Refinansiering av gjeld

Refinansiering av gjeld fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav til sikkerhet. Søk om refinansiering av gjeld hos 15 banker i dag! Vi jobber for deg mot bankene.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Hvor mye vil du refinansiere?

1) Velg beløp
2) Velg nedbetalingstid
3) Se hvor mye du kan spare

Mente du ? Ja Nei
Neste
Teller

Antall søknader
behandlet forrige måned

0

Det er enkelt å søke om refinansiering av gjeld hos Axo Finans. Du trenger kun å fylle ut vårt enkle søknadsskjema og vi tar kontakt med deg straks det foreligger ett eller flere tilbud fra bankene vi samarbeider med.

Refinansiering av gjeld betyr å samle eksisterende smålån eller kredittkort i et nytt lån med lavere rente. Det som bestemmer hvor mye du sparer er hvilken rente du betaler i dag og hvilken rente du kan få på det nye lånet ditt. Vi behandler alle søknader om refinansiering av gjeld hos flere banker, på den måten sikrer vi at du får det beste tilbudet. Det er ikke uvanlig at våre kunder halverer sine månedlige kostnader når de refinansierer dyre smålån.

Ønsker du å søke om refinansiering behøver du bare å fylle ut en lånesøknad. Her oppgir du hvilken gjeld du har i dag og hvilke lån og kreditter som du ønsker innfridd. Hvis din søknad blir innvilget trenger du bare å forholde deg til ett lån, og én faktura! Du kan søke om refinansiering for tilsammen 500.000 kroner, uten krav til sikkerhet.

Søk om refinansiering av gjeld i vårt elektroniske søknadsskjema og få svar på din søknad i dag.

Vi sammenligner disse bankene for deg

TrustScore 9.3|2098 brukervurderinger
Refinansiering av gjeld
Søk lån på inntil 500.000 Søk her