Om Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering.

I praksis betyr dette at søknaden din blir presentert for flere forskjellige banker og långivere samtidig. Du slipper dermed å søke selv hos flere långivere, den jobben gjør vi for deg. Bankene vi samarbeider med vet at de konkurrerer om å få deg som kunde og strekker seg dermed litt lenger for å gi et godt tilbud.

Affiliate- og partnerprogram
Kundeomtaler i Trustpilot
Banker vi samarbeider med
Kontakt oss

Axo Finans er en norsk finansagent, også kalt lånemegler eller låneagent. Vi er en av Norges største aktører innen formidling av usikrede lån og refinansiering. Selskapet ble grunnlagt i 2008, og er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet.

Forretningsområder

Axo Finans er en finansagent som formidler lån på vegne av 20 banker og långivere. Hovedproduktet er et lån uten sikkerhet, men i løpet av høsten vil vi også tilby refinansiering med sikkerhet i bolig. Det er altså ikke Axo Finans selv som utsteder lån - vi driver kun med formidling av søknader mellom kunder og våre samarbeidspartnere (banker og långivere).

Når lånetilbudet er signert av deg og lånet er utbetalt, er vårt ansvar avsluttet. Da går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren.

Motta det beste tilbudet

Vi oppfordrer alle kunder til å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Straks vi har mottatt søknaden blir den videresendt til så mange bankpartnere som mulig, som alle gjør sin individuelle vurdering. Når bankene har gitt sine svar tar vi kontakt med kunden og presenterer det beste tilbudet.

For en raskest mulig søknadsprosess kan du benytte BankID for legitimering og signering av lånetilbudet. Lånet utbetales straks alle dokumenter er returnert og signert i henhold til bankens krav.

Søke om refinansiering

Axo Finans er spesialisert på refinansiering av eksisterende forbruksgjeld. Ved å samle smålån og kredittgjeld i ett lån uten sikkerhet kan du redusere dine rentekostnader og få bedre oversikt over økonomien. Har du ett eller flere kredittkort vil du kunne oppnå besparelse per måned på flere tusen kroner.

Våre samarbeidspartnere

For at vi skal holde oss på topp og alltid klare å tilby det beste tilbudet, er det viktig at vi samarbeider med de beste bankene og långiverne i bransjen.

Akkurat nå samarbeider vi med 20 ledende banker og långivere i Skandinavia.

Vi sammenligner disse 20 bankene for deg

bbbank logo
bluestepl ogo
brabank logo
instabank logo
komplett bank logo
nordax logo
nordea direct logo
norwegian logo
optin bank logo
remember logo
santander logo
express bank logo
kraft bank logo
thorn bank
resurs bank logo
ferratum logo
easybank logo
ikano logo
yalånet logo
svea logo

Ta kontakt med oss i Axo Finans i dag og få lånesøknaden din vurdert av alle våre samarbeidspartnere.
Vi gjør lån enkelt!

Søk lån på inntil 500.000 Søk her
Det er greit