Bank2


Refinansiering med sikkerhet i egen bolig 

Få en ny økonomisk start! Hos Bank2 kan du refinansiere dine lån selv om du har betalingsanmerkninger. Ved å sikre lånet med pant i bolig, er vår målsetting at du skal få bedre hverdagsøkonomi, med lavere månedsutgifter, og full oversikt over økonomien din igjen.

Gå til lånesøknad

Økonomiske problemer?

Selv om du har betalingsanmerkninger, kan du få lån hos oss med sikkerhet i egen bolig. Start med en enkel søknad her, så får du presentert de ulike tilbudene i Minside, via en e-post. Refinansiering betyr å ta opp et lån med bedre betingelser for å nedbetale flere ugunstige smålån og kreditter.

Du kan søke om lån fra kr 300.000, og velge en fleksibel nedbetalingsplan på inntil 30 år. Du får svar på din lånesøknad innen kort tid.

Fakta og fordeler med refinansiering

  • Vi kan finne gode løsninger som gir deg en forbedret økonomisk situasjon
  • Gjennom samtaler og analyser identifiserer vi ulike løsningsalternativer
  • Vår målsetning er at du skal komme styrket ut av et kundeforhold hos oss i form av bedre likviditet, eventuelt unngå tvangssalg
  • Lån må sikres med pant i bolig eller annen fast eiendom. Belåningsgrad vurderes ut ifra boligens beliggenhet og omsettlighet, og kan være inntil 85% av markedsverdi

Det kan være mange grunner til at du ikke har så god oversikt over økonomien din som du burde. Noen av de vanligste, er forhold som har med samlivsbrudd og sykdom å gjøre. Det er selvsagt også mange som har hatt et litt for optimistisk forhold til eget forbruk, og har kommet skjevt ut på grunn av dette. Uansett.

Vi har hjulpet tusenvis av mennesker tilbake til en god og oversiktlig økonomisk hverdag, og hver og en av dem har sin spesielle historie.

Det er veldig viktig for oss at vi vurderer hver enkelt, og gir gode råd ut i fra din unike situasjon. Da kan vi hjelpe best mulig.

Gå til lånesøknad

Les mer om Bank2 her