Om Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering

I praksis betyr dette at søknaden din blir presentert for flere forskjellige banker og långivere samtidig. Du slipper dermed å søke selv hos flere långivere, den jobben gjør vi for deg. Bankene vi samarbeider med vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, og strekker seg dermed litt lenger for å gi et godt tilbud. På den måten presser vi prisene på markedet ned.

Partnerprogram
Kundeomtaler
Samarbeidspartnere
Kontakt oss

Axo Finans er en norsk finansagent, også kalt låneformidler, lånemegler eller låneagent. Vi er en av Norges største aktører innen formidling av usikrede lån og refinansiering. Selskapet ble grunnlagt i 2008, og er regulert av retningslinjene til Finanstilsynet.

Forretningsområder

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån og refinansiering av lån uten sikkerhet. Det er altså ikke Axo Finans selv som utsteder lån - vi driver kun med formidling av søknader mellom kunder og våre samarbeidspartnere (banker og långivere).

Axo Finans arbeider med å tilrettelegge låneavtaler mellom låntaker og långiver, og som finansaktør er vi underlagt Finansloven. Dette innebærer at vi er ansvarlige for at den aktuelle långiveren eller banken følger opp sine forpliktelser i tilbudet du mottar. Viser det seg at en långiver ikke følger opp slik de skal, er vi forpliktet til å melde dette samt avslutte samarbeidet med den aktuelle långiveren.

Når lånepapirene er signert av deg og returnert til utlåner, er vårt ansvar avsluttet. Da går kundeforholdet videre til den respektive banken eller långiveren.

Profesjonell bistand

Axo Finans bistår med profesjonell veiledning og rådgivning til kunder som har behov for dette. Vi er behjelpelige med å fylle ut søknader, og kan gi råd om refinansiering. Dersom du har spørsmål knyttet til lånesøknaden, medlåntakere, refinansiering eller noe annet, er det bare å ta kontakt med en av våre hyggelige medarbeidere.

Kontakt oss

Motta det beste tilbudet

Vi bruker elektronisk søknadsskjema og BankID til legitimering og signering. Søknaden blir videresendt til behandling hos alle våre samarbeidspartnere, som gir hvert sitt tilbud. Axo Finans sammenligner tilbudene som kommer i retur, og presenterer den beste avtalen for deg.

For en raskest mulig prosess kan du benytte BankID til å signere låneavtalen. Pengene utbetales når alle dokumenter er returnert og signert i henhold til bankens krav.

Søke om refinansiering

Axo Finans er spesialisert på refinansiering av eksisterende forbruksgjeld. Ved å samle smålån og kredittgjeld i et refinansieringslån kan du få bedre oversikt over økonomien, og til og med spare penger. Vi har sett eksempler på kunder som har spart flere tusen kroner hver måned, fordi de fikk en lavere rentesats og kuttet alle doble og unødvendige faktura- og termingebyrer.

Du søker om refinansieringslån gjennom Axo Finans, og vi sammenligner långivernes tilbud for å finne den laveste renten. De fleste banker og långivere tilbyr en lavere rente, jo høyere lånesummen er. Det lønner seg derfor å samle dyre smålån og kreditter i et enkelt og større refinansieringslån.

Våre samarbeidspartnere

For at vi skal holde oss på topp og alltid klare å tilby det beste tilbudet, er det viktig at vi samarbeider med de beste bankene og långiverne i bransjen.

Akkurat nå samarbeider vi med 16 ledende banker og långivere i Skandinavia.

Vi sammenligner disse 16 bankene for deg

Vår virksomhet er regulert av Finanstilsynet, noe som innebærer at vi har klare avtaler med alle banker og långivere vi samarbeider med. Det stilles også krav til at alle lånetilbud er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis.

Som låneformidler har ikke Axo Finans anledning til å ta betalt fra andre enn de bankene og långiverne vi samarbeider med. For deg som kunde betyr dette at våre tjenester er helt gratis! Du får oppfølging og rådgivning gjennom hele søknadsprosessen, og vi svarer på alt du måtte lure på.

Ta kontakt med oss i Axo Finans i dag og få lånesøknaden din vurdert av alle våre samarbeidspartnere.
Vi gjør lån enkelt!

Søk lån på inntil 500.000 Søk her