Lån

Et lån kommer godt med når økonomien ikke strekker til. Søknaden blir behandlet av 23 banker, og du mottar det beste tilbudet.

Et lån kommer godt med når økonomien ikke strekker til. Søknaden blir behandlet av 23 banker, og du mottar det beste tilbudet.

Låne penger? Få tilbud hos 23 banker samtidig

Hvor mye ønsker du å låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

 • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
 • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
 • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
 • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
 • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
 • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Axo Finans sammenligner bankene for deg, slik at du får det beste lånet tilpasset din økonomi og livssituasjon. Du kan søke om å låne opptil 600.000 kr. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut én søknad - vi ordner resten!

Lånet kan brukes til det du trenger. Søk hos 23 banker samtidig og motta det beste tilbudet.

Enten du vil flytte dyr kredittgjeld eller lån for å få bedre betingelser, eller realisere nye prosjekter, så lønner det seg å sammenligne. Bankene vi samarbeider med innvilger fra 4,9% nom. rente.

Finn det beste lånet tilpasset din økonomi

Noen som finner det beste lånet gjennom axo finans

For å finne frem til det beste lånetilbudet, er det en rekke punkter du bør ta en nærmere titt på. Først og fremst varierer renten på lån fra bank til bank, og den endelige renten blir først presentert etter at du har sendt inn en søknad.

Selv om renten er en god indikator, er ikke renten den eneste faktoren som avgjør hvor dyrt det blir.

Vi anbefaler derfor at du ser på samtlige av disse faktorene:

 • Renten
 • Gebyrene
 • Vilkår og betingelser
 • Nedbetalingstid
 • Aktøren
 • Effektiv rente

Så, hva skal du se etter når du ønsker å låne penger?

Hva veier tyngst - renter eller gebyrer?

Et lån med lav rente kan ha skyhøye etablerings- og termingebyr som drar totalbeløpet opp. Samtidig kan et lån med høy rente ha kostnadsfri etablering og lave termingebyrer.

For å finne et lån med lavest kostnad må du se på effektiv rente. Den effektive renten er den nominelle renten pluss alle ekstrautgifter. Her kan det være lurt å benytte seg av en kalkulator som tar høyde for alle kostnader knyttet til lånet. Vær sikker på at du tar utgangspunkt i effektiv rente når du vurderer om du skal ta opp et lån.

For å sammenligne renten du har i dag med renten du kan få gjennom oss, kan du logge deg inn i et av de nyopprettede gjeldsregistrene. Er renten du mottar via oss lavere, lønner det seg å refinansiere.

Hvilken rente kan jeg få?

For å finne ut hvilken rente du kan få må du først sende inn en søknad. Straks vi har mottatt lånesøknaden vil vi sende den videre til alle bankene vi samarbeider med og de vil fortløpende sende oss tilbud eller avslag. Bankene er forskjellige og vurderer søknader ulikt. Derfor er det viktig at alle bankene behandler søknaden ferdig før vi sender deg det beste tilbudet.

Straks våre samarbeidsbanker er ferdig med sin behandling mottar du det beste tilbudet. Alle tilbud er uforpliktende og du bestemmer om du vil benytte deg av det.

Husk at det er effektiv rente som viser hva et lån faktisk koster deg, inkludert alle gebyrer og kostnader.

Les mer: Hvor mye kan jeg låne?

Benytt deg av en finansagent

Smiling woman holding someones hand

Det å finne frem til billigste lån i mylderet av banker kan være en overveldende oppgave. For å gjøre prosessen både raskere og enklere er det lurt å søke lån gjennom en finansagent.

En finansagent formidler søknader mellom søkere og långivere. Ved å sammenligne långiverne, kan finansagenten finne frem til det beste tilbudet tilpasset din økonomi og livssituasjon.

Andre fordeler ved å bruke en låneformidler:

 • Konkurransedyktige tilbud
 • Lavere rente
 • Rask søknadsprosess
 • Trygge rammer og gode vilkår

Axo Finans hjelper deg med en trygg låneprosess

Axo Finans er en finansagent – vår jobb er å hjelpe deg med å sammenligne lånetilbud blant 23 banker og långivere for deg. Det sparer deg for verdifull tid, samtidig som du er sikret et trygt og gunstig lån.

Renten er individuell og varierer fra bank til bank og fra långiver til långiver.

Så snart våre samarbeidspartnere har behandlet søknaden, sender vi deg det beste tilbudet. Tilbudet er uforpliktende og har en gyldighet på 30 dager. Dermed er det helt opp til deg om du ønsker å benytte deg av tilbudet eller ikke. Våre samarbeidsbanker tilbyr nedbetalingstid opptil 20 år.

Hva er lån uten sikkerhet?

Et lån uten sikkerhet er et lån hvor det ikke stilles krav til sikkerhet. Det innebærer at banken ikke krever pant i for eksempel bolig som ved boliglån. Eksempler på slike lån er smålån, kreditter og forbrukslån.

Gjennom Axo Finans mottar du tilbud om et annuitetslån. Det betyr at det er et fast beløp å betale hver måned.

Fordi det ikke stilles krav til sikkerhet, er renten høyere enn for eksempel på et boliglån. Her er det boligen som står som sikkerhet, og dermed har banken en garanti for at eventuelle tap blir dekket.

Et forbrukslån har likevel lavere rente enn smålån og kreditter. Søker du lån via Axo Finans, får du hjelp til å søke hos flere banker samtidig - og er sikret best lånetilbud for deg.

Et lån kan brukes til...

Laptop med axo finans' nettside

Det er flere grunner til at folk ønsker å låne penger. Noen årsaker er bedre enn andre, men uansett hvilket behov du har er det viktig at du har råd til å betjene et forbrukslån. Husk at dette er en midlertidig løsning som skal betales tilbake.

Vanlige ting å bruke et lån på er finansiering av oppussingsprosjekter og uforutsette utgifter, i tillegg til refinansiering av gammel og dyr gjeld. Søk lån til oppussing via Axo Finans.

Oppussing og renovering

Skal du selge boligen din i nærmeste fremtid kan en oppussing være med på å øke verdien. Slik kan du få igjen det resterende beløpet ved salg, og kanskje til og med litt til. Forhør deg med eksperter for å vurdere hvilke rom du bør pusse opp for økt verdi.

Refinansiering av gjeld og kreditter

Å ha mange smålån og kredittkort kan fort bli dyrt, og som oftest skyldes dette doble gebyrer og skyhøye renter. Den vanligste nominelle renten på kredittkort i Norge er 21,96%. Ved å samle smålån og gjeld, kan du forbedre renten på gjelden din. Det gir deg bedre økonomisk oversikt samt muligheten til å bli kvitt doble og unødvendige kostnader.

I gjeldsregistrene finner du oversikt over all usikret gjeld du sitter på. Denne oversikten er nyttig når du skal sammenligne renten du har på lånene i dag med renten du mottar via oss. Det blir også enklere å se hvilket beløp du skal oppgi når du søker refinansiering, når du enkelt kan slå opp hvor mye kredittkortgjeld, forbrukslån og rammekreditter du har.

Logg inn i Gjeldsregisteret

Uforutsette utgifter

Livet går ikke alltid som planlagt, og noen ganger kan det dukke opp uforutsette utgifter. Det kan være et kjøleskap som går i stykker, en bil som må på verksted eller andre uventede hendelser. Hos oss kan du sende inn søknad om lån, uansett hva behovet måtte være.

Andre årsaker

Et lån kan selvfølgelig også brukes til andre formål kunden anser som viktige. Eksempler kan være kjøp av båt, bil eller caravan eller en ferietur.

Send inn en uforpliktende søknad i dag

Couple that are happy and holding around each other

Søk lån via Axo Finans - vi sammenligner bankene for deg. Når du sender inn en søknad til oss, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Dette gjør vi for å sikre at du får det beste lånetilbudet.

Du trenger ikke å stille med pant eller egenkapital for å søke, men for å få innvilget lånet må du som et minimum oppfylle følgende kriterier:

 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du må ikke ha aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger
 • Du må ha fylt 23 år

Når du sender inn en søknad, foretar bankene en kredittsjekk av deg for å sikre at du er i stand til å betjene lånet. Ønsker du å samle gjeld med refinansiering, huker du av for dette i søknaden. Har du spørsmål knyttet til søknadsprosessen kan du kontakte vår kundeservice.

Ved positivt svar vil pengene være på konto et par virkedager etter at du har sendt inn signatur. Etter at pengene er utbetalt går kundeforholdet over til banken.

Søk lån via Axo Finans i dag. Vi ser frem til å høre fra deg!

Gå til lånesøknad »

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på lån
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned