Lånekalkulator

Med vår lånekalkulator kan du beregne månedskostnaden på ditt nye lån. Velg lånebeløp mellom 10.000 og 500.000 kroner.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
!
Mente du ? Ja Nei
Neste

For å kunne gi deg det beste lånet samarbeider vi med flere ulike banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Alle bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde. Dette gjør det enklere for oss å finne lånet med lavest rente, tilpasset dine behov. I tillegg sparer du tid og får hjelp av oss gjennom hele prosessen - herunder en kjekk lånekalkulator, som gir deg rask oversikt over månedskostnaden på et eventuelt lån hos oss.

Slik bruker du vår lånekalkulator

Dersom du trenger et lån og ønsker å se hvor mye du kan låne, kan dette gjøres enkelt og raskt gjennom vår lånekalkulator. Du fyller inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, så får du oppgitt hvor mye lånet vil koste deg i måneden. Lånekalkulatoren regner nominell rente og hva lånet vil koste deg. Slik får du en grei oversikt over kostnadene knyttet til ditt lån.

Husk at vår lånekalkulator viser kun tre forskjellige rentesatser. Endelig lånerente får du tilsendt sammen med lånetilbudet etter at du har sendt inn en lånesøknad .I vår lånekalkulator har vi lagt inn tre forskjellige rentesatser: lav, middels og høy. På den måten kan du teste ulike månedsbeløp med ulik rente for å se hva lånet eventuell vil koste deg i måneden.

I tillegg kan du velge om du skal bruke lånet til å refinansiere dyre smålån og kredittkort. Da vil du se hvor mye du kan forvente å spare hver måned, gitt at du bruker hele lånesummen til å innfri kredittkortgjeld. For å regne ut besparelsen har vi i vår lånekalkulator lagt til grunn en gjennomsnittlig kredittkortrente på 21,5 % nominell rente. Renten hos våre bankpartnere vil normalt være langt lavere enn renten på kredittkort.

Hvordan søker jeg?

Fra vår lånekalkulator kan du enkelt gå videre til vårt online søknadsskjema. Deretter foretar vi en kredittsjekk av deg som vi sender videre til alle våre samarbeidsbanker. Straks alle bankene er ferdig med å behandle din søknad vil vi sende deg det beste tilbudet. Dermed kan du være sikker på at du får det beste tilbudet på markedet.

Lånetilbudet du får er helt uforpliktende og gyldig i 30 dager. Tilbudet er som regel ganske likt estimatet som vår lånekalkulator gir deg. Dersom du takker ja til lånetilbudet, vil du normalt motta pengene innen 1-3 virkedager. For en raskest mulig prosess anbefaler vi alle våre kunder å ha siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig.

Hvem kan søke om forbrukslån?

Alle kan bruke vår lånekalkulator. For å få innvilget lånet må du i tillegg oppfylle følgende kriterier:

  • Ha en registrert liknet inntekt
  • Ha fylt 23 år
  • Ingen aktive inkassosaker

Oppfyller du ikke disse kravene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er likevel hjertelig velkommen til å søke lån hos oss ved en senere anledning dersom livssituasjonen skulle endre seg. Eventuelt kan du søke sammen med en medlånetaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet.

Når skal du bruke vår lånekalkulator?

Det er flere grunner til at man trenger rask finansiering gjennom et forbrukslån. Typiske tilfeller er refinansiering av gjeld, oppussing eller uforutsette utgifter.

Refinansiering av gjeld

Dersom du allerede har skaffet deg dyr kredittkortgjeld eller andre smålån, kan det være lurt å refinansiere disse i et forbrukslån. Det er en kjent sak at kredittkort kommer med skyhøye renter dersom lånet ikke tilbakebetales i løpet av den rentefrie perioden. Du kan dermed spare tusenvis av kroner hver måned på å samle flere slike lån til et felles lån med lavere rente.

Det er mange grunner til at folk vil tjene på en refinansiering av gamle lån. Enten du har mange dyre smålån, har mistet oversikt over økonomien eller dersom betalingsanmerkninger hindrer deg i å ta opp tradisjonelt boliglån til tross for tilstrekkelig sikkerhet i eiendom, kan et forbrukslån hjelpe deg på vei til en bedre økonomisk situasjon. Hva du får i lån avhenger av tidligere betalingshistorikk og din økonomiske situasjon. Våre finansagenter kan hjelpe deg med rådgivning dersom du har behov for refinansiering av gjeld.

Oppussing

Skal du selge boligen, men trenger å heve verdien? For å få mest mulig ut av et boligsalg er det ofte små justeringer som skal på plass, men disse små oppussingsprosjektene koster fort mer enn hva man har tilgjengelig der og da. Mange velger å ta opp et forbrukslån for å få ferdigstilt boligen og få igjen pengene på salget.

Samtidig oppstår det også behov for oppusing selv om du ikke skal flytte. Våtrom som kjøkken og baderom har kortere levetid og krever en oppdatering fra tid til annen. Dette er også dyre rom å pusse opp da de krever dyre materialer og faghjelp. Å pusse opp badet kan fort koste over 150.000 kroner. Et forbrukslån kan være til god hjelp for å få dekket disse utgiftene.

Axo Finans tilbyr fleksible lån fra 10.000 til 500.000 kroner. Bruker du vår lånekalkulator kan du sjekke hvor stort handlingsrom du har før du går i gang med oppussingsprosjektet.

Uforutsette utgifter

Fra tid til annen vil det dukke opp utgifter som man ikke har tatt høyde for. Det er ingenting som er så kjedelig som å få en uventet regning i posten som man ikke har råd til å betale der og da. Hvem har vel ikke opplevd en plutselig lekkasje i boligen eller at vaskemaskinen takker for seg? For mange blir et forbrukslån løsningen.

I dag har de fleste et kredittkort, som fint kan brukes til å finansiere kjøp av ny vaskemaskin. Har du imidlertid ikke mulighet til å betale beløpet tilbake med en gang kan det imidlertid fort bli et unødvendig dyrt kjøp. Et forbrukslån hos Axo Finans har lavere rente enn dyre kredittkort. Hos oss får du også lån fra de beste bankene i Norge og Skandinavia. Vår lånekalkulator viser deg hvor mye lånet vil koste deg i måneden, slik at du kan bedre planlegge din fremtidige økonomi.

Hvorfor låne penger gjennom Axo Finans?

Når du søker lån hos Axo Finans får du en rekke fordeler. Først og fremst er Axo Finans opptatt av å tilby sine kunder billig forbrukslån, raskt og enkelt. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi gi deg det beste lånetilbudet blant flere store norske og internasjonale banker. Søknaden er kostnadsfri, du får svar raskt, og vi følger deg tett under hele søkeprosessen. Dersom du lurer på noe kan du kontakte vårt kundesenter på 22867400.

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Våre samarbeidspartnere er i dag Bank Norwegian, Santander, Nordax Bank, Easybank, Komplett Bank, Gjensidige, re:member, BN Bank, yA Bank, Resurs Bank, Express Bank og Bluestep Finans. Flere av disse bankene havnet på topplisten over beste forbrukslån i en kåring gjort av Dinero i 2017. Vi er i dag representert i Norge og Sverige.

Bruk vår lånekalkulator for en grei oversikt over hva du kan forvente deg å få i lån.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.2|1491 brukervurderinger
Lånekalkulator
Søk lån på inntil 500.000 Søk her