Lånekalkulator

Med vår lånekalkulator kan du beregne månedskostnaden på ditt nye lån. Velg et lånebeløp mellom 10.000 og 500.000 kroner.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Månedskostnad

Lav rente

1 200 kr

7,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Middels rente

1 200 kr

12,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Høy rente

1 200 kr

19,9% nom.

9% eff.

kr 14 000 kost.

kr 14 000 tot.

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i mars.

Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Antall søknader behandlet forrige måned

0

Hånd som får utbetalt lån

0

Har vi hjulpet med sin lånesøknad i Mai

Slik bruker du en lånekalkulator

Dersom du trenger et forbrukslån og lurer på hvor mye det kan komme til å koste deg, kan du enkelt undersøke saken med en lånekalkulator.

Husk at vår lånekalkulator kun viser et estimat. Den endelige rentesatsen får du først tilbud om ved innvilgelse av lånesøknad.

Fyll inn ønsket lånesum og nedbetalingstid, og få oppgitt hvor mye lånet kan komme til å koste deg i måneden. Lånekalkulatoren regner både nominell og effektiv rente, og gir en samlet oversikt over alle gebyrer knyttet til lånet. Slik får du en grei oversikt over kostnadene.

Les mer: Hvor mye kan du låne?

Test ulike rentesatser

Vi har lagt inn ulike rentesatser i vår lånekalkulator. Slik kan du undersøke hvor god betalingsevnen din er, og planlegge hvordan du skal håndtere terminbeløpene.

Velg mellom tre forskjellige rentesatser:

  • Lav
  • Middels
  • Høy

I tillegg kan du velge om du ønsker å bruke lånet til å refinansiere dyre smålån og kredittkort. Da vil du se hvor mye du kan forvente å spare hver måned, gitt at du bruker hele lånesummen til å innfri kredittkortgjeld. Renten hos våre bankpartnere vil normalt være langt lavere enn renten på kredittkort og andre dyre smålån.

Axo Finans samarbeider med flere banker

beregn lånet med en lånekalkulator

For å kunne gi deg det beste lånet samarbeider vi med flere ulike banker. Alle bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor gjøre sitt ytterste for å presentere det beste tilbudet. Dette gjør det enklere for oss å finne lånet med lavest rente, tilpasset dine behov.

I tillegg sparer du tid og får hjelp av oss gjennom hele prosessen - herunder en kjekk lånekalkulator, som gir deg rask oversikt over månedskostnaden på et eventuelt lån hos oss.

Hvordan søker jeg?

Fra vår lånekalkulator kan du gå videre til vårt elektroniske søknadsskjema. Så snart vi mottar søknaden din foretar vi en kredittsjekk av deg som vi sender videre til alle våre samarbeidsbanker. Straks alle långivere er ferdig med å behandle din søknad vil vi sende deg det beste tilbudet i retur.

Tilbudet er uforpliktende, og det er helt kostnadsfritt for deg å bruke våre tjenester uansett om det resulterer i en låneavtale eller ikke.

Tilbudet du mottar er som regel tilnærmet likt estimatet som du fikk fra vår lånekalkulator. For en raskest mulig prosess anbefaler vi alle våre kunder å ha siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID lett tilgjengelig.

Les mer: Beste lånerente

Hvem kan søke om forbrukslån?

Alle kan bruke vår lånekalkulator. For å få innvilget lånet må du i tillegg oppfylle følgende kriterier:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år

Oppfyller du ikke disse kravene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. I så fall er du hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning, dersom livssituasjonen skulle endre seg.

Eventuelt kan du søke sammen med en medlånetaker. Dette vil normalt øke sjansene dine for å få innvilget lånet, i tillegg til å få lavest mulig rente.

Søk lån via Axo Finans i dag - vi ser frem til å høre fra deg!

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

TrustScore 9.3|2317 brukervurderinger
Sjekk lånekostnader med en lånekalkulator
Søk lån på inntil 500.000 Søk her