Søk lån

Søk lån hos 23 banker gjennom Axo Finans. Vi sammenligner lån for deg, slik at du får det beste lånetilbudet fra våre samarbeidspartnere.

Trustscore 4.8 | 3770 anmeldelser

Få et tilbud på lån

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

2.250,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?

Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.

Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13.7%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 35 914 totalt kr 135 914.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

2 dager siden

Shiah Honey A

veldig rask svar.

veldig rask svar., takk for hjelpen

2 dager siden

LINDA MARIE JOHANNESSEN

Tusen takk for den gode hjelpen

Tusen takk for den gode hjelpen. Kjapp service.

3 dager siden

KURNIA KRISWANTO

Good good

Very good good

4 dager siden

kund

Beste.

Beste, rast, enkelt.

4 dager siden

JEANETT KRISTIANSEN HERLAND

Fornøyd med alt av service

Fornøyd med alt av service

4 dager siden

MICHEL ROJAS SAGREDO

Oversiktlig og enkel prosess å få lån.

Oversiktlig og enkel prosess å få lån.

4 dager siden

Ronny

Kjempebra service

flinke folk til å hjelpe til og kjapt svar på søknaden

5 dager siden

Hilde

Enkel

Enkel, rask og brukervennlig

6 dager siden

KARI-METTE AALERUD LARSEN

Tipp topp tommel opp

Tipp topp tommel opp

6 dager siden

Frank

Genialt å kjempe bra! Bare bruk fornuft!

Genialt å kjempe bra! Sitter du i en knipe eller vil på ferie så er muligheten der! Det er bare og betale tilbake så er alt stabilt og du merker ikke et fast trekk.. Bra det er noe for folk som trenger penger! (Bare husk å betal ellers blir det dyrt!!)

Les mer
7 dager siden

ASBJØRN MYRO

Ryddig behandling,hyggelige…

Ryddig behandling,hyggelige samtaler,behjelpelige ! Takk for god hjelp !

8 dager siden

WEHAZIT TEKLAY ESTIFANOS

Vurdering av tjeneste

Hei. Synes servicen var raskt og effektiv, samt ryddig. Man er avhengig av å finne en tjeneste som dere har for å strekke litt til andre private plikter midt i den travle hverdagen, og dere var der for å løse for meg da. Hilsen Fornøyd kunde

Les mer
8 dager siden

LAILA JOHANNE SCHEI LUNDE

Flott service

Flott service

9 dager siden

BARBARA MAGIERA

Solid tjeneste og rask behandling…

Solid tjeneste og rask behandling ,BRAVO,BRAVO,BRAVO

10 dager siden

Lars Henry Solheim

Veldig rask og god oppfølging

Veldig rask og god oppfølging

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg

<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Søk lån

Søk lån hos 23 banker og rådgivere via Axo Finans. Vi sammenligner lån, og finner det beste tilbudet blant våre samarbeidspartnere. 

Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet og refinansiering fra 10.000 til 600.000 kroner uten sikkerhet. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, enten du ønsker å søke om lån til forbruk eller refinansiering av smågjeld.

Søk lån i dag, og motta et uforpliktende tilbud.

Søke om å låne penger via Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som lar deg søke lån hos 23 banker og långivere med bare én søknad. Vi sammenligner lån for deg, og finner det beste tilbudet om å låne penger. Trenger du hjelp med søknaden eller har andre spørsmål, er det bare å kontakte oss.


I søknadsskjemaet fyller du inn det beløpet du ønsker å låne. Det er viktig at du ikke låner mer enn du klarer å betale tilbake, så følg med på estimatet over månedskostnader når du fyller inn lånebeløpet. Jo mer du trenger i lån, jo større blir også de månedlige terminbeløpene. 

Søk lån via Axo Finans

Søk lån i søknadsskjema over, og få søknaden vurdert av flere banker og långivere. 

Gjennom Axo Finans kan du søke om lån uten sikkerhet og refinansiering fra 10.000 til 500.000 kroner uten sikkerhet. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, enten du ønsker å søke om lån til forbruk eller refinansiering av smågjeld.

Søk lån i dag, og motta et uforpliktende tilbud.

Benytt deg av en finansagent når du søker lån så får du lån til lavest mulig rente og lavest mulig total kostnader.

Sammenlign lån fra flere långivere - det lønner seg!

Ved å sammenligne lån fra flere banker og långivere, kan du sikre deg det beste lånetilbudet tilpasset din situasjon. Når du søker lån gjennom Axo Finans, konkurrerer alle våre samarbeidspartnere om å få akkurat deg som kunde. På denne måten får du bedre rente og vilkår enn ved å søke på egenhånd.

Vi jobber for at du skal få det beste tilbudet - derfor samarbeider vi med de beste bankene og långiverne i markedet.

Bruk vår lånekalkulator for å se hva et lån gjennom våre samarbeidspartnere kan komme til å koste deg i måneden. Velg ønsket nedbetalingstid og lånebeløp, så vil du få opp et estimert månedsbeløp. Husk at den endelige renten er individuell og vil påvirke endelig lånekostnad.

Les mer: Billig forbrukslån

Se hvor mye du kan låne

Med Axo Finans finner du raskt ut hvor mye du kan låne. Vi sammenligner lån for deg, slik at du får det beste tilbudet fra våre samarbeidspartnere. 

Et lån kommer godt med når økonomien ikke strekker til- enten du har fått en regning du ikke har råd til å betale, eller om du er midt i et oppussingsprosjekt og har gått tom for penger. Sender du en søknad om å låne penger via Axo Finans, blir søknaden vurdert av 23 banker og långivere samtidig. 

Du sparer tid på å slippe og innhente tilbud på egenhånd og du sparer penger på lavere rente. 

Et lån uten sikkerhet kan brukes til hva du vil, for eksempel å realisere et spennende prosjekt eller refinansiere kredittgjeld. Uansett hva pengene skal bruke stil, lønner det seg å sammenligne flere banker. Det kan nemlig være store forskjeller i både renter og gebyrer. 

Hva får jeg i rente? 

Renten du får tilbud om er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Vi kan derfor ikke vite nøyaktig hva akkurat du vil få i rente, men vår lånekalkulator kan gi deg en pekepinn. Endelig rente baseres blant annet på inntekt og gjeld.  

Refinansiering av dyr gjeld

Mange velger å søke lån for å refinansiere eksisterende lån og kredittkort. Å samle dyre lån under ett lån er lurt fordi:

  1. Lån og kredittkort kommer med ulike gebyrer: Som for eksempel etableringsgebyr, fakturagebyr, termingebyr, forsinkelsesgebyr og purregebyr. I de tilfellene det er snakk om flere lån, kan totalsummen av alle gebyrene bli unødvendig høy.
  2. Renter og vilkår varierer fra bank til bank: Kredittkort og smålån har ofte en høyere rente enn tradisjonelle forbrukslån, da disse er ment som kortsiktige lån med en kortere nedbetalingsperiode. Ofte får man tilbud om lavere rente når man samler gjeld og smålån.
  3. Bankene tilbyr ulike betingelser: Hvis du har et forbrukslån, kan det lønne seg å sjekke om noen av våre bankpartnere kan gi deg bedre betingelser.

Ved å refinansiere dyre lån kan du spare mye hver måned. Ofte kan du også korte ned nedbetalingsperioden, fordi du får lavere rente, færre gebyrer og bedre vilkår på lånet. Du kan også velge lengre nedbetalingstid for å senke månedlige kostnader.

I tillegg vil det å samle all gjeld under ett lån gi deg en bedre økonomisk oversikt. Istedenfor å ha mange ulike regninger til ulike forfallsdatoer, vil du med ett lån i måneden kun ha én faktura å tenke på. Refinansiering kan også sørge for at du får betalt ned gjelden raskere.

Sammenligne lån fra flere långivere- det lønner seg! 

Ved å sammenligne lån fra flere banker og långivere kan du sikre deg det beste lånetilbudet tilpasset din situasjon. Når du søker lån gjennom Axo Finans, konkurrerer alle våre samarbeidspartnere om å få akkurat deg som kunde. På denne måten får du bedre rente og vilkår enn ved å søke på egenhånd.

Vi jobber for at du skal få det beste tilbudet- derfor samarbeider vi med de beste bankene og långiverne i markedet. 

Bruk vår lånekalkulator for å se hva et lån gjennom våre samarbeidspartnere kan komme til å koste deg i måneden. Velg ønsket nedbetalingstid og lånebeløp, så vil du få opp et estimert månedsbeløp. Husk at den endelige renten er individuell og vil påvirke endelig lånekostnad. 

Les mer: Billig forbrukslån

Refinansiering av dyr gjeld

Mange velger å søke lån for å refinansiere eksisterende lån og kredittkort. Å samle dyre lån under ett lån er lurt fordi: 


  • Lån og kredittkort kommer med ulike gebyrer. Som for eksempel etableringsgebyr, fakturagebyr, termingebyr, forsinkelsesgebyr og purregebyr, fakturagebyr, termingebyr, forsinkelsesgebyr og purregebyr. I de tilfeller det er snakk om flere lån, kan totalsummen av alle gebyrene bli unødvendig høy. 
  • Renter og vilkår varierer fra bank til bank: Kredittkort og smålån har ofte en høyere rente enn tradisjonelle forbrukslån, da disse er ment som kortsiktige lån med en kortere nedbetalingsperiode. Ofte får man tilbud om lavere rente når man samler gjeld og smålån. 
  • Bankene tilbyr ulike betingelser: Hvis du har et forbrukslån, kan det lønne seg å sjekke om noen av våre bankpartnere kan gi deg bedre betingelser. 

Ved å refinansiere gjeld kan du spare mye hver måned. Ofte kan du også korte ned nedbetalingsperioden, fordi du får lavere rente, færre gebyrer og bedre vilkår på lånet. Du kan også velge lengre nedbetalingstid for å senke månedlige kostnader. I tillegg vil det å samle all gjeld under ett lån gi deg en bedre økonomisk oversikt. Istedenfor å ha mange ulike regninger til ulike forfallsdatoer, vil du med ett lån i måneden kun ha én faktura å tenke på. Refinansiering kan også sørge for at du får betalt ned gjelden raskere. 

Hvordan søke lån?

Søk lån gjennom Axo Finans ved å benytte deg av søknadsskjemaet ovenfor. Fyll ut alle nødvendige opplysning, som hvor mye du vil låne, hvor lang nedbetalingstid du ønsker og om du ønsker å samle eksisterende lån. Husk at du når som helt kan betale ned ekstra på lånet eller betale ned lånet i sin helhet, uten ekstra kostnad. 

Har du krysset av for at du ønsker å refinansiere lån, hjelper vi deg med å samle all gjeld i ett nytt lån. 

Les mer: Lån med lav rente 

Hvordan fungerer tjenesten?

For at du skal få innvilget søknad om lån via Axo Finans, må du oppfylle våre vilkår: 


  • Du må ikke ha registrert liknet inntekt 
  • Du må ikke ha aktive inkassosaker
  • Du må ha fylt 23 år 

Tjenesten vår er helt uforpliktende og kostnadsfri å benytte. Du kan søke lån fra 10.000 og opptill 500.000 kroner. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en søknad som vi videreformidler til våre samarbeidspartnere. Du vil få svar i løpet av kort tid, og da presenterer vi det beste tilbudet for deg. 

Vi er godkjente av Finanstilsynet, og tjenesten er helt trygg å bruke. Vi er godkjente i henhold til loven om forsvarlig utlånspraksis for forbrukslån.

Søk lån via Axo Finans i dag. Vi hjelper deg med å finne det beste lånet for deg! 

Ga til Lånesøknad

Motta et uforpliktende tilbud