Lånekalkulator

Med vår lånekalkulator får du et estimat av hvilket månedsbeløp du kan få på forbrukslån. Axo Finans sammenligner 23 banker for deg, og den endelige månedskostnaden presenteres først i det uforpliktende lånetilbudet du mottar.

Med vår lånekalkulator får du et estimat av hvilket månedsbeløp du kan få på forbrukslån. Axo Finans sammenligner 23 banker for deg, og den endelige månedskostnaden presenteres først i det uforpliktende lånetilbudet du mottar.

Se estimert månedskostnad med vår lånekalkulator

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

  • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
  • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
  • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
  • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
  • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
  • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Sjekk hvor mye du kan låne


Dersom du trenger et lån uten sikkerhet og lurer på hvor mye det vil koste deg, kan du enkelt få et estimat med vår lånekalkulator.

Med en lånekalkulator kan du få god oversikt over lånets utgifter. Dette er nyttig informasjon å ha før man sender inn en lånesøknad, slik at du kan planlegge din økonomi. Husk at endelig rente først oppgis ved et eventuelt lånetilbud. Det betyr at du må sende inn en søknad før du får svar på hvor mye du kan låne.

Få oversikt over gjelden din

Du kan også bruke lånekalkulatoren vår til å sjekke hvor mye du kan spare i måneden på å refinansiere dyre smålån og kredittkort via Axo Finans. Sammenlign månedskostnaden du har i dag med månedskostnaden i søknadsskjemaet vårt. For å sjekke hvilken rente du har på dine eksisterende kredittkort eller forbrukslån kan du logge inn i ett av gjeldsregistrene.

Sjekk gjelden din i Gjeldsregisteret

Renten hos våre bankpartnere er normalt langt lavere enn renten på kredittkort og andre dyre smålån, og starter på 4,90% nominell.

Gjennomsnittlig lånerente gjennom Axo Finans er cirka 12% nominell, noe som er langt lavere enn på et typisk kredittkort. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 22%. Våre priser er derfor svært konkurransedyktige.

Axo Finans samarbeider med 23 banker

Noen som sammenligner forbrukslån hos 23 banker

Axo Finans er finansagent som samarbeider med 23 av Nordens beste banker for å gi deg det beste forbrukslånet - tilpasset dine behov.

Alle bankene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og vil derfor gjøre sitt ytterste for å presentere det beste tilbudet. Dette gjør det enklere for oss å finne lånet med lavest rente, tilpasset dine behov.

Ved å benytte deg av vår sammenligningstjeneste sparer du tid, og du får god hjelp underveis gjennom hele prosessen.

Hvem kan søke om forbrukslån?

Alle kan bruke vår lånekalkulator. For at lånesøknaden skal bli innvilget, er det noen grunnkriterier alle kunder må oppfylle:

  • Du må ha en registrert liknet inntekt
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger
  • Du må ha fylt 23 år

Boliglånskalkulator vs. forbrukslånskalkulator

Mange som skal kjøpe bolig har brukt en boliglånskalkulator for å beregne hvor mye boliglånet vil koste. En forbrukslånskalkulator fungerer på samme måte, men da er det snakk om et lån uten sikkerhet.

Kjøpe bolig – boliglån

Skal du kjøpe eiendom eller bolig er det lurt å bruke en boliglånskalkulator for å beregne hva du kan få i boliglån.

Beregne hva boliglånet vil koste

En boliglånskalkulator gir deg oversikt over kostnader knyttet til boliglånet. Her fyller du inn kjøpesummen, andel i egenkapital og hvor lang nedbetalingstid du ønsker.

Forbrukslånskalkulator

En lånekalkulator for lån uten sikkerhet er litt annerledes, da det ikke stilles krav til egenkapital. Her fyller du kun inn hvor mye du ønsker å låne, og hvor lang nedbetalingstid du vil ha.

Send inn en søknad i dag

Fra vår lånekalkulator kan du gå videre til søknadsskjema for forbrukslån. Her fyller du inn alle nødvendige opplysninger, så sender vi søknaden videre til våre samarbeidspartnere. Straks alle banker er ferdig med å behandle din søknad, sender vi deg det beste tilbudet i retur.

Motta uforpliktende tilbud

Tilbudet er uforpliktende, gyldig i 30 dager og det er helt kostnadsfritt for deg å bruke vår tjeneste - uansett om det resulterer i en låneavtale eller ikke.

Søk lån via Axo Finans i dag - vi ser frem til å høre fra deg!

Gå til lånesøknad »

Spørsmål og svar om lånekalkulator


Nominell rente er renten før andre kostnader og avgifter er lagt til. I lånekalkulatoren er denne 12,9% nominell.

Effektiv rente er nominell rente pluss kostnader og avgifter. Etter kostnader og avgifter er lagt til, kan denne være på 13,7 %. Dette er effektiv rente (kalt “14,83% eff.” i kalkulatoren).

Nei, endelig rente oppgis først etter at banken har behandlet søknaden din. Du kan sende inn en søknad gratis og motta et uforpliktende tilbud.

Bruk vår lånekalkulator for å finne totalprisen på et lån via oss. Rentene over er hentet fra et eksempel med et lånebeløp på 100 000 kr. Da blir totalbeløpet på 135 915 kr (kalt “kr 135 914 tot.” i kalkulatoren). Bruk kalkulatoren til å beregne hvor mye lånet koster i måneden.

Privatlån kalles også lån uten sikkerhet eller blancolån. Fordelen med et slikt lån er at du kan låne penger uten sikkerhet i for eksempel bolig. Med andre ord kan du få råd til bil, den store reisen, oppussing eller andre behov. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon, eller søk via Axo Finans i dag.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på lån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned