Søk lån

Søk lån hos 23 banker gjennom Axo Finans. Vi sammenligner lån for deg, slik at du får det beste lånetilbudet fra våre samarbeidspartnere.

Få et tilbud på lån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

2.250,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?

Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.

Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,71%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914 totalt kr 135 914.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

1 dager siden

MOHAMMAD TALAL AL-AHMAD

Perfekt

Perfekt, god kommunikasjon

2 dager siden

Jan Røe

Raskt on enkelt

Raskt on enkelt, nå gjenstår det bare å nedbetale gjelden..

3 dager siden

Rita

Enkel søknad og god oppfølging . . .

Enkel søknad, god oppfølging og kjappe tilbakemeldinger.

4 dager siden

JAN AAGE SOLLID-HANSEN

Det var rask og grei behandling av mitt…

Det var rask og grei behandling av mitt behov. Oppringt av en hyggelig person.

4 dager siden

BJØRN

Kjapt og enkelt

Fikk kjapp enkel og god hjelp

6 dager siden

HUU THO HUYNH

Veldig bra

Veldig bra Takk for hjelpen.

6 dager siden

Tommy Rainer

Hyggelig kundebehandling 😁 Er flinke…

Hyggelig kundebehandling 😁 Er flinke til pg hjelpe å følge opp 🥳

6 dager siden

Henry

Svært positiv og nyttig

Svært positiv og nyttig, hvis du vil ha lån eller refinansiering Axo Finance er best.

7 dager siden

Sandra Marie

Fornøyd

Fornøyd . Det gikk forholdsvis fort og det var lett å søke .

7 dager siden

LUIS ALBERTO CASTIZAGA

Meget god behandling av AXO...!!!

Jeg fikk en meget god behandling av AXO Finans Norge. De var flinke til å informere meg på sms og på mail. Videre har jeg opplevd at oppfølging var supert hele veien og fram til at jeg fikk godkjent lånet mitt. Takker for det og vil sikkert kontakte dere igjen. Mvh. Luis Alberto Castizaga, Prosjektleder i Oslo

Les mer
7 dager siden

Roar

Jeg ble bra behandlet takk

Jeg ble bra behandlet takk

7 dager siden

ØYVIND JENSSON RYMOEN

Rask og ryddig behandling.

Rask og ryddig behandling.

7 dager siden

Sindre Fagervik

Veldig fin plattform og bruke for og…

Veldig fin plattform og bruke for og refaninsiere! Veldig ryddig! Hjelper deg lett gjennom ting og sjekker opp at du har alle opplysninger. Annbefales

8 dager siden

DAVIDSEN K

Ble gjort det som står I deres avtale…

Ble gjort det som står I deres avtale og det var en god ide for refinansiering av kreditt. Raskt svar og god informasjon om produktet. Er veldig fornøyd med deres virksomhet nå. Håper det blir slik som det står. Anbefalt for de fleste som har mulighet. Det er jo billigere enn kreditt. Uansett.

Les mer
8 dager siden

Ionut sarban

veldig fornøyd

veldig fornøyd. og veldig raskt

<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Søk lån

Søk lån hos 23 banker og rådgivere via Axo Finans. Vi sammenligner lån, og finner det beste tilbudet blant våre samarbeidspartnere. 

Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet, det inkluderer både forbrukslån, og refinansiering, fra 10.000 til 600.000 kroner uten sikkerhet. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, enten du ønsker å søke om lån til forbruk eller refinansiering av smågjeld.

Søk lån i dag, og motta et uforpliktende tilbud.

Søke om å låne penger via Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som lar deg søke lån hos 23 banker og långivere med bare én søknad. Vi sammenligner lån for deg, og finner det beste tilbudet om å låne penger. Trenger du hjelp med søknaden eller har andre spørsmål, er det bare å kontakte oss.


I søknadsskjemaet fyller du inn det beløpet du ønsker å låne. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale tilbake, så følg med på estimatet over månedskostnader når du fyller inn lånebeløpet. Jo mer du trenger i lån, jo større blir også de månedlige terminbeløpene. 

Søk lån via Axo Finans

Søk lån i søknadsskjema over, og få søknaden vurdert av flere banker og långivere. 

Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet, billån eller refinansiering fra 10.000 til 500.000 kroner uten sikkerhet. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, enten du ønsker å søke om lån til forbruk eller refinansiering av smågjeld.

Søk lån i dag, og motta et uforpliktende tilbud.

Benytt deg av en finansagent når du søker lån så får du lån til lavest mulig rente og lavest mulig total kostnader.

Sammenlign lån fra flere långivere - det lønner seg!

Ved å sammenligne lån fra flere banker og långivere, kan du sikre deg det beste lånetilbudet tilpasset din situasjon. Når du søker lån gjennom Axo Finans, konkurrerer alle våre samarbeidspartnere om å få akkurat deg som kunde. På denne måten får du bedre rente og vilkår enn ved å søke på egenhånd.

Vi jobber for at du skal få det beste tilbudet - derfor samarbeider vi med de beste bankene og långiverne i markedet.

Bruk vår lånekalkulator for å se hva et lån gjennom våre samarbeidspartnere kan komme til å koste deg i måneden. Velg ønsket nedbetalingstid og lånebeløp, så vil du få opp et estimert månedsbeløp. Husk at den endelige renten er individuell og vil påvirke endelig lånekostnad.

Les mer: Billig forbrukslån

Se hvor mye du kan låne

Med Axo Finans finner du raskt ut hvor mye du kan låne. Vi sammenligner lån for deg, slik at du får det beste tilbudet fra våre samarbeidspartnere. 

Et lån kommer godt med når økonomien ikke strekker til- enten du har fått en regning du ikke har råd til å betale, eller om du er midt i et oppussingsprosjekt og har gått tom for penger. Sender du en søknad om å låne penger via Axo Finans, blir søknaden vurdert av 23 banker og långivere samtidig. 

Du sparer tid på å slippe og innhente tilbud på egenhånd og du sparer penger på lavere rente. 

Et lån uten sikkerhet kan brukes til hva du vil, for eksempel å realisere et spennende prosjekt eller refinansiere av kredittkort. Uansett hva pengene skal bruke stil, lønner det seg å sammenligne flere banker. Det kan nemlig være store forskjeller i både renter og gebyrer. 

Hva får jeg i rente? 

Renten du får tilbud om er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Vi kan derfor ikke vite nøyaktig hva akkurat du vil få i rente, men vår lånekalkulator kan gi deg en pekepinn. Endelig rente baseres blant annet på inntekt og gjeld.  

Refinansiering av dyr gjeld

Mange velger å søke lån for å refinansiere eksisterende lån og kredittkort. Å samle dyre lån under ett lån er lurt fordi:

  1. Lån og kredittkort kommer med ulike gebyrer: Som for eksempel etableringsgebyr, fakturagebyr, termingebyr, forsinkelsesgebyr og purregebyr. I de tilfellene det er snakk om flere lån, kan totalsummen av alle gebyrene bli unødvendig høy.
  2. Renter og vilkår varierer fra bank til bank: Kredittkort og smålån har ofte en høyere rente enn tradisjonelle forbrukslån, da disse er ment som kortsiktige lån med en kortere nedbetalingsperiode. Ofte får man tilbud om lavere rente når man samler gjeld og smålån.
  3. Bankene tilbyr ulike betingelser: Hvis du har et forbrukslån, kan det lønne seg å sjekke om noen av våre bankpartnere kan gi deg bedre betingelser.

Ved å refinansiere dyre lån kan du spare mye hver måned. Ofte kan du også korte ned nedbetalingsperioden, fordi du får lavere rente, færre gebyrer og bedre vilkår på lånet. Du kan også velge lengre nedbetalingstid for å senke månedlige kostnader.

I tillegg vil det å samle all gjeld under ett lån gi deg en bedre økonomisk oversikt. Istedenfor å ha mange ulike regninger til ulike forfallsdatoer, vil du med ett lån i måneden kun ha én faktura å tenke på. Refinansiering kan også sørge for at du får betalt ned gjelden raskere.

Sammenligne lån fra flere långivere- det lønner seg! 

Ved å sammenligne lån fra flere banker og långivere kan du sikre deg det beste lånetilbudet tilpasset din situasjon. Når du søker lån gjennom Axo Finans, konkurrerer alle våre samarbeidspartnere om å få akkurat deg som kunde. På denne måten får du bedre rente og vilkår enn ved å søke på egenhånd.

Vi jobber for at du skal få det beste tilbudet- derfor samarbeider vi med de beste bankene og långiverne i markedet. 

Bruk vår lånekalkulator for å se hva et lån gjennom våre samarbeidspartnere kan komme til å koste deg i måneden. Velg ønsket nedbetalingstid og lånebeløp, så vil du få opp et estimert månedsbeløp. Husk at den endelige renten er individuell og vil påvirke endelig lånekostnad. 

Les mer: Billig forbrukslån

Refinansiering av dyr gjeld

Mange velger å søke lån for å refinansiere eksisterende lån og kredittkort. Å samle dyre lån under ett lån er lurt fordi: 


  • Lån og kredittkort kommer med ulike gebyrer. Som for eksempel etableringsgebyr, fakturagebyr, termingebyr, forsinkelsesgebyr og purregebyr, fakturagebyr, termingebyr, forsinkelsesgebyr og purregebyr. I de tilfeller det er snakk om flere lån, kan totalsummen av alle gebyrene bli unødvendig høy. 
  • Renter og vilkår varierer fra bank til bank: Kredittkort og smålån har ofte en høyere rente enn tradisjonelle forbrukslån, da disse er ment som kortsiktige lån med en kortere nedbetalingsperiode. Ofte får man tilbud om lavere rente når man samler gjeld og smålån. 
  • Bankene tilbyr ulike betingelser: Hvis du har et forbrukslån, kan det lønne seg å sjekke om noen av våre bankpartnere kan gi deg bedre betingelser. 

Ved å refinansiere gjeld kan du spare mye hver måned. Ofte kan du også korte ned nedbetalingsperioden, fordi du får lavere rente, færre gebyrer og bedre vilkår på lånet. Du kan også velge lengre nedbetalingstid for å senke månedlige kostnader. I tillegg vil det å samle all gjeld under ett lån gi deg en bedre økonomisk oversikt. Istedenfor å ha mange ulike regninger til ulike forfallsdatoer, vil du med ett lån i måneden kun ha én faktura å tenke på. Refinansiering kan også sørge for at du får betalt ned gjelden raskere. 

Hvordan søke lån?

Søk lån gjennom Axo Finans ved å benytte deg av søknadsskjemaet ovenfor. Fyll ut alle nødvendige opplysning, som hvor mye du vil låne, hvor lang nedbetalingstid du ønsker og om du ønsker å samle eksisterende lån. Husk at du når som helt kan betale ned ekstra på lånet eller betale ned lånet i sin helhet, uten ekstra kostnad. 

Har du krysset av for at du ønsker å refinansiere lån, hjelper vi deg med å samle all gjeld i ett nytt lån. 

Les mer: Lån med lav rente 

Hvordan fungerer tjenesten?

For at du skal få innvilget søknad om lån via Axo Finans, må du oppfylle våre vilkår: 


  • Du må ikke ha registrert liknet inntekt 
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år 

Tjenesten vår er helt uforpliktende og kostnadsfri å benytte. Du kan søke lån fra 10.000 og opptill 500.000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en søknad som vi videreformidler til våre samarbeidspartnere. Du vil få svar i løpet av kort tid, og da presenterer vi det beste tilbudet for deg. 

Vi er godkjente av Finanstilsynet, og tjenesten er helt trygg å bruke. Vi er godkjente i henhold til loven om forsvarlig utlånspraksis for forbrukslån.

Søk lån via Axo Finans i dag. Vi hjelper deg med å finne det beste lånet for deg! 

Ofte stilte spørsmål

Hvordan søker jeg lån?

Du søker lån hos oss ved å fylle ut vårt online søknadsskjema. Du må fylle inn nødvendige opplysninger, som hvor mye du vil låne, hvor lang nedbetalingstid du vil ha og om du ønsker å samle eksisterende lån. Deretter kan du sende inn søknaden til oss.

Hvor høy rente får jeg på lånet?

Renten du får på lånet er individuell og avgjøres av hver enkelt bank. Hvilken rente du får på lånet er derfor ikke bestemt før etter at du har sendt inn en lånesøknad. Den totale renten du får på lånet kalles effektiv rente og består av nominell rente og ekstra kostnader som for eksempel etableringsgebyr. Nominell rente er den personlige renten banken tilbyr på lånet. Bankene vi samarbeider med innvilger lån fra 4,9 % nominell rente og oppover.

Hvem kan søke?

Hvem som helst kan i utgangspunktet søke lån, men du må oppfylle noen minstekrav for at lånesøknaden skal kunne innvilges. Du må ha fylt 23 år, du må ha fast inntekt og du kan ikke ha betalingsanmerker eller aktive inkassosaker.

Hva skal til for å få lån?

For å få lån oppfylle noen minstekrav. Du må ha fylt 23 år, du må ha fast inntekt og du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkasso. Hvis du ikke oppfyller kriteriene er et alternativ å søke sammen med en medlåntaker. Det vil øke sjansene for å få lån, og dere kan oppnå en lavere rente.

Hva koster det å søke?

Tjenestene våre er helt gratis for deg som kunde. Hvis du får et tilbud fra en av bankene vi samarbeider med, fortsetter kundeforholdet hos dem. Da betaler du ned på lånet til banken. Banken betaler oss for å ha formidlet lån til deg – derfor er det gratis for deg.

Når blir pengene utbetalt?

Når du har fullført signeringsprosessen hos banken med tilbudet du ønsker å benytte og lastet opp all nødvendig informasjon, vil pengene utbetales samme dag. Dersom du har søkt om refinansiering, vil dine andre lån og kreditter innfris samtidig.

Hvorfor bør jeg låne via en finansagent?

Ved å søke via en finansagent som Axo Finans, kan du få fordeler du ikke ville fått om du søkte på egenhånd: - Du søker hos flere banker med samme søknad - Vi sammenligner eventuelle tilbud for deg - Bankene konkurrerer om deg som kunde, og senker derfor prisene sine - Vi sender deg tilbudet som passer deg best

Motta et uforpliktende tilbud