NordeaBank


Med mer enn 10 millioner kunder og 30.000 medarbeidere er de en av de ti største totalbankene i Europa. De har en omfattende kompetanse på et vidt spekter av produkter, tjenester og løsninger innenfor bank, kapitalforvaltning og forsikring. 

Nordea Bank baserer seg på enkle kundeprosesser, attraktive betingelser og gode opplevelser. Søker du forbrukslån via tjenesten til Axo Finans, kan Nordea Bank være en av de bankene som vurderer søknaden din.

Søk lån i dag og få svar fra en av våre samarbeidspartnere om det beste lånetilbudet for deg. Axo Finans - vi sammenligner lån for deg.

Om Nordea Direct

Nordea Bank, tidligere markedsført hos oss som Nordea Direct, ble etablert i 2007. Tidligere gikk banken under navnet Gjensidige Bank.

Nordea Bank tilbyr digitale banktjenester som:

  • Forbrukslån
  • Boliglån
  • Sparing

Når Nordea Bank vurderer en lånesøknad, vurderer de rentene løpende opp mot markedet og deres innlånskostnader. Banken tilbyr konkurransedyktige priser på bankprodukter, hyggelig kundeservice samt gode betingelser og lånevilkår.

Banken samarbeider tett med flere partnere, forhandlere og agenter, og blant dem er Axo Finans. Dette er fordi Nordea Direct fokuserer på bærekraftig og lønnsom vekst, gode digitale løsninger og effektiv kundebetjening.

Refinansieringslån

Det kan være smart å refinansiere gammel gjeld til fordel for nye og bedre lånevilkår. Ofte kan man faktisk spare flere tusenlapper på å refinansiere gammel og dyr gjeld. Særlig kreditter og smålån får raskt høye renteutgifter dersom lånet ikke tilbakebetales i god tid. Nordea Bank tilbyr gunstige refinansieringslån til sine kunder.

Ved å samle gjelden din under ett lån, kan du oppleve fordeler som:

  • Bedre betingelser og lånevilkår
  • En lavere rente
  • Færre gebyrer og kostnader

Et refinansieringslån gir deg lavere rente, færre månedskostnader og muligheten til å bli gjeldfri raskere. Kutt alle unødvendige kostnader og ha kun én faktura å forholde deg til i måneden. Ta utgangspunkt i samme nedbetalingstid som den du har på gjelden din i dag, eller velg den som passer deg best.

Nordea Bank sier at, “de fleste av våre kunder tilbakebetaler lånet raskere enn planlagt”.

Hva betyr det å søke lån uten sikkerhet?

Lån uten sikkerhet er i dag et vanlig låneprodukt hos lånetilbydere. I motsetning til et sikret lån, trenger du ikke å stille med sikkerhet i form av eiendom eller andre formuesgjenstander.

Banken eller långiveren kan heller ikke stille krav til hva lånet skal brukes til, noe som gjør lånet mer fleksibelt.

Lånetilbudet kan signeres med elektronisk legitimasjon og BankID.

Spar penger på å sammenligne lånetilbud

Du kan spare mye penger på å sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Dette gir deg bedre oversikt over lånemarkedet og hvilken rente du kan forvente deg.

Axo Finans er en låneagent som sammenligner lånetilbud hos flere samarbeidspartnere samtidig.

Du kan sammenligne lånetilbud på egenhånd eller gjennom vår formidlingstjeneste. Benytter du deg av tjenesten vår, vil vi sammenligne lånetilbudene fra våre samarbeidspartnere for deg. Når alle banker og långivere har behandlet søknaden, kommer vi tilbake til deg med det beste lånetilbudet.

Kostnadsfritt og effektivt

Å sammenligne lån gjennom vår formidlingstjeneste koster deg ingenting. Tjenesten blir finansiert gjennom provisjon fra våre partnere, og påvirker ikke ditt lånetilbud.

Våre samarbeidspartnere konkurrerer om å få akkurat deg som kunde. Derfor kan du oppleve å få et bedre lånetilbud gjennom vår tjeneste enn når du søker på egenhånd.

Personlig og tett oppfølging

Hos Axo Finans får du hyggelig kundeservice og en trygg formidlingstjeneste. Vi samarbeider med noen av de beste bankene og långiverne i landet.

Vi kan dessverre ikke si noe om hvilken rente du kan forvente på forhånd. Denne blir bestemt av banken eller långiveren etter en individuell vurdering og personlig kredittsjekk. Du kan derimot sjekke ut gjennomsnittlige månedskostnader i vår lånekalkulator, og ta utgangspunkt i dette når du skal sammenligne lånetilbud.

Axo Finans har mange fornøyde kunder som blant annet har fått hjelp til refinansiering, finansiering og sammenligning av lån. Vi scorer høyt på omdømmeplattformen Trustpilot.

Send en lånesøknad via Axo Finans

Skal du søke forbrukslån, men er usikker på hvilken bank du bør velge?

Søk lån gjennom tjenesten til Axo Finans i dag. Vi sammenligner lånetilbud fra våre samarbeidspartnere og presenterer det beste tilbudet for deg.

Etter at du har søkt om tilbud får du en e-post med link til "Mine tilbud" hvor de ulike tilbudene blir presentert og kan velge deretter.

Får du et lånetilbud fra Nordea Bank, vil kundeforholdet gå videre til dem. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss igjen dersom du lurer på noe. Vi er her for å hjelpe deg med få en ukomplisert låneprosess.

Søk lån her.

Les mer om Nordea Direct på Nordea.no