Lånekalkulator

Med vår lånekalkulator kan du beregne månedskostnaden på ditt nye lån. Velg lånebeløp mellom 10 000 og 500 000 kroner.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
!
Mente du ? Ja Nei
Neste

Slik bruker du en lånekalkulator

Dersom du trenger et forbrukslån og lurer på hvor mye det kan komme til å koste deg, kan du enkelt undersøke saken med en lånekalkulator. Du fyller inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, og får dermed oppgitt hvor mye lånet vil koste deg i måneden. Lånekalkulatoren regner nominell og effektiv rente, og gir en oversikt over alle gebyrer. Slik får du en grei oversikt over kostnadene knyttet til ditt lån.

Husk at vår lånekalkulator kun viser et estimat. Endelig rentesats får du et tilbud om etter at du sender inn en lånesøknad. I vår lånekalkulator kan du velge mellom tre forskjellige rentesatser:

  • Lav
  • Middels
  • Høy

Ved å teste de ulike satsene kan du undersøke hvor stor nedbetalingsevnen din er, og planlegge hvordan du skal håndtere termingebyrene.

I tillegg kan du velge om du skal bruke lånet til å refinansiere dyre smålån og kredittkort. Da vil du se hvor mye du kan forvente å spare hver måned, gitt at du bruker hele lånesummen til å innfri kredittkortgjeld. Renten hos våre bankpartnere vil normalt være langt lavere enn renten på kredittkort og andre dyre smålån.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Axo Finans samarbeider med flere banker

Axo Finans samarbeider med flere banker

For å kunne gi deg det beste lånet samarbeider vi med flere ulike banker og långivere. Alle långivere vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor gjøre sitt ytterste for å presentere det beste tilbudet. Dette gjør det enklere for oss å finne lånet med lavest rente, tilpasset dine behov. I tillegg sparer du tid og får hjelp av oss gjennom hele prosessen - herunder en kjekk lånekalkulator, som gir deg rask oversikt over månedskostnaden på et eventuelt lån hos oss.

Les mer: Refinansiering av kredittkort

Hvordan søker jeg?

Fra vår lånekalkulator kan du enkelt gå videre til vårt elektroniske søknadsskjema. Deretter foretar vi en kredittsjekk av deg som vi sender videre til alle våre samarbeidsbanker. Straks alle långivere er ferdig med å behandle din søknad sender vi deg det beste tilbudet i retur. Tilbudet er uforpliktende, og det er helt kostnadsfritt for deg å bruke våre tjenester - uansett om det resulterer i en låneavtale eller ikke.

Tilbudet du mottar er som regel tilnærmet likt estimatet som du fikk fra vår lånekalkulator. Dersom du velger å takke ja til tilbudet, vil du normalt motta pengene innen 1-3 virkedager. For en raskest mulig prosess anbefaler vi alle våre kunder å ha siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig.

Les mer: Lån uten sikkerhet

Hvem kan søke om forbrukslån?

Hvem kan søke om forbrukslån?

Alle kan bruke vår lånekalkulator. For å få innvilget lånet må du i tillegg oppfylle følgende kriterier:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt på minst 200 000 kroner per år
  • Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger
  • Du må ha bodd i Norge i minimum tre år
  • Du må ha fylt 25 år

Oppfyller du ikke disse kravene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. I så fall er du hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning, dersom livssituasjonen skulle endre seg. Eventuelt kan du søke sammen med en medlånetaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet, i tillegg til å få lavest mulig rente.

Les mer: Sparekalkulator

Hvorfor låne penger gjennom Axo Finans?

Når du søker lån hos Axo Finans får du en rekke fordeler. Først og fremst er Axo Finans opptatt av å tilby sine kunder billig forbrukslån, raskt og enkelt. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi gi deg det beste lånetilbudet blant flere store norske og internasjonale långivere. Søknaden er kostnadsfri, du får svar raskt, og vi følger deg tett under hele søkeprosessen.

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker og långivere.

Har du spørsmål til vår lånekalkulator? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2098 brukervurderinger
Lånekalkulator
Søk lån på inntil 500.000 Søk her