere litt fra bank til bank, men her er de generelle trinnene:

 1. Sørg først for at du har betalt alt du skylder på kredittkortet. Du kan ikke si opp kortet hvis det fortsatt er en saldo på det.

 2. Ta kontakt med banken eller kredittkortselskapet. Du kan vanligvis gjøre dette via telefon, e-post eller direkte i nettbanken.

 3. Informer dem om at du ønsker å avslutte kredittkortet ditt. De vil vanligvis be deg om å bekrefte dette skriftlig.

 4. Når du har sendt inn oppsigelsen, vil banken behandle forespørselen din. Dette kan ta litt tid, avhengig av bankens prosedyrer.

 5. Etter at oppsigelsen er behandlet, bør du ødelegge kredittkortet ditt ved å klippe det i biter. Dette forhindrer at noen bruker det etter at det er kansellert.

Husk å alltid sjekke med din spesifikke bank eller kredittkortselskap for deres eksakte prosedyre for oppsigelse av kredittkort.

Refinansiere kredittkortgjeld

Å samle kredittkortgjeld i ett lån kan være en klok idé for å spare penger.

Refinansiering handler om å ta opp ett nytt lån for å betale ned gammel gjeld. Det er mange gode grunner til å gjøre dette.

Det viktigste argumentet for refinansiering er at du kan betale mindre i renter og få bedre betingelser på lånet.

I Norge er det vanlig med en gjennomsnittlig rente på kredittkort på 21,96%.

Et annet pluss med refinansiering er at du får mer kontroll over økonomien din. Det er fordi du bare har én kreditor å forholde deg til, ikke flere.

Det blir lettere å holde orden på hvor mye du skylder og når du skal betale.

Og sist, men ikke minst, kan du bli kvitt gjelden din raskere med et billigere lån.

Med lavere renter og bedre vilkår er det enklere å betale ned det du skylder.

Så, å refinansiere kan være et godt steg mot en bedre økonomisk fremtid og mer økonomisk frihet.


Søk refinansiering gjennom Axo Finans

Å søke lån gjennom Axo Finans er både enkelt og effektivt, fordi du kun trenger å sende inn én søknad.

Vi tar oss av resten ved å videresende din søknad til alle våre samarbeidspartnere, noe som betyr at du mottar tilbud fra flere banker.

Dette gjør det lett for deg å sammenligne og velge det lånet som passer best for deg, med de mest fordelaktige vilkårene. Så fort vi har et tilbud klart, informerer vi deg umiddelbart via SMS og e-post.

Du kan da enkelt logge inn på "mine tilbud" for å se hva som er tilgjengelig.

Vi anbefaler at du venter med å ta et valg til du har mottatt alle tilbudene.

På denne måten kan du enklere sammenligne dem og finne det beste alternativet for din situasjon. Med Axo Finans blir prosessen med å finne den rette refinansieringen smidig og enkel.

Vi forstår at det kan være en utfordring å lete etter gode refinansieringsmuligheter på egen hånd, spesielt når målet er å samle dyr gjeld for å spare penger.

Derfor tilbyr vi en tjeneste hvor én enkel søknad gir deg tilgang til flere tilbud, slik at du kan sammenligne dem side om side.

Med vår hjelp finner du raskt en løsning som kan redusere dine månedlige utgifter, tilby bedre rentebetingelser og gi deg en mer oversiktlig økonomisk hverdag.

Søk refinansiering

Søk kredittkort

Søk kredittkort og finn det beste kortet her         

Beste kredittkort

Finn det beste kredittkortet for deg                                

Refinansier kredittkort

Spar penger når du refinansierer kredittkort                               

Refinansiering hjelper deg til en bedre økonomi

Refinansiering

Spar penger og få en sunnere økonomi                   

Vanlige spørsmål om kredittkort

 • Hva er et kredittkort?

  Et kredittkort er et betalingskort der kortutsteder låner ut penger (eller kreditt) til kortbrukeren. Den største forskjellen på kredittkort og vanlige bankkort (debetkort) er at betalingen skjer etterskuddsvis på førstnevnte. Det gir deg muligheten til å utsette betalingen. I tillegg til å utsette betalingen kan du også dele den opp i flere betalinger dersom du ikke har råd til å betale hele summen når den forfaller. Et kredittkort kan på mange måter sammenlignes med et forbrukslån, forskjellen er at kredittkortet har høyere rente og nedbetalingen følger ikke et annuitetsprinsipp med faste avdrag hver måned. Dersom du trenger tilgang på kortsiktig finansiering kan et forbrukslån være mer fornuftig.

 • Hva er et forbrukslån?

  Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, også kalt blankolån, noe som betyr at du ikke trenger å tilby noen form for pant til banken som låner ut penger. Med et forbrukslån tar bankene på seg en større risiko ved å låne ut penger, fordi de ikke har noen garanti for at pengene blir betalt tilbake. Derfor blir det satt en høyere rente på et forbrukslån enn for eksempel et boliglån. Hos Axo Finans kan du søke om forbrukslån fra 10.000 kroner og opptil 600.000 kroner. Vi samarbeider til enhver tid med at stort antall banker og långivere for at våre kunder enkelt skal få tilgang til markedets beste lånevilkår. Å søke om lån gjennom Axo Finans er trygt, uforpliktende og kostnadsfritt.

 • Kredittkortbruk sammenlignet med forbrukslån?

  Å bruke et kredittkort kan gi stor frihet, fordi du kan handle når du vil og betale fakturaen senere. Betaler du gjelden i den rentefrie perioden slipper du å betale renter på lånet. Mange kredittkort tilbyr også lukrative forsikringer og bonusordninger som kommer godt med i hverdagen. Motsatt kan friheten som kommer med kredittkort gjøre det vanskelig å holde oversikt over alle fakturaer. Renten er også høy etter den rentefrie perioden. Har du behov for et større beløp, kan et forbrukslån være en bedre løsning. Renten på forbrukslån er lavere enn kredittkort. I tillegg kommer lånet med en oversiktlig nedbetalingsplan.

 • Hva er fordelen med å bruke et kredittkort?

  Med et kredittkort har du tilgang til ekstra penger, og du trenger ikke å stresse med uventede utgifter. Hvis du for øyeblikket har problemer med å betale en faktura, gir kredittkortet deg muligheten til å utsette betalingen eller å betale en del av fakturaen.

Motta et uforpliktende tilbud