Refinansiering av kredittkort

Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og forbrukslån hos 23 banker.

Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og forbrukslån hos 23 banker.

Motta et tilbud på
refinansiering

Hvor mye ønsker du å refinansiere/låne?

Estimert månedsbeløp

3.345,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ønsket nedbetalingstid
Nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
@
Fyll inn din e-postadresse, for eksempel kundeservice@axofinans.no. Kan ikke inneholde æøå.
Bruk ditt mobilnummer, 8 siffer
Ved å be om tilbud godtar du våre vilkår.

Søknaden vurderes av 23 banker

 • Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.
 • Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.
 • Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.
 • Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.
 • Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,28%, lånebeløp kr 130.000 med nedbetaling over 8 år, kostnad kr 75 981, totalt kr 205 981.
 • Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

10523 søknader forrige måned

Du får svar innen kort tid

Tilbudet du får er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Morten Armand Johansen, Forbrukerøkononom

Av Morten Armand Johansen, Markedsdirektør

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Av Morten Armand Johansen

Markedsdirektør i Axo Finans

Derfor bør du refinansiere


Det er fort gjort å gå i fellen når man bruker kredittkort. Lokkende fordeler som rentefrie perioder gjør det enkelt å foreta et impulskjøp eller bruke kredittkortet når bankkortet ikke strekker til. Problemet oppstår når man flere ganger kjøper over evne og ender opp med å kun betale minimumsgebyret. Slik kan rentene vokse seg store.

En refinansiering av kredittkortgjeld vil mest sannsynlig gi deg lavere rente, og dermed gjøre lånet billigere. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96%. Gjennom Axo Finans kan du få en rente fra 7,9% til 19,90% på lån uten sikkerhet.

Hvem kan søke om refinansiering av kredittkortgjeld?

For at søknaden skal bli godkjent hos våre banker stilles det visse krav til deg som søker:

 • Du må ha en fast inntekt.
 • Du må være over 23 år.
 • Du må ikke ha registrert noen inkassosaker.

Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått. Du er imidlertid hjertelig velkommen til å søke ved en senere anledning når livssituasjonen har endret seg.

Søk om refinansiering via Axo Finans

Samle flere smålån og kutt doble gebyrer

Det kan fort bli en ressurskrevende oppgave å undersøke hvem som tilbyr det beste lånetilbudet. La en finansagent gjøre jobben for deg. Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån i 23 banker samtidig. Du fyller kun ut én søknad som du sender til oss, så tar vi på oss jobben med å sammenligne bankene for deg.

Når søknaden er mottatt, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Etter at bankene har behandlet søknaden, sender vi det beste lånetilbudet til deg. Dermed kan du være sikker på at du får et av de beste tilbudene på markedet.

Fordeler med å søke refinansiering av kredittkort

Det er flere fordeler knyttet til det å refinansiere gjeld:

 • Lavere rente
 • Bedre betingelser og færre gebyrer
 • Bedre oversikt

Refinansiering av flere kredittkort

Med den lette tilgangen på kredittkort er det fort gjort å skaffe seg gjeld på flere kredittkort. De samme prinsippene gjelder for refinansiering av kredittkortgjeld på flere kort. Faktisk vil det være enda mer lønnsomt, ettersom det er mer å spare. Gjelden blir ikke slettet, men du kan redusere betraktelige summer i renter og gebyrer.

Med reduserte renter klarer man som regel å betale ned lånet raskere. Ikke minst er det helt klart lettere å betale ned et lån, enn mange kredittkortfakturaer hver måned.

Refinansiering av smålån

Refinansier kredittkortgjeld og spar penger

Det er ikke bare kredittkort som gjør det enkelt å kjøpe varer og tjenester når man egentlig ikke har penger. De fleste nettbutikker opererer med ulike løsninger for avbetaling, noe som innebærer at du kan utsette betalingen og betale beløpet over tid.

Ulempen med slike løsninger er, som for kredittkort, at etter den rentefrie perioden vokser rentene raskt. Har du flere slike stående, vil det lønne seg med en refinansiering av kredittkortgjeld og smålån.

Jo større lån, desto lavere rente

Flere lån kan fort koste deg mer enn et forbrukslån gjennom Axo Finans. Husk at smålån ofte kommer med dyre ekstrautgifter. Faktisk er smålån de dyreste lånene på markedet. Har du flere forbrukslån stående i ulike banker kan disse også være verdt å samle i ett lån.

Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp. Refinansiering er altså en løsning som både du og banken tjener på.

Bruk en lånekalkulator

Søk refinansiering av lån via Axo Finans

Med en lånekalkulator kan du enkelt legge inn summen på lånet samt ønsket nedbetalingstid, så regner kalkulatoren ut et estimert månedsbeløp for deg. Dermed får du en grei oversikt over hva du potensielt kan spare.

Lurer du på hvor mye du kan spare ved refinansiering av kredittkortgjeld hos Axo Finans? Prøv vår lånekalkulator.

Hvorfor velge Axo Finans?

Ved å velge Axo Finans når du skal søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån får du flere fordeler. Du trenger kun å sende inn én søknad og dermed spare mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg.

Du får det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med, og derfor er tjenesten gratis for deg som kunde.

For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer.

Har du behov for refinansiering av kredittkortgjeld og dyre smålån? Send inn en søknad i dag og få bedre kontroll på privatøkonomien.

Så mye kan du spare


Spareeksempel ved refinansiering av kredittkortgjeld med lån uten sikkerhet

Kredittkortgjeld i dag kr 350.000
Rente i dag 21,96% nom. (ordinær kredittkortrente)
Månedsrente, nom rente 1,83%
Ny lånerente gjennom Axo Finans 11,9% nom.
Månedsrente, nom rente 1%
Nedbetalingstid 8 år
Reduksjon i månedsbeløp kr 3300 (snittbesparelse de første 12 mnd.)

Ved refinansiering av kredittkortgjeld på 350.000 kr vil du spare 4.000 kroner i måneden de første 12 månedene etter refinansieringen. Total rentebesparelse over 8 år blir mer enn 95.000 kroner.

Spørsmål og svar om refinansiering


Refinansiering betyr at du tar opp et lån for å betale ned et gammelt lån. Selv om prinsippet kanskje høres litt bakvendt ut, er det klare fordeler ved å refinansiere kredittkort og gammel gjeld. Det er kun mulig å refinansiere dersom det nye tilbudet du får er bedre enn det gamle.

Du kan refinansiere kredittkort, smålån, forbrukslån og annen gjeld uten sikkerhet via Axo Finans. Vi tilbyr refinansiering uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille med sikkerhet for å få innvilget lånet.

Dersom du har behov for refinansiering av gjeld, lurer du sikkert på hva renten på lånet blir. For at en refinansiering skal lønne seg er det selvsagt avgjørende at renten du blir tilbudt er lavere enn den du allerede har på kredittkortgjelden. Hvor mye du må betale hver måned avhenger av hvor mye du låner, hvilken rente du får og nedbetalingstiden.

Axo Finans samarbeider med 23 av Skandinavias beste banker. Gjennom våre bankpartnere kan du låne fra 10.000 til 600.000 kroner til refinansiering av kredittkort og smålån, uten krav om sikkerhet.

Hver søknad behandles individuelt og tilbudet du mottar baserer seg på din økonomi. Den endelige renten blir fastsatt først når bankene har behandlet søknaden din. Lånetilbudet er uforpliktende, så du bestemmer selv om du vil benytte deg av det. Renten på våre lån varierer fra 4,90 % til 19,90 % nominell rente.

Husk at effektiv rente viser totalsummen på lånet.

Vi tilbyr lån med 1-20 års nedbetalingstid. Du kan når som helst betale ned hele eller ekstra på lånet, uten ekstra omkostninger.

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering av kredittkortgjeld og smålån. Når du sender en søknad inn til oss for å låne penger, sørger vi for at søknaden blir presentert for flere banker. Slik får du det beste lånetilbudet blant flere av landets beste banker.

Vi er i dag representert i Norge, Sverige og Finland.

Vi sammenligner disse 23 bankene for deg


preserveAspectRatio="xMidYMid" >
preserveAspectRatio="xMidYMid" > TF Bank logo
Avida logo
>
Få tilbud på refinansiering
Hånd som får utbetalt lån 10523
Antall søknader behandlet forrige måned