Om oss


Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering.

Om Axo Finans

I praksis betyr dette at søknaden din blir presentert for flere forskjellige banker og långivere samtidig. Du slipper dermed å søke selv hos flere långivere, den jobben gjør vi for deg. Bankene vi samarbeider med vet at de konkurrerer om å få deg som kunde og strekker seg dermed litt lenger for å gi et godt tilbud.

Du kan bruke vår tjeneste til å motta det beste tilbudet på et nytt lån, eller til å flytte og samle eksisterende lån ved å refinansiere. Renten som tilbys er individuell og varierer fra bank til bank. Tilbudet du får er avhengig av hva du søker om og hvordan bankene vurderer deg som søker. 

Sidekart
Om våre bankpartnere
Ledige stillinger
Affiliate- og partnerprogram
Kontakt kundeservice

Forretningsområder

Axo Finans er en finansagent som formidler lån på vegne av 23 banker og långivere. Hovedproduktet er et lån uten sikkerhet, og du kan også søke om refinansiering med sikkerhet i bolig gjennom oss. Uansett produkt er det altså ikke Axo Finans selv som utsteder lån - vi driver kun med formidling av søknader mellom kunder og våre samarbeidspartnere (bankene).

Når lånetilbudet er signert av deg og lånet er utbetalt, er vårt ansvar avsluttet. Da går kundeforholdet videre til den respektive banken.

Motta det beste tilbudet

Vi oppfordrer alle kunder til å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Straks vi har mottatt søknaden blir den videresendt til så mange bankpartnere som mulig, som alle gjør sin individuelle vurdering. Når bankene har gitt sine svar tar vi kontakt med kunden og presenterer det beste tilbudet.

For en raskest mulig søknadsprosess kan du benytte BankID for legitimering og signering av lånetilbudet. Lånet utbetales straks alle dokumenter er returnert og signert i henhold til bankens krav, selvsagt elektronisk.

Søke om refinansiering

Axo Finans er spesialisert på refinansiering av eksisterende forbruksgjeld. Ved å samle smålån og kredittgjeld i et lån uten sikkerhet kan du redusere dine rentekostnader og få bedre oversikt over økonomien. Har du ett eller flere kredittkort vil du kunne oppnå besparelse per måned på flere tusen kroner.

Våre samarbeidspartnere

For at vi skal holde oss på topp og alltid klare å tilby det beste tilbudet, er det viktig at vi samarbeider med de beste bankene og långiverne i bransjen.

Akkurat nå samarbeider vi med 23 ledende banker og långivere i Skandinavia.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg