TF Bank Mastercard

Sikkert. Fleksibelt. Gunstig.

Gjennom oss kan du enkelt søke om flere kredittkort med én enkelt søknad. Det er mange fordeler ved kredittkort - vi hjelper deg med å sammenligne kredittkort slik at du finner det beste.

 • Valid
  Fordeler tilpasset deg
 • Valid
  Gratis og uforpliktende å søke
 • Valid
  Velg kortet du selv vil ha
 • Valid
  Få en kostnadsfri kredittscore
<p>Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.</p>
By Irina Kongshaug Lochoff

Irina, vår Content Manager, har bakgrunn fra forsikringsbransjen. Med Executive Master of Management i Markedsføring og Kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, forener hun bransjeinnsikt med effektiv kommunikasjon. Dette sikrer at våre lesere får verdifull finansiell veiledning og informasjon.

TF Bank Mastercard

Sikkert, fleksibelt og gunstig. 

Vi er stolte av vårt samarbeid med TF Bank og å kunne tilby deg TF Bank Mastercard, et kredittkort som er like fleksibelt som det er gunstig.

Samarbeidet med TF Bank gjenspeiler vårt engasjement for å gi kundene våre tilgang til produkter som beriker deres finansielle hverdag.

Med TF Bank Mastercard får du en kredittgrense på inntil 150.000 kr, en rentefri periode på opptil 43 dager, og et omfattende fordelsprogram – alt sammen uten skjulte gebyrer. 


Fordelene du får med TF Bank Mastercard:

Gratis reise- og avbestillingsforsikring

Når du betaler minst 50% av reisen med TF Bank Mastercard, er du automatisk dekket med gratis reise- og avbestillingsforsikring.

Forsikringen inkluderer også egenandelsforsikring for leiebil inntil 10.000 kr. 

Fleksibel betaling og ingen gebyrer

Kortet gir deg full fleksibilitet med inntil 150.000 kr i kredittgrense og opptil 43 dagers rentefri periode. Og det beste? Ingen skjulte gebyrer!

Omfattende fordelsprogram

Få tilgang til et av Norges mest omfattende rabattprogrammer. Spar penger på alt fra hoteller og leiebil til shopping og bespisning, med rabatter på inntil 30%.

Ekstra trygghet

Opplev ekstra trygghet med ubegrenset dekning ved sykdom, dekning av forsinket bagasje, og avbestilling dekkes inntil 300.000 kr.

Betal med Vipps

Du kan også betale trygt og enkelt med TF Bank Mastercard i Vipps.

Betal med Apple Pay og Google Pay

Betal enkelt med telefonen din med Apple Pay og Google Pay.

Full oversikt med Min side

TFBank Mastercard tilbyr Min side hvor du får oversikt over kortets saldo, kortets pin kode, fakturaoversikt, søke om å endre kredittgrense, sperre kortet og få oversikt over alle dine transaksjoner.


 Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

Refinansier kredittkort

Spar penger når du refinansierer kredittkort                               

Søk kredittkort

Søk kredittkort og finn det beste kortet her         

Renter på kredittkortet

Det er viktig å være oppmerksom på antall rentefrie dager ditt kredittkort tilbyr og å sørge for å betale regningen ved forfall for å unngå rentekostnader.

Motta et uforpliktende tilbud