Refinansiering av kredittkort

Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og forbrukslån hos 23 banker.

 • Gratis og uforpliktende
 • Motta det beste tilbudet
 • Få svar med det samme
 • Spar penger med refinansiering

Trustscore 4.8 | 4079 anmeldelser

Motta et tilbud på refinansiering

Hvor mye vil du refinansiere?

Estimert månedsbeløp

1.459,-


Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?

Alle bankene har individuell rente og din rente presenteres først sammen med lånetilbudet.

Nedbetalingstiden er 1 til 20 år, maks 5 år dersom du ikke refinansierer.

Nominell rente varierer fra minimum 4,9% til maksimum 23,4%.

Effektiv rente varierer fra minimum 5,16% til maksimum 26,23%.

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,42%, lånebeløp kr 100 000 med nedbetaling over 10 år, kostnad kr 76 022 totalt kr 176 022.

Etableringsgebyr varierer fra kr 0,- til 1990,-.

Du får svar med en gang

Tilbudene du mottar er uforpliktende

Vår tjeneste er gratis

Viser 4- og 5-stjernersanmeldelsene

1 dager siden

RODOLFO MANUEL CABUSAO

Hyggelig ansatte😊

Hyggelig ansatte😊

1 dager siden

Chris-Marius H Kristiansen

God Service :)

Veldig fornøyd med oppfølging og service. Var veldig enkelt å gå igjennom søknad og ble kontaktet kort tid etterpå av kundesenteret.

2 dager siden

ATLE TELLEVIK

Rask og grei behandling av søknad

Rask og grei behandling av søknad. Kjapp utbetaling av lån.

2 dager siden

ØMER KAYA

Kundebehandlerens service og…

Kundebehandlerens service og tålmodighet syns jeg var bra

2 dager siden

KARI PLANTING

Det gikk raskt

Det gikk raskt, var oversiktlig og lett og forstå.

2 dager siden

Raymond Malmgren

Blir ikke bedre en dette

Veldig hjelpsomme tatt godt imot

2 dager siden

EIRIK RASMUSSEN

Raskt enkelt og ryddig

Raskt enkelt og ryddig. Tommel opp.

3 dager siden

Nalwinderjit

Always good person answer for telepon…

Always good person answer for telepon when i need help . Good service .

4 dager siden

Mai Knutsdotter

Rask behandling.

Rask behandling.

5 dager siden

ÅGE GEITHUS

Gode veiledere

Eg fekk god innformasjon av dere.topp.

6 dager siden

Kunde

Brukte axo via appen defero

Brukte axo via appen defero. Selve søkeprosessen i axo var oversiktlig og lite komplisert. Svar fra ulike lånetilbydere kom i løpet av kort tid (minutter). Oversikten jeg ble presentert ga meg mulighet til å sammenligne renter, gebyr og nedbetalingstid. Etter at lånetilbyder var valgt, var veien videre like oversiktlig og grei.

Les mer
6 dager siden

LILIANA

Omtanken

At de var opptatt at jeg skulle få det beste tilbudet

6 dager siden

Frank

Takk!

Vel, hurtigheten og utvelgelsen av beste tilbud fungerte perfekt for meg. Er meget fornøyd med dere. Kommer til å bruke dere neste gang.

7 dager siden

kunde

God hjelp til og finne lånet som passet…

God hjelp til og finne lånet som passet meg

7 dager siden

LUKASZ PATRYK TUZNIK

Veldi bra...

Veldi bra...

<p>Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.</p>
By Morten Armand Johansen

Morten er Markedsdirektør i Axo Finans, og har bakgrunn fra blant annet Citibank og Handelshøyskolen BI.

Refinansiering av kredittkort

Det er fort gjort å gå i fellen når man bruker kredittkort. Lokkende fordeler som rentefrie perioder gjør det enkelt å foreta et impulskjøp eller bruke kredittkortet når bankkortet ikke strekker til. Problemet oppstår når man flere ganger kjøper over evne og ender opp med å kun betale minimumsgebyret. Slik kan rentene vokse seg store.

En refinansiering av kredittkort vil mest sannsynlig gi deg lavere rente, og dermed gjøre lånet billigere. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96%. Gjennom Axo Finans kan du få en rente fra 7,9% til 19,90% på lån uten sikkerhet.

Hvem kan søke om refinansiering av kredittkortgjeld?

 • Du må ha en fast inntekt.
 • Du må være over 23 år.
 • Du må ikke ha registrert noen inkassosaker.
 • Oppfyller du ikke disse kriteriene vil lånesøknaden mest sannsynlig bli avslått.
 • Søk om refinansiering via Axo Finans

  Det kan fort bli en ressurskrevende oppgave å undersøke hvem som tilbyr det beste lånetilbudet. La en finansagent gjøre jobben for deg. Gjennom Axo Finans kan du søke om refinansiering av kredittkortgjeld og forbrukslån i 23 banker samtidig. Du fyller kun ut én søknad som du sender til oss, så tar vi på oss jobben med å sammenligne bankene for deg.

  Når søknaden er mottatt, sender vi den videre til våre samarbeidsbanker. Etter at bankene har behandlet søknaden, sender vi det beste lånetilbudet til deg. Dermed kan du være sikker på at du får et av de beste tilbudene på markedet.

  Fordeler med å søke refinansiering av kredittkort

  Det er flere fordeler knyttet til det å refinansiere gjeld:

  • Lavere rente
  • Bedre betingelser og færre gebyrer
  • Bedre oversikt

  Refinansiering av flere kredittkort

  Med den lette tilgangen på kredittkort er det fort gjort å skaffe seg gjeld på flere kredittkort. De samme prinsippene gjelder for refinansiering av kredittkortgjeld på flere kort. Faktisk vil det være enda mer lønnsomt, ettersom det er mer å spare. Gjelden blir ikke slettet, men du kan redusere betraktelige summer i renter og gebyrer.

  Med reduserte renter klarer man som regel å betale ned lånet raskere. Ikke minst er det helt klart lettere å betale ned et lån, enn mange kredittkortfakturaer hver måned.

  Refinansiering av smålån

  Det er ikke bare kredittkort som gjør det enkelt å kjøpe varer og tjenester når man egentlig ikke har penger. De fleste nettbutikker opererer med ulike løsninger for avbetaling, noe som innebærer at du kan utsette betalingen og betale beløpet over tid.

  Ulempen med slike løsninger er, som for kredittkort, at etter den rentefrie perioden vokser rentene raskt. Har du flere slike stående, vil det lønne seg med en refinansiering av kredittkortgjeld og smålån.

  Jo større lån, desto lavere rente

  Bankene vil som regel tilby en lavere rente fordi de ønsker å administrere et større beløp. Refinansiering er altså en løsning som både du og banken tjener på.

  Bruk en lånekalkulator

  Med en lånekalkulator kan du enkelt legge inn summen på lånet samt ønsket nedbetalingstid, så regner kalkulatoren ut et estimert månedsbeløp for deg. Dermed får du en grei oversikt over hva du potensielt kan spare.

  Lurer du på hvor mye du kan spare ved refinansiering av kredittkortgjeld hos Axo Finans? Prøv vår lånekalkulator.

  Hvorfor velge Axo Finans?

  Ved å velge Axo Finans når du skal søke om refinansiering av kredittkortgjeld og smålån får du flere fordeler. Du trenger kun å sende inn én søknad og dermed spare mye tid på låneprosessen. Vi tar på oss jobben med å sammenligne bankene for deg.

  Du får det beste tilbudet fra flere av landets største og beste banker. Som finansagent får vi kommisjon fra bankene vi samarbeider med, og derfor er tjenesten gratis for deg som kunde.

  For en raskest mulig prosess anbefaler vi at du har klar siste lønnsslipp, selvangivelse og BankID. Ved å velge elektronisk signering gjennom BankID vil du også korte ned ventetiden fra du søker til pengene faktisk er inne på konto. Normalt svarer vi på søknaden innen to timer.

  Har du behov for refinansiering av kredittkortgjeld og dyre smålån? Send inn en søknad i dag og få bedre kontroll på privatøkonomien.

  Så mye kan du spare

  Spareeksempel ved refinansiering av kredittkortgjeld med lån uten sikkerhet

  Kredittkortgjeld i dag
  kr 350.000
  Rente i dag
  21,96% nom. (ordinær kredittkortrente)
  Månedsrente, nom rente
  1,83%
  Ny lånerente gjennom Axo Finans
  11,9% nom.
  Månedsrente, nom rente
  1%
  Nedbetalingstid
  8 år
  Reduksjon i månedsbeløp
  kr 3300 (snittbesparelse de første 12 mnd.)


  Ved refinansiering av kredittkortgjeld på 350.000 kr vil du spare 4.000 kroner i måneden de første 12 månedene etter refinansieringen. Total rentebesparelse over 8 år blir mer enn 95.000 kroner.

  Vanlige spørsmål

  Hva er refinansering?

  Refinansiere er å samle flere ulike lån og gjeld, til ett enkelt lån. Dette er rimeligere og gir deg en mer oversiktlig økonomi. Du kan søke om å samle inn inntil 600 000 kroner fordelt på så mange lån du trenger for å refinansiere.

  Hvordan kan jeg søke om refinansiering?

  Du kan enten søke om refinansiering direkte fra en bank eller gjennom en finansagent som oss, hvor du automatisk søker hos 23 forskjellige banker med samme søknad. Fordelen med å bruke oss er at du får en ekstremt god oversikt over hvilken bank som kan gi deg de beste lånevilkårene og den laveste renten. Samtidig vet vi mye om hvordan du søker best mulig, og den kunnskapen kommer deg til gode om du søker gjennom oss, da vi hjelper deg med å få best mulig rente gjennom hele søknadsprosessen. Du søker direkte i vårt søknadsskjema på siden vår, deretter gir vi deg beskjed når bankene er klare med tilbud til deg.

  Hvordan får jeg lånene mine refinansiert?

  Når du velger en bank for ditt refinansieringslån, vil banken hjelpe deg med det praktiske rundt nedbetalingen av dine eksisterende lån. Du trenger derfor ikke gjøre annet enn å finne den banken som kan gi deg det billigste refinansieringslånet.

  Hvor mye kan jeg refinansiere?

  Du kan refinansiere så mange lån du vil. Du kan imidlertid refinansiere for maks 600 000 kroner, da dette er grensen hos bankene vi samarbeider med. Du kan refinansiere ulike typer lån, men det vanligste er lån uten sikkerhet og kredittkort, da det typisk er her at «gevinsten» ved refinansiering er høyest.

  Hvor mye koster refinansiering?

  Som med alle andre typer lån betaler du renter til banken når du får et refinansieringslån. Tanken med lånet er imidlertid at det er billigere enn dine eksisterende lån, og derfor betaler du mindre for å konsolidere lånene dine enn det du allerede gjør. I tillegg må du også betale et etableringsgebyr, som varierer fra bank til bank. Du finner enkelt ut hvilken bank som er billigst ved å søke om refinansieringslån i vårt søknadsskjema. Her kan du se totalprisen for lånet med både renter og gebyrer.

  Er refinansiering lønnsomt?

  Har du mange smålån, kredittkortgjeld eller ikke har sjekket renten på lånet på lenge, kan refinansiering være ekstremt fornuftig. Ved å kombinere flere lån til et refinansieringslån får du en bedre rente på hele gjelden din, noe som betyr at du sparer mye penger hver måned. Pengene er faktisk dine egne, som du i stedet kan bruke på noe annet eller velge å bruke for å bli gjeldfri enda raskere enn før.

  Hva er sikret refinansiering?

  Når du snakker om sikkerhet i et lån, mener du et boliglån og det vil typisk være i form av bolig eller bil. Du kan stille sikkerhet når du refinansierer om du ønsker det, noe som kan bidra til å gi deg en enda lavere rente når du refinansierer.

  Kan jeg betale tilbake lånet når jeg vil?

  Ja. Du kan velge å følge terminene som står i gjeldsbrevet, betale ned lånet raskere enn avtalt eller innfri hele lånet før tiden. Det er ingen ekstra kostnader knyttet til dette.

  Motta et uforpliktende tilbud