Lån med eller uten sikkerhet i bolig


Gjennom Axo Finans kan du søke om lån til det du trenger fra 10.000 til 10 millioner - med eller uten sikkerhet i bolig. Bruk låneguiden under for å sjekke hva som passer for deg.

 • Det er helt uforpliktende
 • Det koster deg ingenting
 • Du får det beste tilbudet

Med eller uten sikkerhet: Hva passer for meg?

Om du skal ha et lån med eller uten sikkerhet kommer an på hvor mye du vil låne og din økonomiske situasjon. Bruk låneguiden for å finne ut hva som passer for deg.

Vårt oppdrag er å hjelpe deg med å få best mulig lånetilbud. Ved å bruke låneguiden vil du kunne gå videre med å søke om et lån med eller uten sikkerhet, og vår anbefaling gjør at du øker mulighetene for at bankene kan gi deg et godt tilbud.

Få et lån med lav rente

Et lån med sikkerhet gir deg lavere rente fordi du stiller med sikkerhet til banken. Denne sikkerheten kommer som oftest i form av sikkerhet i bolig, fritidsbolig eller en tomt du eier. Det er også mulig å ta sikkerhet i eiendommen til en medsøker, dersom dere er to som søker sammen.

Ettersom du kan stille med sikkerhet i bolig, er sannsynligheten større for at du får innvilget det lånebeløpet du ønsker. Bankene foretrekker gjerne et større lån.

Gjennom våre bankpartnere kan vi tilby lån med sikkerhet fra 600.000 til 10 millioner. Renten som tilbys er individuell og starter på 4,24% nominell rente.

Refinansiering av usikret gjeld

Personer som har fått refinansiert sin usikrede gjeld

Et lån med sikkerhet er spesielt nyttig dersom du har usikret gjeld. Dette kan være forbrukslån, kredittkortgjeld eller produkter kjøpt på avbetaling. Denne typen gjeld har ofte høye renteutgifter, og du kan derfor spare mye hver måned på å bake gjelden inn et større lån med sikkerhet i bolig, hytte eller tomt.

Ved å samle gjeld og kreditter oppnår du:

 • Lavere rente
 • Færre gebyrer
 • En oversiktlig nedbetalingsplan
 • Én faktura

Er du usikker på hvor mye du har i gjeld? Ved å logge deg inn i et av gjeldsregistrene får du full oversikt over alle usikrede lån og hvilken renteprosent disse har.

Sjekk gjelden din i Gjeldsregisteret

Slik søker du lån med sikkerhet

Personer som har fått refinansiert sin usikrede gjeld

Legg inn ønsket lånesum og nedbetalingstid. Ønsker du refinansiering, velger du dette og oppgir hva du skal ta sikkerhet i. Etter at du har lagt inn all nødvendig personlig informasjon, kan du velge hvilke gjeldsposter du ønsker å refinansiere med det nye lånet.

Du kan for eksempel refinansiere:

 • Bil-, båt- og MC-lån
 • Forbrukslån
 • Boliglån
 • Studielån
 • Kredittkortgjeld og smålån
 • Produkter kjøpt på avbetaling

Så snart vi mottar søknaden sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Etter at alle har behandlet søknaden, sender vi deg det beste tilbudet blant disse.

Normalt får du svar på søknaden i løpet av samme virkedag.

Finn det beste lånet blant 23 banker

Fordelen med å søke lån gjennom Axo Finans, er at du kun trenger å sende inn én søknad. Som låneagent er det vår oppgave å videreformidle lånesøknader på vegne av våre kunder.

For å søke lån med sikkerhet må du ha fylt 23 år, ha en registrert liknet inntekt, samt ingen aktive inkassosaker.

Axo Finans samarbeider med flere av de beste bankene og långiverne på det skandinaviske markedet. Derfor kan du være trygg på at du får et lån med gunstig rente og gode vilkår. Søknadsprosessen er helt kostnadsfri og uforpliktende for deg som kunde, og tilbudet du mottar er gyldig i 30 dager.

Søk lån med sikkerhet gjennom Axo Finans. Tjenesten vår er helt kostnadsfri og uforpliktende!

Gå til lånesøknad »

Få tilbud på lån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned